temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Geçmiş olsun canım. Yanma falan oldu mu sende? Bende yok idrarda yanma falan. Bu kadar yüksekliğe protein fazlası da sebep olabilirmiş. Kaş yapayım derken göz mü çıkarıyoruz anlamadım ki..
Evet canım yanma var bide peşinden leke geliyor idrarda glukoz da + çıkmış benim

Kızlar selam.. sonuçlarıma yeniden baktım başka testler de yapılmış ve ben şok kolestrol trigilserid falan tavan yapmış yaaa ayy yarın kesin gitmem lazım yarın beklemeden
Canım benimde seninki gibi çıkıyordu. Doktorum gebede kolesterol bakılmaz demişti. Hatta sağlık ocağı ısrarla yapıyordu en son bunu gebelerin moralini bozmak için yapıyorlar heralde dedi güldü.

Canim benimde yuksek cikmisti 20. Haftalarda doktor normal hamilelikte kolesterol yukselebiliyor demisti telas yapma ama bizide yine bilgilendir

benim ilk kez bakıldı kolesterole. ondan da biraz panikledim..son demde bakmak akıllarına geldi sanırım.. yarın gideyim bakalım ne diyecek.. sağlık ocağı derse ki normal cumayı beklerim doktorum için yok hemen git derse cuma zaten çağırdı bakalım bilmiyorum kafam bir milyon oldu valla..

Evet canım yanma var bide peşinden leke geliyor idrarda glukoz da + çıkmış benim

anladım canım. geçmiş olsun hemen geçsin gitsin inşallah. protein falan yok idrarda ama epitel ve amorf bolca var..

Canım benimde seninki gibi çıkıyordu. Doktorum gebede kolesterol bakılmaz demişti. Hatta sağlık ocağı ısrarla yapıyordu en son bunu gebelerin moralini bozmak için yapıyorlar heralde dedi güldü.

hadi yaaa... benim ilk kez bakıldı bakılmasaymış keşke... sinir oldum.. o zaman acele etmeme gerek yok sanırım cuma mı gideyim ki :) b12 ye bakmayız demişti bana da doktorum ısrarla bakıyorlar her seferinde düşüyor benim değerlerimde en komiğime giden demir bağlama oldu geçen ay 299 çıkan değer uçmuş 380 olmuş.. yetmemiş demirim 93ken 78 olmuş. bağlayamamışım o kadar yüksekliğe

Benim hayatta sevdiğim en özel en güzel isim diyebilirim canım. Kuzenimin çocuğunun ismi o kadar güzel o kadar melek gibi bir çocuk ki anlatamam:) ben çok severim bu ismi
Cok sagol canim yorumun icin. Icime sindi bu isim. Esim ve benim ortak noktada bulustugumuz tek isim doguma kadar baska isim begenmezsek Neva olacak sanirim

Canım açıklaman için çok sağol daha netleşti kafamda çünkü biraz korkmaya başladım ya sezeryan olma durumun olursa e o an panik yaparsam falan diye ama dediğin gibi hafif uyku modunda olduğun için rahat oluyorsundur zaten çok uzun süreli birşey değil heralde. Son olarak bacaklarındaki uyuşukluğun açılması ne kadar sürmüştü?

Ben de epidural olmustum. Herseyin farkindaydim oglumu hemen gordum. Yarim saat 45 dk icinde getirdiler yanima. Gelunce hemen emzirmekle ugrastim yarim saat icinde de stutum gelmis zor da olsa oglum emmeyi basarmisti

Canım bir en fazla iki saate ayaklarını tamamen hissersin gerçek anlamda. Sabah oldu doğumum aksamustune kadar kaldırmadilar yataktan ama sonra kalkıp yürüdüm ilk akşamdan sorun olmadı. Anestezi uzmanını araştır istersen hatta git konuş ben öyle yapmıştım korkularım vardı bir güzel açıkladı bana Dr.
Gebe iken ameliyat olmak zorunda olan hamileler var.elbet onlar da narkoz oluyor bunu da düşün canım..

Demir bağlama demir eksikliğinden yükseliyor canım yani baglicak demir bulamayınca başı boş geziyorlar :) benim 500 kusur çıktı demir de 67 kan da düşük olunca dayadilar hapları :)

Demir bağlama demir eksikliğinden yükseliyor canım yani baglicak demir bulamayınca başı boş geziyorlar :) benim 500 kusur çıktı demir de 67 kan da düşük olunca dayadilar hapları :)

Yapma yaaa :)) bilmiyordum valla bunu :)) gıcık desene :) boş buldu yayıldı demek ki benim hgb 14.8 o iyi şükür :) demir de içiyorum aslında ama işine gelmemiş yükselmek kızım sömürdü beni resmenn

Valla istila ettiler ortalığı :) benim hgb 10 du 11 e çıkmış şimdi de bu kızlar yedi bitirdi bizi hayir bide minnoş kızım 2400 gr daha

Evet cnm en iyisi gidip konuşmak bu cumartesi kendi doktorumda randevum var ona da sorayım.

Doktorum hiç yönlendirme yapmıyo.Normalden korkuyorum gerçekten cesaretim yok.Hayırlısı olsun hakkımızda.

Kizlar oğlum akşamdan beri çok hareketli maşallah Ama bugün hareket ederken arada bi çıt sesi duyuyorum. Sizde oldu mu hiç böyle bisey? Bugüne kadar yoktu ilk defa duydum

Canım valla dokorum bana böyle dedi. Ama için rahat etmeyecekse ara sor en azından gitmesen bile. Benim de çok yüksekti öyle diyince takılmadım bir daha hiç.

Hayyy maaşallah tosbik doğmuş kuzucuk Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Bende 37 ye kadar durur isem 38 i de beklerim ne var diyordum dün dedim 36 da yatayım alsınlar o sancılar vurunca ağrılar ölüyorum dün topallayarak yürüdüm baldırıma vuruyor ağrısı.Rabbim sonumuzu hayırlı kılsın inşallah..

Üzülme bozma moralini canım mama alsın sonra zorlayınca alır göğsünü inşallah. Sarılık düşsün şimdi önemli olan bu. Sende eczanelerde rezene kapsülleri satılıyor onlardan al istersen süt arttırıcı.

Bende çok şükür iyiyim diyeyim iyi olayım.Ağrılar sancılar çok zorluyor yarın tam 35. hafta az kaldı diyorum dayan sabır diyorum ama sancı bir vuruyor ruhum çekiliyor.Bavulumu hazırladım bekliyorum.Hayırlısı ile bayramı da atlatsak öyle gelse sağlıkla inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…