temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Geçmiş olsun canım nerdeyse tüm bebekler sarılık atlatıyor annesi sakın korkma. O çok azimli bi bebek sütünü sağmaktan sakın vazgeçme incir ye malt içeceği iç. Ne kadar sık sağarsan o kadar çabuk ve çok gelir. Normalde bebeğin emme süresi olan 2 saatte bir sağabilirsin mesela. Hem vücudun alışır hem de sen

Çok geçmiş olsun canım. İnşallah bişey yoktur. Şu son düzlükte epey yoruyor bizi sıpalar sabah bi tekmeyle uyandım ki kaburgam kırıldı sandım yüreğim çıktı kızdım döv kızım döv aferin sana kudur içerde diye

Ee tekme atmak onun hakkı napsın :))sağol canım. Bu gidişle doktor cumartesi alacağım derse bana şaşırmam. Tansiyon zorluyor. Dün 10 kere sancılandım ama düzenli değildi. Bu cadı erkenci belli neyse ikizler burcu bugün bitiyor cumartesiden sonra sorun olmaz akrep burcuyum ikizler bana zor gelir hep yeğenimden biliyorum :)

baldan_madam Canım sarılığı bütün bebekler olur öncelikle bunun için korkma. Her fırsatta eli bacağı açıp güneşe çıkar. Direk alsın güneşi yalnız yüzü almasın ama eller kollar ayak bacak alsın mutlaka. Varsa evde florasan lamba ona tut iyi geliyor. Ayrıca doyması da önemli. Anne sütünü beğenmiş mamayı beğenmemiş sıpa :)) mamayı da alır belki de değiştirmen gerekir sevmediyse tadını.

Sağolun kızlar. Sağıyorum bol bol artacak inşallah. Maltana incir suyu humana hepsini içiyorum. İki günde yarım kilodan fazla hurma yedim
Mamayı bugün sorucam doktoruna belki başka mama önerir. Başlarda içiyordu aslında ama anne sütünden sonra pek oralı olmuyor. Bakalım ne diyecek bugün doktorumuz. Dün dediğin gibi yaptım akşam güneş açtı çok şükür son anlarında yakalayabildim. Her fırsatta tekrar yapıcam. İyileşir inşallah.
Maşallah sıpalar yarışıyor gelmek için. Bakalım üçüncü annemiz kim olacak. :) sağlıkla gelsinler inşallah:)

Kizlar yaaa bebegin eşyalarını dolaba nasıl yerlestirdiniz? Neyi nereye yerlestircem o kadar kafam karıştı ki. Ne yaptıysam begenmedim bugün
canım sanırım esyaları kullandıkca duzene gırecek ben sımdılık alt ust takımları astım askıyla cıtcıtlı zıbınları komıdındekı cekmecelere koydum dıger cekmecelerde atesolcer kulak pamugu ıslak mendıl bıberonlar var. battanıyelerı ıkıser ucer ucuncu kapaktakı raflara koydum alt acmaları askının ustune bı raf var oraya koydum askının altında ayakkabıları var dolabın en alt rafındada bezlerı duruyor.bıkac kucuk oyuncak var onları da komıdın uzerıne raf takıcaz oraya koyucam coraplarını eldıvenlerını besıgın uzerındekı cekmeceye koydum.tam içime sınmesede kullandıkca degıstırrım dıye dusunuyorum

Canim 41 e kalmak risk degil. Ayni risk 38 de bile var. Ben oglumu 42. Hafta icinde dunyaya getirdim. Bebeklerin gelisimleri farkli oluyor. Zaten son gunlerde doktor daha sik cagiriyor ve risk gorurse hemen mudehale ediyor.

Valla sancilar siklasinca 10 dk dan daha kisa surede bile bakiyorlar canim. Bu acilmanin hizi ile alakali

Kontrole geldim sancim çıktı 2 litre su iç dediler yarım saat sonra tekrar nts gircem yine birde tersmis oğlan sezeryan dedi doktor ikinci kontrole göre yatış verecek ya sancim 80 lere çıkıyormuş anlayan varmı bu sayiyi

Canim hepsinden onemlisi senin vucudunu dinlendirmen. Ilik dus almayi ve uyumayi ihmal etme. En cok sutu arttilaran bunlar. Ictiklerinde onemli tabiki. Uyurken bile gunese tut bebegini birsey olmaz. Kollar bacaklar acik olsun. Benim yigenim sariliktan cok yatti hastanede. Kilo alimi normale donerse atlatir canim.

İyileşir inşallah canım. Dereotu da tüket salatalarda falan o da süt yaparmış :) sordum anneme :) üçüncülüğe aday olabilirim 4te olur bugün dedi ebe bayram sonunu beklemeyecek gibi diye.. yine başladı sancım nefesim kesiliyor sanki.

Kızlar hemşireye vermek icin kiyafet kesesi yapıyorum. Kumaşı diktim yastık kılıfı gibi kurdeleyi nasil ekliycem agzini nasıl bagliycam bilemedim. Yapan arkadaşlar vardi fikir verebilirler mi acaba

baldan_madam kuzum nasılsın cok okuyamadım. Iyisiniz insallah :) rüyamda seni gördüm bir araya gelmişiz inceee uzuuuuuun bir hatun ve kumral❤ bizim evde oturuyorduk :) büyüt oğlunuda çıkın gelinnn bize :) :)

Kızlar hemşireye vermek icin kiyafet kesesi yapıyorum. Kumaşı diktim yastık kılıfı gibi kurdeleyi nasil ekliycem agzini nasıl bagliycam bilemedim. Yapan arkadaşlar vardi fikir verebilirler mi acaba

Canım dikişten çok anlamam ama annemin yaptığı kadar anlatayım. Kurdela geçecek boyutta kıvırıp ağız kısmını dik kurdela geçecek kadar bi kısmını açık bırak.sonra çengelli iğne yardımı ile Kurdelayı tak ve bağla. Umarım anlatabilmişimdir ben dikişten anlamam ama anlattığım kadarıyla dikiş bildiğinden umarım anlarsın:)

Evet canim anlatabildin:) fotografi paylaştım o şekilde yaptim bilemedim oldu mu diğer türlüde deniyebilirim

Kızlar mesajları okudum da sezeryana göre normal doğumdan korkan sadece ben miyim yaa? Herkes sezeryandan korkmuş.Ben anormal miyim neyim?
Buarada kadir geceniz de mübarek olsun

kızlar yine ben tahlil sonuçlarıma baktım .. idrarda yassı epitel 155 çıkmış bir de amorf diye bir şeye bakılmış idrarda o da 187 foto da ekliyorum şimdi referans aralıkları falan offf.. yoğun enfeksiyon var sanırım bilemedim amorfu da araştırdım anlamadım bir şey anlamadım kristal falan diyor.

Eklentiler

• Yeni Resim.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 36
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…