temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Kizlar oğlum akşamdan beri çok hareketli maşallah Ama bugün hareket ederken arada bi çıt sesi duyuyorum. Sizde oldu mu hiç böyle bisey? Bugüne kadar yoktu ilk defa duydum
Canım bende bir süredir bir yere eğilirken gicirt diye ses duyuyorum tam midemin orada. Sanırım keseden geliyor ses anlayamadim

Kızlar bugün hem vajinama batmalarim arttı. Hem de bacaklarimi kivirip yan yattigimda hareketlerini daha aşağıda hissediyorum sanki bacaklarima geliyor vuruşları. Yarın kontrolüm var ama umarım bisey olmaz ya

Kızlar bugün hem vajinama batmalarim arttı. Hem de bacaklarimi kivirip yan yattigimda hareketlerini daha aşağıda hissediyorum sanki bacaklarima geliyor vuruşları. Yarın kontrolüm var ama umarım bisey olmaz ya
Yarın benim de kontrolum var canım. Inşallah iyi şeyler söyler. Nst ye giricem bakalım ne çıkacak

Yarın benim de kontrolum var canım. Inşallah iyi şeyler söyler. Nst ye giricem bakalım ne çıkacak
Bende giricem canım inşallah. Şimdiye kadar önemli bir sancim çıkmadı ama yarın eminim çıkacağına. Çünkü bugün mahvoldum ağrılardan. Bu saat oldu hala vajinama iğneler saplaniyor sanki çok canım yanıyor.

Günaydın arkadaşlar. Bugün son iş günüm hayırlısıyla yarın ve haftaya kalacak 3 gün için için diğer izinlerimi yazacağım, yapabileceğim birşey Yok bu saatte kalkıp gitmek ölüm gibi gelmeye başladı çünkü:/ yarın da mobilyalarım geliyor zaten. Perdelerim bugün takılacak derken bundan sonra yerleştirme ıvır zıvır ile vakit doldurmak istiyorum

Günaydın herkese kızlar sabah uyandığımdan beri bebek hiç hareket etmiyor. Şekerli süt içtim yatıyorum tık yok normal mi aceba birde kasıklarım acıyo. Endilelenmeye başladım

baldan_madam canim benim yaa Allah yardimcin olsun kiyamam size annesin işte bebegin artik herseyden önemli ❤ cok sukur Allah nasip etti bu güzel duyguyu bizlere de nasip olur Insallah.. Alisabildin mi? Kime benziyo :)) bu arada hastaneye mutlaka götürün yada şunlar olmasa da olurmuş diyeceğin şeyler varsa aklına geldikçe yaz bize. Ben bu hafta doktoruma sorucam göğüs ucu kremini önerirse hemen alip kullanıcam.

Iyiyiz biz de cok şükür kızımla şafak sayıyoruz artik ❤ zaman gecse de bi kavuşsak hayırlısı ile.. Yarın kontrolüm var bakalım insallah herşey yolundadır

Günaydın herkese kızlar sabah uyandığımdan beri bebek hiç hareket etmiyor. Şekerli süt içtim yatıyorum tık yok normal mi aceba birde kasıklarım acıyo. Endilelenmeye başladım

Hareket etti mi bebek canım? Bak bu durumda bekleme doktoruna git bi görün. Ben cok hassasım bu konuda drum da eger bisiler yedikten sonra iki saat içinde oynamazsa dur şekerli bişiyler yiyip uzanayim yarına kadar bekleyim falan deme bebek icin gec olabilir dedi.. En ufak bi tedirginlikte git lütfen

Ne zaman doğurcaz ya heyecan basmaya başladı beni:)) ilk olduğundan herlde hiçbişy bilmyrz(tecrübe olarak) nasıl olcak bakalım:))
Özledim resmen :)) sanki hep varmış da bi süredir görmüyomuşum gibi özlemle bekliyorum:) hepimizinki sağlıkla kolaylıkla gelsin inşaAllah

Benim doktorum karnini tutup hafifce salla hareket etmesi lazim o zaman demisti canim. 2 saatte 1 kez hareket etmesi en az hareket etmesi gerekiyormus. Eger uyku saatine denk geldiyse 2. 2 saati bekle ama daha fazla bekleme bence.

Günaydın kızlar
Bu mide bulantisi beni öldürüyor...
Kontrolümuz var bugün. Nts ye bağlarlar mi acaba? Dün geceden beri ağrım var kasiklarim da..

Ne güzel senin gerçekten az kaldı..sağlıkla kucağına alırsın inşallah.

Canım valla dokorum bana böyle dedi. Ama için rahat etmeyecekse ara sor en azından gitmesen bile. Benim de çok yüksekti öyle diyince takılmadım bir daha hiç.

Bakalım doktoruma gidemem bugün eşime izin vermediler yarın sabah gidebilirim. Hem sağlıkocağına hem oraya geçemem çünkü.

Ay yok neyse ki usg de çıkan kiloyla doğmadı 3850 doğdu o da tosbik ama olsun 4ü geçmedi şükür :)) yok yok bende 38i beklerim dedim ama zor dayanıyorum. 35+5 bugün 37 falan yeter bana magnezyum içiyor musun peki? Sancı işii hakikaten zor yaa

Valla istila ettiler ortalığı :) benim hgb 10 du 11 e çıkmış şimdi de bu kızlar yedi bitirdi bizi hayir bide minnoş kızım 2400 gr daha

Bence de boş buldular meydanı :)) valla canım usg hata payını unutma fazla da olabilir minnoş diyorsun ama :) belli olmaz.. bu kadar yaramazlıklara :) ben yarın öğreneceğim tabii söylerse kilosunu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…