- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #18.381
Canim kasilma ile alakasi olmayada biliyor. Benim rahim agzi kapakciklarimin yonu tersmis ve bu durumda cati muayenesi vs cok agri veriyormus.Çatı muayenesinde gerilmişsin ve bu yüzden de canın yanmış canım. Aslında hiç acıtan bir muayene değil ama kasıldığun için öyle olmuş. Doktorun güvenini kırmamış aslında sen rahat olmazsan normal doğuramazsın haklı biraz. Sonuçta çatı muayenesi kadar acısız bir şey olduğu için normal doğumda tabii ki ona göre sancılı ve ağrılı ister istemez. Buna dayanamıyorsan ona nasıl dayanacaksın gibi bir söylem olmuş aslında. Gerilmemen gerekli canım sakin kalmalısın. İlla ki sezaryen olacaksın diye bir şey yok sonuçta. Kilosu da haftasına göre normal. Hata payı var zaten daha düşük daha fazla bilemezsn. Bence doktoruna güvenmelisin canım. Kötü bir şey dememiş. Deme şekli nasıldı bilmiyorum tabii ama sözlerde kötü bir şey yok. Sen yine de anlat durumunu epidural normal doğum var acısız ağrısız onu yaparsınız olmadı
Yok canim ayni muayene. Parmak ile bakiyor iste. Senin acilma icin bakinca bakmistir doktorun.Canim hic moralini bozma bazi bebekler son haftalarda kilo almiyormus, zaten ultrasonda da yanilma payi var 500 gr oynayabiliyor ve genelde daha dusuk kilolu doguyorlar. Cati muayenesinde de bagirman gayet normal bence. Ben aciklik icin ilk muayene ettiginde aglamistim ama ikinci muayenede daha rahattim. Cati olunca daha detayli mi bakıyorlar inceliyorlar onu bilmiyorum ama eger oyleyse daha da normal tepki vermen :)
Canim dogumda aciliyor zaten o bolge 10 cm e geliyor. Elini soktugunu anlamiyorsun bile. Gelip alttan bakip bakip gidiyorlar.Yaa kimseyi korkutmak istemiyorum ama bildigin tum elini hissettim bebegin basini tuttu resmen yaa cok zordu benim icim ama bitince cok rahattim sadece azicik zorlarken bagirdim doktorlar hic naz cekmek istemiyor hemen bana boyle nasil normal yapacaz dogumda 10 dk da bir boyle bakacam dedi ilk defa oldu ama ikinci olsa belki bu kadar canim yanmaz ki dogumda acilmam da olur sancidan hissetmemde belki suan hic acilma yok tum elini zorladı resmen jel bile surmeden
Sağol canım. Benimde bugün fenalardayım bayramı hayırlısı ile atlatalım hepimiz sağ salim.Çok mu geldi.Ped ıslatacak kadar var mıydı.
Canim kasilma ile alakasi olmayada biliyor. Benim rahim agzi kapakciklarimin yonu tersmis ve bu durumda cati muayenesi vs cok agri veriyormus.
Daha gecen hafta yapti ilk defa 36.haftada. bu cuma gidecegim tekrardan 37 oluyorum bakalim yapacak mi. Ama bana 1 cm acilma var demisti muhtemelen yapabilirHaftada 1 :) 37+5 im ben bende çatı muayenesini sorcaktım her hafta oluyomusunuz
Aynen inşallah canım. Çok 2 tırnak büyüklüğündeydi canım. Devamı gelmedi. Ama sancım var yinedüzenli değil o yüzden dinleniyorum sadece.
Bence kilosu felan gayet iyi cnm.hic korkma zaten yanilma payi var 300-400 gr asagi olabilirKizlar ben kontrolden geldim yeni moralim cok bozulduu normalde 7 temmuz dogum tarihi ama suan 37+4 de 3.400 kilosuve cati muayenesi yapti ben biraz bagirinca guvenimi kirdi ama boyle nasil normal yapacaz diye sanki her zaman cati muayenesi yaptiriyorum normal degilmi bagirmam zaten bebegin kilosu ileride bana kesin sezeryan yolu gorundu kendimi de sezeryana hic hazir hissetmiyorum suan cok korkuyorum yaa
Kızlar bizde hazırlıklar tamam bugün odamızıda yerleştirdik, artık beklemedeyiz
Eki Görüntüle 2011726
Bizim cantalar hazir :)aynen
Herkes hazırlıgını bitirdimi
Oh maşallah bizim de odamız hazır ama cantamiz daha toplanmadi yarın kontrol var bakalım ne kadar olmuşuz dün akşam ve bu sabah yine leke geldi randevum yarın diye bekledim devamı olmayınca bekledim enfeksiyon derdim var ondan olduğunu düşünüyorum artık kızım kıpır kıpır olmasa telaş yapardım da maşallah endişe ettirmiyo çok şükürKızlar bizde hazırlıklar tamam bugün odamızıda yerleştirdik, artık beklemedeyiz
Eki Görüntüle 2011726
Sağol canım amin inşallahRabbim sağlıkla huzurla kullanmayı nasip etsin inşallah.. Hepsi çok güzel ciciş ciciş maaşallah.Fenerbahçe de gözümden kaçmadıbaba mı anne mi fanatik =D
Olsun canım çanta işi kolay elinin altında oldumu hemencecik toparlarsın. Dediğin gibi enfeksiyondandır leke belkide, zaten sevilay hanım söyler durumu gittiğindeOh maşallah bizim de odamız hazır ama cantamiz daha toplanmadi yarın kontrol var bakalım ne kadar olmuşuz dün akşam ve bu sabah yine leke geldi randevum yarın diye bekledim devamı olmayınca bekledim enfeksiyon derdim var ondan olduğunu düşünüyorum artık kızım kıpır kıpır olmasa telaş yapardım da maşallah endişe ettirmiyo çok şükür
O bir şey değil canım son zamanlarımız artık ara ara öyle olacak. Geçen gün suyum geldi sandım.1 kahve fincanı dolusu gibi geldi ahaa dedim doğum başladı.Hemen baktım kokusuz kıvamsız ohhh dedim amaaaaa çok korktumOğlumda öyle oldu önce az sonra bir boşandı su aktı gitti.
Aa oyle mi iyi o zaman sevindim ben cati olunca daha fazla incelicek diye dusunmustum :)Yok canim ayni muayene. Parmak ile bakiyor iste. Senin acilma icin bakinca bakmistir doktorun.
demek ki yan yatırmanın amacı sancıya bakmak değil kalp atıslarını kontrol etmek.cunku yan yatınca benim velet coştu 180lere kadar cıktı kalp atıslarıBenimde öyle çıktı yan yatınca 50 60 oldu birden Nst de ki hemşire sırt üstü yat böyle olmaz dedi.Sırt üstü yatırdı.
demek ki yan yatırmanın amacı sancıya bakmak değil kalp atıslarını kontrol etmek.cunku yan yatınca benim velet coştu 180lere kadar cıktı kalp atısları
Ben Sevilay hanıma gitmiyorum iki defa gittim ilkinde çok ilgiliydi ilk defa mi geliyorsun falan ilgilendi ikincide tavrı hiç hoşuma gitmedi canım eşimin de aynı şekilde eski doktoruma gidiyorum şimdiOlsun canım çanta işi kolay elinin altında oldumu hemencecik toparlarsın. Dediğin gibi enfeksiyondandır leke belkide, zaten sevilay hanım söyler durumu gittiğindebakalım kaç kg olmuşsunuz yazarsın banada, bizimde arefe günü kontrolümüz 5 hafta oldu görmeyeli özledim valla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?