- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #18.501
gecmiş olsun canım bakteri var sende ilaç verir gecer merak etme yakınsa hemen bir koşu git doktoragöster sonucukızlar yine bentahlil sonuçlarıma baktım .. idrarda yassı epitel 155 çıkmış bir de amorf diye bir şeye bakılmış idrarda o da 187 foto da ekliyorum şimdi referans aralıkları falan offf.. yoğun enfeksiyon var sanırım bilemedim amorfu da araştırdım anlamadım bir şey anlamadım kristal falan diyor.
Aynen canim oyle durumlar da aklima geliyo benim de. Arkadasimin esi doktor, arkadaşıma sey diyodu sezaryende sana bisey olma ihtimali yuksek normal dogumda bebege bisey olma ihtimali yuksek (Allah korusun tabi). Arkadasim da sezaryen yaptı kendi istegiyle. Yani sezaryenin acisi bize olucak sonrasinda ama bana da daha güvenli gibi geliyo. Ama yine de hicbi sorunum olmazsa normal dogum denicem direkt sezaryeni secmek bebege haksizlik gibi geliyo sonucta normal dogum saglikli. Of oyle iste gel gitlerdeyim ben deBen de acısından ve oluşabilecek herhangi bir olumsuz durumdan( kordon dolanması,omzunun takılması...)korkuyorum.Ne bileyim sezeryan daha az korkutuyor gözümü.Sonuçta bişey hissetmiyosun 5dk sonra bebeğini görebiliyosun.Ben mi çok hafife alıyorum acaba sezeryanı
canım korkma bebiş dogduktan sonra nefes almaya baslıyor hatta poposuna vurup akcigerleri açılıyor.kendine stres yapma bosubosunaBen de korkuyorum canim normal dogumdan. Aci cekmekten ziyade ya kendimi kasip bacaklarımi kapatirsam bebege zarar gelirse nefes alamazsa falan diye korkuyorum Allah korusun.
Allah yardımcımız olsun canım.. ağrının dışında yanma da oluyor bende. Ya bugün sağlık ocağında hepsi dedi ödem var sende diye.. şiştim resmen..su az içiyorum desem sanmıyorum 3 tane 1.5 litrelik şişe bitiyorum günlük. Dahası damacanayı yanıma almam demeknapsam bilemedim.. doğum sonrası hepsi bitiyor da .. öncesi zor.
Cok tatli olmus canim eline emeğine sağlık, kesen de cok tatliİsim etiketide ekliycem kızlar böyle bisi yapmaya çalışıyorum:) tam olmadi yapistirmadim bile uzerine tuttum sadece. Sizce olmus mu?hastaneye gelenlere vermek istiyorum
gecmiş olsun canım bakteri var sende ilaç verir gecer merak etme yakınsa hemen bir koşu git doktoragöster sonucu
Suyla alakası olduğunu sanmıyorum çünkü dediğin gibi ben de çok su içiyorum
Nerden baksan günde 6 litre su içiyorum ama tık Yok
sweetwitch01 canim sonuclarini anlamadim bilgim yok ama insallah kotu bişey yoktur. Doktorla gorusunce bizi de bilgilendir.
Benim hayatta sevdiğim en özel en güzel isim diyebilirim canım. Kuzenimin çocuğunun ismi o kadar güzel o kadar melek gibi bir çocuk ki anlatamam:) ben çok severim bu ismiKadir gecemiz mübarek olsun arkadaşlar... biz hala isim bulamadıkSizden fikir alayım istedim. Neva ismi nasıl sizce?
Canim ama narkoz aliyorsun. Bunun bebege olan etkisi var. Narkozun vucuttan atilimi 15 gun. Simdiye kadar bebegime birsey olmasin diye agri kesici ilac bile almadin simdi bebege narkoz veriyorsun. Sezeryan dan sonra gunlerce agri ceken arkadaslarim var. Sezeryan bir ameliyattir. Her ameliyatin en az yuzde 10 riski vardir. Normalde bebegin ve annenin sagligi ile ilgili bir sorun varsa zaten doktorlar hemen mudehale ediyor. Ama bir risk yoksa bosu bosuna sezeryan olmamak lazim.Ben de acısından ve oluşabilecek herhangi bir olumsuz durumdan( kordon dolanması,omzunun takılması...)korkuyorum.Ne bileyim sezeryan daha az korkutuyor gözümü.Sonuçta bişey hissetmiyosun 5dk sonra bebeğini görebiliyosun.Ben mi çok hafife alıyorum acaba sezeryanı
Yaptir canim. Benim yigenlerim 3 gunlukken oldular ve gobekleri dusmeden iyilesti. Zaten ufacik bir bant yapistiriyorlar ve bir iki pansuman yapiyorsun hemen iyilesiyor. Buyudukce iyilesmesi uzun suruyor. Kendi ogluma da yaptirmak istemistim ama doktor bulamamistik.Hayırlı kandiller kızlar,yenidogan sunneti hakkinda ne dusunuyorsunuz ben 1 aylikken falan yaptirmayi dusunuyorum da
Evet bende oyle duydum cabuk iyilesiyormus,hem lokal anestezi yapiyormis bebek fazla hareketlenmeden yaptirin diyolar,etrafimda yaptiran yok oyuzden sormak istedim.dogum yapicagim hastanede sorucam cuma gunu bakalim bi konusmak lazim doktorla.Yaptir canim. Benim yigenlerim 3 gunlukken oldular ve gobekleri dusmeden iyilesti. Zaten ufacik bir bant yapistiriyorlar ve bir iki pansuman yapiyorsun hemen iyilesiyor. Buyudukce iyilesmesi uzun suruyor. Kendi ogluma da yaptirmak istemistim ama doktor bulamamistik.
Evet bende oyle duydum cabuk iyilesiyormus,hem lokal anestezi yapiyormis bebek fazla hareketlenmeden yaptirin diyolar,etrafimda yaptiran yok oyuzden sormak istedim.dogum yapicagim hastanede sorucam cuma gunu bakalim bi konusmak lazim doktorla.
Spinal veya epidural sezeryanda da bebeğe narkoz geçiyo mu peki?Bilginiz var mı?Canim ama narkoz aliyorsun. Bunun bebege olan etkisi var. Narkozun vucuttan atilimi 15 gun. Simdiye kadar bebegime birsey olmasin diye agri kesici ilac bile almadin simdi bebege narkoz veriyorsun. Sezeryan dan sonra gunlerce agri ceken arkadaslarim var. Sezeryan bir ameliyattir. Her ameliyatin en az yuzde 10 riski vardir. Normalde bebegin ve annenin sagligi ile ilgili bir sorun varsa zaten doktorlar hemen mudehale ediyor. Ama bir risk yoksa bosu bosuna sezeryan olmamak lazim.
Hayırlısı olsun canım artık seninki olmuş. Bu yaramazlar böyle. oldum ben yaa diyip gelmeye kalkıyorlar :) baksana benimki de kilo alınca kendini bişe sandı geldi yaramazİyileşir inşallah canım. Dereotu da tüket salatalarda falan o da süt yaparmış :) sordum anneme :) üçüncülüğe aday olabilirim 4te olurbugün dedi ebe bayram sonunu beklemeyecek gibi diye.. yine başladı sancım nefesim kesiliyor sanki.
Sağol canım daha iyiyiz. Sarılık için hergün hastaneye gidiyoruz. Kan alınırken ben oğlumdan daha çok ağlıyorumbaldan_madam kuzum nasılsın cok okuyamadım. Iyisiniz insallah :) rüyamda seni gördüm bir araya gelmişiz inceee uzuuuuuun bir hatun ve kumral❤ bizim evde oturuyorduk :) büyüt oğlunuda çıkın gelinnn bize :) :)
Ay diyetime de uyuyorum.. boşa aç kalıyorum resmen. canım sıkılıyoro kadar su yani attırmıyorsa ödemi pes diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?