- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #18.581
Ben almıştım hiç memnun kalmadım açıkçası. Rahat kesimli ya da penye olan esnek sütyen kullan aynı görevi üstleniyor canım.Günaydın kizlar emzirme sütyen i aldinizmi civilde baktım bedenler hep 95-100 çok büyük geldi almadım
Hayırlısıyla gelsinler inşallahEe tekme atmak onun hakkı napsın :))sağol canım. Bu gidişle doktor cumartesi alacağım derse bana şaşırmam. Tansiyon zorluyor. Dün 10 kere sancılandım ama düzenli değildi. Bu cadı erkenci belli neyse ikizler burcu bugün bitiyor cumartesiden sonra sorun olmazakrep burcuyum ikizler bana zor gelir hep yeğenimden biliyorum :)
Geçmiş olsun canım sayıları anlamıyorum ama geçenlerde 75 çıkmıştı benim ve normal dedi dr. Dinlen artarsa gel demişti. Dinlenince geçti çok şükür. Bebeğin tersse normal doğum çok riskli bildiğim kadarıyla hakkınızda hayırlısı olsun canımKontrole geldim sancim çıktı 2 litre su iç dediler yarım saat sonra tekrar nts gircem yine birde tersmis oğlan sezeryan dedi doktor ikinci kontrole göre yatış verecek ya sancim 80 lere çıkıyormuş anlayan varmı bu sayiyi
Canım ben de 2 dir giriyorum nst ye. Ne tarafa yattığıma hiç karışmadı hemşire. Sen nasıl rahat ediyorsan öyle yat dedi. Kardeşime sordum sola yatınca beslenemez oksijen gitmez söylemi doğru mu diye en fazla 10 dk yatıyorsun bişey olmaz o kadardan dedi. Bence o kadar takılma çok sıkıntılı olsa mutlaka doktorlarımız söylerdiAllah allah hiç öyle birşey diyen olmadı. Hangisi doğru acaba :)
Canim 6 yaşındaki oğlum 3 gün önce sunnet ettirdik çocuk içinde zor bizim içinde zor gecti halende sıkıntısı var simdki aklım olsa 3 aylık olana kadar yaptirirdim valla çok pişman oldum keşke yaptirsaydim
Canim 6 yaşındaki oğlum 3 gün önce sunnet ettirdik çocuk içinde zor bizim içinde zor gecti halende sıkıntısı var simdki aklım olsa 3 aylık olana kadar yaptirirdim valla çok pişman oldum keşke yaptirsaydim
ozaman dogru dusunmusum bende.esimde hemen yaptiralim ben dogum iznindeyken diyor,erkekler o psikolojiyi daha iyi biliyor tabi. K kubra2553 nasıl dayandın bukadar süprize ben catlardim helal olsun vallaBende erkek olursa eğer hemen istiyorum. Doktor en erken ne zaman yaparız derse. (Cinsiyeti süpriz:))
Çok güzel yazmışsın canım gayet açıklayıcı ve ikna edici olmuş. Bizler bu tecrübeyi ilk kez yaşayacağız. Milletin de ağzı torba değil ki büzesin lüzumsuzun biri 15 dikiş atıyorlar diye korkutmuştu başta beniCanım yok yere korkuyosun, doğum dediğin öyle sandığın gibi değil, bebek doğana kadar ciğerleri çalışmıyo nefes alıp vermiyo kordondan kan akımı devam ediyo oksijeni ordan almaya devam ediyo. Kendi gözlerimlede şahit oldum hatta. Kız kardeşimin doğum anında yanındaydım, dr son kez alttan elle kontrol ederken işte gelmiş saçları burda bak dedi, mucizevi bişiy parmaklarıyla açtırdığında vajinayı gerçekten bebeğin tepesini çay bardağı ağzı kadar gördüm, ve ordan sonrada kardeşime yere çömelme açtırma hareketleri yaptırdılar yaklaşık 1,5 saat sürdü zaten ondan sonrada çatala yattığında 3-5 dk içinde bebişi çıkıverdi. Yani senin dediğin gibi bişey olsa rahimden çıktıktan sonraki 1,5-2 saatlik sürede bebeğin çoktan nefessiz kalması gerek. Boşyere öyle şeylere takılıp kendinizi strese sokmayın
Hadi geçmiş olsun canım inşallah bizlerin doktorları da hissettirmeden yapar biterKızlar biz kontrolden geldik nstde üç yerde 60 a vurdu sancı ama duzendizdi doktor iyi dedi sonuca enfeksiyon yoğun şekilde var çatı muayenesi oldum hiçbişey yokmus muhabbet ederken yaptı geçti doktorum nasıl doğurmayı düşünüyorsun keşke saksıda yetisseler dimi derken yapmış bitmiş kanal kapalı dedi :) kızım 47 cm 2400 gr olmuş lekelenmeler için de urolojiye yönlendirdi vajinal herhangi bir kanama yok idrar enfeksiyonundan şüpheleniyorum zaten geçmişim bu konuda çok sabıkalı :) bakalım sonuçlar ne çıkacak cumaya çıkarmış
Çok şükür çok yavaş yavaş ta olsa biraz etti beklemedeyim bakalım inşallah artacak hareketleriBebeğin hareket etti mi canım iyi misin? İstersen bir dr u ara ya da git görün.
Biraz oynadı canım şükür kuvvetli değil ama bekliyorum bakalımİki saat içinde etmezde doktorunu ara canım yada git mutlaka.
Saol canım biraz oynamaya başladı şükür inşallah güçlü hareketleri de gelir peşinden bekliyorumHareket etti mi bebek canım? Bak bu durumda bekleme doktoruna git bi görün. Ben cok hassasım bu konuda drum da eger bisiler yedikten sonra iki saat içinde oynamazsa dur şekerli bişiyler yiyip uzanayim yarına kadar bekleyim falan deme bebek icin gec olabilir dedi.. En ufak bi tedirginlikte git lütfen
Aynen öyle canım, mesela herkes gribi aynı atlatmıyo, herkesin hissiyatı bedeni farklı. Evet doğum kesinlikle kolay bişey değil ama bu mucizeyi yaratan rabbim elbet sabrını, dayanma gücünüde veriyor. Dediğin gibi en güzeli teslimiyet ve dua, allahım inşallah kolayca kısa sürede yavrularımızı kucağımıza almayı nasip ederÇok güzel yazmışsın canım gayet açıklayıcı ve ikna edici olmuş. Bizler bu tecrübeyi ilk kez yaşayacağız. Milletin de ağzı torba değil ki büzesin lüzumsuzun biri 15 dikiş atıyorlar diye korkutmuştu başta beniyok çatı muayenesi çok kötü, yok sancıdan bayılıyorsun, yok kasarsan bebek ölür... en güzeli teslim olup dua edip o anın da tadını çıkarmayı hayal etmek
Hayırlısıyla gelsinler inşallaheşim de aslan olmasın diye dua ediyor annesi gibi yengeç olsun diyor bakalım günün beklerse aslan olacak gibi tansiyon için ilaç kullanmıyorsun değil mi? Günleri yaklaştı kilo olarak da büyüdüler artık çok şükür sıkıntılı olmazlar doğsalar da
Canım kolesterolden korkma benimki de 2 hafta önce tavandan da fazla çıktı ve doktorum hiç umırsamadı dışardan yiyorsan normal dedi. Ramazan zamanı iş yerinde yemek çıkmıuor mecbur dışardan yiyoruz öğlenleri. Ya da şu ara yemeğe fazla yüklendiysen çok normal. Nasılsa doğumdan sonra düzelir. Hiç takılma benceKızlar selam.. sonuçlarıma yeniden baktım başka testler de yapılmış ve ben şokkolestrol trigilserid falan tavan yapmış yaaa ayy yarın kesin gitmem lazım yarın beklemeden
Hadi geçmiş olsun canımSelam kızlar :) doktoruma gidemedim eşim izin alamadı yarın birlikte gideceğiz. Sağlık ocağına anca gidebildim :) kum döküyorsun dedi. Dediğiniz gibi :) suyu bol içtiğim için de ağrıyı ve yanmayı hissetmiyorsundur dedi. Enfeksiyon yokmuş. Kolesterol yüksekliği için de hamilelerde olur böyle dedi protein ağırlıklı beslendiğim için de yükselirmiş. O da normalmiş yani. Hissetmediğim kumu döküyorumtahlillerime iyi dedi yani :) hepinize verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederimm
Canım kolesterolden korkma benimki de 2 hafta önce tavandan da fazla çıktı ve doktorum hiç umırsamadı dışardan yiyorsan normal dedi. Ramazan zamanı iş yerinde yemek çıkmıuor mecbur dışardan yiyoruz öğlenleri. Ya da şu ara yemeğe fazla yüklendiysen çok normal. Nasılsa doğumdan sonra düzelir. Hiç takılma bence
Aynı durumdayızBenimkinin toplasan 15-20 tane eşyası vardır zaten :)) sanırım zorlanmayacağım :)
ben neredeyse tüm hamilelik boyunca dışarıdan yedimNormalmiş canım sağlık ocağında söylediler bugün:) dışardan yemek yemekneredeyse unuttum. 2 kere yedim o da mecburdum. Doktor bana asla yemeyeceksin dediği için zor anda yemiş oldum dışarıdan. Ama protein ağırlıklı besleniyorum onla alakalıymış.
Ben de pek severim neva ismini mavi çiçek diye biliyorum anlamını. Ortaokulda bi arkadaşımın adıydı çok tatlı naif zarif bi kızdı inşallah sizin kız da adı gibi olurCok sagol canim yorumun icin. Icime sindi bu isim. Esim ve benim ortak noktada bulustugumuz tek isimdoguma kadar baska isim begenmezsek Neva olacak sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?