- 27 Şubat 2016
- 6.410
- 6.030
- 198
- 36
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #18.321
mama ne alcaz peki hangisi en iyisi bende almamıştım mama
Özel değilse eğer ne rahatsızlığın var da yasakl su merak ettim de
Canım lazer epilasyona mı gittin ağdayi mi kastediyorsun?Doğumdan önceki son özel bolge epilasyonumu
yaptırmış olabilirmçok acıdı çünkü orda ki abla da alırken cokk zorlandı. Çok yumuşamis dedi tüyler zor gelior (kusuruma bakmayın hanimlar ) bu doğum yaklaştı demek mi oluyor?
Yarın Dr sorsam mi da nasıl anlatacam epilasyon yapan abla öyle dedi mi diycem
Ya sonuçta kaç doğum yapmış kadın tecrübe konuşuyor olabilir tırstım yeminle
Agda canımCanım lazer epilasyona mı gittin ağdayi mi kastediyorsun?
Canim 1 2 kere cikmasi cok bir sey ifade etmiyor duzenli olmasi gerekiyor dogum icin. Benim erken dogum riski oldugunu düzenli sancilardan anladilar. Hep 40 50 60 lardaydi. 120ye kadar cikti ben o zaman anca hissettim. Yanimda biri vardi 40 haftasi dolmuş sancilari 40taydi o inliyordu. Benim haftam kucuk diye mi hissetmiyorum yoksa bunye meselesi mi anlamadim ben de.selam kızlar birşey soracağım. cumartesi günü ilk kez nst'ye bağlandım 20 dk boyunca. 2 tane kasılma görüldü, biri 50 civarı diğeri 65. doktorum bi yorum yapmadı, sadece kasılmaların olmuş nasıl hissettin diye sordu. ofisten bi arkadaşım sen bu kasılmaları hissetmedin mi ben 30'da inliyordum dedi. bilen var mı? nasıl yorumlayacağız bu kasılmaları?
Valla ben de bilmiyorum :) atladim konuya ama benim de ilk gebelik drna uygun bi dille genital bölgemde yumuşama hissediyorum normal mi bu doğuma yaklaşıyoruz mu gibisine sorabilirsin cnm belkiAgda canım
Valla ben de bilmiyorum :) atladim konuya ama benim de ilk gebelik drna uygun bi dille genital bölgemde yumuşama hissediyorum normal mi bu doğuma yaklaşıyoruz mu gibisine sorabilirsin cnm belki
Ben waterwipes diye bir markanınkini aldım cnm bir bak istersen.Islak mendil unibaby mi alacaksın Can'ım herkesten onu duydum da alternatifi var mı acaba
Canım sen ameliyat olmamismiydin? Normal doğum yapabiliyormusmusun?Hadi ya ben gittigini bilmiyordum iyidik burada ya ortak doktorumun olduğu birinin olması iyi geliyordu bana.. İnşallah oradaki doktorunda iyidir.. Ben normal düşünüyorum kuzum ya pasa pasa olcam o yüzden muayenemi elim mahkum..
Ya bu sene yağmurun dibine vurduk burada masallah.. Gece şakır şakırdı bak simdik günlük güneşlik.. Ama burası her ramazan böle hafif serin geçiyor degil mi ya Rabbim yardim ediyor diyorum hep çok şükür güzel havası kocaelinin.. Ama.hala elektrik gidip geliyor cildiricigim... Kuafordeyim usenmedim sabah sabah geldim ağda yaptircam elektrik yok saka gibi ya... Zati utaniyorum...
Evet benim önce gözüküyor ama bekleyelim görelim:)
Canım esin kaRaci mi ? Tayinler açıklanmadı demissin.eğer öyleyse perşembe cuma aciklanacak diyorlar .askerse görev yeri neresibizim hala tayinler açıklanmadığı için malesef benim daha odası bile gelmedi eve.. en son çatnasını hazırladım okadar.. tam doğum zamanıma kalcak gibi geliyo herşey..((((((
Canim sende mi kocaelindesin, hangi hastane hangi doktora takiplisin :)
Canım sen ameliyat olmamismiydin? Normal doğum yapabiliyormusmusun?
Alem bir doktor gerçekten. Bende kocaeli olsaydım nuri beyde doğum yapacaktım ama kısmet değilmiş. Ama yine hiçbirşey belli olmaz eğer eşimin tayin yeri belli olursa apar topar kocaeline de dönebilirim çünkü eşim taşınma telaşına giricek.yeni görev yerine gidicek belki de çıkmaz bekliyoruz canım bizdeEvet canım hatta hatirladigim kadarıyla sende gölcük tarafindansin.. İki doktorum var biri devlette selçuk bey diğeri akademi hastanesinde nuri huseyinoğlu ikisinde seviyorum hangisinde doguracagima karar vermedim daha
Sen kime gidiyodun canım..
Sormustum bunu engel olmadığını soylemisti.. Tipik nuri bey rahatlığıyla dogurursun dogurursun hic merak etme dedi sirtimi sivazlarkene..
Sürekli bir yerlerim ağrıyor ve bende artık bu ağrılara alışıp sancılarımi farkedememekten korkuyorumO iğne batması bende de oluyor canım. Doktor normal demisti ama dün iki büklüm kaldım resmen.
Alem bir doktor gerçekten. Bende kocaeli olsaydım nuri beyde doğum yapacaktım ama kısmet değilmiş. Ama yine hiçbirşey belli olmaz eğer eşimin tayin yeri belli olursa apar topar kocaeline de dönebilirim çünkü eşim taşınma telaşına giricek.yeni görev yerine gidicek belki de çıkmaz bekliyoruz canım bizde
Doğumdan önceki son özel bolge epilasyonumu
yaptırmış olabilirmçok acıdı çünkü orda ki abla da alırken cokk zorlandı. Çok yumuşamis dedi tüyler zor gelior (kusuruma bakmayın hanimlar ) bu doğum yaklaştı demek mi oluyor?
Yarın Dr sorsam mi da nasıl anlatacam epilasyon yapan abla öyle dedi mi diycem
Ya sonuçta kaç doğum yapmış kadın tecrübe konuşuyor olabilir tırstım yeminle
Arkadasm mesajını gördüm yazmak istedim. Gerilmen çok normal dr un böyle demesi bence hiç doğru değil. Keşke sende soyleseydin gerildim haliyle diye. Bence kg olarak cok ta ilerde değil. Son haftalar epey az alınıyor. Kızımı 3700 civarı normal doğum yaptım. Hiç öyle moral bozup kendini sezeryane zorunlu hissetme dr a inat normal doğum ypKizlar ben kontrolden geldim yeni moralim cok bozulduu normalde 7 temmuz dogum tarihi ama suan 37+4 de 3.400 kilosuve cati muayenesi yapti ben biraz bagirinca guvenimi kirdi ama boyle nasil normal yapacaz diye sanki her zaman cati muayenesi yaptiriyorum normal degilmi bagirmam zaten bebegin kilosu ileride bana kesin sezeryan yolu gorundu kendimi de sezeryana hic hazir hissetmiyorum suan cok korkuyorum yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?