temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

gecmiş olsun canım bakteri var sende ilaç verir gecer merak etme yakınsa hemen bir koşu git doktoragöster sonucu

Aynen canim oyle durumlar da aklima geliyo benim de. Arkadasimin esi doktor, arkadaşıma sey diyodu sezaryende sana bisey olma ihtimali yuksek normal dogumda bebege bisey olma ihtimali yuksek (Allah korusun tabi). Arkadasim da sezaryen yaptı kendi istegiyle. Yani sezaryenin acisi bize olucak sonrasinda ama bana da daha güvenli gibi geliyo. Ama yine de hicbi sorunum olmazsa normal dogum denicem direkt sezaryeni secmek bebege haksizlik gibi geliyo sonucta normal dogum saglikli. Of oyle iste gel gitlerdeyim ben de ferishhh canim haklisin aslinda boyle senaryolari dusunmemek lazim ama insan yasamadigi icin neyle karsilasacagini bilemiyo. Senin kardesin de cok azimliymis masallah ben kendimi o kadar dayanikli gormuyorum ama bakalim hayırlısı

Ben de korkuyorum canim normal dogumdan. Aci cekmekten ziyade ya kendimi kasip bacaklarımi kapatirsam bebege zarar gelirse nefes alamazsa falan diye korkuyorum Allah korusun.
canım korkma bebiş dogduktan sonra nefes almaya baslıyor hatta poposuna vurup akcigerleri açılıyor.kendine stres yapma bosubosuna

Suyla alakası olduğunu sanmıyorum çünkü dediğin gibi ben de çok su içiyorum
Nerden baksan günde 6 litre su içiyorum ama tık Yok

gecmiş olsun canım bakteri var sende ilaç verir gecer merak etme yakınsa hemen bir koşu git doktoragöster sonucu

Sağlık ocağından almadım internetten baktım canım. Yarın gidip hem onu alcam hem doktoruma geçicem. Sabahtan. İlaç ne verir bilmiyorum tek kullanabildiğim çeşit var

Suyla alakası olduğunu sanmıyorum çünkü dediğin gibi ben de çok su içiyorum
Nerden baksan günde 6 litre su içiyorum ama tık Yok

Ay diyetime de uyuyorum.. boşa aç kalıyorum resmen. canım sıkılıyor o kadar su yani attırmıyorsa ödemi pes diyorum

Kadir gecemiz mübarek olsun arkadaşlar... biz hala isim bulamadık Sizden fikir alayım istedim. Neva ismi nasıl sizce?
Benim hayatta sevdiğim en özel en güzel isim diyebilirim canım. Kuzenimin çocuğunun ismi o kadar güzel o kadar melek gibi bir çocuk ki anlatamam:) ben çok severim bu ismi

Kızlar Merhaba kontrol vardı bugün malesef bebeğin suyu azalmış çoğaltmak için yapılan birşeyler varmı bilgisi olan varmı

Canim ama narkoz aliyorsun. Bunun bebege olan etkisi var. Narkozun vucuttan atilimi 15 gun. Simdiye kadar bebegime birsey olmasin diye agri kesici ilac bile almadin simdi bebege narkoz veriyorsun. Sezeryan dan sonra gunlerce agri ceken arkadaslarim var. Sezeryan bir ameliyattir. Her ameliyatin en az yuzde 10 riski vardir. Normalde bebegin ve annenin sagligi ile ilgili bir sorun varsa zaten doktorlar hemen mudehale ediyor. Ama bir risk yoksa bosu bosuna sezeryan olmamak lazim.

Hayırlı kandiller kızlar,yenidogan sunneti hakkinda ne dusunuyorsunuz ben 1 aylikken falan yaptirmayi dusunuyorum da
Yaptir canim. Benim yigenlerim 3 gunlukken oldular ve gobekleri dusmeden iyilesti. Zaten ufacik bir bant yapistiriyorlar ve bir iki pansuman yapiyorsun hemen iyilesiyor. Buyudukce iyilesmesi uzun suruyor. Kendi ogluma da yaptirmak istemistim ama doktor bulamamistik.

Evet bende oyle duydum cabuk iyilesiyormus,hem lokal anestezi yapiyormis bebek fazla hareketlenmeden yaptirin diyolar,etrafimda yaptiran yok oyuzden sormak istedim.dogum yapicagim hastanede sorucam cuma gunu bakalim bi konusmak lazim doktorla.

Kızlar ya bir anim bir anına uymuyor. Çok iyiydim bütün gün ev işleri yaptım dışarı çıktım dolaştım geldim. Yemek yapiyordum az önce birden kasiklarim yanmaya başladı yumruk gibi bir yer nefesim kesildi resmen adet olacakmisim gibi terlemeye başladım gene. Yemeği her şeyi bıraktım nasıl koltuğa oturdum bilmiyorum. Şimdi daha iyiyim ama ne olacak bu halimiz bizim tekrarlarsa diye kalkamiyorum yerimden

Evet bende oyle duydum cabuk iyilesiyormus,hem lokal anestezi yapiyormis bebek fazla hareketlenmeden yaptirin diyolar,etrafimda yaptiran yok oyuzden sormak istedim.dogum yapicagim hastanede sorucam cuma gunu bakalim bi konusmak lazim doktorla.

3 aylıktı oğlum sünneti yaptırdığımda. Erken sünnet istedim hep fıtıkta çıkınca bekletmedik. Bu hamileliğimde bebeğim kız ama erkek olsaydı sünneti daha hastaneden çıkmadan yaptıracaktım. Doğum hemşiresiyle de konuştum o da yenidoğan sünneti yaptırmış anne dikilirken bebekte sünnet olup çıkmış hemen. Göbeği düşmeden iyileşmiş.

Spinal veya epidural sezeryanda da bebeğe narkoz geçiyo mu peki?Bilginiz var mı?

Hayırlısı olsun canım artık seninki olmuş. Bu yaramazlar böyle. oldum ben yaa diyip gelmeye kalkıyorlar :) baksana benimki de kilo alınca kendini bişe sandı geldi yaramaz

Sağol canım daha iyiyiz. Sarılık için hergün hastaneye gidiyoruz. Kan alınırken ben oğlumdan daha çok ağlıyorum zaten sürekli ağlıyorum da çok komik göz yaşım gözümün ucunda duruyor tipimi baya tutturmuşsun canım :)
Bu arada kesen çok tatlı olmuş. Sağlıkla kullan :) bebişin nasıl sen nasılsın?

Ay diyetime de uyuyorum.. boşa aç kalıyorum resmen. canım sıkılıyor o kadar su yani attırmıyorsa ödemi pes diyorum

Benim en çok korktuğum doğumdan sonra ayaklarım eski büyüklüğüne ulaşamazsa zaten 39 numara giyiniyordum bir de küçülmezse ne yaparım ayakkabı bulamam resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…