- 27 Şubat 2016
- 6.410
- 6.030
- 198
- 36
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #18.361
hem vajinal usg yaptırdım hemde rahim filmi çektirdim rahim filmi çok acılı onda bağırmadım bundada bağırmam umarım peki vajinaya bakıyomu yoksa sadece örtünün altından eliylemi kontrol ediyo?
ah canısı açığımı kaldı kadın milletiyizO zaman yaptırırsın sen canım. İç kısma bakıyor canım parmağı sokup (afedersin biraz açık oldu ama). Benim ayrı bir odada ebe bakmıştı normal gözlem odası yatağında.
Canim benim ilk dogumum için çatı muayenesi yapilirken bagirdim oyle bi bagirmaki esim doguruyorum sanmis doktor kafasına dokundum dedi normal doğum yaptim bende bagirmistim korkma hiç sürekli acilma kontrolü var evet ama alisiyorsun onada sonraki açılma kontrolerimde dogum sırasında hiç öyle olmadim bi anlık biseydi bence ilk olduğu için olmuştur ilkler hep zordur moralini bozma hiç korkma bebisi kucağına alinca hepsi unutuluyorYaa kimseyi korkutmak istemiyorum ama bildigin tum elini hissettim bebegin basini tuttu resmen yaa cok zordu benim icim ama bitince cok rahattim sadece azicik zorlarken bagirdim doktorlar hic naz cekmek istemiyor hemen bana boyle nasil normal yapacaz dogumda 10 dk da bir boyle bakacam dedi ilk defa oldu ama ikinci olsa belki bu kadar canim yanmaz ki dogumda acilmam da olur sancidan hissetmemde belki suan hic acilma yok tum elini zorladı resmen jel bile surmeden
ah canısı açığımı kaldı kadın milletiyizilla bi gün başımıza gelecek işler napalım başa geleni çekecez ;//
Ayy ne guzel umut dolu yazmissin ins bende normal yaparım hayirlisi ile yaa ne kadar sure sonra normal dogumu yaptin sancin kendiliğinden mi gelmisti ?? Bende kilosu iyi olurss bayram sonrası suni sanci denemek istiyorum gerekirse yine baksin cati muayenesine bir sorun yok derse normal denemek istiyorumCanim benim ilk dogumum için çatı muayenesi yapilirken bagirdim oyle bi bagirmaki esim doguruyorum sanmis doktor kafasına dokundum dedi normal doğum yaptim bende bagirmistim korkma hiç sürekli acilma kontrolü var evet ama alisiyorsun onada sonraki açılma kontrolerimde dogum sırasında hiç öyle olmadim bi anlık biseydi bence ilk olduğu için olmuştur ilkler hep zordur moralini bozma hiç korkma bebisi kucağına alinca hepsi unutuluyor
Kizlar ben kontrolden geldim yeni moralim cok bozulduu normalde 7 temmuz dogum tarihi ama suan 37+4 de 3.400 kilosuve cati muayenesi yapti ben biraz bagirinca guvenimi kirdi ama boyle nasil normal yapacaz diye sanki her zaman cati muayenesi yaptiriyorum normal degilmi bagirmam zaten bebegin kilosu ileride bana kesin sezeryan yolu gorundu kendimi de sezeryana hic hazir hissetmiyorum suan cok korkuyorum yaa
Kızlar nstye girdim ama sırt üstü bakıldığında hiç sanci 10larda ama yan yatış pozisyonuna dönünce 50-60lara cikio .hangisi gerçek anlamadım bilen varsa bilgilendirirseniz sevinirim
Ilk oldugu ve kendini kastigin icin oyle olmustur canım. Ben de tum elini sonuna kadar soktugunu hissettim aslinda aci cok az ama rahatsizlik hissi cok kotu. Benim jel surmustu bi de kaygan oldu.Yaa kimseyi korkutmak istemiyorum ama bildigin tum elini hissettim bebegin basini tuttu resmen yaa cok zordu benim icim ama bitince cok rahattim sadece azicik zorlarken bagirdim doktorlar hic naz cekmek istemiyor hemen bana boyle nasil normal yapacaz dogumda 10 dk da bir boyle bakacam dedi ilk defa oldu ama ikinci olsa belki bu kadar canim yanmaz ki dogumda acilmam da olur sancidan hissetmemde belki suan hic acilma yok tum elini zorladı resmen jel bile surmeden
Amin canım inşallah birgun tanışma imkanımızda olur karşılaşırızCidden alem adam onda doğum yapmayı cok istiyorum bi yandan bi yandanda uzak kalıyor benim eve acaba yetişebilir miyim endişesi var.. Gerci dogum icin il degistirecek arkadaslar var burda onlarin yaninda garip oluyor benim endisem belkim en fazla yarim saatlik yol ama..
hakkinizda hayırlısı olsun bacım zor durumlar tam doğum yaklaşmış tayindi tasinmakti oyy inşallah Rabbim kolaylığını verirde çok yipranmassin bu süreçte..
Evet sırt üstü gecerliymiş öyle dedı bana hemşireBenimde öyle çıktı yan yatınca 50 60 oldu birden Nst de ki hemşire sırt üstü yat böyle olmaz dedi.Sırt üstü yatırdı.
Selammm canlar.. Ne yapıyorsunuz nasılsınız.. Ben bu gece öldüm ağrıdan sancıdan iyice çoştu ağrılar sancılar
Canım 37 + 5 de çatı muayenemin olduğu gün suni sqnciyla doğum yaptım hiç sancim yoktu bebek irir bu haftadan sonra doguramazsin dedi bende normali deneyelim dedim o gun yavrumu kucağıma aldim çok şükürAyy ne guzel umut dolu yazmissin ins bende normal yaparım hayirlisi ile yaa ne kadar sure sonra normal dogumu yaptin sancin kendiliğinden mi gelmisti ?? Bende kilosu iyi olurss bayram sonrası suni sanci denemek istiyorum gerekirse yine baksin cati muayenesine bir sorun yok derse normal denemek istiyorum
Ayy canım yaa kıyamam. Benimde oluyor sancım ara ara.. Bugün biraz daha fazla oldu nedense. Az önce de bir şey geldi akıntı mı su mu bilemedim. Kokusu falan yok. Bilemedim.. inşallah ağrıların diner canım..
Amin canım inşallah birgun tanışma imkanımızda olur karşılaşırız
Pedden daha rahat gibi geldi sanki bana canım. Ama kişiye göre değişiyormuş kanama. Şuan mormal ped kullanıyorum. İlk üç gün depend kullandım. Dikişler de rahat etti. Önemli olan senin rahatın.baldan_madam canım sezeryanda kanama çok oluyor mu?Ben depend almadım gece pedi koydum hastane çantasına.Yetmez mi acaba?
Canim o bolgede doguma hazirlaniyor ama bu doguma az kaldi demek degil.Doğumdan önceki son özel bolge epilasyonumu
yaptırmış olabilirmçok acıdı çünkü orda ki abla da alırken cokk zorlandı. Çok yumuşamis dedi tüyler zor gelior (kusuruma bakmayın hanimlar ) bu doğum yaklaştı demek mi oluyor?
Yarın Dr sorsam mi da nasıl anlatacam epilasyon yapan abla öyle dedi mi diycem
Ya sonuçta kaç doğum yapmış kadın tecrübe konuşuyor olabilir tırstım yeminle
Ben ilkinde hastaneyi yikmistim bana da esim sen nasil normal dogum yapicaksin demisti. Cati muayenesinde esimi yanima almamislardi halbuki o disardan bagirmami duymus.Kizlar ben kontrolden geldim yeni moralim cok bozulduu normalde 7 temmuz dogum tarihi ama suan 37+4 de 3.400 kilosuve cati muayenesi yapti ben biraz bagirinca guvenimi kirdi ama boyle nasil normal yapacaz diye sanki her zaman cati muayenesi yaptiriyorum normal degilmi bagirmam zaten bebegin kilosu ileride bana kesin sezeryan yolu gorundu kendimi de sezeryana hic hazir hissetmiyorum suan cok korkuyorum yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?