temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Spinal veya epidural sezeryanda da bebeğe narkoz geçiyo mu peki?Bilginiz var mı?
Canım her ikisinde de narkoz veriliyor. Verilen narkoz bebeğe zararlı olsa sezaryan yapılır miydi bilmiyorm? Sonuçta ben sezeryan dan çıkınca uyuşuk değildim bile.bebegim de uyanıkti. Zaten doğum esnasında bebek hemen yanına getiriliyor uyanık ve ağlıyordu. Canım doğum şekli önemli ama kendine güvenin yoksa normal yapmak gerçekten güç. En iyisi doktorunla konuş sana güven verirse normal yap olmadı cesaretim yok diyorsan hiç yorma gönlünü ol sezeryanini..

Olmuş di mi yaani :)) valla cumartesi tam 36+0 olcak bakalım:)) bayram şekeri niyetine gelir belli olmaz. Annem bayranda gelirse de üzülme sakın bayramı hastanede geçiririz iyi olun siz yeter dedi:) o konuda da içim rahat.. böylece doğurabilirm

Benim en çok korktuğum doğumdan sonra ayaklarım eski büyüklüğüne ulaşamazsa zaten 39 numara giyiniyordum bir de küçülmezse ne yaparım ayakkabı bulamam resmen

Küçülüyor canım merak etme :) ablamın 37 numara hamileyken 40 oluyor sonra tekrar 37 :)) benim ayakkabılarım hala oluyor sporlar da terlikler olmuyor evde giyecek terlik bulamıyorum

Bende sezeryandan cok korkuyorumm o ameliyathaneye girmek uyutulana kadar gecen zaman falan normalde sezeryan en kolayidir diye dusunen ben suan sezeryan korkusu yasiyorum

Kızlar selam.. sonuçlarıma yeniden baktım başka testler de yapılmış ve ben şok kolestrol trigilserid falan tavan yapmış yaaa ayy yarın kesin gitmem lazım yarın beklemeden

Kızlar selam.. sonuçlarıma yeniden baktım başka testler de yapılmış ve ben şok kolestrol trigilserid falan tavan yapmış yaaa ayy yarın kesin gitmem lazım yarın beklemeden
Canım ne çıktı bilmiyorum ama benim de trigliserid 300 çıktı hamilelikte yukselebikirmis bu kadar doktor normal dedi

Canım ne çıktı bilmiyorum ama benim de trigliserid 300 çıktı hamilelikte yukselebikirmis bu kadar doktor normal dedi

340 çıkmış canım.. kolestrol 264 ldl 142 çıkmış. Kolestrolüm ilk kez bu kadar yüksek. Bilmiyorum yarın sonucu alır sağlık ocağından doktorumun yanına giderim. Umarım sorun yoktur. Çarpıntım tansiyonum belki de ondan bilmiyorum ancak protein kalsiyum ağırlıklı beslenmek pek yararlı olmadı anlaşılan

Hayırlı kandiller kızlar,yenidogan sunneti hakkinda ne dusunuyorsunuz ben 1 aylikken falan yaptirmayi dusunuyorum da
Canim 6 yaşındaki oğlum 3 gün önce sunnet ettirdik çocuk içinde zor bizim içinde zor gecti halende sıkıntısı var simdki aklım olsa 3 aylık olana kadar yaptirirdim valla çok pişman oldum keşke yaptirsaydim

Nasıl seseryan olmuştun cnm ful uyuyormuydun yoksa spinal mi yapılmıştı? Ben de hemen uyuşukluk geçmezse diye korkuyorum olası bir sezeryanda.

Kolesterolde 200 çıkmış canım benim de belki de onlar yapiyodur zaten nabzim hiç 110 120 leri düşmüyor hatta yorulunca 140 ları geçiyor beni de çok zorluyor ay doktorum doğumu nasıl düşünüyorsun diye sordu tam konuşmadık çatı muayenesi yaparken öyle espri amaçlı dedi keşke saksıda yetisseler dimi falan dedi ben de amma gevsekmisim hiçbişey anlamadım tüm muayeneyi yapmış o arada lekeler idrar yolundan galiba vajinal kanama yok kanal kapalı yoğun enfeksiyon var dedi cuma gidicem enfeksiyon bebeğe zararliysa normal olmasın yaa

Ben toktum belki de o etkiledi değerlerimi bilmiyorum ama şoktayım o kesin.. ne güzel işte atlatmışsın mis gibi çatı muayenesini :) nabız benim de 100 genelde geçen 123 çıktı ölüyorum sandım. Enfeksiyondan da kaynaklı olabilir o lekeler canım. Valla umarım zararı yoktur canım. Benim sezaryen zaten ama normalde zararı olur mu bilmiyorum enfeksiyonun. Onun için sana ilaç falan vermedi mi?

Ben sadece tulumları astım canım. Hırka, mont falan astim. Alt üst takımları, zibinlari katladim. Ama düzenli olmadi gibi. Hic içime sinmedi. Ne yapabilirim başka diye düşünüyorum. Ay olarak ayirdin mi peki katladiklarini? Uzun kol, kısa kol diye ayirdin dimi

Benimkinin toplasan 15-20 tane eşyası vardır zaten :)) sanırım zorlanmayacağım :)

Verdi canım iki hafta önce vermişti geçer gibi oldu tekrarladı şimdi başka verdi inşallah iyi gelir idrar yolu o ikisi bir canımı okudu

Benimkinin toplasan 15-20 tane eşyası vardır zaten :)) sanırım zorlanmayacağım :)
Benim de çok yok canım. Tulum sayılı valla oğluma çok fazla tulum almamisim diye üzüldüm bile bugün. Bi tane arkadaşım aski kısmını 6 aydan sonra giyecekleriyle doldurduğunu söyledi. Daha o aya kadar olanlar dolaba yerleşmemiş bile. Benim asilanlarin hepsi aski kısmının anca yarısı :)

Ben de önce bir bakayım ilk haftaları atlatalım sonra ona göre daha düzenli alırım diye düşündüm.

Verdi canım iki hafta önce vermişti geçer gibi oldu tekrarladı şimdi başka verdi inşallah iyi gelir idrar yolu o ikisi bir canımı okudu

Geçmiş olsun canım. Yanma falan oldu mu sende? Bende yok idrarda yanma falan. Bu kadar yüksekliğe protein fazlası da sebep olabilirmiş. Kaş yapayım derken göz mü çıkarıyoruz anlamadım ki..

Canim benimde yuksek cikmisti 20. Haftalarda doktor normal hamilelikte kolesterol yukselebiliyor demisti telas yapma ama bizide yine bilgilendir

Nasıl seseryan olmuştun cnm ful uyuyormuydun yoksa spinal mi yapılmıştı? Ben de hemen uyuşukluk geçmezse diye korkuyorum olası bir sezeryanda.
Canım ben epidural sezeryan oldum.belden aşağı uyuşuyor sen de dalıyorsun uykuya ama tamamen uyuşuk değilsin .uyuşan belden aşağı taraf.sezeryan esnasında uyandırıp kızımı gösterdiler bana.dikislerim atılıyordu ama ben hiç bir şey hissetmedim aksine sohbet ettim iceedekielrle. Odama çıkarılırken vs uyaniktim hemen bebeği emzirme vs olayına girdim.

Ben gecen dogum egitimine gittim canim doktor dogduktan bir hafta 10 gun sonra yapilabilir dedi ilk hafta yapilmasini onermiyoruz cunku bebegin kontrollerini yapiyoruz bir sure kendi kendine cisini yapmasını gözlemliyoruz dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…