- 20 Kasım 2016
- 1.051
- 897
- 123
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #18.741
Canim guldurdun beniMaalesef =) Nisan başından beri yatıyorum ilaçlar iğneler arada serum geldik bugüne şükürler olsun..Doktorum 30, haftamızı bir atlatalım daha rahat oluruz demişti.Çok şükür 35. haftayı gördük şimdi de 37 /38 diyoruz heheh =)) Tek olunca evet belki ki o bile zor Rabbim yardımcın olsun canım.Benim annem geldi Allah razı olsun kaç aydır yanımda. benim 6,5 yaşında oğlum var.Tek olmam mümkün değildi.
Boşver sen milletin ağzı torba değil ki büzesin diye boşuna dememişler emin ol. Her hamilelik farklı oluyor bir kere. Benim oğlumda böyle ne ilaç kullandım ne tansiyon ne serum ne iğne hiç bir düşük riskim olmadı her şeyimi kendim yaptım çok şükür. Bunda böyle oldu. İmtahan bozma sen moralini bana da diyorlar bende 2 sene sonra bir daha diyorum dalga geçiyorumaaa iyi cesaret diyorlar. Rabbim nasip eder ise niye olmasın diyorum hatta bazen şaka şaka diyorum sonra da her şakanın altında bir gerçek yatar diyorum psikoloji kalmıyor karşımdakinde
Hayirli olsun canim saglikla gelsin bebisin. Son gune vermis gunu ne guzel iyice gelisir bebekKızlar biz günümüzü aldık 28 temmuz da bekleyeceğiz miniğimizi. Zorunlu olarak sezeryan oluyoruz napalım hakkımızda hayırlısı bu olacak. Yapılan teste göre tehlikesiz bir siğil virüsü tespit edildi ama yine de bebek için riske atamıyorum. Hastaneden yerimizi de ayırttık. Hafif bir stres yaşıyorum yalan değilama bu arada maşallah 3 kilo olmuşuz 46 cm de boyumuz var. Yüzünü çok belirsiz gördük yine. Belki doktorun kamerasındandır anlayamadım:/ bu hafta bir de hastaneninkine gidicem sırf görmek için
Amin canım inşallah hayırlısı artık bakalımOhh maşallah haftası gelmiş sıkıntı olmaz Rabbimin izniyle.İnşallah normal olur ama olmaz ise de çok üzme kendini bebeğinin sağlığı için hangisi daha iyiyse o olsun inşallah.. Dua edeceğiz bol bol kuzularımıza..
Evet cnm aslında normalde 6 ağustos son tarihim ama ilk kontrolden beri hep sonuçlar 29 temmuz gözüktüğü için ve boy kilosu 29 Temmuz'la uyumlu olduğu için ben o şekilde takip ediyordum. Yani en fazla 1 hafta önceye vermiş oldu o bile iyi yani. Bir de boynunda kordon var buyüzden erken Doğum riski Yok bizim için iyi bir şey dedi.Hayirli olsun canim saglikla gelsin bebisin. Son gune vermis gunu ne guzel iyice gelisir bebek
ben 3 haftada 1 gidiyordum. bayramdan sonra cuma 32. haftam doluyo 2 haftada bir gideceğim sonra. sonra haftada 1 sanırım durumuna göregaliba biz sonlardayız galiba canım sen ne kadar sıklıkla kontrole gidiyon
Canım hakkınızda hayrlısı olsun, vajinal siğilmi vardı? Hpv virüsü mü dendi? Nasıl farkedildi yada senmi test istedin ? Benimde buna benzer sıkıntım vardı geçmişte o yüzden üstüste gibi oldu sorularım kusura bakmayasın?Kızlar biz günümüzü aldık 28 temmuz da bekleyeceğiz miniğimizi. Zorunlu olarak sezeryan oluyoruz napalım hakkımızda hayırlısı bu olacak. Yapılan teste göre tehlikesiz bir siğil virüsü tespit edildi ama yine de bebek için riske atamıyorum. Hastaneden yerimizi de ayırttık. Hafif bir stres yaşıyorum yalan değilama bu arada maşallah 3 kilo olmuşuz 46 cm de boyumuz var. Yüzünü çok belirsiz gördük yine. Belki doktorun kamerasındandır anlayamadım:/ bu hafta bir de hastaneninkine gidicem sırf görmek için
Canım normal doğum düşünüyorsan zaten ebe önemli Banu çiftçinin bi videosu var espri amaçlı biz doktorlar sadece yer çekiminden bebek düşmesin diye tutuyoruz zaten sizinle ilgilenen ebe ve en önemlisi sizin kendinize guvenmeniz inşallah aksilik olmazsa her doktor doğumu sonlandirir endisen olmasın gerginliği diyince benim hazırlık gerginligim var ne kadar gereksiz aslında biz iyi olalım da temizliği dert ediyorum hazır mı herşey aksilik olur mu kafam karışık boşuna ben dogurayım herkes tutar bişeyin ucundan tutmasa da iyiyiz biz yavrumuzu da alır yanımıza yaşarız mis gibiKizlar hemen hemen hepimiz ayni haftalardayiz ben suan 38. Haftaya girdim bayram haftasindan sonraki hafta gelecekmis doktorum izinden bayram haftasinda sancim falan gelirse nobetci doktor varmis mecbur oyle olacakmis siz gorustunuzmu doktorla bayram haftasinda boyle bir olasilikda nolacak benimki cokmu onemsiz davraniyor ya dogum yaklastikca duygularim karman corman oldu herkese atar yapasım var
Canım çok sağol. İnşallah yakında tek tek gelecek bebişlerimiz :) sağlıkla kavuşun hepiniz :) heyecanla bekliyorum:)baldan_madam canim gule gule buyut bebegini ikinizde sagliklisiniz cok sukur . Insallah bizde saglikla kavusuruz . Ne guzeldir simdi ona bakmak ..bende dusunup duruyorum acaba nasil bisey kime benziyor diye buyuk merak var ultrasondan anlayamiyorum tam.olarak .
Oy oy gelecek minnoş bayağı çıkmış sancı benim haftaiçi üç kere 60 ları geçti duzensizdi tabiKızlar nabersiniz benim nst bugun costu 99 larda hep 20 dk da 10 kere dayandı sonlara,3000 olmus kilomuz.doktorum bayramda dogurma ne olur diyo banada.Sizin nst ler nasil ki.Benim oglus gelmeye niyetli heralde.
Benimki bayramda nobetciymis canim o yuzden rahatimKizlar hemen hemen hepimiz ayni haftalardayiz ben suan 38. Haftaya girdim bayram haftasindan sonraki hafta gelecekmis doktorum izinden bayram haftasinda sancim falan gelirse nobetci doktor varmis mecbur oyle olacakmis siz gorustunuzmu doktorla bayram haftasinda boyle bir olasilikda nolacak benimki cokmu onemsiz davraniyor ya dogum yaklastikca duygularim karman corman oldu herkese atar yapasım var
Anam galiba gelicek,benimde gecen hafta 53lerdeydi bikere olmustu hatta artik niyetlenmis galiba baksanaOy oy gelecek minnoş bayağı çıkmış sancı benim haftaiçi üç kere 60 ları geçti duzensizdi tabi
Canim senin sancilarin baya duzene girmis gibi görünüyor, benim de nst de sancilar oyle cikmisti hep 99larda degildi tabi ama doktor haftana gore yuksek demisti. Yani bence de yakinda dogurursun :)) cok heyecanliKızlar nabersiniz benim nst bugun costu 99 larda hep 20 dk da 10 kere dayandı sonlara,3000 olmus kilomuz.doktorum bayramda dogurma ne olur diyo banada.Sizin nst ler nasil ki.Benim oglus gelmeye niyetli heralde.
Canım bende dün girdim nst ye. Hep 10larda çıktı en fazla 20leri gördüm. Doktorumda sancın çıkmadı gayet iyi dedi. Sen hissediyor musun peki o sancıları canım. Ben mesela sadece 2 gündür gece yattigimda vajinama batma hissediyorumKızlar nabersiniz benim nst bugun costu 99 larda hep 20 dk da 10 kere dayandı sonlara,3000 olmus kilomuz.doktorum bayramda dogurma ne olur diyo banada.Sizin nst ler nasil ki.Benim oglus gelmeye niyetli heralde.
Ayy canım hayırlı olsun Allah anali babalı büyütsün inşallah. Darısı başımıza inşallah. Ne güzel nişanı gelmiş bende çok istiyorum nişanı görmeyi en azından hazırlanıp gitmeye vaktim olur diye düşünüyorum. Nişanı gelir gelmez hemen hastaneye mi gitmiş canım çok heyecanlandımkızlar teyze oldummmablamin sabah 6da nişanı gelmiş 38+4tu sanci kismi çok kötüydü cok bagirdi ama saat 13.56da geldi prensesimiz normal doğumla onu gördüm gaza geldim doğum korkusu falan kalmadi
evet panik olup gitmis bide daha dün konustuk hemen gitmem saclarimi yaparim bi dus alırım falan diyoduAyy canım hayırlı olsun Allah anali babalı büyütsün inşallah. Darısı başımıza inşallah. Ne güzel nişanı gelmiş bende çok istiyorum nişanı görmeyi en azından hazırlanıp gitmeye vaktim olur diye düşünüyorum. Nişanı gelir gelmez hemen hastaneye mi gitmiş canım çok heyecanlandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?