temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Geçmiş olsun canım endişelenme artık kocaman oldular çok şükür doktorun en doğru kararı verecektir
Sağol canım. Rahatım zaten sanırım son haftalarda olmanın verdiği rahatlık. En başından beri sezeryan yada normal hayırlısı ne ise o olsun diyordum. Yine aynı şekilde o yüzden uzulmedim. Oğluma bisey olmadan kucağıma alayım da 1 hafta daha erken olmuş olur en fazla

Maşallah prensesine. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin... ben de duygulandım şimdi. bayramdan sonraki kontrolümü iple çekiyorum :)
Prens prens sorma canım bende öyle bayramı bi atlatsam diyorum bakalım:)

Maalesef =) Nisan başından beri yatıyorum ilaçlar iğneler arada serum geldik bugüne şükürler olsun..Doktorum 30, haftamızı bir atlatalım daha rahat oluruz demişti.Çok şükür 35. haftayı gördük şimdi de 37 /38 diyoruz heheh =)) Tek olunca evet belki ki o bile zor Rabbim yardımcın olsun canım.Benim annem geldi Allah razı olsun kaç aydır yanımda. benim 6,5 yaşında oğlum var.Tek olmam mümkün değildi.

Boşver sen milletin ağzı torba değil ki büzesin diye boşuna dememişler emin ol. Her hamilelik farklı oluyor bir kere. Benim oğlumda böyle ne ilaç kullandım ne tansiyon ne serum ne iğne hiç bir düşük riskim olmadı her şeyimi kendim yaptım çok şükür. Bunda böyle oldu. İmtahan bozma sen moralini bana da diyorlar bende 2 sene sonra bir daha diyorum dalga geçiyorum aaa iyi cesaret diyorlar. Rabbim nasip eder ise niye olmasın diyorum hatta bazen şaka şaka diyorum sonra da her şakanın altında bir gerçek yatar diyorum psikoloji kalmıyor karşımdakinde

Ben yaptım güzelim acı eşiğine bağlı güzelim. Bana hafif gelen sana ağır gelebilir.

valla tam olmasa da başından beri yatıyorum diyebilirim ben

Ya sabır diyelim artık bugün sabah yatak da zıpladım.Kasığıma bir yanma ile karışık ağrı sancı Allah ım dedim Rabbi yessir okudum kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum.Bayramı atlatalım kızım eğer geleceksen de gel bugün doktorumuz olsun dayan az kaldı diye .Eşim de zıpladı ne oldu ne oldu yok her zaman ki gibi sancı dedim geri uyudu gerçekten doğursam adam anlamayacak boyna sancı boyna sancı

Kaçıncı haftan. Maaşallah subhanallah kilosu çok iyi. Rabbim hakkında en hayırlısı ne ise onu nasip etsin inşallah kalbini ferah tut. Sezeryan mı olacak.

Kaçıncı haftan. Maaşallah subhanallah kilosu çok iyi. Rabbim hakkında en hayırlısı ne ise onu nasip etsin inşallah kalbini ferah tut. Sezeryan mı olacak.
37+6 di dün. Bugün 38 olduk artık. Amin canım inşallah hayırlısı ne ise o olsun. Valla doktor sezeryan falan demedi ama plasentadaki çürüme sayısı 4-5 tane olursa bebegin beslenmesi engellenir bebeği riske atamam almamız gerekir dedi. Zaten artık her hafta kontrol edicem dedi. Bakalım haftaya gidince inşallah artmamis olur. Bi taraftan korkuyorum ama bi taraftan da normal olsun istiyorum. Hayırlısı artık

Ohh maşallah haftası gelmiş sıkıntı olmaz Rabbimin izniyle.İnşallah normal olur ama olmaz ise de çok üzme kendini bebeğinin sağlığı için hangisi daha iyiyse o olsun inşallah.. Dua edeceğiz bol bol kuzularımıza..

Aminn canım inşallah. Dr.um normal doğumu destekliyor her dr zaten sezeryan sonrasın yanaşmıyo o riski alıp. Dr.um sağolsun yapabilirsin normali diyor. Ancak riski de gözardı etme diyor. sonuna kadar beklemeyi düşünüyordum ama korku başladı bu son haftada ya bana bebeğime bişey olursa diye korkuyorum dediğin gibi başka dr dan fikir almak iyi gelebilir

Evet canım benimde haftaya persembe gittiğimde çoğalmış olursa cuma doğum diyebilir. O zaman sezeryan olur herhalde dimi? Sancı olmadan suni sancı veriliyor mu acaba?

Valla ben sezaryen oldum canım. Çatım müsait olsaydı suni sancı veririm ama parçalanırsın riske girmeyelim dedi.

Ayyy inşallah bende bendeeeeee ama benim ki zor kistler de alınacak ağır geçebilir diyorlar

İnşallah kolay geçer canım senin de.. neden ağır olsun ki aksine kistler de gidince hafiflersin bence.

Aminnn canım inşallah. Narkoz daha çok alacağım geç uyanacağım.İçimde gör neleri indirip kaldıracaklar
Ama sonrasında inşallah iyi olur tekrarlamaz.

Kist başta vardı benim bilirim sancısını. Allah yardımcın olsun canım. Bayramı da atlatınca tamamdır:) geliş serbest

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…