- 9 Kasım 2016
- 1.185
- 1.895
- 53
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #18.481
ELLERINE SAGLIK COK GUZEL OLMUS.. BENDE MADAME COCO DAN ALDIM AGZI IPLI BI KESE. YALNIZ ICINE NE KOYDUNUZ TAM OLARAK. BIZIM HASTANE CIKISININ ICINDE INCE BEYAZ BI UST VAR ONU GIYDIRIP USTUNEDE ZIBINI MI GIYDIRIYOLAR ANLAYAMADIM TAMBöyle oldu kızlar bilemedim yaa oldu mu sizce?
Allah allah hiç öyle birşey diyen olmadı. Hangisi doğru acaba :)Benide hep yan yatiriyorlar nts de canim sol tarafa yat diyor kadin sirt ustu bebege oksijen az gidiyor diye okumustum yaniltici sonuc verebilir
Canım dert etme. Doğuma 1 saat kala dönenler de oluyormuş :)Arkadaslar bebegi hala dönmemiş olan var mı? Benim kızın hiç dönmeye niyeti yok sanırım doktorda öyle söylüyor her defasında bu kızın dönmeye niyeti yok galiba diyor :) 37de çatı muayenesi olacağım yine dönmemişse sezeryanı konuşuruz istersen dedi,çünkü başı da biraz büyük çıktı ölçümlerde yine ölçümde yüksek çıkarsa dönmemiştr olursa hiç riske girmeyiz sezeryan planlarız baktık ki ölçümler normal çocukda dönmüş normali bekleriz o zaman dedi
Sanki mesajı ben yazmışım gibi ayniyiz canımGene sabah oldu gözümü kırpmadan.. Uf cildiricam artık uyumak istiyorum.. Gece mümkünse... Öğlene kadarda gözümü acamiyorum böyle olunca gecem gündüzum birbirine girdi iyice... Kizimda hic durmuyor kımıl kımıl... Ana kız gecelere akıyoruz yatakta bi sağ bi sol..
ELLERINE SAGLIK COK GUZEL OLMUS.. BENDE MADAME COCO DAN ALDIM AGZI IPLI BI KESE. YALNIZ ICINE NE KOYDUNUZ TAM OLARAK. BIZIM HASTANE CIKISININ ICINDE INCE BEYAZ BI UST VAR ONU GIYDIRIP USTUNEDE ZIBINI MI GIYDIRIYOLAR ANLAYAMADIM TAMTEK KAT HASTANE CIKISI YETERLI OLUYOR MU YOKSA ICINE GIYDIRICEKLER MI O BEYAZ SEYI
Demir ilaci yapmis olabilir dogru canım, sorayim bakalim doktoruma, ilaclari icmek icin 24 saat yetmiyo ama belki verirCanım senin durumun çok daha zor Allah yardımcın olsun. Benim doktor ilaca fazlasıyla karşı hatırlarsın belki ben de hiç bir ilaç almadan geçirdim yüm sürecimi çok şükür. Şimdilerde demir depom düşmeye başlamış haftada 2-3 demir şurubu içmeye başlamıştım o da yapmış olabilir. Dulcosoft verdi bana. Bebeklere de veriliyormuş o yüzden kullanıyorum istersen doktoruna danışarak sen de dene. Rahatlatıyor gerçektensenin kuzu topiğimizin en yaramazları listesinde ilk 3 e girdi Evdesin değil mi?
Ben de korkuyorum canim normal dogumdan. Aci cekmekten ziyade ya kendimi kasip bacaklarımi kapatirsam bebege zarar gelirse nefes alamazsa falan diye korkuyorum Allah korusun.Kızlar mesajları okudum da sezeryana göre normal doğumdan korkan sadece ben miyim yaa?Herkes sezeryandan korkmuş.Ben anormal miyim neyim?
Buarada kadir geceniz de mübarek olsun
Günaydın kızlarr :)) hayırlı kandiller. Az önce sağlık ocağından geldim. Ödemim çok yinekan tahlili verdim açılçası ben de istedim kreatinin bakılsın diye. Tansiyonum 13 çıktı. Yine yüksek.. Kalbim zaten fırlayacaktı yerinden öyleydi gittiğimde. Sordu kasılma sancı durumumu bayramı bekleyecek gibi görünmüyor ama hayırlısı dedi. Bama da öyle geliyor. Bayramda gelirse artık doktorum olmaz ama arkadaşını ayarlar daha önce konuştuk cuma tekrar konuşurum. Ödem yoruyor beni artık yüzüm gözüm dudaklarım ellerim bile şiş. Aynı sağlık ocağında başka ebe vardı eski doktorumun ebesi bem kreatinin isteyince ödemin var senin bakılsın bence de dedi. Biraz böyle samimiyiz doktorumla sohbet muhabbet falan boş olunca ondan da böyle konuşuyoruz soruyorum soruyorlar falan. Bakalım internetten sonuçları akşam alırım nasıl çıkmış merak ediyorum.
Kirmizi olan kalp atisi yesil olan sanci canim. Kalp atislari 120 160 arasi olmaliymis. Sancinin 160 a ciktigini hic gormedim, gerci 120 ye cikti benim ama bilemedim.KıZlar bu arada nst den anlayan var mı 120-160 olur mu yolsa bu çoçuğun kalp atışı mı
Canım yok yere korkuyosun, doğum dediğin öyle sandığın gibi değil, bebek doğana kadar ciğerleri çalışmıyo nefes alıp vermiyo kordondan kan akımı devam ediyo oksijeni ordan almaya devam ediyo. Kendi gözlerimlede şahit oldum hatta. Kız kardeşimin doğum anında yanındaydım, dr son kez alttan elle kontrol ederken işte gelmiş saçları burda bak dedi, mucizevi bişiy parmaklarıyla açtırdığında vajinayı gerçekten bebeğin tepesini çay bardağı ağzı kadar gördüm, ve ordan sonrada kardeşime yere çömelme açtırma hareketleri yaptırdılar yaklaşık 1,5 saat sürdü zaten ondan sonrada çatala yattığında 3-5 dk içinde bebişi çıkıverdi. Yani senin dediğin gibi bişey olsa rahimden çıktıktan sonraki 1,5-2 saatlik sürede bebeğin çoktan nefessiz kalması gerek. Boşyere öyle şeylere takılıp kendinizi strese sokmayınBen de korkuyorum canim normal dogumdan. Aci cekmekten ziyade ya kendimi kasip bacaklarımi kapatirsam bebege zarar gelirse nefes alamazsa falan diye korkuyorum Allah korusun.
Allah yardımcımız olsun canım.. ağrının dışında yanma da oluyor bende. Ya bugün sağlık ocağında hepsi dedi ödem var sende diye.. şiştim resmen..su az içiyorum desem sanmıyorum 3 tane 1.5 litrelik şişe bitiyorum günlük. Dahası damacanayı yanıma almam demekCanım çok geçmiş olsun aynı sorunlar bende de var. Gece uyandığımda vw sabah kalktığımda ellerimi kapatamıyorum dudaklarım gözlerim ve ayaklarım da aynı şekilde balon gibi olmasını geçtim acayip ağrı yapıyo artık
Ben de acısından ve oluşabilecek herhangi bir olumsuz durumdan( kordon dolanması,omzunun takılması...)korkuyorum.Ne bileyim sezeryan daha az korkutuyor gözümü.Sonuçta bişey hissetmiyosun 5dk sonra bebeğini görebiliyosun.Ben mi çok hafife alıyorum acaba sezeryanıBen de korkuyorum canim normal dogumdan. Aci cekmekten ziyade ya kendimi kasip bacaklarımi kapatirsam bebege zarar gelirse nefes alamazsa falan diye korkuyorum Allah korusun.
Çok şeker olmuş:)İsim etiketide ekliycem kızlar böyle bisi yapmaya çalışıyorum:) tam olmadi yapistirmadim bile uzerine tuttum sadece. Sizce olmus mu?hastaneye gelenlere vermek istiyorum
Kirmizi olan kalp atisi yesil olan sanci canim. Kalp atislari 120 160 arasi olmaliymis. Sancinin 160 a ciktigini hic gormedim, gerci 120 ye cikti benim ama bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?