temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Özel değilse eğer ne rahatsızlığın var da yasakl su merak ettim de

Göğüsten ameliyat oldum ben canım. Doktorum asla emzirmek yok denemeye kalkma doğurduğun gibi gelir bir daha ameliyat olursun dedi. Doğuştan bir sorun vardı 18den önce de ameliyat yapılmıyordu. O yüzden

Doğumdan önceki son özel bolge epilasyonumu
yaptırmış olabilirm çok acıdı çünkü orda ki abla da alırken cokk zorlandı. Çok yumuşamis dedi tüyler zor gelior (kusuruma bakmayın hanimlar ) bu doğum yaklaştı demek mi oluyor?
Yarın Dr sorsam mi da nasıl anlatacam epilasyon yapan abla öyle dedi mi diycem
Ya sonuçta kaç doğum yapmış kadın tecrübe konuşuyor olabilir tırstım yeminle

Canım lazer epilasyona mı gittin ağdayi mi kastediyorsun?

Canim 1 2 kere cikmasi cok bir sey ifade etmiyor duzenli olmasi gerekiyor dogum icin. Benim erken dogum riski oldugunu düzenli sancilardan anladilar. Hep 40 50 60 lardaydi. 120ye kadar cikti ben o zaman anca hissettim. Yanimda biri vardi 40 haftasi dolmuş sancilari 40taydi o inliyordu. Benim haftam kucuk diye mi hissetmiyorum yoksa bunye meselesi mi anlamadim ben de.

Canım sen ameliyat olmamismiydin? Normal doğum yapabiliyormusmusun?

bizim hala tayinler açıklanmadığı için malesef benim daha odası bile gelmedi eve.. en son çatnasını hazırladım okadar.. tam doğum zamanıma kalcak gibi geliyo herşey.. ((((((
Canım esin kaRaci mi ? Tayinler açıklanmadı demissin.eğer öyleyse perşembe cuma aciklanacak diyorlar .askerse görev yeri neresi

Canim sende mi kocaelindesin, hangi hastane hangi doktora takiplisin :)

Evet canım hatta hatirladigim kadarıyla sende gölcük tarafindansin.. İki doktorum var biri devlette selçuk bey diğeri akademi hastanesinde nuri huseyinoğlu ikisinde seviyorum hangisinde doguracagima karar vermedim daha
Sen kime gidiyodun canım..

Canım sen ameliyat olmamismiydin? Normal doğum yapabiliyormusmusun?

Sormustum bunu engel olmadığını soylemisti.. Tipik nuri bey rahatlığıyla dogurursun dogurursun hic merak etme dedi sirtimi sivazlarkene..

Kızlar nstye girdim ama sırt üstü bakıldığında hiç sanci 10larda ama yan yatış pozisyonuna dönünce 50-60lara cikio .hangisi gerçek anlamadım bilen varsa bilgilendirirseniz sevinirim

Alem bir doktor gerçekten. Bende kocaeli olsaydım nuri beyde doğum yapacaktım ama kısmet değilmiş. Ama yine hiçbirşey belli olmaz eğer eşimin tayin yeri belli olursa apar topar kocaeline de dönebilirim çünkü eşim taşınma telaşına giricek.yeni görev yerine gidicek belki de çıkmaz bekliyoruz canım bizde

Cidden alem adam onda doğum yapmayı cok istiyorum bi yandan bi yandanda uzak kalıyor benim eve acaba yetişebilir miyim endişesi var.. Gerci dogum icin il degistirecek arkadaslar var burda onlarin yaninda garip oluyor benim endisem belkim en fazla yarim saatlik yol ama..
hakkinizda hayırlısı olsun bacım zor durumlar tam doğum yaklaşmış tayindi tasinmakti oyy inşallah Rabbim kolaylığını verirde çok yipranmassin bu süreçte..

Kizlar ben kontrolden geldim yeni moralim cok bozulduu normalde 7 temmuz dogum tarihi ama suan 37+4 de 3.400 kilosu ve cati muayenesi yapti ben biraz bagirinca guvenimi kirdi ama boyle nasil normal yapacaz diye sanki her zaman cati muayenesi yaptiriyorum normal degilmi bagirmam zaten bebegin kilosu ileride bana kesin sezeryan yolu gorundu kendimi de sezeryana hic hazir hissetmiyorum suan cok korkuyorum yaa

Ya ondan mi bu kadar acidi acep hakkaten.. İlk kez kuaföre aldırmaya gittim ve perişan oldum.. alırken sıkıntı yoktuda şuan çoook yaniyooor.. duşada giremiyorum korkudan elektrik gidip duruyor.. Bida agda filan yok bana dogurana kadar mafoldum maf..

Arkadasm mesajını gördüm yazmak istedim. Gerilmen çok normal dr un böyle demesi bence hiç doğru değil. Keşke sende soyleseydin gerildim haliyle diye. Bence kg olarak cok ta ilerde değil. Son haftalar epey az alınıyor. Kızımı 3700 civarı normal doğum yaptım. Hiç öyle moral bozup kendini sezeryane zorunlu hissetme dr a inat normal doğum yp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…