temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

geçmiş olsun canım kavuşmuşsun delikanlıya :) Allah analı babalı büyütsün süt için kaynar iyi oluyormuş google yaz orda içindeki malzemeler yazıyor. lohusa şerbeti de deniyor

kaşar peyniri yumurta balık muz kefir yoğurt süt bunlar direk bebeğe gidiyomuş hepsini tüketmekten bööğ geldi artık aman bebeğe gitsinde canım ha bide tahin pekmez

Merhabalar hanımlar... nasılsınız doğuran ypk değil mi? Epey mesaj birikmiş kaçırdığım bişey yoktur umarım. Ben nişan sandığım leke için dr a gittim hemoroid olmuşum çatlak varmış sanırım ondan olmuş muz bebeğe iyi geliyor diye yükşenmiştim sanırım ondan oldu bir de zaten son aylarda olurmuş. Afedersiniz ıkınırken doğuracağım sanıyorum şurup verdi bir de aç karnına 2 kayısı yiyorum aklınızda olsun kızlar pek zor bişey Allah korusun

Arkadaslar bebegi hala dönmemiş olan var mı? Benim kızın hiç dönmeye niyeti yok sanırım doktorda öyle söylüyor her defasında bu kızın dönmeye niyeti yok galiba diyor :) 37de çatı muayenesi olacağım yine dönmemişse sezeryanı konuşuruz istersen dedi,çünkü başı da biraz büyük çıktı ölçümlerde yine ölçümde yüksek çıkarsa dönmemiştr olursa hiç riske girmeyiz sezeryan planlarız baktık ki ölçümler normal çocukda dönmüş normali bekleriz o zaman dedi

Geçmiş olsun vazelin falan sür istersen iyi gelebilir. Bana da ilk zamanlar olmuştu 21.haftaya kadar sonra rahatladim.duphalac çok iyi geliyor kullanmanı tavsiye ederim hiç kullanmaduysan

Ya hanımlar ben iyiydim aslında dün doktora gidene kadar sonrasında herlde kendi kendime naZar değdirdim. Ellerim ayaklarm yüzüm şişti. İnmiyoda dünden beri. Herlde bu sebeptn nefeside burundan zor alıp veriyorum. Hatta şmdi uykudan uyandım öksürerek boğulcak gibi oldum:) ve oturdğm yerden yoruluyrum. İnsanın anı anına tutmuyor gerçktn. Bu şişler neden olur özel bi sebebi var mı? Ve nasıl geçer bilen bar mı?

neden sancı yan yatısta artıyor mantıgı anlayamadım.internette sol yan tarafa yatılması gerekiyor yazıyor bilemedim canım ,topiktede bilen yok heralde yazan olmadıgına göre
Ben yan yatmistim hep. Ama benim sancim cikmamisti. Sancim olmamasina ragmen kizim erkenden kanala inmisti ve acilmalari baslamisti ama dogum yapacagim gun sancilandim.

Geçmiş olsun vazelin falan sür istersen iyi gelebilir. Bana da ilk zamanlar olmuştu 21.haftaya kadar sonra rahatladim.duphalac çok iyi geliyor kullanmanı tavsiye ederim hiç kullanmaduysan
Hiç kullanmadım kullanayım canım sağolasındolcasoft verdi bana şeffaf bi sıvı inşallah fayda eder

Canım beni de tüm gece bi gıcık tuttu boğuluyor gibiyim hala boğazım ağrıdı öksürmekten şişlikler ara ara olup geçiyor bende de.Çok az kalmış senin Allah yardımcın olsun son düzlükte el yüz şişmesi normal diye biliyorum ama sen yine de bi sor doktoruna bir anda olması garip.

Canım benimki 26 dan sonra döndü. Bi arkadaşla konuşmuştum bebeği Doğuma 3 gün kala dönüş. Hiç panik yapms dönecektir kuzundönmezse de sezaryen düşün bence doktorunun dediği gibi risk alma

Gene sabah oldu gözümü kırpmadan.. Uf cildiricam artık uyumak istiyorum.. Gece mümkünse... Öğlene kadarda gözümü acamiyorum böyle olunca gecem gündüzum birbirine girdi iyice... Kizimda hic durmuyor kımıl kımıl... Ana kız gecelere akıyoruz yatakta bi sağ bi sol..

Canım benimki 26 dan sonra döndü. Bi arkadaşla konuşmuştum bebeği Doğuma 3 gün kala dönüş. Hiç panik yapms dönecektir kuzundönmezse de sezaryen düşün bence doktorunun dediği gibi risk alma
Ben de öyle düşünüyorum zaten canım 39a kadar beklerim döndü döndü dönmedi dönseydin bu güne kadar sıpa derim çıkarttırırım öyle 40lara 41lere kadar beklemek benim işim değil :) He kaldı ki dönmüş olur çatı muayeneside uygun çıkarsa o zaman da en fazla 40a kadar beklerim 41e yine kalmam riskler bana göre değil :)

O kadr komik ki dr sonrası oldu:) 1 haftam var bide daha. Böyle devam ederse ararım artık. Bide hiçbişy yok diye seviniyodum Yok arkadaş kendime bile olsa iyi bişy demicem artık :)) hatta burda yazmışlar sıcaktan uyuyamıyruz diye. Dün eşime söylemştm bak böyle diyenler var şükür halimize diyeki. Bugün aynısını yaşadım:) kınamadım da ama geldi başıma:)

Kızlar nstye girdim ama sırt üstü bakıldığında hiç sanci 10larda ama yan yatış pozisyonuna dönünce 50-60lara cikio .hangisi gerçek anlamadım bilen varsa bilgilendirirseniz sevinirim

aa her iki türlüde mi akılıyo bana sadece sırt üstü bakıldı nst de

bende vajınusmus atlattığıma inandırdım hep kendimi.. aslında bu çocuk nasıl oldu onuda bilmiyorum oyüzden bende korkuyo gibiyim.. ama korkularımın derecesini kıyasladığımda sezeryandan dahada korktuğumu farkettiğim için normal istiyorum. benim daha nasıl doğum yapcağı hakkında hiç yorum yapmadı doktorum, nezaman yapar diye beklemedeyimhala merakla

Gecmis olsun canim cok zorlama kendini ikinma nolur nolmaz. Ben de hic hareket edemedigim icin kabizlik sorunu cekiyorum bi de su icmeyi azaltmak zorunda kaldigim icin :/ bu zamana kadar hic olmamisti cok zor gercekten. Bi de ikinamiyorum bebek cikcak diye korkumdan :) kayisilar da ise yaramiyo. Bi dunya ilac kullaniyorum diye ekstra ilac da istemedim. Oyle şişkin şişkin duruyorum artik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…