- 10 Kasım 2006
- 6.246
- 1.616
- 373
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #18.641
Canım şimdi geldim kontrolden 3100 gram olmuş tontisimKızlar hepinize selamlar, umarım her şey yolunda gidiyordur. Kaç gündür mesajlarınızı okuyorum da cevap yazamadım bir türlü.
T Titizz1 , canım bugün kontrolün vardı heralde. Durumlar nasıl, ne dedi doktorun. Nasılmış miniğin. Güzel haberlerini bekliyorum. Senle yaşadıklarımız da aynı hemen hemen. Cumartesi de benim de kontrolüm var.
Canım kilosu ne kadar şu anKontrolden geldim şimdi. Nst sancı yok. Kasılma az varmış dr ultrason için ızandığımda gördü. Bebek iyice inmiş. Haftaya çarş. Eğer kendi gelmezse ve bebek 4 kg üzeri olmamışsa suni sancıyla doğumu başlatacakmış. Eğer iri bulursa bebeği sezeryan planlaması yapacakmışız. Korkuyorum hem suni aancıdan hem de sezeryandan. Kendi kendine başlasa doğum keşke. Doğal yollardan başlatmanı. Bir yolu var mı? Daha önce suni sancıyla Doğum yapan var mı aranızda.
2 aydır yat yat helak oldum isyan etmiyorum ama zorlanıyorum gerçekten.Oğlum da kuduruyor sıkıldı çocuk evde haklı olarak.İkimizde evde durmaya alışkın değilizİnşallah bayramı atlatırız da kendi doktorumuza denk geliriz.Benim oğlum da suyum geldi gittim gece doğuma sabah geldi doktorum ziyarete
Az önce bir şey yedim kızım kasıklarımda dans ediyor
Annemin dediği gibi hareket edince canım acıyor batıyor diyorsun etmeyince de ne oldu ki bugün oynamadı diyorsun rahat bırak kızı diyorpsikoloji kalmadı valla
Canım şimdi geldim kontrolden 3100 gram olmuş tontisimsancim çıkmadı. Batmalarim siklasti dedim çok normal dedi. Ver ilk defa elini çekti yüzünden burnu aynı babası yanaklar çene falan benim gibi duruyor gözlerini bile gördük yavrumun açmış gözlerini bakiniyor
Canım, benim de aynı. 3 gündür arada artış gösteren bel ağrısı yaşıyorum. Dün akşam da senin dediğin gibi aşağı bölgeme acayip ağrılar girdi. Daha önce de olmuştu da dünkü ağrı çok daha fazlaydı. Etrafımdakiler panik olmasın diye söylemedim ama doğuracam heralde dedimyattım yattığım şekilde de bi süre sürdü. Şimdi de ara ara ağrıyo ayağa kalktığımda. Valla düşünmeye başladım hazırlık sancısı buysa doğum nasıl olur diye. Allahım dayanma gücü verir inşallah.
benim sürekli o batmalar oluyor.Aşağı iniyor doğum yaklaşıyor =) Benim ki zaten hiç çıkmadı yukarı 2 aydır o ağrılar ile 1 aydır da batmalar ve sancılar eşiliğinde devam ediyoruz.
Canım dr unun işine karışmak haddime değil en başta bunu söyliyim. Ama ne olursa olsun haftan takvimindeki gibi ise bu kadar erken bebeği alma çabasını anlamış değilim. Doğumun kendiliğinden başlaması en güzeli. Bu resmen henüz olgunlaşmamış bir meyveyi dalından koparmakla benzer tabirde. İnternetten vakti dolmadan doğan bebeklerin yaşadığı sıkıntıları araştırmanı tavsiye ederim. Doğacak bebeğe annesinin doğum sancılarındaki hormonlarının bulaşması kadar iyi bişey yok. Sen şimdi diyeceksinki ne yapayım dr umu mu değiştireyim ? Yerinde olsam hemen yarın bi başkasına giderdim. Bi yakınım son hafta değiştirdi ilk çocuğunda dr unu. İlk doktoruna kalsa çocuk sakat doğuyodu sezeryana alacaktı ama değiştirip gittiği dr u direk normal diretti, sapasağlam atlattılar. 40 dolmadan bebekleri doğurtturan dr lardan nefret ediyorum desem sanırım abartmam (mecburi durumlar hariç tabikide) bu resmen ölümle pençeleşen hastalara sen haftaya öleceksin hadi şimdi öldürelim demekle aynı bence. Ve büyük vebal bana göre. Suni sancıyı falanda mecbur kalmadığın sürece hemen kabul etme, vücudun yavaş yavaş kendini hazırlayacakken sancılanmaya neden güm diye birden sancı yükletesinki ? Herşeyin doğalı arkadaşlar. HERŞEYİN DOĞALI! Aylardır doğal beslenip bebişlerimize iyi bakmak için nelerden feragat ediyoruz doğum vakti geliyo çatıyo hooop herşeyin kolayı çabuğu acısızı olsun diye olmadık sahtelikleri kabul ediyoruz. Tekrar belirteyim; hepsi naçizane fikrim.Kontrolden geldim şimdi. Nst sancı yok. Kasılma az varmış dr ultrason için ızandığımda gördü. Bebek iyice inmiş. Haftaya çarş. Eğer kendi gelmezse ve bebek 4 kg üzeri olmamışsa suni sancıyla doğumu başlatacakmış. Eğer iri bulursa bebeği sezeryan planlaması yapacakmışız. Korkuyorum hem suni aancıdan hem de sezeryandan. Kendi kendine başlasa doğum keşke. Doğal yollardan başlatmanı. Bir yolu var mı? Daha önce suni sancıyla Doğum yapan var mı aranızda.
Canım dr unun işine karışmak haddime değil en başta bunu söyliyim. Ama ne olursa olsun haftan takvimindeki gibi ise bu kadar erken bebeği alma çabasını anlamış değilim. Doğumun kendiliğinden başlaması en güzeli. Bu resmen henüz olgunlaşmamış bir meyveyi dalından koparmakla benzer tabirde. İnternetten vakti dolmadan doğan bebeklerin yaşadığı sıkıntıları araştırmanı tavsiye ederim. Doğacak bebeğe annesinin doğum sancılarındaki hormonlarının bulaşması kadar iyi bişey yok. Sen şimdi diyeceksinki ne yapayım dr umu mu değiştireyim ? Yerinde olsam hemen yarın bi başkasına giderdim. Bi yakınım son hafta değiştirdi ilk çocuğunda dr unu. İlk doktoruna kalsa çocuk sakat doğuyodu sezeryana alacaktı ama değiştirip gittiği dr u direk normal diretti, sapasağlam atlattılar. 40 dolmadan bebekleri doğurtturan dr lardan nefret ediyorum desem sanırım abartmam (mecburi durumlar hariç tabikide) bu resmen ölümle pençeleşen hastalara sen haftaya öleceksin hadi şimdi öldürelim demekle aynı bence. Ve büyük vebal bana göre. Suni sancıyı falanda mecbur kalmadığın sürece hemen kabul etme, vücudun yavaş yavaş kendini hazırlayacakken sancılanmaya neden güm diye birden sancı yükletesinki ? Herşeyin doğalı arkadaşlar. HERŞEYİN DOĞALI! Aylardır doğal beslenip bebişlerimize iyi bakmak için nelerden feragat ediyoruz doğum vakti geliyo çatıyo hooop herşeyin kolayı çabuğu acısızı olsun diye olmadık sahtelikleri kabul ediyoruz. Tekrar belirteyim; hepsi naçizane fikrim.
Yorumun için teşekkür ederim. beebğimim haftası ultrasonda 40 hafta çıkıyor.
bebek iri olabilir ve sen zorlanabilirsin dedi. ztn şuan normal bekliyoruz. ama haftaya 4 kg üzeri olursa suni sancıyla doğumu başlatmayı planladığını eğer sıkıntı olursa da sezeryan olabileceğini söyledi.
şuanda normal bekliyoruz ama belli olmaz.belki bunlara gerek kalmadan kendisi gelir. gelemezse de kilolu olursa dr dinlemeyeyim mi<?
Oyyyy maşallah bebişineeeCanım şimdi geldim kontrolden 3100 gram olmuş tontisimsancim çıkmadı. Batmalarim siklasti dedim çok normal dedi. Ver ilk defa elini çekti yüzünden burnu aynı babası yanaklar çene falan benim gibi duruyor gözlerini bile gördük yavrumun açmış gözlerini bakiniyor
Biz yine hareketlere başladık akşam olunca durmuyor kıpır kıpır cokda ağrı yapiyo bana hiç magnezyum vermediler dedimde bol bol su iç diyorlar belim artık kopacak valla agridan
Canım karpuz ve muz ye .maden suyu iç bunlar doğal magnezyum içerir.Biz yine hareketlere başladık akşam olunca durmuyor kıpır kıpır cokda ağrı yapiyo bana hiç magnezyum vermediler dedimde bol bol su iç diyorlar belim artık kopacak valla agridan
Ay ilk defa bu kadar net gördüm ya ağladım resmen mutluluktan. Biran önce gelsin kavusayim istedim resmen. Yani onu o şekilde görmek şu an doğum korkumu unutturuyorsa bana dogunca kokusunu duyunca tüm acıları unutuyorsun dedikleri gerçekten ne kadar doğru anladım:) senin randevun ne zaman canım inşallah sende güzel haberlerle gelirsin :)Oyyyy maşallah bebişineeegüzel de olmuş kilosu, Allahım korusun. Net olarak görmene de sevindim canım, kucağına alıp izleyeceğin günler yakın Allah'ın izniyle. Haberlerin iyi olmasına sevindim. Hele bi al kucağına da bol bol sıkarsın burnunu, yanaklarını
Ne kadar güzel, maşallah. Ben de duygulandım şimdi yazını okuyunca. Annelik böyle bir duygu işte, Allahım sevgisiyle öyle güç veriyor ki her şeyi unutturuyor. İnşallah o anları da yaşayacağız, ilk olduğundan biraz kaygı var ben de yoksa kucağıma aldığımda her şeyin biteceğini tahmin ediyorum. Onu kucağıma alacağım anı düşündükçe heyecanlanıyorum. Benim kontrolüm de cumartesi günü. Hele bi gidelim doktorumuza haberleri veririm inşallah. :)Ay ilk defa bu kadar net gördüm ya ağladım resmen mutluluktan. Biran önce gelsin kavusayim istedim resmen. Yani onu o şekilde görmek şu an doğum korkumu unutturuyorsa bana dogunca kokusunu duyunca tüm acıları unutuyorsun dedikleri gerçekten ne kadar doğru anladım:) senin randevun ne zaman canım inşallah sende güzel haberlerle gelirsin :)
Benimde ilk çocuğum canım aynı endişeler var ister istemez oluyor :)Ne kadar güzel, maşallah. Ben de duygulandım şimdi yazını okuyunca. Annelik böyle bir duygu işte, Allahım sevgisiyle öyle güç veriyor ki her şeyi unutturuyor. İnşallah o anları da yaşayacağız, ilk olduğundan biraz kaygı var ben de yoksa kucağıma aldığımda her şeyin biteceğini tahmin ediyorum. Onu kucağıma alacağım anı düşündükçe heyecanlanıyorum. Benim kontrolüm de cumartesi günü. Hele bi gidelim doktorumuza haberleri veririm inşallah. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?