- 10 Kasım 2006
- 6.246
- 1.616
- 373
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #18.401
Ohh sevindim valla ilkinde yaşamayınca bir garip oluyor :) hımmm demek ki farklı o akıntı sıkıntı...
neden sancı yan yatısta artıyor mantıgı anlayamadım.internette sol yan tarafa yatılması gerekiyor yazıyor bilemedim canım ,topiktede bilen yok heralde yazan olmadıgına göreİlk gebeliğimde hiç hareket etmiyor diye hep yandan bağladı NST bu defa sırt üstü yatırdı.Yandan olunca sancı fırladı birden.Ama makine den makineye de değişiyormuş.Sağlıklı olsunlar bize de az sancı versinler yeter heheh
Hmm varsa yapılabilr. Bana da yapıldı bu haftada istersen bakalım dedi ama istemiyrum dedim:)Daha gecen hafta yapti ilk defa 36.haftada. bu cuma gidecegim tekrardan 37 oluyorum bakalim yapacak mi. Ama bana 1 cm acilma var demisti muhtemelen yapabilir
:) iyimiş benmde bakıldı ama tekrarını istemiyrm diyince tamam dedi. Bana bırakınca çok sevindim :)Benim doktorum doğuma kadar yapmıcam çatı muayenesi doğumda bol bol yapıyorum zaten dedidaha hiç olmadım yani
Evet gerçekten insan yaşasa bile aradan zaman geçince acaba öyle miydi böyle miydi diye şüpheye düşüyor =)
neden sancı yan yatısta artıyor mantıgı anlayamadım.internette sol yan tarafa yatılması gerekiyor yazıyor bilemedim canım ,topiktede bilen yok heralde yazan olmadıgına göre
Valla az önce yine iğne batması oldu. Sanırım ayakta kalınca oluyor. Farkederiz herhalde sancıları ya bilemedim ki.Sürekli bir yerlerim ağrıyor ve bende artık bu ağrılara alışıp sancılarımi farkedememekten korkuyorum
Aynen canım. Ama onda su falan sızmadı. Sancım bile olmadı. Kasılma ile gittim ilkş yalancıydı ikinci de ertesi gün hadi doğuma dedibunda baya sancı yaşıyorum sık sık.. her hamilelik farklı valla
neden sancı yan yatısta artıyor mantıgı anlayamadım.internette sol yan tarafa yatılması gerekiyor yazıyor bilemedim canım ,topiktede bilen yok heralde yazan olmadıgına göre
Canım yan yatınca bebegin kalp atislari daha verimli oluyormuş ama sanci kısmını anlayamadım bendeHiç yan yatırmadılar beni nst de bende anlamadım mantığı neden acaba? Sancı geçmesi için ben yan yatıyorum rahatlıyorum. İlginçmiş
Aynen öyle olunca doktorun tavrı insan daha rahat hissediyor kendini:) iyimiş benmde bakıldı ama tekrarını istemiyrm diyince tamam dedi. Bana bırakınca çok sevindim :)
Benim gittiğim hastanede de nst odasında 3 tane makine var. 3 kişiden fazla kişi giremiyor yani. Sadece 1 kişi yatakta yatarak bağlanıyor diğer ikisi koltukta sırtüstü oturur pozisyonda. Sanırım sancısı çok olan yatakta yatıyor diye düşünüyorum ama bilemedim. Hiç yan yatani da görmedimHiç yan yatırmadılar beni nst de bende anlamadım mantığı neden acaba? Sancı geçmesi için ben yan yatıyorum rahatlıyorum. İlginçmiş
Benimde dün gece oldu canım baya. Yürüyüşe başladım eşimle dün gece 1 saat falan yürüdük belki de o etkiledi kalçamin ağrısı zaten hep var da vajina bölgem de batma oldu baya. Dediğin gibi ayakta kalmak etkiliyor olabilirValla az önce yine iğne batması oldu. Sanırım ayakta kalınca oluyor. Farkederiz herhalde sancıları ya bilemedim ki.
Benide hep yan yatiriyorlar nts de canim sol tarafa yat diyor kadin sirt ustu bebege oksijen az gidiyor diye okumustum yaniltici sonuc verebilirBenim gittiğim hastanede de nst odasında 3 tane makine var. 3 kişiden fazla kişi giremiyor yani. Sadece 1 kişi yatakta yatarak bağlanıyor diğer ikisi koltukta sırtüstü oturur pozisyonda. Sanırım sancısı çok olan yatakta yatıyor diye düşünüyorum ama bilemedim. Hiç yan yatani da görmedim
daha erken değil mi neden sezaryen dedi canım ilk bebiş mi?Kızlar sezaryen olacaklara ne zamana randevu verdi doktorunuz? Benim 39+0da alırız dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?