- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #18.601
Canım korkma benek aşağıya imdiğinden damarın çıkmıştır. Bacaklardaki varis gibi düşün. Yine de doktoruna söyle ve göster bence. Bende henüz olmadı ama bi arkadaşımda o kadar büyümüş ki kız içine yılan kaötı sanmış yazık korkudan delirecekmişKizlar bisey sorcam cekinerek. Vajinamin sag tarafinda dis kisimda sislik var . Neden okur ki aeanizda boyle biseyle karsilasan var mi?
Darısı bana inşallahGünaydın arkadaşlar. Bugün son iş günüm hayırlısıyla yarın ve haftaya kalacak 3 gün için için diğer izinlerimi yazacağım, yapabileceğim birşey Yok bu saatte kalkıp gitmek ölüm gibi gelmeye başladı çünkü:/ yarın da mobilyalarım geliyor zaten. Perdelerim bugün takılacak derken bundan sonra yerleştirme ıvır zıvır ile vakit doldurmak istiyorum
Endişelenme ama 8 saatten fazla hareket etmemesi normal değil canım. Biraz hareket et öyle yat bakalım napacak kuzuGünaydın herkese kızlar sabah uyandığımdan beri bebek hiç hareket etmiyor. Şekerli süt içtim yatıyorum tık yok normal mi aceba birde kasıklarım acıyo. Endilelenmeye başladım
Ay hem de ne yaramaz doktor kordon damar akışını kontrol edecek zorlandı o kadar hareket ediyoki damar kaciyo alamadım bi türlü istediğim gibi sonuç dedi :) hadi bakalım senin minnoş nasılmış yarına kalmış doktor işinBence de boş buldular meydanı :)) valla canım usg hata payını unutma fazla da olabilir minnoş diyorsun ama :) belli olmaz.. bu kadar yaramazlıklara :) ben yarın öğreneceğim tabii söylerse kilosunu :)
Insallah canım hiç korkulacak bişey değilmiş anlamadım bile :) hemoroid yok kabızlık da çekmedim çok şükür zaten leke o taraftan değil gibiHadi geçmiş olsun canım inşallah bizlerin doktorları da hissettirmeden yapar biterkızın da büyümüş maaşallah prensese idrar enfeksiyonu konusunda benim de sabıkam kabarık bol su, temiz wc... biliyorsundur zaten yapman gerekenleri lekelenme eğer hemoroidin veya çatlağın varsa ondan da olabilir benimki ondan olmuştu
ben neredeyse tüm hamilelik boyunca dışarıdan yedimneden kesinlikle yemeyeceksin dedi cnm özel bir durum mu?
Ay hem de ne yaramaz doktor kordon damar akışını kontrol edecek zorlandı o kadar hareket ediyoki damar kaciyo alamadım bi türlü istediğim gibi sonuç dedi :) hadi bakalım senin minnoş nasılmış yarına kalmış doktor işin
Yemin ederim bacak aramdaki kramplardan bağırmalar gelmeye başladı bana.. nasıl bi kramp bu.. ya doğururkende kramp girerse bacağıma kasıklarıma
Demiştim sana canım malesef hamilelikten oynuyo değerler ucyuz besyuz :)Canım amip salgını var dedi doktor. Yıkanan yeşillikler iyi yıkanmıyor dedi. Asla yemek yok dedi. Kendisi de hastaneye gelirken yemeklerini getiriyor sabah gittiğim için görüyorum:) sanırım kendisinin takıntısı var ondan :)
Küçük cadııı :)) inşallah bir sonrakine akıllı durur :) tahlillerim iyiymiş kum döküyormuşum.. su içtiğim içinde anlamıyormuşum. Bakalım kendi doktorum ne diyecek yarın..
Çatı hazırlığı o canım.. benimde ağrıyor adım atamıyorum. Dayan bakalım az kaldı :)
Demiştim sana canım malesef hamilelikten oynuyo değerler ucyuz besyuz :)
hala bu halde izne ayrılmadım :/ aniden bi bağırıyorum odada..
Haklısın canım:)Canım ben de 2 dir giriyorum nst ye. Ne tarafa yattığıma hiç karışmadı hemşire. Sen nasıl rahat ediyorsan öyle yat dedi. Kardeşime sordum sola yatınca beslenemez oksijen gitmez söylemi doğru mu diye en fazla 10 dk yatıyorsun bişey olmaz o kadardan dedi. Bence o kadar takılma çok sıkıntılı olsa mutlaka doktorlarımız söylerdi
Canım benim normal doğum afedersiniz büyük abdestinizi yapmak gibi birşey 1-2 kere kuvvetli ıkın ve oldu bitti. Rabbim o kadar mükemmel ki o kadar doğal bir süreç ki kapatmayı bırak kalkıp gitmek bile insanın aklına gelmiyor:)Ben de korkuyorum canim normal dogumdan. Aci cekmekten ziyade ya kendimi kasip bacaklarımi kapatirsam bebege zarar gelirse nefes alamazsa falan diye korkuyorum Allah korusun.
çok güzel olmuş ellerine sağlıkİsim etiketide ekliycem kızlar böyle bisi yapmaya çalışıyorum:) tam olmadi yapistirmadim bile uzerine tuttum sadece. Sizce olmus mu?hastaneye gelenlere vermek istiyorum
Eşim düşünüyor ama ben düşünmüyorum. Yeni doğmuş bebek sonuçta komplikeler gelişir ağrısı sızısı olur anlatamaz derdini. Eşimede dedim ben kaldıramam gazı olur göbek bağı var birde bu eklenecek oyyyy dedim. Sonuçta kocaman çocuklarda bile enfeksiyon kapıp kanama yapıyor. Çok temiz tutmak gerekiyor. Senin fikrin tabide ben özel bir durumu olmadıkça yaptırmayacağım canımHayırlı kandiller kızlar,yenidogan sunneti hakkinda ne dusunuyorsunuz ben 1 aylikken falan yaptirmayi dusunuyorum da
bana artık git diyorlar karnım okadar büyüdü ki =)Darısı bana inşallahson anıma kadar direniyorum. Sağolsunlar iş yükü çok olduğu halde bana şu son hafta çok yüklenmediler o yüzden biraz rahatladım. Bayramdan sonra 1 haftam daha var aslında ama kendimi iyi hissedersem geleceğim yoksa vurup kafayı yatatım yeter artık iş yerinde doğuracağım
Bakalım doktoruma gidemem bugün eşime izin vermediler yarın sabah gidebilirim. Hem sağlıkocağına hem oraya geçemem çünkü.
Ay yok neyse ki usg de çıkan kiloyla doğmadı3850 doğdu o da tosbik ama olsun 4ü geçmedi şükür :)) yok yok bende 38i beklerim dedim ama zor dayanıyorum. 35+5 bugün 37 falan yeter bana magnezyum içiyor musun peki? Sancı işii hakikaten zor yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?