temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

hehehe benim tosbikim de 3790 doğmuştu iri olunca ele iyi geliyor Rabbim dayanma gücü versin inşallah hepimize. Bende bugün tam 35 buna da şükür göremem sanıyordum Rabbime hamd olsun..3 tane içiyorum hemde

Aynen ele avuca geliyor:) oh hadi büyüdünüz iyice :)) 3 - 5 iyi geliyor demek ki. Bizde cumartesi 37ye adım atıyoruz bakalım.. ay şaka maka :) sonlara yaklaştık iyice.. ebe diyor ki bugün tekrar geleceğim tarihi söylerken 38e kadar doğurmazsan bayramdan sonraki pazartesi gel belli de olmaz valla :))

Kızlar tayinimiz istanbul 4.levente ciktı manisada doğum yapıp iyileşince kocaeline ağustos sonunda da istanbula gidicez kısmetse birde şimdi eşya topla

Oyy Allah kolaylık versin kuzum.. Çok zor olacak snn icin.. Yardıma gelecek kimsen vardır inşallah sen ne kadar toparlanabikirsinki lohusa halinle.. Hayırlısı olsun hakkında inşallah herşey gönlünce olsun..

Kızlar iki gündür acayip durumlardayim galiba bebis aşağı iniyor.. Çok hareketli ama daha yavaşlaması gerekmiyormuydu bu donemde.. Çok canımı yakıyor.. Alttan alttan kazık sokuyorlar sankim öyle garip bi haldeyim.. Yarin kontrolumuz var bakalım ne dicek doktor bey amcamız yaramaz oynak kizimiza..

Canım, benim de aynı. 3 gündür arada artış gösteren bel ağrısı yaşıyorum. Dün akşam da senin dediğin gibi aşağı bölgeme acayip ağrılar girdi. Daha önce de olmuştu da dünkü ağrı çok daha fazlaydı. Etrafımdakiler panik olmasın diye söylemedim ama doğuracam heralde dedim yattım yattığım şekilde de bi süre sürdü. Şimdi de ara ara ağrıyo ayağa kalktığımda. Valla düşünmeye başladım hazırlık sancısı buysa doğum nasıl olur diye. Allahım dayanma gücü verir inşallah.

Kızlar hepinize selamlar, umarım her şey yolunda gidiyordur. Kaç gündür mesajlarınızı okuyorum da cevap yazamadım bir türlü.
@Ebudik, canım bugün kontrolün vardı heralde. Durumlar nasıl, ne dedi doktorun. Nasılmış miniğin. Güzel haberlerini bekliyorum. Senle yaşadıklarımız da aynı hemen hemen. Cumartesi de benim de kontrolüm var.

hala bu halde izne ayrılmadım :/ aniden bi bağırıyorum odada..
Çok acılı geliyor haklısın bağırmakta canım. Daha önce de yazmıştım burda ben çareyi günde 2 soda ve çiğ bademde buldum. İlaç kullanmıyorum. Ama 2 gün üst üste soda içmeyi ihmal edersem sabah kramplarla uyanıyorum

Çok şükür düzeldi canım Rabbim acılarını göstermesin çok zor şimdiden
Çok şükür canım. Bu yaramazlar harekwt etse canımızı acıtıyor etmese telaşa kapılıyoruz bi doğsalardı hayırlısıyla Rabbim tüm yavrulara hayırlı güzel ömürler nasip etsin hiç bir anayı ağlatmasın evladının arkasından

bana artık git diyorlar karnım okadar büyüdü ki =)
Bizimkiler de inanamıyor o kadar az mı kaldı diye çok şükür ağırlaşmadım. Geçen haftaki bel ve kasık ağrıları hariç sıkıntım da pek olmayınca kimseye nazlanamadım da millet inanamıyor doğuma 1 ay kaldığına

Kızlar tayinimiz istanbul 4.levente ciktı manisada doğum yapıp iyileşince kocaeline ağustos sonunda da istanbula gidicez kısmetse birde şimdi eşya topla
Hayırlı olsun canım yoğun bir tempo seni ve bebeğini bekliyor. Umarım yanında sana yardım edebilecek birileri olur

Benim de aynı şekilde oldu cnm ben de tam artık batmaları ve ağrıları hissettiğim an nazlanmayayım diye tadında kesmek istedim bence doğrusunu yaptım.

Cok şükür Rabbime en tehlikeli dönemi atlattık inşallah.Benim de kontrol bayram sonrası hemen gel dedi inşallah arada acillik olmam.Bayram da gezmek istiyorum ama korkuyorum Dayanın kuzularımızzzzzzz 38 görelim ama sancısız ağrısız

Kontrolden geldim şimdi. Nst sancı yok. Kasılma az varmış dr ultrason için ızandığımda gördü. Bebek iyice inmiş. Haftaya çarş. Eğer kendi gelmezse ve bebek 4 kg üzeri olmamışsa suni sancıyla doğumu başlatacakmış. Eğer iri bulursa bebeği sezeryan planlaması yapacakmışız. Korkuyorum hem suni aancıdan hem de sezeryandan. Kendi kendine başlasa doğum keşke. Doğal yollardan başlatmanı. Bir yolu var mı? Daha önce suni sancıyla Doğum yapan var mı aranızda.

benim sürekli o batmalar oluyor.Aşağı iniyor doğum yaklaşıyor =) Benim ki zaten hiç çıkmadı yukarı 2 aydır o ağrılar ile 1 aydır da batmalar ve sancılar eşiliğinde devam ediyoruz.

Bakalım valla soracağım doktoruma yarın bayramda gelirse napalım size nasıl ulaşalım diye bunlar bize plan bozdurur o derece yaramazlar gezme fazla.. ben çıkmayacağım bayramda dışarı:))

Yürüyüş yapabilirsin , günde 7 tane hurma yiyebilirsin doğumu kolaylaştırıyor. Hakkında en hayırlısı ne ise onu nasip etsin Rabbim. Benim ilk bebeğimde suyum gelmişti ama iri bebek diye sezeryan aldılar.Ki ben ameliyat olmuştum 1 sene geçmişti üzerinden korkudan hiç sesimi çıkarmadım

Bakalım valla soracağım doktoruma yarın bayramda gelirse napalım size nasıl ulaşalım diye bunlar bize plan bozdurur o derece yaramazlar gezme fazla.. ben çıkmayacağım bayramda dışarı:))

2 aydır yat yat helak oldum isyan etmiyorum ama zorlanıyorum gerçekten.Oğlum da kuduruyor sıkıldı çocuk evde haklı olarak.İkimizde evde durmaya alışkın değiliz İnşallah bayramı atlatırız da kendi doktorumuza denk geliriz.Benim oğlum da suyum geldi gittim gece doğuma sabah geldi doktorum ziyarete

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…