temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Canım alışmaya çalışıyoruz birbirimize. Bir de eve çıktığımızdan beri hergün hastaneye gittik çok zorlandım. Yarın yine gidicez bakalım inşallah iyi sonuçlar alırız bu sefer.
Aklıma gelenlerin hepsini yazmıştım canım. Benim profilimden yazılan mesajlara bakabilirsen bikaç mesaj önce yazıyor. Herkesin ihtiyacı farklı tabii ama ben rahat ettiğim ihtiyaç duyduklarımı yazdım. İşinize yarar inşallah. Hayırlısıyla kavuşursunuz inşallah. Karnında olmasının keyfini çıkar

Bugün bana da plasenta 1 yerden çürümüş 2-3 tane de ufak var ama onlar önemli değil önemli olan büyük olan dedi. Buyukten 10 tane olursa muhtemelen sezeryan. Riske atamayız bebeği o durumda dedi

Canim bende senin gibi dusunuyorum. Benim ilk dogumumda oglumun kafasi 39 cm di. Buda su demek oluyor cogu doktor dogru olcse kesin sezeryan. Benim doktorumda dogumdan bir gun once kafasi buyuk. Bu cikarsa karnida cikar dedi. Ertesi gun suni sanci ile basladi dogum hikayem. 10 cm acilmam ulasinca oglum dunyaya geldi. . Benim dikisim oldu ama dikislerim cok degildi ve cok cabik iyilesti. Dogum sonrasi da eski haline dondu o bolgem. Doktorum dogum sonrasi bana bu kadar buyuk kafali ve kilolu beklemiyordum. Yoksa sezeryana alirdim dedi. Kizimda ufak kafaliydi aksine 8 cm acilmada dunayay geldi. Ablam da 4600 gr dogum yapti ve normal yolla. Dikiside sadece 1 taneydi.
Demek istedigim Allah Annenin vucudu bebegi dunyaya getircegi sekilde yaratiyor. Mukemmel bir makine ve sorun yoksa hersey gereken kadar oluyor. Ben o yuzden tibbi zorunluluk yokken istege bagli sezeryana karsiyim.

benim ki çok sağlam değil zati 2 ay yat beyin hücrelerim tahribatta
Canım sen de mi yatarak gecirenlerdensin :) benim de baslarda dusuk tehlikem vardi 1 ay kadar yattim annemle kv donusumlu bakti, sonra plasenta asagida dedi doktor evde minumum hareketle durdum kendi basima idare edebildim şükür. Simdi erken dogum riski olunca yine annem geldi 10 gundur yatiyorum sadece, sirtim agridan kopuyo bayramda da kv gelicek bakmaya. Herkes aman ikinciyi yapma sakin gibi yorumlar yapiyo moralim bozuluyo. Su an sadece oglumu kucagima sag salim almayi dusunuyorum zaten ama insanlara yuk olmak zor gercekten. Insallah dogumdan sonra kendi kendimize idare edebiliriz.

Canim hic kafana takma. Her hamilelik ayni gecmiyor. Bende 2. Cocugumda cok yattim. 2 ay dusuk tehlikesi sonra kanala girdi erkenden.vs derken 38. Haftaya kadar ilac kullandim. Ilaci kesince doktor hemen dogdu. Ama bunda hersey yolunda. Kizim surekli kucakta olmasjna ragmen hala asagi inme egliminde degil :)

Dogru soyluyosun canim ama herkesi bezdirdim sanirim gozleri korktu :/ neyse insallah bugunler geride kalir

Bende ayni haftadayim yanlis olcmediysem 3.370 dedi ins 4 u bulmadan sancimiz gelir normal yapariz yaa 4 beni korkutuyor sancin hicmi cikmadi peki nts de yesil rakam sanci galiba ben 3 gun once 40 lardaydi bir defada 100 u buldu ama karnimda kasilma haric hic hissetmedim

Canim ayni durumdayız ben 38. Haftadayim banada bayram sonrasi muayenede karar verelim dedi aslinda bebek 4 kilo üzeri olursa normal olmak zorlasacak hatta cogu doktora göre imkansiz ve bebek icinde kakasini yeme durumu var ustelik anne karnında dahada kilo almasi seker degerlerinin yuksek olmasi gibi sorunlara sebep olabilir doktorunu dinle bence birlikte karar alin acikcasi ben bayrm sonrasi gittigmde kilosu 4 u bulursa sezeryan gunu planlamasi yapmayi dusunuyorum doktorumla ve sezeryandan asiri korkuyorum son bir haftadir o ameliyathane beni korkutuyor yaa nasil yenecem bilmiyorum bu korkuyu

Bugün bana da plasenta 1 yerden çürümüş 2-3 tane de ufak var ama onlar önemli değil önemli olan büyük olan dedi. Buyukten 10 tane olursa muhtemelen sezeryan. Riske atamayız bebeği o durumda dedi

Benim küçük değildi canım ondan da bekletmedi haklı olarak. Hayırlısı ile gelsin kuzular :)

ayırdım canım askıdakılerde yenıdogan 3 ay 6 ay dıye sıralı katladıgım zıbınlarda aynı sekılde. hem ulasması daha kolay olur dıye dusundum. cok kucukler ya ınsan nereye koycagını bılemıyor

Ilk kez duyuyorum cnm plesentanin curudugunu. cok gecmis olsun. Nasil farkedildi kanama vs. Ile mi yoksa rutin konttolde mi?

Geçmiş olsun canım endişelenme artık kocaman oldular çok şükür doktorun en doğru kararı verecektir

Maşallah prensesine. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin... ben de duygulandım şimdi. bayramdan sonraki kontrolümü iple çekiyorum :)

kızlar gunaydın ..
ve sonunda işyerinde son gunum izne cıkıyorum
geri de donmeyecegım bı sure calısmak ıstemıyorum o yuzden daha da bı mutluyum evlılıgımın 3. yılında nıhayet evımın tadını cıkarıcam tabı ınsallah bekar yenı mezun bı stajyer olarak basladıgım ısyerımden evlı malı musavır hatta cocuklu olarak ayrılıyorum cok sukur aradan gecen zamanda yapmak ıstedıgım herseyı yaptım karıyer evlılık cocuk. eşimle evlılıgın tadınıda cıkardık doya doya darısı her ısteyenın basına ınsallah
bursada olan arkadaslar bayramlık elbıse alayım dıytorum hem sonrasında dugunlerde gıymek ıcın bılenınız varmı hamıle magazası varmı bursada. hıc dıkkatımı cekmemıs sımdıye kadar dun kotona lcw falan baktım kotondakı elbıseler cok guzel 42 bedene de gırıyorum ama hamıle elbısesı olmadıgı ıcın cok garıp duruyor koruparkta gebe var sanırım onun dısında bılen varmı bu aksam bakayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…