temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

hem vajinal usg yaptırdım hemde rahim filmi çektirdim rahim filmi çok acılı onda bağırmadım bundada bağırmam umarım peki vajinaya bakıyomu yoksa sadece örtünün altından eliylemi kontrol ediyo?

O zaman yaptırırsın sen canım. İç kısma bakıyor canım parmağı sokup (afedersin biraz açık oldu ama). Benim ayrı bir odada ebe bakmıştı normal gözlem odası yatağında.

acaba bu çatı muayenesinde acıtan doktorlar sırf sezeryan isteyelim diyemi acıtıyo? çünkü bunu çok duydum önce bağırtıyolar sonra sen nasıl normal yapcan deyip sezeryana zorluyolar milleti bence kasmayalım kızlar akışına bırakalım içimizde kalcak halleri yok bi şekilde çıkacaklar

O zaman yaptırırsın sen canım. İç kısma bakıyor canım parmağı sokup (afedersin biraz açık oldu ama). Benim ayrı bir odada ebe bakmıştı normal gözlem odası yatağında.
ah canısı açığımı kaldı kadın milletiyiz illa bi gün başımıza gelecek işler napalım başa geleni çekecez ;//

Canim benim ilk dogumum için çatı muayenesi yapilirken bagirdim oyle bi bagirmaki esim doguruyorum sanmis doktor kafasına dokundum dedi normal doğum yaptim bende bagirmistim korkma hiç sürekli acilma kontrolü var evet ama alisiyorsun onada sonraki açılma kontrolerimde dogum sırasında hiç öyle olmadim bi anlık biseydi bence ilk olduğu için olmuştur ilkler hep zordur moralini bozma hiç korkma bebisi kucağına alinca hepsi unutuluyor

Ayy ne guzel umut dolu yazmissin ins bende normal yaparım hayirlisi ile yaa ne kadar sure sonra normal dogumu yaptin sancin kendiliğinden mi gelmisti ?? Bende kilosu iyi olurss bayram sonrası suni sanci denemek istiyorum gerekirse yine baksin cati muayenesine bir sorun yok derse normal denemek istiyorum

Selammm canlar.. Ne yapıyorsunuz nasılsınız.. Ben bu gece öldüm ağrıdan sancıdan iyice çoştu ağrılar sancılar

Moralini bozma lütfen.. Çatı muaynesi herkes de farklı olabilir ama benim normal muaynelerim de hep ağrılı oluyordu.Ama ben çok kasılıyordum. Sonra bir doktor da çok rahat ettim ama oda çok sakinleştirdi beni.Kasılınca da ağrı çok oluyor.İnşallah sezaryene gerek kalmaz.Ama olursan da bozma moralini.İkiniz içinde en hayırlısı ne ise onu nasip etsin Mevlam..

Kızlar nstye girdim ama sırt üstü bakıldığında hiç sanci 10larda ama yan yatış pozisyonuna dönünce 50-60lara cikio .hangisi gerçek anlamadım bilen varsa bilgilendirirseniz sevinirim

Benimde öyle çıktı yan yatınca 50 60 oldu birden Nst de ki hemşire sırt üstü yat böyle olmaz dedi.Sırt üstü yatırdı.

Ilk oldugu ve kendini kastigin icin oyle olmustur canım. Ben de tum elini sonuna kadar soktugunu hissettim aslinda aci cok az ama rahatsizlik hissi cok kotu. Benim jel surmustu bi de kaygan oldu.
Bu arada ben de esimle iliskiye girerken cok zorlandim, vajinismus tedavisi gormedim ama 2.5 yillik evliyiz daha yeni yeni kendimi kasmamaya baslamistim. Acik olucak biraz ama esimi bile asla dokundurtmadim o bolgeye huylaniyorum rahatsiz oluyorum cunku. O yuzden doktorun parmaklarını sokmasi bende de şok etkisi yaratti. Ama bebisler icin katlanicaz napalim. Normal dogumda bebegimize kavusma heyecani agri sanci derken kendimizi kasmayiz heralde.

Amin canım inşallah birgun tanışma imkanımızda olur karşılaşırız

Selammm canlar.. Ne yapıyorsunuz nasılsınız.. Ben bu gece öldüm ağrıdan sancıdan iyice çoştu ağrılar sancılar

Ayy canım yaa kıyamam. Benimde oluyor sancım ara ara.. Bugün biraz daha fazla oldu nedense. Az önce de bir şey geldi akıntı mı su mu bilemedim. Kokusu falan yok. Bilemedim.. inşallah ağrıların diner canım..

Canım 37 + 5 de çatı muayenemin olduğu gün suni sqnciyla doğum yaptım hiç sancim yoktu bebek irir bu haftadan sonra doguramazsin dedi bende normali deneyelim dedim o gun yavrumu kucağıma aldim çok şükür

Ayy canım yaa kıyamam. Benimde oluyor sancım ara ara.. Bugün biraz daha fazla oldu nedense. Az önce de bir şey geldi akıntı mı su mu bilemedim. Kokusu falan yok. Bilemedim.. inşallah ağrıların diner canım..

Sağol canım. Benimde bugün fenalardayım bayramı hayırlısı ile atlatalım hepimiz sağ salim.Çok mu geldi.Ped ıslatacak kadar var mıydı.

baldan_madam canım sezeryanda kanama çok oluyor mu?Ben depend almadım gece pedi koydum hastane çantasına.Yetmez mi acaba?
Pedden daha rahat gibi geldi sanki bana canım. Ama kişiye göre değişiyormuş kanama. Şuan mormal ped kullanıyorum. İlk üç gün depend kullandım. Dikişler de rahat etti. Önemli olan senin rahatın.

Canim o bolgede doguma hazirlaniyor ama bu doguma az kaldi demek degil. o bolgenin esnekligi dogum yaklastikca artiyor. Sonrada zamanla eski haline donuyor.

Ben ilkinde hastaneyi yikmistim bana da esim sen nasil normal dogum yapicaksin demisti. Cati muayenesinde esimi yanima almamislardi halbuki o disardan bagirmami duymus.
Normal canim her bayan bir degil. Normal dogumda yaptim. Oglumda 3800 dogdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…