- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #18.661
Ben almadim. Dogumdan sonra ihtiyac olursa alirim. Beden olarak sikinti benm icinGünaydın kizlar emzirme sütyen i aldinizmi civilde baktım bedenler hep 95-100 çok büyük geldi almadım
Kendini iyi hissetmediğin an ayrılman en doğrusu canım. Bana da bayramdan sonra gidemeyecekmişim gibi geliyor bakalım...Benim de aynı şekilde oldu cnm ben de tam artık batmaları ve ağrıları hissettiğim an nazlanmayayım diye tadında kesmek istedim bence doğrusunu yaptım.
Ohh maşallah, sağlıcakla kullanmak nasip olsunBiz de kapı süsü hediyelik işlerine el atmaya başladık şükür ❤
Aamiin.. Ay hakikaten biz daha hazirlikta cöktük asil sancılar başlayınca nasıl etcez bilmiyorum.. Oooy oy anam anam.. Yamuk karnım sismis toynaklarim yani ayaklarimla birlikte değişik bir deneyim olacak doğum... Allahım acısız ağrısız bi avazda kurtarsın hepimizi inşallah..
Oy ben iki gündür boyleyimde öldüm Allah sabir versin baciiim... Dogursak mi sanki artik ya.. Çok sıkıldım ben dayanamıyorum..
Ama öyle valla canım hareket etse dert etmese ayrı dertson demlerde kafayı yiyeceğiz
ayy canım yaaa bende değilim fıt fıt gezerim şimdi el mahkûm neyseee doğurduktan sonra gezeri bizde ayy bu sıpalarda yapar haa.. şuan yine sancım var ve hafif vajinada batma.. yok yok beklemez bu cadı anladım ben
benim ki çok sağlam değil zati 2 ay yat beyin hücrelerim tahribatta
Oyyy oyy bugün benim de oldu
Bende diyorum 40 ım çıktı sayacağım baştan yattım ben o kadarŞuan en büyük duam hepimize inşallah bayramı atlatmak hayırlısı ile inşallah..
Amiiiiiin inşallah. hehehehbende arada aklımdan geçiriyorum geçen gün öyle sancı ağrı vurdu ki dedim 36 da gidip yatacağım kesin beni alın kızımı diye ağrı geçince de aman kızım dur 37 görelim dayan diyorum
Vajinaya iğne saplanmasi bende de oluyor canım ama o sancı mi bilmiyorumBende giricem canım inşallah. Şimdiye kadar önemli bir sancim çıkmadı ama yarın eminim çıkacağına. Çünkü bugün mahvoldum ağrılardan. Bu saat oldu hala vajinama iğneler saplaniyor sanki çok canım yanıyor.
Canım belirtiymis. Sancıyi kasilmayi anlayacaksın zaten diyor doktorumVajinaya iğne saplanmasi bende de oluyor canım ama o sancı mi bilmiyorum
O kadar buyumus yani. Korktum bende findik buyuklugunde bendeki umarim dedigin gibidir canim sagolasin. Bayramdan sonra kontrolum var gostericem bakalim umarim kotu bisey degildirCanım korkma benek aşağıya imdiğinden damarın çıkmıştır. Bacaklardaki varis gibi düşün. Yine de doktoruna söyle ve göster bence. Bende henüz olmadı ama bi arkadaşımda o kadar büyümüş ki kız içine yılan kaötı sanmış yazık korkudan delirecekmiş
Ayy insallah canim. Ses ahenk guc zenginlik demekmis bazi yerlerde de bolluk bereket diye okudum. Anlami da cok hosuma gitti. Naif bi isim insallah degisiklik olmazsa bu olacak.Ben de pek severim neva ismini mavi çiçek diye biliyorum anlamını. Ortaokulda bi arkadaşımın adıydı çok tatlı naif zarif bi kızdı inşallah sizin kız da adı gibi olur
Cok sevindim canim ya insallah benim kizim da oyle guzel melek gibi olurBenim hayatta sevdiğim en özel en güzel isim diyebilirim canım. Kuzenimin çocuğunun ismi o kadar güzel o kadar melek gibi bir çocuk ki anlatamam:) ben çok severim bu ismi
Dikkat et kendine canim artik cok yorma kendini. Bol dinlen. Az kaldi sonrasinda cok yorulcaz zatenKızlar ya bir anim bir anına uymuyor. Çok iyiydim bütün gün ev işleri yaptım dışarı çıktım dolaştım geldim. Yemek yapiyordum az önce birden kasiklarim yanmaya başladı yumruk gibi bir yer nefesim kesildi resmen adet olacakmisim gibi terlemeye başladım gene. Yemeği her şeyi bıraktım nasıl koltuğa oturdum bilmiyorum. Şimdi daha iyiyim ama ne olacak bu halimiz bizimtekrarlarsa diye kalkamiyorum yerimden
Cok sevindim canim ya insallah benim kizim da oyle guzel melek gibi olur
Bemim arkadasimda yenidogan sunneti yaptirdi. Aynengobekten once iyilesti bebisi. Hem agri hissetmedikleti icin cok rahat oluyormus. Biz 6.5 yasinda yaptirdik cok zorlandik. Benim oglum olsaydi dogumnsonrasi yaptircaktim.3 aylıktı oğlum sünneti yaptırdığımda. Erken sünnet istedim hep fıtıkta çıkınca bekletmedik. Bu hamileliğimde bebeğim kız ama erkek olsaydı sünneti daha hastaneden çıkmadan yaptıracaktım. Doğum hemşiresiyle de konuştum o da yenidoğan sünneti yaptırmış anne dikilirken bebekte sünnet olup çıkmış hemen. Göbeği düşmeden iyileşmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?