temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Yok canım hissetmiyorum ama dikkat ettim kasilma oldugunda oluyor.hani kendini dayiyomus gibi yapiyolar ya ozaman oluyo genelde sanci,ama normal hic bisey anlamadanda oluyor,o batma asagaya igne gibi bisey batiyo ziplatiyo hatta yerinden onu diyosan o bendede oluyor ama o sanci degil.bebek hareket halindeyken oluyo biyerini sokuyo gibi sanki.

Ben en kötü ihtimalle ararım kendini. olmazsa arkadaşları varmış onlarla ayarlayacağız daha önceden konuşmuştuk. Sezaryen ama belli olmaz gelesi tutar

Kızlar nabersiniz benim nst bugun costu 99 larda hep 20 dk da 10 kere dayandı sonlara,3000 olmus kilomuz.doktorum bayramda dogurma ne olur diyo banada.Sizin nst ler nasil ki.Benim oglus gelmeye niyetli heralde.

Deseydin yalvarsan da o gelecek gibi.. sancıların düzenli duruyor canım doğabilir senin bıdık..

kızlar teyze oldummmablamin sabah 6da nişanı gelmiş 38+4tu sanci kismi çok kötüydü cok bagirdi ama saat 13.56da geldi prensesimiz normal doğumla onu gördüm gaza geldim doğum korkusu falan kalmadi
Ayy hayirli olsuuunnn canim.allah anali babali buyutsun darisi basimiza insallahhh.

Haha aynen oyle canim biz biyerlerimizide yirtsak o karar vericek nezaman isterse o zaman gelicek

[QUOyogundulmol, post: 51869150, member: 626377"]Bayağı da var doktorun ne dedi bu sanciya hadi hayırlısı[/QUOTE]
Cok hüzünlü baktı heralde icinden bizim bayram yalan oldu diye gecirmistir.valla kapidan gosterdim verdim iceri.iyi iyi dedi guldu. elmol

Merhaba kizlar bende su an 31+3 um normalde agustos 22 gibi gorunuyor fakat kilosu onde gidiyor dr agustos 10 yada 15 dedi.ben normal istiyorum ama haftasini beklersek 4 kiloyu gecer dedi o yuzden ne yapacagimi sasirdim.insallah hayirlisiyla saglikla gelsinde baska birsey istemiyorum.bu aralar cok nefesim daraliyor sanki kalbimi asagi cekiyolar gibi hissediyorum birde karnim cok sertlesiyor artik agirlasicam tabi biliyorum ama bebegimi o kadar cok seviyorum ki hele ultrasonda yuzunu gorunce biran once kavusmak istiyorum :)Allah hepimize hayirli dogumlar nasip etsin

evet panik olup gitmis bide daha dün konustuk hemen gitmem saclarimi yaparim bi dus alırım falan diyodu darısı basimiza insallah
Gider gitmez oldu mu doğumu canım. Hani sancılar 5dakikada 1e düşünce gidin hemen olur çocuk diyorlar ya bende öyle yapabilir mıyım acaba düşünüyorum

Aynen canım doktor da o kasılma değil batmalarin olacak dedi

Canim sakin ol hicbisey olmaz nobetci doktor mutlaka olur hastanede ebeler hemsireler de vardir . Hepimiz ayni seyi dusunuyoruz hayirlisi olsun stres yapmayalim bebisler etkilenmesin

fly0513 canım h&m lerin de hamile giyimi var. Ama hepsinde olmuyor mağazaların. Anatolium hm de yok mesela. Ama diğerlerinden hangisinde var bilmiyorum netten bir ara sor istersen.
aa ben yok sanıyorum gırmıyorum hıc bilseydım ozdılekparka gıttım kac kere bakardım orda sagol cnm bı ugrarım

baldan_madam canim nasilsin? Sariligi geçti mi oglusun? alistiniz mi birbirinize :) nasil gidiyor
Sağol canım :) sarılığı düşmeye başladı çok şükür. Kilo vermesi de durdu. 30 gr almış çok şükür
Doktor artık emzirmeye de izin verdi. Çok kısa emdi bile hatta bugün çok mutluyum çok şükür allaha nelerden korkarken nerelere geldik
Allahım hepinize sağlıkla huzurla kavuşmayı nasip etsin inşallah
Sen nasılsın canım?

Ne kusuru canım bence çok bilinçli olmak gereken bir durum doktorum birkaç aylık bebeklerin sırf buyüzden siğil problemi ile uğraştıklarını söyledi. Ben hamile kalmadan önce yaptırdığım testte çıkmıştı doktorumun talebi üzerine smear yaparken buna da bakalım demişti sanırım rutin uygulaması. Bir de hamilelik son haftalarına doğru bakarız bazen vücut kendi kendine yeniyor demişti. Ben de geçen ay yaptırdım işte sonuç olarak bir tane türü pozitif çıktı. Geçmişte bu konu için aşı olmuştun o yüzden bende hiç siğil ya da benzeri birşey Yok. Ama bebek kanaldan geçerken ona bulaşma ihtimali çok yüksek oluyormuş:/ kesinlikle riske atamayız.

Kızlar hastanede yanınızda refakatçi kim kalacak? Anneniz mi eşiniz mi

Benim de bugün kontrolüm vardı bebeğin suyunda tehlikeli olmasa da azalma varmış doktorum haftaya cuma gelcekmiş o yüzden nolur nolmaz başka bi doktora yönlendirdi beni.çarşamba günü o doktora gidicem.İnşallah bi sorun olmaz bayramda

Kızlar hastanede yanınızda refakatçi kim kalacak? Anneniz mi eşiniz mi
Eşim kaldı benim ama özellikle ilk gece bütün bakım işlerini o yaptı. Mama gaz bez hepsi ondaydı benden iyi baktı valla Yeni çekirdek ailemizle de başbaşa olmak çok güzel ve özeldi. Yine olsa yine sadece eşimi isterim yanımda
Yapamaz diyorsan bir anne iyidir

[QUOyogundulmol, post: 51869150, member: 626377"]Bayağı da var doktorun ne dedi bu sanciya hadi hayırlısı
Cok hüzünlü baktı heralde icinden bizim bayram yalan oldu diye gecirmistir.valla kapidan gosterdim verdim iceri.iyi iyi dedi guldu. elmol [/QUOTE]
Iyı iyi derken bekliyo mu bebisi yani :)

Kızlar ben de az önce doktordan geldim.Bebeğimin tehlikeli olmasa da suyu azalmış.Bu da sezeryan ihtimalini oluşturur dedi.Doktorum bayram haftası yokmuş nolur nolmaz beni başka doktora yönlendirdi.Bayramda kendini yorma dinlen bol su iç dedi.Çarşamba günü o doktora gideceğim.Sezeryan doğum istememe rağmen üzüldüm böyle bi sorun olunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…