temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Benim de aynı şekilde oldu cnm ben de tam artık batmaları ve ağrıları hissettiğim an nazlanmayayım diye tadında kesmek istedim bence doğrusunu yaptım.
Kendini iyi hissetmediğin an ayrılman en doğrusu canım. Bana da bayramdan sonra gidemeyecekmişim gibi geliyor bakalım...

Amiiiiiin inşallah. heheheh bende arada aklımdan geçiriyorum geçen gün öyle sancı ağrı vurdu ki dedim 36 da gidip yatacağım kesin beni alın kızımı diye ağrı geçince de aman kızım dur 37 görelim dayan diyorum

Oyyy oyy bugün benim de oldu

Bende diyorum 40 ım çıktı sayacağım baştan yattım ben o kadar Şuan en büyük duam hepimize inşallah bayramı atlatmak hayırlısı ile inşallah..

Oyyy oyy bugün benim de oldu

Bende diyorum 40 ım çıktı sayacağım baştan yattım ben o kadar Şuan en büyük duam hepimize inşallah bayramı atlatmak hayırlısı ile inşallah..

Oğlumda 10 günlük çıkıp gezdim aksilik olmazsa hava da güzel olursa çıkar gezerim valla :)

Bayramdan hemen sonra çok uygun bence hemen dogabilir.. Evi b.k götürüyor yalniz temizliğimi yapsam öyle dogursam daha iyi sanırım.. 37 iyi bu durumda.. Ayyhh ölüyorum bel agrisindaaan...

Vajinaya iğne saplanmasi bende de oluyor canım ama o sancı mi bilmiyorum

Kizlar bugün doktora gittim. Plasenta da biraz bozulma gördü. Sanırım kanama varmış küçük olanlar sorun değilmiş ama büyük olandan fazla olursa bebeği riske atamam almam gerekir dedi. Şu an büyük olan 1 tane varmış. Haftaya persembe tekrar bakicak eğer cogalirsa doğum olabilir. Nst ye girdim Sancim falan cikmadi çok sukur. Bebeğim 3379 gr olmuş kızlar. Eğer zamanında doğum olursa 4 kg i bulur dedi

O kadar buyumus yani. Korktum bende findik buyuklugunde bendeki umarim dedigin gibidir canim sagolasin. Bayramdan sonra kontrolum var gostericem bakalim umarim kotu bisey degildir

Ben de pek severim neva ismini mavi çiçek diye biliyorum anlamını. Ortaokulda bi arkadaşımın adıydı çok tatlı naif zarif bi kızdı inşallah sizin kız da adı gibi olur
Ayy insallah canim. Ses ahenk guc zenginlik demekmis bazi yerlerde de bolluk bereket diye okudum. Anlami da cok hosuma gitti. Naif bi isim insallah degisiklik olmazsa bu olacak.

Dikkat et kendine canim artik cok yorma kendini. Bol dinlen. Az kaldi sonrasinda cok yorulcaz zaten
Cok sevindim canim ya insallah benim kizim da oyle guzel melek gibi olur

Bemim arkadasimda yenidogan sunneti yaptirdi. Aynengobekten once iyilesti bebisi. Hem agri hissetmedikleti icin cok rahat oluyormus. Biz 6.5 yasinda yaptirdik cok zorlandik. Benim oglum olsaydi dogumnsonrasi yaptircaktim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…