temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Canim kasilma ile alakasi olmayada biliyor. Benim rahim agzi kapakciklarimin yonu tersmis ve bu durumda cati muayenesi vs cok agri veriyormus.

Yok canim ayni muayene. Parmak ile bakiyor iste. Senin acilma icin bakinca bakmistir doktorun.

Canim dogumda aciliyor zaten o bolge 10 cm e geliyor. Elini soktugunu anlamiyorsun bile. Gelip alttan bakip bakip gidiyorlar.

Sağol canım. Benimde bugün fenalardayım bayramı hayırlısı ile atlatalım hepimiz sağ salim.Çok mu geldi.Ped ıslatacak kadar var mıydı.

Aynen inşallah canım. Çok 2 tırnak büyüklüğündeydi canım. Devamı gelmedi. Ama sancım var yine düzenli değil o yüzden dinleniyorum sadece.

Benim doktorum doğuma kadar yapmıcam çatı muayenesi doğumda bol bol yapıyorum zaten dedi daha hiç olmadım yani

Aynen inşallah canım. Çok 2 tırnak büyüklüğündeydi canım. Devamı gelmedi. Ama sancım var yine düzenli değil o yüzden dinleniyorum sadece.

O bir şey değil canım son zamanlarımız artık ara ara öyle olacak. Geçen gün suyum geldi sandım.1 kahve fincanı dolusu gibi geldi ahaa dedim doğum başladı.Hemen baktım kokusuz kıvamsız ohhh dedim amaaaaa çok korktum Oğlumda öyle oldu önce az sonra bir boşandı su aktı gitti.

Bence kilosu felan gayet iyi cnm.hic korkma zaten yanilma payi var 300-400 gr asagi olabilir

Kızlar bizde hazırlıklar tamam bugün odamızıda yerleştirdik, artık beklemedeyiz
Eki Görüntüle 2011726
Oh maşallah bizim de odamız hazır ama cantamiz daha toplanmadi yarın kontrol var bakalım ne kadar olmuşuz dün akşam ve bu sabah yine leke geldi randevum yarın diye bekledim devamı olmayınca bekledim enfeksiyon derdim var ondan olduğunu düşünüyorum artık kızım kıpır kıpır olmasa telaş yapardım da maşallah endişe ettirmiyo çok şükür

Olsun canım çanta işi kolay elinin altında oldumu hemencecik toparlarsın. Dediğin gibi enfeksiyondandır leke belkide, zaten sevilay hanım söyler durumu gittiğinde bakalım kaç kg olmuşsunuz yazarsın banada, bizimde arefe günü kontrolümüz 5 hafta oldu görmeyeli özledim valla :)

Ohh sevindim valla ilkinde yaşamayınca bir garip oluyor :) hımmm demek ki farklı o akıntı sıkıntı...

demek ki yan yatırmanın amacı sancıya bakmak değil kalp atıslarını kontrol etmek.cunku yan yatınca benim velet coştu 180lere kadar cıktı kalp atısları

İlk gebeliğimde hiç hareket etmiyor diye hep yandan bağladı NST bu defa sırt üstü yatırdı.Yandan olunca sancı fırladı birden.Ama makine den makineye de değişiyormuş.Sağlıklı olsunlar bize de az sancı versinler yeter heheh

Ben Sevilay hanıma gitmiyorum iki defa gittim ilkinde çok ilgiliydi ilk defa mi geliyorsun falan ilgilendi ikincide tavrı hiç hoşuma gitmedi canım eşimin de aynı şekilde eski doktoruma gidiyorum şimdi
Çantaya koyulacaklari ayırdım dolapta kardeşim biliyo acil bişey bile olsa toplar eksiği de halledilir valla öyle yoruldum ki hazırlık temizlik derken hala birsürü iş varmış gibi strese giriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…