temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

neden sancı yan yatısta artıyor mantıgı anlayamadım.internette sol yan tarafa yatılması gerekiyor yazıyor bilemedim canım ,topiktede bilen yok heralde yazan olmadıgına göre

Evet gerçekten insan yaşasa bile aradan zaman geçince acaba öyle miydi böyle miydi diye şüpheye düşüyor =)

Aynen canım. Ama onda su falan sızmadı. Sancım bile olmadı. Kasılma ile gittim ilkş yalancıydı ikinci de ertesi gün hadi doğuma dedi bunda baya sancı yaşıyorum sık sık.. her hamilelik farklı valla

neden sancı yan yatısta artıyor mantıgı anlayamadım.internette sol yan tarafa yatılması gerekiyor yazıyor bilemedim canım ,topiktede bilen yok heralde yazan olmadıgına göre

Hiç yan yatırmadılar beni nst de bende anlamadım mantığı neden acaba? Sancı geçmesi için ben yan yatıyorum rahatlıyorum. İlginçmiş

Aynen canım. Ama onda su falan sızmadı. Sancım bile olmadı. Kasılma ile gittim ilkş yalancıydı ikinci de ertesi gün hadi doğuma dedi bunda baya sancı yaşıyorum sık sık.. her hamilelik farklı valla

Kesinlikle farklı oluyor. Bende ilkin de çok şükür iyiydim. Pazartesi sezaryen randevu verdi benim cuma akşamı suyum geldi Ama sancım yoktu.Şimdi kıvranıyorum doktor 38 bekleriz dayanmaz isen 37 demişti dayanırım diyordum bugün yok diyorum alın 37 diyeceğim galiba tabi bugün ki gibi olur isem

Hiç yan yatırmadılar beni nst de bende anlamadım mantığı neden acaba? Sancı geçmesi için ben yan yatıyorum rahatlıyorum. İlginçmiş
Benim gittiğim hastanede de nst odasında 3 tane makine var. 3 kişiden fazla kişi giremiyor yani. Sadece 1 kişi yatakta yatarak bağlanıyor diğer ikisi koltukta sırtüstü oturur pozisyonda. Sanırım sancısı çok olan yatakta yatıyor diye düşünüyorum ama bilemedim. Hiç yan yatani da görmedim

Valla az önce yine iğne batması oldu. Sanırım ayakta kalınca oluyor. Farkederiz herhalde sancıları ya bilemedim ki.
Benimde dün gece oldu canım baya. Yürüyüşe başladım eşimle dün gece 1 saat falan yürüdük belki de o etkiledi kalçamin ağrısı zaten hep var da vajina bölgem de batma oldu baya. Dediğin gibi ayakta kalmak etkiliyor olabilir

Benide hep yan yatiriyorlar nts de canim sol tarafa yat diyor kadin sirt ustu bebege oksijen az gidiyor diye okumustum yaniltici sonuc verebilir

Kizlar cok tesekkur ederim yaa hepinize cok guzel yorumlar mesajlar okudum ve gercekten icim rahatladi cati muayenesi soku ile doktorun tavri cok etkilemisti beni suan daha iyiyim ama asiri halsizim kanama olmadi surekli yattim. Bir arkadasin dedigi gibi bayram sonrasini bekleyecem suni sanci ile deneyecem olmazsa mecbur sezeryan artik kismet ikisinede kendimi hazirlayacam

Ben nst de hep sağ tarafa yatıyorum. Ztn başka tarafa yatmak mümkün değil ona göre ayarlamışlar makinayı. Perşembe trkrar gireceğim bakalım ne durumdayız. Sanırım bu haftadan sonra hep elle muayene olacağım. Az kalınca sürekli kontrol ediyormuş dr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…