- 10 Kasım 2006
- 6.246
- 1.616
- 373
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #18.561
Canım bende bir süredir bir yere eğilirken gicirt diye ses duyuyorum tam midemin orada. Sanırım keseden geliyor ses anlayamadimKizlar oğlum akşamdan beri çok hareketli maşallahAma bugün hareket ederken arada bi çıt sesi duyuyorum. Sizde oldu mu hiç böyle bisey? Bugüne kadar yoktu ilk defa duydum
Yarın benim de kontrolum var canım. Inşallah iyi şeyler söyler. Nst ye giricem bakalım ne çıkacakKızlar bugün hem vajinama batmalarim arttı. Hem de bacaklarimi kivirip yan yattigimda hareketlerini daha aşağıda hissediyorum sanki bacaklarima geliyor vuruşları. Yarın kontrolüm var ama umarım bisey olmaz ya
Bende giricem canım inşallah. Şimdiye kadar önemli bir sancim çıkmadı ama yarın eminim çıkacağına. Çünkü bugün mahvoldum ağrılardan. Bu saat oldu hala vajinama iğneler saplaniyor sanki çok canım yanıyor.Yarın benim de kontrolum var canım. Inşallah iyi şeyler söyler. Nst ye giricem bakalım ne çıkacak
Amin cnm. Hepimizin bebisleri saglikla gelsinler. Saglikli uzun omurleri olsun insallahAdı gibi güzel ömürlü olsun inşallah:)
Günaydın herkese kızlar sabah uyandığımdan beri bebek hiç hareket etmiyor. Şekerli süt içtim yatıyorum tık yok normal mi aceba birde kasıklarım acıyo. Endilelenmeye başladım
İki saat içinde etmezde doktorunu ara canım yada git mutlaka.Günaydın herkese kızlar sabah uyandığımdan beri bebek hiç hareket etmiyor. Şekerli süt içtim yatıyorum tık yok normal mi aceba birde kasıklarım acıyo. Endilelenmeye başladım
Benim doktorum karnini tutup hafifce salla hareket etmesi lazim o zaman demisti canim. 2 saatte 1 kez hareket etmesi en az hareket etmesi gerekiyormus. Eger uyku saatine denk geldiyse 2. 2 saati bekle ama daha fazla bekleme bence.Günaydın herkese kızlar sabah uyandığımdan beri bebek hiç hareket etmiyor. Şekerli süt içtim yatıyorum tık yok normal mi aceba birde kasıklarım acıyo. Endilelenmeye başladım
Ne güzel senin gerçekten az kaldı..sağlıkla kucağına alırsın inşallah.Ne zaman doğurcaz ya heyecan basmaya başladı beni:)) ilk olduğundan herlde hiçbişy bilmyrz(tecrübe olarak) nasıl olcak bakalım:))
Özledim resmen :)) sanki hep varmış da bi süredir görmüyomuşum gibi özlemle bekliyorum:) hepimizinki sağlıkla kolaylıkla gelsin inşaAllah
Bebeğin hareket etti mi canım iyi misin? İstersen bir dr u ara ya da git görün.Günaydın herkese kızlar sabah uyandığımdan beri bebek hiç hareket etmiyor. Şekerli süt içtim yatıyorum tık yok normal mi aceba birde kasıklarım acıyo. Endilelenmeye başladım
Canım valla dokorum bana böyle dedi. Ama için rahat etmeyecekse ara sor en azından gitmesen bile. Benim de çok yüksekti öyle diyince takılmadım bir daha hiç.
Hayyy maaşallah tosbik doğmuş kuzucukRabbim hepimizin yardımcısı olsun. Bende 37 ye kadar durur isem 38 i de beklerim ne var diyordum dün dedim 36 da yatayım alsınlar o sancılar vurunca ağrılar ölüyorum dün topallayarak yürüdüm baldırıma vuruyor ağrısı.Rabbim sonumuzu hayırlı kılsın inşallah..
Valla istila ettiler ortalığı :) benim hgb 10 du 11 e çıkmış şimdi de bu kızlar yedi bitirdi bizi hayir bide minnoş kızım 2400 gr daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?