temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Hayırlısıyla gelsinler inşallah eşim de aslan olmasın diye dua ediyor annesi gibi yengeç olsun diyor bakalım günün beklerse aslan olacak gibi tansiyon için ilaç kullanmıyorsun değil mi? Günleri yaklaştı kilo olarak da büyüdüler artık çok şükür sıkıntılı olmazlar doğsalar da

Geçmiş olsun canım sayıları anlamıyorum ama geçenlerde 75 çıkmıştı benim ve normal dedi dr. Dinlen artarsa gel demişti. Dinlenince geçti çok şükür. Bebeğin tersse normal doğum çok riskli bildiğim kadarıyla hakkınızda hayırlısı olsun canım

Allah allah hiç öyle birşey diyen olmadı. Hangisi doğru acaba :)
Canım ben de 2 dir giriyorum nst ye. Ne tarafa yattığıma hiç karışmadı hemşire. Sen nasıl rahat ediyorsan öyle yat dedi. Kardeşime sordum sola yatınca beslenemez oksijen gitmez söylemi doğru mu diye en fazla 10 dk yatıyorsun bişey olmaz o kadardan dedi. Bence o kadar takılma çok sıkıntılı olsa mutlaka doktorlarımız söylerdi

Bende erkek olursa eğer hemen istiyorum. Doktor en erken ne zaman yaparız derse. (Cinsiyeti süpriz:))
ozaman dogru dusunmusum bende.esimde hemen yaptiralim ben dogum iznindeyken diyor,erkekler o psikolojiyi daha iyi biliyor tabi. K kubra2553 nasıl dayandın bukadar süprize ben catlardim helal olsun valla

Çok güzel yazmışsın canım gayet açıklayıcı ve ikna edici olmuş. Bizler bu tecrübeyi ilk kez yaşayacağız. Milletin de ağzı torba değil ki büzesin lüzumsuzun biri 15 dikiş atıyorlar diye korkutmuştu başta beni yok çatı muayenesi çok kötü, yok sancıdan bayılıyorsun, yok kasarsan bebek ölür... en güzeli teslim olup dua edip o anın da tadını çıkarmayı hayal etmek

Hadi geçmiş olsun canım inşallah bizlerin doktorları da hissettirmeden yapar biter kızın da büyümüş maaşallah prensese idrar enfeksiyonu konusunda benim de sabıkam kabarık bol su, temiz wc... biliyorsundur zaten yapman gerekenleri lekelenme eğer hemoroidin veya çatlağın varsa ondan da olabilir benimki ondan olmuştu

Saol canım biraz oynamaya başladı şükür inşallah güçlü hareketleri de gelir peşinden bekliyorum

Aynen öyle canım, mesela herkes gribi aynı atlatmıyo, herkesin hissiyatı bedeni farklı. Evet doğum kesinlikle kolay bişey değil ama bu mucizeyi yaratan rabbim elbet sabrını, dayanma gücünüde veriyor. Dediğin gibi en güzeli teslimiyet ve dua, allahım inşallah kolayca kısa sürede yavrularımızı kucağımıza almayı nasip eder

Yok kullanmıyorum canım. Eşin haksız sayılmas yengeç daha iyi. Aslan lider bir burç evet ama bazı özelliklerini sevmiyorum. Ablam aslan mesela konuşmana fırsat vermez o derece :) akrep olduğumdan da anlaşması zor oluyor. İnşallah canım. Sağ salim doğsunlar :)

Selam kızlar :) doktoruma gidemedim eşim izin alamadı yarın birlikte gideceğiz. Sağlık ocağına anca gidebildim :) kum döküyorsun dedi. Dediğiniz gibi :) suyu bol içtiğim için de ağrıyı ve yanmayı hissetmiyorsundur dedi. Enfeksiyon yokmuş. Kolesterol yüksekliği için de hamilelerde olur böyle dedi protein ağırlıklı beslendiğim için de yükselirmiş. O da normalmiş yani. Hissetmediğim kumu döküyorum tahlillerime iyi dedi yani :) hepinize verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederimm

Kızlar selam.. sonuçlarıma yeniden baktım başka testler de yapılmış ve ben şok kolestrol trigilserid falan tavan yapmış yaaa ayy yarın kesin gitmem lazım yarın beklemeden
Canım kolesterolden korkma benimki de 2 hafta önce tavandan da fazla çıktı ve doktorum hiç umırsamadı dışardan yiyorsan normal dedi. Ramazan zamanı iş yerinde yemek çıkmıuor mecbur dışardan yiyoruz öğlenleri. Ya da şu ara yemeğe fazla yüklendiysen çok normal. Nasılsa doğumdan sonra düzelir. Hiç takılma bence

Hadi geçmiş olsun canım

Normalmiş canım sağlık ocağında söylediler bugün:) dışardan yemek yemek neredeyse unuttum. 2 kere yedim o da mecburdum. Doktor bana asla yemeyeceksin dediği için zor anda yemiş oldum dışarıdan. Ama protein ağırlıklı besleniyorum onla alakalıymış.

ben neredeyse tüm hamilelik boyunca dışarıdan yedim neden kesinlikle yemeyeceksin dedi cnm özel bir durum mu?

Cok sagol canim yorumun icin. Icime sindi bu isim. Esim ve benim ortak noktada bulustugumuz tek isim doguma kadar baska isim begenmezsek Neva olacak sanirim
Ben de pek severim neva ismini mavi çiçek diye biliyorum anlamını. Ortaokulda bi arkadaşımın adıydı çok tatlı naif zarif bi kızdı inşallah sizin kız da adı gibi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…