- 17 Temmuz 2016
- 2.598
- 2.513
- 83
- 38
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #18.721
Sağol canım. Rahatım zaten sanırım son haftalarda olmanın verdiği rahatlık. En başından beri sezeryan yada normal hayırlısı ne ise o olsun diyordum. Yine aynı şekilde o yüzden uzulmedim. Oğluma bisey olmadan kucağıma alayım da 1 hafta daha erken olmuş olur en fazlaGeçmiş olsun canım endişelenme artık kocaman oldular çok şükür doktorun en doğru kararı verecektir
Doktorum sezeryanci değil canım. Normal doğumu destekleyen bir doktor. Zaten ben merak edip sorunca söyledi 4 kg da olabilir diye.Baska bir doktora daha kontrol ettir bence canim haftada 200 . 250 gr civari aliyolar 4 u bulmaz bence senin 2 haftan var 40a
Prens prensMaşallah prensesine. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin... ben de duygulandım şimdi. bayramdan sonraki kontrolümü iple çekiyorum :)
Canım sen de mi yatarak gecirenlerdensin :) benim de baslarda dusuk tehlikem vardi 1 ay kadar yattim annemle kv donusumlu bakti, sonra plasenta asagida dedi doktor evde minumum hareketle durdum kendi basima idare edebildim şükür. Simdi erken dogum riski olunca yine annem geldi 10 gundur yatiyorum sadece, sirtim agridan kopuyobayramda da kv gelicek bakmaya. Herkes aman ikinciyi yapma sakin gibi yorumlar yapiyo moralim bozuluyo. Su an sadece oglumu kucagima sag salim almayi dusunuyorum zaten ama insanlara yuk olmak zor gercekten. Insallah dogumdan sonra kendi kendimize idare edebiliriz.
Ben yaptım güzelim acı eşiğine bağlı güzelim. Bana hafif gelen sana ağır gelebilir.Kontrolden geldim şimdi. Nst sancı yok. Kasılma az varmış dr ultrason için ızandığımda gördü. Bebek iyice inmiş. Haftaya çarş. Eğer kendi gelmezse ve bebek 4 kg üzeri olmamışsa suni sancıyla doğumu başlatacakmış. Eğer iri bulursa bebeği sezeryan planlaması yapacakmışız. Korkuyorum hem suni aancıdan hem de sezeryandan. Kendi kendine başlasa doğum keşke. Doğal yollardan başlatmanı. Bir yolu var mı? Daha önce suni sancıyla Doğum yapan var mı aranızda.
Oğlumda 10 günlük çıkıp gezdim aksilik olmazsa hava da güzel olursa çıkar gezerim valla :)
valla tam olmasa da başından beri yatıyorum diyebilirim ben
Kizlar bugün doktora gittim. Plasenta da biraz bozulma gördü. Sanırım kanama varmış küçük olanlar sorun değilmiş ama büyük olandan fazla olursa bebeği riske atamam almam gerekir dedi. Şu an büyük olan 1 tane varmış. Haftaya persembe tekrar bakicak eğer cogalirsa doğum olabilir. Nst ye girdim Sancim falan cikmadi çok sukur. Bebeğim 3379 gr olmuş kızlar. Eğer zamanında doğum olursa 4 kg i bulur dedi
37+6 di dün. Bugün 38 olduk artık. Amin canım inşallah hayırlısı ne ise o olsun. Valla doktor sezeryan falan demedi ama plasentadaki çürüme sayısı 4-5 tane olursa bebegin beslenmesi engellenir bebeği riske atamam almamız gerekir dedi. Zaten artık her hafta kontrol edicem dedi. Bakalım haftaya gidince inşallah artmamis olur. Bi taraftan korkuyorum ama bi taraftan da normal olsun istiyorum. Hayırlısı artıkKaçıncı haftan. Maaşallah subhanallah kilosu çok iyi. Rabbim hakkında en hayırlısı ne ise onu nasip etsin inşallah kalbini ferah tut. Sezeryan mı olacak.
37+6 di dün. Bugün 38 olduk artık. Amin canım inşallah hayırlısı ne ise o olsun. Valla doktor sezeryan falan demedi ama plasentadaki çürüme sayısı 4-5 tane olursa bebegin beslenmesi engellenir bebeği riske atamam almamız gerekir dedi. Zaten artık her hafta kontrol edicem dedi. Bakalım haftaya gidince inşallah artmamis olur. Bi taraftan korkuyorum ama bi taraftan da normal olsun istiyorum. Hayırlısı artık
prens diye düzeltmiştim cnm ama yanlış yere cevapla yapmısım sanırımPrens prenssorma canım bende öyle bayramı bi atlatsam diyorum bakalım:)
Evet canım benimde haftaya persembe gittiğimde çoğalmış olursa cuma doğum diyebilir. O zaman sezeryan olur herhalde dimi? Sancı olmadan suni sancı veriliyor mu acaba?
Ayyy inşallah bende bendeeeeeeama benim ki zor kistler de alınacak ağır geçebilir diyorlar
inşallah zamanında gelir canım. ben de endişelendim şimdi . bayramdan sanra bakalım insallah bizim de hersey yolundadırBende ilk defa duydum canım. Yok kanaman olmadi normal kontrole gitmiştim ultrasonda gördü. Inşallah cogalmaz da zamanını bekler oğlum
Valla ben sezaryen oldum canım. Çatım müsait olsaydı suni sancı veririm ama parçalanırsın riske girmeyelim dedi.
İnşallah kolay geçer canım senin de.. neden ağır olsun ki aksine kistler de gidince hafiflersin bence.
İnşallah canm bizim haftalarda olan çok az var heraldemaşallah doğum vakitleri geldi çattı gibi bir çoğunuzun Rabbim sağlıklı evlatlarımızı kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah.
Ya sabır diyelim artık bugün sabah yatak da zıpladım.Kasığıma bir yanma ile karışık ağrı sancı Allah ım dedim Rabbi yessir okudum kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum.Bayramı atlatalım kızım eğer geleceksen de gel bugün doktorumuz olsun dayan az kaldı diye .Eşim de zıpladı ne oldu ne oldu yok her zaman ki gibi sancı dedim geri uyudugerçekten doğursam adam anlamayacak boyna sancı boyna sancı
Aminnn canım inşallah. Narkoz daha çok alacağım geç uyanacağım.İçimde gör neleri indirip kaldıracaklar
Ama sonrasında inşallah iyi olur tekrarlamaz.
galiba biz sonlardayız galiba canım sen ne kadar sıklıkla kontrole gidiyonİnşallah canm bizim haftalarda olan çok az var heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?