temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Kızlar biz günümüzü aldık 28 temmuz da bekleyeceğiz miniğimizi. Zorunlu olarak sezeryan oluyoruz napalım hakkımızda hayırlısı bu olacak. Yapılan teste göre tehlikesiz bir siğil virüsü tespit edildi ama yine de bebek için riske atamıyorum. Hastaneden yerimizi de ayırttık. Hafif bir stres yaşıyorum yalan değil ama bu arada maşallah 3 kilo olmuşuz 46 cm de boyumuz var. Yüzünü çok belirsiz gördük yine. Belki doktorun kamerasındandır anlayamadım:/ bu hafta bir de hastaneninkine gidicem sırf görmek için

Son düzenleme:
Canim guldurdun beni aslinda oyle yapmak lazim zaten moralim bozuk bi de 2. cocuk muhabbeti aciyo millet, bu saglikla bi doğsun buyusun bakalim biz de hemen 2.yi yapcaz demiyoruz zaten :) evde kapanmak surekli yatmak cok zormus gercekten dogumdan sonra eve girmicem insallah agrisiz sizisiz kurtuluruz da

Hayirli olsun canim saglikla gelsin bebisin. Son gune vermis gunu ne guzel iyice gelisir bebek

Amin canım inşallah hayırlısı artık bakalım

Hayirli olsun canim saglikla gelsin bebisin. Son gune vermis gunu ne guzel iyice gelisir bebek
Evet cnm aslında normalde 6 ağustos son tarihim ama ilk kontrolden beri hep sonuçlar 29 temmuz gözüktüğü için ve boy kilosu 29 Temmuz'la uyumlu olduğu için ben o şekilde takip ediyordum. Yani en fazla 1 hafta önceye vermiş oldu o bile iyi yani. Bir de boynunda kordon var buyüzden erken Doğum riski Yok bizim için iyi bir şey dedi.

Canım hakkınızda hayrlısı olsun, vajinal siğilmi vardı? Hpv virüsü mü dendi? Nasıl farkedildi yada senmi test istedin ? Benimde buna benzer sıkıntım vardı geçmişte o yüzden üstüste gibi oldu sorularım kusura bakmayasın?

Kizlar hemen hemen hepimiz ayni haftalardayiz ben suan 38. Haftaya girdim bayram haftasindan sonraki hafta gelecekmis doktorum izinden bayram haftasinda sancim falan gelirse nobetci doktor varmis mecbur oyle olacakmis siz gorustunuzmu doktorla bayram haftasinda boyle bir olasilikda nolacak benimki cokmu onemsiz davraniyor ya dogum yaklastikca duygularim karman corman oldu herkese atar yapasım var

Canım normal doğum düşünüyorsan zaten ebe önemli Banu çiftçinin bi videosu var espri amaçlı biz doktorlar sadece yer çekiminden bebek düşmesin diye tutuyoruz zaten sizinle ilgilenen ebe ve en önemlisi sizin kendinize guvenmeniz inşallah aksilik olmazsa her doktor doğumu sonlandirir endisen olmasın gerginliği diyince benim hazırlık gerginligim var ne kadar gereksiz aslında biz iyi olalım da temizliği dert ediyorum hazır mı herşey aksilik olur mu kafam karışık boşuna ben dogurayım herkes tutar bişeyin ucundan tutmasa da iyiyiz biz yavrumuzu da alır yanımıza yaşarız mis gibi

Canım çok sağol. İnşallah yakında tek tek gelecek bebişlerimiz :) sağlıkla kavuşun hepiniz :) heyecanla bekliyorum:)

fly0513 canım h&m lerin de hamile giyimi var. Ama hepsinde olmuyor mağazaların. Anatolium hm de yok mesela. Ama diğerlerinden hangisinde var bilmiyorum netten bir ara sor istersen.

Kızlar nabersiniz benim nst bugun costu 99 larda hep 20 dk da 10 kere dayandı sonlara,3000 olmus kilomuz.doktorum bayramda dogurma ne olur diyo banada.Sizin nst ler nasil ki.Benim oglus gelmeye niyetli heralde.
Oy oy gelecek minnoş bayağı çıkmış sancı benim haftaiçi üç kere 60 ları geçti duzensizdi tabi

Benimki bayramda nobetciymis canim o yuzden rahatim ama senin riskli bi durumun yoktu sanirim o yuzden endiselenme acil bi durum olursa diger doktorlar da guzelce mudahale ederler. Ben arastirma hastanesine yattigimda orda dogurucam diye cok korkmustum cunku ne hastaneyi taniyorum ne bi doktor ne hemsire. Ama sen zaten bildigin hastaneye gideceksin sorun olmaz bence.

Kızlar nabersiniz benim nst bugun costu 99 larda hep 20 dk da 10 kere dayandı sonlara,3000 olmus kilomuz.doktorum bayramda dogurma ne olur diyo banada.Sizin nst ler nasil ki.Benim oglus gelmeye niyetli heralde.
Canim senin sancilarin baya duzene girmis gibi görünüyor, benim de nst de sancilar oyle cikmisti hep 99larda degildi tabi ama doktor haftana gore yuksek demisti. Yani bence de yakinda dogurursun :)) cok heyecanli

Canım bende dün girdim nst ye. Hep 10larda çıktı en fazla 20leri gördüm. Doktorumda sancın çıkmadı gayet iyi dedi. Sen hissediyor musun peki o sancıları canım. Ben mesela sadece 2 gündür gece yattigimda vajinama batma hissediyorum

kızlar teyze oldummmablamin sabah 6da nişanı gelmiş 38+4tu sanci kismi çok kötüydü cok bagirdi ama saat 13.56da geldi prensesimiz normal doğumla onu gördüm gaza geldim doğum korkusu falan kalmadi
Ayy canım hayırlı olsun Allah anali babalı büyütsün inşallah. Darısı başımıza inşallah. Ne güzel nişanı gelmiş bende çok istiyorum nişanı görmeyi en azından hazırlanıp gitmeye vaktim olur diye düşünüyorum. Nişanı gelir gelmez hemen hastaneye mi gitmiş canım çok heyecanlandım

evet panik olup gitmis bide daha dün konustuk hemen gitmem saclarimi yaparim bi dus alırım falan diyodu darısı basimiza insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…