temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Böyle oldu kızlar bilemedim yaa oldu mu sizce?
ELLERINE SAGLIK COK GUZEL OLMUS.. BENDE MADAME COCO DAN ALDIM AGZI IPLI BI KESE. YALNIZ ICINE NE KOYDUNUZ TAM OLARAK. BIZIM HASTANE CIKISININ ICINDE INCE BEYAZ BI UST VAR ONU GIYDIRIP USTUNEDE ZIBINI MI GIYDIRIYOLAR ANLAYAMADIM TAM TEK KAT HASTANE CIKISI YETERLI OLUYOR MU YOKSA ICINE GIYDIRICEKLER MI O BEYAZ SEYI

Canım dert etme. Doğuma 1 saat kala dönenler de oluyormuş :)

Sanki mesajı ben yazmışım gibi ayniyiz canım

Teşekkür ederim canim. Biraz uyduruk oldu gibi ama idare eder sanırım:)

Canim ben icini oylesine doldurdum daha yıkamadım haftaya ayarliycam.. Kesenin icine koyman gerekenler. Hastane cikisinin icindeki ic zıbın, patikli alt ve üstü. Sapka eldiven battaniye bu kadar sanırım canim. Birde bez koyucaz icine ayrica bi tane corap

Demir ilaci yapmis olabilir dogru canım, sorayim bakalim doktoruma, ilaclari icmek icin 24 saat yetmiyo ama belki verir ben hala demir vitamin ve magnezyum kullanmaya devam ediyorum bastan beri de kullaniyordum. Benim doktor ilaclari seviyo sanirim :))
Sorma canim ya yaramaz tosbigim dogunca uslanir insallah, evdeyiz bir dahaki kontrole kadar :)

Kızlar mesajları okudum da sezeryana göre normal doğumdan korkan sadece ben miyim yaa? Herkes sezeryandan korkmuş.Ben anormal miyim neyim?
Buarada kadir geceniz de mübarek olsun
Ben de korkuyorum canim normal dogumdan. Aci cekmekten ziyade ya kendimi kasip bacaklarımi kapatirsam bebege zarar gelirse nefes alamazsa falan diye korkuyorum Allah korusun.

Canım çok geçmiş olsun aynı sorunlar bende de var. Gece uyandığımda vw sabah kalktığımda ellerimi kapatamıyorum dudaklarım gözlerim ve ayaklarım da aynı şekilde balon gibi olmasını geçtim acayip ağrı yapıyo artık

Ben de korkuyorum canim normal dogumdan. Aci cekmekten ziyade ya kendimi kasip bacaklarımi kapatirsam bebege zarar gelirse nefes alamazsa falan diye korkuyorum Allah korusun.
Canım yok yere korkuyosun, doğum dediğin öyle sandığın gibi değil, bebek doğana kadar ciğerleri çalışmıyo nefes alıp vermiyo kordondan kan akımı devam ediyo oksijeni ordan almaya devam ediyo. Kendi gözlerimlede şahit oldum hatta. Kız kardeşimin doğum anında yanındaydım, dr son kez alttan elle kontrol ederken işte gelmiş saçları burda bak dedi, mucizevi bişiy parmaklarıyla açtırdığında vajinayı gerçekten bebeğin tepesini çay bardağı ağzı kadar gördüm, ve ordan sonrada kardeşime yere çömelme açtırma hareketleri yaptırdılar yaklaşık 1,5 saat sürdü zaten ondan sonrada çatala yattığında 3-5 dk içinde bebişi çıkıverdi. Yani senin dediğin gibi bişey olsa rahimden çıktıktan sonraki 1,5-2 saatlik sürede bebeğin çoktan nefessiz kalması gerek. Boşyere öyle şeylere takılıp kendinizi strese sokmayın

Allah yardımcımız olsun canım.. ağrının dışında yanma da oluyor bende. Ya bugün sağlık ocağında hepsi dedi ödem var sende diye.. şiştim resmen..su az içiyorum desem sanmıyorum 3 tane 1.5 litrelik şişe bitiyorum günlük. Dahası damacanayı yanıma almam demek napsam bilemedim.. doğum sonrası hepsi bitiyor da .. öncesi zor.

Ben de acısından ve oluşabilecek herhangi bir olumsuz durumdan( kordon dolanması,omzunun takılması...)korkuyorum.Ne bileyim sezeryan daha az korkutuyor gözümü.Sonuçta bişey hissetmiyosun 5dk sonra bebeğini görebiliyosun.Ben mi çok hafife alıyorum acaba sezeryanı

Kızlar biz kontrolden geldik nstde üç yerde 60 a vurdu sancı ama duzendizdi doktor iyi dedi sonuca enfeksiyon yoğun şekilde var çatı muayenesi oldum hiçbişey yokmus muhabbet ederken yaptı geçti doktorum nasıl doğurmayı düşünüyorsun keşke saksıda yetisseler dimi derken yapmış bitmiş kanal kapalı dedi :) kızım 47 cm 2400 gr olmuş lekelenmeler için de urolojiye yönlendirdi vajinal herhangi bir kanama yok idrar enfeksiyonundan şüpheleniyorum zaten geçmişim bu konuda çok sabıkalı :) bakalım sonuçlar ne çıkacak cumaya çıkarmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…