temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Canim suni sanciyla dogum baslatilirsa sezeryane donme orani yuksek bence kabul etme. Bazi doktorlar rahim siyirmasi yontemiyle ve balon yontemiyle normal dogumu baslatabiliyorlar. Bence bebeginin gelmek istedigi zamani bekle . 42 ye kadar yolu var bi sikinti yoksa. Normal dogumu tetikleyen seyler ahududu cayi.adacayi.ananas ye.hurma ye. Esinle iliski.merdiven inip cikmak.pilates topunda ziplamak. Yerleri comelerek silmek .meme ucu masaji.perine masaji . Aklima gelenler bunlar

Birde bol.bol yuruyus yap . 4 kg denilip 3650 dogmustu benim oglum ultrasonun yanilma payida var . Heme n sezeryani kabul etme . Zaten bir risk oldugunda yada normal dogum gerceklesmezse aninda sezeryane donuluyor. En azindan normali denedim dersin .

Baska bir doktora daha kontrol ettir bence canim haftada 200 . 250 gr civari aliyolar 4 u bulmaz bence senin 2 haftan var 40a

Her gebelik ayni gececek diye birsey yokki canim . Benim mesela sekerim vardi ilkinde bunda yok . Bulanti durumlari da degisebiliyo. Her hamilelik ve her dogum bebege ozeldir . Takma sen onlari kafani agzi olan konusuyo ya hayret bise moral bozmada birebirler

Kızlar günaydın :))) kontrolden geldim ben.. bebek 2700 gr :) haftasıyla uyumlu dedi. Geçen güne göre karnın daha iyi durumda dedi bana. Nasıl sıkıntım vardıysa artık..! Dinleneceksin dedi. Toplamda 13 kilo almışım dikkat etmemişsin fazla almışsın dedi. Bu kiloları doğumdan sonra vereceğiz dedi. Kum dökmeyi söyledim boşver onların dediğini dedi kolesterol için de biz bakmayız zaten yüksek gerek yok bakmaya dedi. Sonuçlarım da iyi yani yarın yeniden gideceğim neden bilmiyorum ama tekrar gel kontrol edelim desi. Kiloya çok dikkat ediyorsun dedi bakalım. Kabızlık için aç karnına su ve zeytinyağı iç dedi. İlaçlara devam :) bizden haberler böyle

Canim ultrason olcumlerinin yanilma payi var guvenmeyin catiniz iyiyse normal dogum yaparsiniz hem iri bebek daha kuvvetli oluyormus daha kolay doguyormus benimde onden gidiyor hemde bir sezeryanim var ama normal dogum icin direticem . Son ana kadar beklemeyi dusunuyorum . I sallah vakitlice hayirlisiyla dogarlar

Kizlar bu hafta evdeydim ve ful temizlik yaptim yavas yavas oda oda temizledim en son mutfagim kaldi dun birazini temizledim bugunde devam.edwcegim cam.bile sildim hatta yerleri sildim normal dogum icin hareketli olmak iyi geliyormus . Ayaklarimda ve bacajlarimdaki odem de hareket ettikce indi cok sukur . Cati kemiklerim de duzeldi hareket iyi geldi sanirim herkese saglikli gunler diliyorum ben temizlige baslayayim gene

baldan_madam canim gule gule buyut bebegini ikinizde sagliklisiniz cok sukur . Insallah bizde saglikla kavusuruz . Ne guzeldir simdi ona bakmak ..bende dusunup duruyorum acaba nasil bisey kime benziyor diye buyuk merak var ultrasondan anlayamiyorum tam.olarak .

benim de ilki sezeryan. Bunu normal yapmak istiyorum. Dr.um desteklerim seni dedi ama şunu bil %3 risk var dikiş yerinden açılma ona göre kararını ver dedi. ilkinde de normali çok istemiştim ama açılma olmamıştı. kakasını yapıştı oğlum. mecbur sezeryan olmuştum. şimdi yine normal istiyorum ama korkuyorum da yırtılma durumunda annenin ve bebğin hayati riski varmış

Benim ablamın ilkinde sezaryandi ikincide sezaryanmis oldu ilkinde sezaryandi ikincisi sezaryan oluyor

Canim yuzde 3 degil daha az risk var ki riskli bi durum oldugunda hemen sezeryane alabiliyorlar facete ssvd diye bir gurup var takip etmeni oneririrm hergun bi cok kisi ssvd yapiyor hatta 2 sezeryan sonrasi normal.dogum yapan bile var

Benim ablamın ilkinde sezaryandi ikincide sezaryanmis oldu ilkinde sezaryandi ikincisi sezaryan oluyor
Hayir canim ilki sezeryan sonrasi hep sezeryan degil sadece doktorlar risk almak istemiyor ozel hastanelerde ve baazi doktorlar yaptiriyor sezeryan sonrasi normal.dogum . Yapan binlerce kisi var yurt disinda cok dogal bisey hatta. Turkiyede sadece yeni yeni gelismeye basladi

Canım öyle bi kural yok lütfen kimseyi yanlış yönlendirmeyin. SSVD diye google a yazarak araştırın. (SSVD=Sezeryan Sonrası Vajinal Doğum) M mmeelleek canım bu konu hakkında tecrübem ve bilgim yok, hoş olsa bile burdan şöyle yap böyle yap demek çok yanlış olur. Ama sana söyleyebileceğim en doğru şey böyle güzel bi isteğin varken bunu başka bi dr a danışarakta neler olabileceğini öğrenmeye çalışmak. Anneme fıtık, ameliyat dedilerde 8-10 tane dr gezdik. Kesilip biçilme öyle tek bi dr un dediğiyle bi anda karar verilebilecek bişiy değil bence. Hee dr uma gözüm kapalı güveniyorum dersin o ne derse yaparsın orası ayrı, ama böyle kafamızı kurcalayan şeyleri araştırıp öğrenmek en doğrusu bence. Hakkında hayrlısı olsun inşallah.

Sezeryanin riski %10 canim bunu bize profesor bir tanidigimiz soyledi. Doktorlar basit gosterdigi en kolay ameliyatta bile %10 risk var demisti. Benim bir kac arkadasimda sezeryan sonrasi normal yapti ve hic bir sorun yasamadi.. hatta birinin sezeryan olma nedeni de seninki ile ayni bebegi anne karninda kaka yapmisti.

Valla ben kağıttan bisey anlamadım canım. Doktor da sancı var falan demedi. Çok iyi sonuçlar dedi yüzü güldü adamin :) bakalım benim plasentadaki çürüme artarsa belki haftaya cuma doğum olur. Hayırlısı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…