temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Okuyunca biraz korktum kızlar çatı muayenesi tam olarak nasıl bişi parmaklamı bakıyo neden okadar acıyo ??

bende merak ediyorum bide çatı muayanesi yapılmadan evvel doktor bilgi veriyormu yoksa spontanemi gelişiyor. mesela 36.haftamdayım yarın gidicem sizce çatı muayanesi yaparmı artık

jel bile sürmedenmi e ozaman çok acır tabiki.. eyvahlar olsun

evet ben de onu çözmeye çalışıyorum :) 30 da inliyordum dedi arkadaşım, demekki doğum anında daha farklı oluyor bu kasılmaların şiddeti. cuma günü tekrar gideceğim. erken doğumdan korkmuyorum artık. 37.haftasındayım istediği zaman gelsin bebişim. merak ettiğim 60'da çok fazla birşey hissetmedim hatta kasılma olduğunu bile anlamadım, heralde çocuk geriliyor felan diye hissediyorum karnımdaki sertleşmeleri :) sağlıkla gelsinler inşallah

Sadece batikon surdu parmaklarına ve gercekten tum elini hissettim zaten aci yok ama baski zorlama gibi bir his var biz onu korkudan aci saniyoruz bence bir ara durdurdum nefes alip verdim egzersiz yaptım dusun yaa gercekten benim icinde bunlar mucize oldu ama ona o halde dayandayisam bence normalde yapabilirim yaa dedigin gibi en kolayi sezeryan diye dusunurken suan sezeryandan daha cok korkuyorum dunden beri okuyorum sezeryanda ameliyathaneye girme korkusu sardi beni de

bebişlerimiz gelecekleri zamanları çok iyi biliyor, biz de heyecan yapıyoruz işte :) biraz sabır lazım bize :)

her tarafim ağrıyor elim ayağım bacağım sis ne zaman geçecek bu gunler
Ben gercekten harika bir hamilelik geçirdim taaaki 37. Haftaya kadar suan 2 haftadir elleri ayaklar davul gibi aciyor hatta bileklerim agirlik fena çöküyor galiba bunlarda normal benim umudum yok o bebisler kucaga gelene kadar bu boyle gidecek :) dinlenirken ayaklarini yuksege kaldir agrilar sislikler azaliyor bu defada mide yanmasi biraz basliyor ama ona raziyim odem agrilarina gore

bende merak ediyorum bide çatı muayanesi yapılmadan evvel doktor bilgi veriyormu yoksa spontanemi gelişiyor. mesela 36.haftamdayım yarın gidicem sizce çatı muayanesi yaparmı artık
Benm doktrm önceki muayenede söylemişti. Yalnız hiç acı yok o konuda korkmayın sadece rahat değil o kadr

sanırım 36-37den sonra yapıyo ;/ sen temkinli git canım

Kızlar uzaktan takip ediyorum pek yazamıyorum da çatı muayenesi öyle korkulacak birşey değil ya. Üç beş saniye sürüyor. Eldiven geçiriyor ve jel sürüyor. Ağrı çok olmuyor kasmadigin sürece. Ve doğumda yok öyle on dk ya bir bakma falan ya. Abartmış dr

baldan_madam canım nasılsın minnos nasıl
İyiyim canım çok şükür. Oğlum sarılık oldu eve geldiğimizden beri onla uğraşıyorum. Bugün tekrar kontrol var dün 16.8 çıktı 17 olursa yatırırım dedi doktorumuz. Bol bol beslenmeye çalışıyoruz. Biraz da kilo kaybetmiş emzirmeye çalışma enerji harcamasın dedi. Süt sağıyorum yettiği kadar. Kalanı hep mama yiyor. Sütten sonra mamayıda beğenmez oldu az yiyor sıpa. Hayırlısı bakalım. Bunu da atlatıcaz bir şekilde.
Sen nasılsın herşey yolunda mı canım?
geçmiş olsun canım kavuşmuşsun delikanlıya :) Allah analı babalı büyütsün süt için kaynar iyi oluyormuş google yaz orda içindeki malzemeler yazıyor. lohusa şerbeti de deniyor
Amin canım darısı sizin başınıza sağlıkla kavuşun inşallah:) teşekkür ederim onu da deneyim.

Benim ilkinde gün vermemişti :) normal bekliyorduk. Birden taş gibi oldu karnım hemen gittim. Doğum dedi sabah burda ol ilk sezaryen sensin dedi. Kilosu da 4200 çıkınca dedi imkansız açılman yok çatı dar olmaz dedi. Öyle doğurdum yani valla cuma ne diyecek bakalım bana. Dayanamıyorum ben şahsen senin daha zor ağrın var. Az önce sağlık ocağındaki ebeyle konuştum bayram sonunu beklemeyecek sanki dedi. Banada öyle geliyor tansiyonum 13 çıktı yine yüksek. Kalbim ağzımdan çıkacak gibi. Kan tahlili de verdim bakalım.

Canım yan yatınca bebegin kalp atislari daha verimli oluyormuş ama sanci kısmını anlayamadım bende

Hiç yan yatırmadılar beni şaşırdım. Valla her uygulama farklı bizde ne yapacağımızı bilemedik..

Benim de öyleydi canım 3 yatak vardı makinelerde yatakların başındaydı. Ben hep yatarak girdim oturarak gireni hiç görmedim. Hatta en son nst de beni normal odaya aldılar makineyi de yanıma getirdiler. Hafif yatağın başını kaldırıyor zaten ama yine de yatar durumdaydım

40 dan sonrası çok büyük risk hakikaten günlük ultrasona girmek zorunda kalıyorsun kaldı ki ultrasona girmenin zararı var mı tartışılıyor

Canım kuru kayısı yerine taze ye ben faydasını gördüm. Geçmiş olsun.. bebeğin yağından sür ya da zeytinyağı (alerjin yoksa) . Onlar da iyi gelir. Duphalac verdi sanırım.. tatlıdır o vişne suyuna katıyor gri penguen öyle içiyor. Ben auyla seyreltiyordum bana da öyle iyi geliyor içebiliyorum. Muz kabız yaptığı için ondandır büyük ihtimal

Canım senin durumun çok daha zor Allah yardımcın olsun. Benim doktor ilaca fazlasıyla karşı hatırlarsın belki ben de hiç bir ilaç almadan geçirdim yüm sürecimi çok şükür. Şimdilerde demir depom düşmeye başlamış haftada 2-3 demir şurubu içmeye başlamıştım o da yapmış olabilir. Dulcosoft verdi bana. Bebeklere de veriliyormuş o yüzden kullanıyorum istersen doktoruna danışarak sen de dene. Rahatlatıyor gerçekten senin kuzu topiğimizin en yaramazları listesinde ilk 3 e girdi Evdesin değil mi?

Taze yiyorum canım kuru tık etmiyor dediğin gibi. Dulcosoft verdi benimki şeffaf bi solüsyon. Yeni kullanmaya başladığım demir şurupları da etkiledi muhtemelen. Yağ sürmek hiç aklıma gelmemişti çok teşekkür ederim

Günaydın kızlarr :)) hayırlı kandiller. Az önce sağlık ocağından geldim. Ödemim çok yine kan tahlili verdim açılçası ben de istedim kreatinin bakılsın diye. Tansiyonum 13 çıktı. Yine yüksek.. Kalbim zaten fırlayacaktı yerinden öyleydi gittiğimde. Sordu kasılma sancı durumumu bayramı bekleyecek gibi görünmüyor ama hayırlısı dedi. Bama da öyle geliyor. Bayramda gelirse artık doktorum olmaz ama arkadaşını ayarlar daha önce konuştuk cuma tekrar konuşurum. Ödem yoruyor beni artık yüzüm gözüm dudaklarım ellerim bile şiş. Aynı sağlık ocağında başka ebe vardı eski doktorumun ebesi bem kreatinin isteyince ödemin var senin bakılsın bence de dedi. Biraz böyle samimiyiz doktorumla sohbet muhabbet falan boş olunca ondan da böyle konuşuyoruz soruyorum soruyorlar falan. Bakalım internetten sonuçları akşam alırım nasıl çıkmış merak ediyorum.

Farklıymış evet canım. Demir etkiliyor gerçekten. Hayatımda bu kadar yaşamadım yani. İnşallah en kısa zamanda geçer rahatlarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…