- 24 Aralık 2014
- 1.364
- 896
- 73
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #18.341
Yaa ben birde vajinusmus atlatmis biriyim daha oncede muayene esnasinda da dedim resmen guvenimi kirdi suan kendimi sezeryana mecbur gibi hissediyorum belkide dogum cok yaklasti diye hormonlardan boyle duygusallastim ama cati muayenesinde resmen cocugun kafasini tuttuğunu hissettim yani evet zordu ama buna dayandiysam normal dogumuda yapabilirim ya yeterki kilosu cok yukselmesin bebegiminArkadasm mesajını gördüm yazmak istedim. Gerilmen çok normal dr un böyle demesi bence hiç doğru değil. Keşke sende soyleseydin gerildim haliyle diye. Bence kg olarak cok ta ilerde değil. Son haftalar epey az alınıyor. Kızımı 3700 civarı normal doğum yaptım. Hiç öyle moral bozup kendini sezeryane zorunlu hissetme dr a inat normal doğum yp
Bende ailekonakta Ahmet Coskan a takipliyim canim bende cok memnunum doktprumdan :)Evet canım hatta hatirladigim kadarıyla sende gölcük tarafindansin.. İki doktorum var biri devlette selçuk bey diğeri akademi hastanesinde nuri huseyinoğlu ikisinde seviyorum hangisinde doguracagima karar vermedim daha
Sen kime gidiyodun canım..
Sormustum bunu engel olmadığını soylemisti.. Tipik nuri bey rahatlığıyla dogurursun dogurursun hic merak etme dedi sirtimi sivazlarkene..
Geçmiş olsun Can'ım, sen sağlıklı ol da herşeyin çaresi var, mamalar bu günler içinGöğüsten ameliyat oldum ben canım. Doktorum asla emzirmek yok denemeye kalkma doğurduğun gibi gelir bir daha ameliyat olursun dedi. Doğuştan bir sorun vardı 18den önce de ameliyat yapılmıyordu. O yüzden
Bence dr la bu konuyu yeniden konus canm. Duygularını açıkça anlat. Sezeryane hic mecbur değilsin. Vücudun buna musaitse bırak asla mecbur hissetme. Dediğim gibi son haftalar yavaş alıyor o yüzden ciddi tombis bir bebek olmaz gibi kaldı ki cihazlar yaniltabilir. Hiç korkma cesur olYaa ben birde vajinusmus atlatmis biriyim daha oncede muayene esnasinda da dedim resmen guvenimi kirdi suan kendimi sezeryana mecbur gibi hissediyorum belkide dogum cok yaklasti diye hormonlardan boyle duygusallastim ama cati muayenesinde resmen cocugun kafasini tuttuğunu hissettim yani evet zordu ama buna dayandiysam normal dogumuda yapabilirim ya yeterki kilosu cok yukselmesin bebegimin
Bende ailekonakta Ahmet Coskan a takipliyim canim bende cok memnunum doktprumdan :)
Geçmiş olsun Can'ım, sen sağlıklı ol da herşeyin çaresi var, mamalar bu günler için
Bende oyle dusunuyorum bayram sonu kilosuna tekrar baksin normal dogum denemek istiyorum birde bebegimin kalp atislari yuksek çıkıyor devamli suyu az ictigin icindir sorun olmaz diyor doktor ama oda normal.doguma engel olurmu acaba bilginiz varmi ??Bence dr la bu konuyu yeniden konus canm. Duygularını açıkça anlat. Sezeryane hic mecbur değilsin. Vücudun buna musaitse bırak asla mecbur hissetme. Dediğim gibi son haftalar yavaş alıyor o yüzden ciddi tombis bir bebek olmaz gibi kaldı ki cihazlar yaniltabilir. Hiç korkma cesur ol
Kizlar ben kontrolden geldim yeni moralim cok bozulduu normalde 7 temmuz dogum tarihi ama suan 37+4 de 3.400 kilosuve cati muayenesi yapti ben biraz bagirinca guvenimi kirdi ama boyle nasil normal yapacaz diye sanki her zaman cati muayenesi yaptiriyorum normal degilmi bagirmam zaten bebegin kilosu ileride bana kesin sezeryan yolu gorundu kendimi de sezeryana hic hazir hissetmiyorum suan cok korkuyorum yaa
selam kızlar birşey soracağım. cumartesi günü ilk kez nst'ye bağlandım 20 dk boyunca. 2 tane kasılma görüldü, biri 50 civarı diğeri 65. doktorum bi yorum yapmadı, sadece kasılmaların olmuş nasıl hissettin diye sordu. ofisten bi arkadaşım sen bu kasılmaları hissetmedin mi ben 30'da inliyordum dedi. bilen var mı? nasıl yorumlayacağız bu kasılmaları?
Canim hic moralini bozma bazi bebekler son haftalarda kilo almiyormus, zaten ultrasonda da yanilma payi var 500 gr oynayabiliyor ve genelde daha dusuk kilolu doguyorlar. Cati muayenesinde de bagirman gayet normal bence. Ben aciklik icin ilk muayene ettiginde aglamistim ama ikinci muayenede daha rahattim. Cati olunca daha detayli mi bakıyorlar inceliyorlar onu bilmiyorum ama eger oyleyse daha da normal tepki vermen :)Kizlar ben kontrolden geldim yeni moralim cok bozulduu normalde 7 temmuz dogum tarihi ama suan 37+4 de 3.400 kilosuve cati muayenesi yapti ben biraz bagirinca guvenimi kirdi ama boyle nasil normal yapacaz diye sanki her zaman cati muayenesi yaptiriyorum normal degilmi bagirmam zaten bebegin kilosu ileride bana kesin sezeryan yolu gorundu kendimi de sezeryana hic hazir hissetmiyorum suan cok korkuyorum yaa
Benim catı muayenem oldu disini bilmemde ici gercekten yumusuyor doktor muayene ederken ben bile farkettim.Doğumdan önceki son özel bolge epilasyonumu
yaptırmış olabilirmçok acıdı çünkü orda ki abla da alırken cokk zorlandı. Çok yumuşamis dedi tüyler zor gelior (kusuruma bakmayın hanimlar ) bu doğum yaklaştı demek mi oluyor?
Yarın Dr sorsam mi da nasıl anlatacam epilasyon yapan abla öyle dedi mi diycem
Ya sonuçta kaç doğum yapmış kadın tecrübe konuşuyor olabilir tırstım yeminle
Okuyunca biraz korktum kızlar çatı muayenesi tam olarak nasıl bişi parmaklamı bakıyo neden okadar acıyo ??
Yaa kimseyi korkutmak istemiyorum ama bildigin tum elini hissettim bebegin basini tuttu resmen yaa cok zordu benim icim ama bitince cok rahattim sadece azicik zorlarken bagirdim doktorlar hic naz cekmek istemiyor hemen bana boyle nasil normal yapacaz dogumda 10 dk da bir boyle bakacam dedi ilk defa oldu ama ikinci olsa belki bu kadar canim yanmaz ki dogumda acilmam da olur sancidan hissetmemde belki suan hic acilma yok tum elini zorladı resmen jel bile surmedenCanim hic moralini bozma bazi bebekler son haftalarda kilo almiyormus, zaten ultrasonda da yanilma payi var 500 gr oynayabiliyor ve genelde daha dusuk kilolu doguyorlar. Cati muayenesinde de bagirman gayet normal bence. Ben aciklik icin ilk muayene ettiginde aglamistim ama ikinci muayenede daha rahattim. Cati olunca daha detayli mi bakıyorlar inceliyorlar onu bilmiyorum ama eger oyleyse daha da normal tepki vermen :)
Herkesin bir degil canim kendini sartlama,benim cok az acidi cok hafif bi agri hissttim okadar,hatta doktora cati muayenesi bumu diye sordum evet dedi,dedim hic korkutuldugu gibi degilmis.kendini kasmadigin surece canın oyle yanmiyor.bide catiylada alakasi olabilir benimki hem yumusamis hem acilmis.ama ilk kastim biraz acidi doktorum sal kendini dedi nefes alip verdim cok az agri hissediyon okadar.kasmayin kendiniziOkuyunca biraz korktum kızlar çatı muayenesi tam olarak nasıl bişi parmaklamı bakıyo neden okadar acıyo ??
Canim cogu insan iki parmakla baktiginda bile kıyameti kopariyor bildigin ben vajinusmus atlattim ve nefes egzersizleri sayesinde gerilmeden muayene esnasinda durabiliyorum ama zorladikca bagirdim ister istemez ben guveniyorum kendime yaa sancisiz acilmasiz muayeneyi yapti sonucta sonlandiramadan muayene ettirmeyen cok kisi gordum cevremde ama guvenimi kirmasi beni cok uzdu ve dedigin gibi gerildim muayene sonrasi ins kilosu fazla olmaz normali denerimÇatı muayenesinde gerilmişsin ve bu yüzden de canın yanmış canım. Aslında hiç acıtan bir muayene değil ama kasıldığun için öyle olmuş. Doktorun güvenini kırmamış aslında sen rahat olmazsan normal doğuramazsın haklı biraz. Sonuçta çatı muayenesi kadar acısız bir şey olduğu için normal doğumda tabii ki ona göre sancılı ve ağrılı ister istemez. Buna dayanamıyorsan ona nasıl dayanacaksın gibi bir söylem olmuş aslında. Gerilmemen gerekli canım sakin kalmalısın. İlla ki sezaryen olacaksın diye bir şey yok sonuçta. Kilosu da haftasına göre normal. Hata payı var zaten daha düşük daha fazla bilemezsn. Bence doktoruna güvenmelisin canım. Kötü bir şey dememiş. Deme şekli nasıldı bilmiyorum tabii ama sözlerde kötü bir şey yok. Sen yine de anlat durumunu epidural normal doğum var acısız ağrısız onu yaparsınız olmadı
Canim cogu insan iki parmakla baktiginda bile kıyameti kopariyor bildigin ben vajinusmus atlattim ve nefes egzersizleri sayesinde gerilmeden muayene esnasinda durabiliyorum ama zorladikca bagirdim ister istemez ben guveniyorum kendime yaa sancisiz acilmasiz muayeneyi yapti sonucta sonlandiramadan muayene ettirmeyen cok kisi gordum cevremde ama guvenimi kirmasi beni cok uzdu ve dedigin gibi gerildim muayene sonrasi ins kilosu fazla olmaz normali denerim
hem vajinal usg yaptırdım hemde rahim filmi çektirdim rahim filmi çok acılı onda bağırmadım bundada bağırmam umarım peki vajinaya bakıyomu yoksa sadece örtünün altından eliylemi kontrol ediyo?2 parmak ile bakıyor canım. Kasmadığın sürece kendini canın yanmıyor. Ben ilkinde 2 kere oldum. Bunda sezaryen diye henüz yapmadı. Vajinal usg yaptırdıysan daha önce ondan pek farkı yok daha az acılı sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?