- 18 Eylül 2014
- 10.534
- 9.312
- 448
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #18.541
Evet canım yanma var bide peşinden leke geliyor idrarda glukoz da + çıkmış benimGeçmiş olsun canım. Yanma falan oldu mu sende? Bende yok idrarda yanma falan. Bu kadar yüksekliğe protein fazlası da sebep olabilirmiş. Kaş yapayım derken göz mü çıkarıyoruz anlamadım ki..
Canım benimde seninki gibi çıkıyordu. Doktorum gebede kolesterol bakılmaz demişti. Hatta sağlık ocağı ısrarla yapıyordu en son bunu gebelerin moralini bozmak için yapıyorlar heralde dedi güldü.Kızlar selam.. sonuçlarıma yeniden baktım başka testler de yapılmış ve ben şokkolestrol trigilserid falan tavan yapmış yaaa ayy yarın kesin gitmem lazım yarın beklemeden
Canim benimde yuksek cikmisti 20. Haftalarda doktor normal hamilelikte kolesterol yukselebiliyor demisti telas yapma ama bizide yine bilgilendir
Evet canım yanma var bide peşinden leke geliyor idrarda glukoz da + çıkmış benim
Canım benimde seninki gibi çıkıyordu. Doktorum gebede kolesterol bakılmaz demişti. Hatta sağlık ocağı ısrarla yapıyordu en son bunu gebelerin moralini bozmak için yapıyorlar heralde dedi güldü.
Cok sagol canim yorumun icin. Icime sindi bu isim. Esim ve benim ortak noktada bulustugumuz tek isimBenim hayatta sevdiğim en özel en güzel isim diyebilirim canım. Kuzenimin çocuğunun ismi o kadar güzel o kadar melek gibi bir çocuk ki anlatamam:) ben çok severim bu ismi
Canım açıklaman için çok sağol daha netleşti kafamda çünkü biraz korkmaya başladım ya sezeryan olma durumun olursa e o an panik yaparsam falan diye ama dediğin gibi hafif uyku modunda olduğun için rahat oluyorsundur zaten çok uzun süreli birşey değil heralde. Son olarak bacaklarındaki uyuşukluğun açılması ne kadar sürmüştü?Canım ben epidural sezeryan oldum.belden aşağı uyuşuyor sen de dalıyorsun uykuya ama tamamen uyuşuk değilsin .uyuşan belden aşağı taraf.sezeryan esnasında uyandırıp kızımı gösterdiler bana.dikislerim atılıyordu ama ben hiç bir şey hissetmedim aksine sohbet ettim iceedekielrle. Odama çıkarılırken vs uyaniktim hemen bebeği emzirme vs olayına girdim.
Ben de epidural olmustum. Herseyin farkindaydim oglumu hemen gordum. Yarim saat 45 dk icinde getirdiler yanima. Gelunce hemen emzirmekle ugrastim yarim saat icinde de stutum gelmis zor da olsa oglum emmeyi basarmistiCanım ben epidural sezeryan oldum.belden aşağı uyuşuyor sen de dalıyorsun uykuya ama tamamen uyuşuk değilsin .uyuşan belden aşağı taraf.sezeryan esnasında uyandırıp kızımı gösterdiler bana.dikislerim atılıyordu ama ben hiç bir şey hissetmedim aksine sohbet ettim iceedekielrle. Odama çıkarılırken vs uyaniktim hemen bebeği emzirme vs olayına girdim.
Canım açıklaman için çok sağol daha netleşti kafamda çünkü biraz korkmaya başladım ya sezeryan olma durumun olursa e o an panik yaparsam falan diye ama dediğin gibi hafif uyku modunda olduğun için rahat oluyorsundur zaten çok uzun süreli birşey değil heralde. Son olarak bacaklarındaki uyuşukluğun açılması ne kadar sürmüştü?
Bende erkek olursa eğer hemen istiyorum. Doktor en erken ne zaman yaparız derse. (Cinsiyeti süpriz:))Hayırlı kandiller kızlar,yenidogan sunneti hakkinda ne dusunuyorsunuz ben 1 aylikken falan yaptirmayi dusunuyorum da
Demir bağlama demir eksikliğinden yükseliyor canım yani baglicak demir bulamayınca başı boş geziyorlar :) benim 500 kusur çıktı demir de 67 kan da düşük olunca dayadilar hapları :)hadi yaaa... benim ilk kez bakıldı bakılmasaymış keşke... sinir oldum.. o zaman acele etmeme gerek yok sanırım cuma mı gideyim ki :) b12 ye bakmayız demişti bana da doktorum ısrarla bakıyorlar her seferinde düşüyorbenim değerlerimde en komiğime giden demir bağlama oldu geçen ay 299 çıkan değer uçmuş 380 olmuş.. yetmemiş demirim 93ken 78 olmuş. bağlayamamışım o kadar yüksekliğe
Demir bağlama demir eksikliğinden yükseliyor canım yani baglicak demir bulamayınca başı boş geziyorlar :) benim 500 kusur çıktı demir de 67 kan da düşük olunca dayadilar hapları :)
Valla istila ettiler ortalığı :) benim hgb 10 du 11 e çıkmış şimdi de bu kızlar yedi bitirdi bizi hayir bide minnoş kızım 2400 gr dahaYapma yaaa :)) bilmiyordum valla bunu :)) gıcık desene :) boş buldu yayıldı demek kibenim hgb 14.8 o iyi şükür :) demir de içiyorum aslında ama işine gelmemiş yükselmek kızım sömürdü beni resmenn
Adı gibi güzel ömürlü olsun inşallah:)Cok sagol canim yorumun icin. Icime sindi bu isim. Esim ve benim ortak noktada bulustugumuz tek isimdoguma kadar baska isim begenmezsek Neva olacak sanirim
Evet cnm en iyisi gidip konuşmak bu cumartesi kendi doktorumda randevum var ona da sorayım.Canım bir en fazla iki saate ayaklarını tamamen hissersin gerçek anlamda. Sabah oldu doğumum aksamustune kadar kaldırmadilar yataktan ama sonra kalkıp yürüdüm ilk akşamdan sorun olmadı. Anestezi uzmanını araştır istersen hatta git konuş ben öyle yapmıştım korkularım vardı bir güzel açıkladı bana Dr.
Gebe iken ameliyat olmak zorunda olan hamileler var.elbet onlar da narkoz oluyor bunu da düşün canım..
Doktorum hiç yönlendirme yapmıyo.Normalden korkuyorum gerçekten cesaretim yok.Hayırlısı olsun hakkımızda.Canım her ikisinde de narkoz veriliyor. Verilen narkoz bebeğe zararlı olsa sezaryan yapılır miydi bilmiyorm? Sonuçta ben sezeryan dan çıkınca uyuşuk değildim bile.bebegim de uyanıkti. Zaten doğum esnasında bebek hemen yanına getiriliyor uyanık ve ağlıyordu. Canım doğum şekli önemli ama kendine güvenin yoksa normal yapmak gerçekten güç. En iyisi doktorunla konuş sana güven verirse normal yap olmadı cesaretim yok diyorsan hiç yorma gönlünü ol sezeryanini..
Canım valla dokorum bana böyle dedi. Ama için rahat etmeyecekse ara sor en azından gitmesen bile. Benim de çok yüksekti öyle diyince takılmadım bir daha hiç.hadi yaaa... benim ilk kez bakıldı bakılmasaymış keşke... sinir oldum.. o zaman acele etmeme gerek yok sanırım cuma mı gideyim ki :) b12 ye bakmayız demişti bana da doktorum ısrarla bakıyorlar her seferinde düşüyorbenim değerlerimde en komiğime giden demir bağlama oldu geçen ay 299 çıkan değer uçmuş 380 olmuş.. yetmemiş demirim 93ken 78 olmuş. bağlayamamışım o kadar yüksekliğe
Benim ilkinde gün vermemişti :) normal bekliyorduk. Birden taş gibi oldu karnım hemen gittim. Doğum dedi sabah burda ol ilk sezaryen sensin dedi. Kilosu da 4200 çıkınca dedi imkansız açılman yok çatı dar olmaz dedi. Öyle doğurdum yanivalla cuma ne diyecek bakalım bana. Dayanamıyorum ben şahsen senin daha zor ağrın var. Az önce sağlık ocağındaki ebeyle konuştum bayram sonunu beklemeyecek sanki dedi. Banada öyle geliyor tansiyonum 13 çıktı yine yüksek. Kalbim ağzımdan çıkacak gibi. Kan tahlili de verdim bakalım.
Hiç yan yatırmadılar beni şaşırdım. Valla her uygulama farklı bizde ne yapacağımızı bilemedik..
Benim de öyleydi canım 3 yatak vardı makinelerde yatakların başındaydı. Ben hep yatarak girdim oturarak gireni hiç görmedim. Hatta en son nst de beni normal odaya aldılar makineyi de yanıma getirdiler. Hafif yatağın başını kaldırıyor zaten ama yine de yatar durumdaydım
İyiyim canım çok şükür. Oğlum sarılık oldu eve geldiğimizden beri onla uğraşıyorum. Bugün tekrar kontrol var dün 16.8 çıktı 17 olursa yatırırım dedi doktorumuz. Bol bol beslenmeye çalışıyoruz. Biraz da kilo kaybetmiş emzirmeye çalışma enerji harcamasın dedi. Süt sağıyorum yettiği kadar. Kalanı hep mama yiyor. Sütten sonra mamayıda beğenmez oldu az yiyor sıpa. Hayırlısı bakalım. Bunu da atlatıcaz bir şekilde.
Sen nasılsın herşey yolunda mı canım?
Amin canım darısı sizin başınıza sağlıkla kavuşun inşallah:) teşekkür ederim onu da deneyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?