- 24 Nisan 2013
- 487
- 660
- 53
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #18.761
Yok canım hissetmiyorum ama dikkat ettim kasilma oldugunda oluyor.hani kendini dayiyomus gibi yapiyolar ya ozaman oluyo genelde sanci,ama normal hic bisey anlamadanda oluyor,o batma asagaya igne gibi bisey batiyo ziplatiyo hatta yerinden onu diyosan o bendede oluyor ama o sanci degil.bebek hareket halindeyken oluyo biyerini sokuyo gibi sanki.Canım bende dün girdim nst ye. Hep 10larda çıktı en fazla 20leri gördüm. Doktorumda sancın çıkmadı gayet iyi dedi. Sen hissediyor musun peki o sancıları canım. Ben mesela sadece 2 gündür gece yattigimda vajinama batma hissediyorum
Kizlar hemen hemen hepimiz ayni haftalardayiz ben suan 38. Haftaya girdim bayram haftasindan sonraki hafta gelecekmis doktorum izinden bayram haftasinda sancim falan gelirse nobetci doktor varmis mecbur oyle olacakmis siz gorustunuzmu doktorla bayram haftasinda boyle bir olasilikda nolacak benimki cokmu onemsiz davraniyor ya dogum yaklastikca duygularim karman corman oldu herkese atar yapasım var
Kızlar nabersiniz benim nst bugun costu 99 larda hep 20 dk da 10 kere dayandı sonlara,3000 olmus kilomuz.doktorum bayramda dogurma ne olur diyo banada.Sizin nst ler nasil ki.Benim oglus gelmeye niyetli heralde.
Ayy hayirli olsuuunnn canim.allah anali babali buyutsun darisi basimiza insallahhh.kızlar teyze oldummmablamin sabah 6da nişanı gelmiş 38+4tu sanci kismi çok kötüydü cok bagirdi ama saat 13.56da geldi prensesimiz normal doğumla onu gördüm gaza geldim doğum korkusu falan kalmadi
Bayağı da var doktorun ne dedi bu sanciya hadi hayırlısıAnam galiba gelicek,benimde gecen hafta 53lerdeydi bikere olmustu hatta artik niyetlenmis galiba baksanaEki Görüntüle 2012789 @cedric heycanlandım bak simdi boyle cikti iste sancilar
Haha aynen oyle canim biz biyerlerimizide yirtsak o karar vericek nezaman isterse o zaman gelicekBen en kötü ihtimalle ararım kendini. olmazsa arkadaşları varmış onlarla ayarlayacağız daha önceden konuşmuştuk. Sezaryen ama belli olmaz gelesi tutar
Deseydin yalvarsan da o gelecek gibi.. sancıların düzenli duruyor canım doğabilir senin bıdık..
Gider gitmez oldu mu doğumu canım. Hani sancılar 5dakikada 1e düşünce gidin hemen olur çocuk diyorlar ya bende öyle yapabilir mıyım acaba düşünüyorumevet panik olup gitmis bide daha dün konustuk hemen gitmem saclarimi yaparim bi dus alırım falan diyodudarısı basimiza insallah
Aynen canım doktor da o kasılma değil batmalarin olacak dediYok canım hissetmiyorum ama dikkat ettim kasilma oldugunda oluyor.hani kendini dayiyomus gibi yapiyolar ya ozaman oluyo genelde sanci,ama normal hic bisey anlamadanda oluyor,o batma asagaya igne gibi bisey batiyo ziplatiyo hatta yerinden onu diyosan o bendede oluyor ama o sanci degil.bebek hareket halindeyken oluyo biyerini sokuyo gibi sanki.
Canim sakin ol hicbisey olmaz nobetci doktor mutlaka olur hastanede ebeler hemsireler de vardir . Hepimiz ayni seyi dusunuyoruz hayirlisi olsun stres yapmayalim bebisler etkilenmesinKizlar hemen hemen hepimiz ayni haftalardayiz ben suan 38. Haftaya girdim bayram haftasindan sonraki hafta gelecekmis doktorum izinden bayram haftasinda sancim falan gelirse nobetci doktor varmis mecbur oyle olacakmis siz gorustunuzmu doktorla bayram haftasinda boyle bir olasilikda nolacak benimki cokmu onemsiz davraniyor ya dogum yaklastikca duygularim karman corman oldu herkese atar yapasım var
aa ben yok sanıyorum gırmıyorum hıc bilseydım ozdılekparka gıttım kac kere bakardım ordafly0513 canım h&m lerin de hamile giyimi var. Ama hepsinde olmuyor mağazaların. Anatolium hm de yok mesela. Ama diğerlerinden hangisinde var bilmiyorum netten bir ara sor istersen.
Sağol canım :) sarılığı düşmeye başladı çok şükür. Kilo vermesi de durdu.
Ne kusuru canım bence çok bilinçli olmak gereken bir durum doktorum birkaç aylık bebeklerin sırf buyüzden siğil problemi ile uğraştıklarını söyledi. Ben hamile kalmadan önce yaptırdığım testte çıkmıştı doktorumun talebi üzerine smear yaparken buna da bakalım demişti sanırım rutin uygulaması. Bir de hamilelik son haftalarına doğru bakarız bazen vücut kendi kendine yeniyor demişti. Ben de geçen ay yaptırdım işte sonuç olarak bir tane türü pozitif çıktı. Geçmişte bu konu için aşı olmuştun o yüzden bende hiç siğil ya da benzeri birşey Yok. Ama bebek kanaldan geçerken ona bulaşma ihtimali çok yüksek oluyormuş:/ kesinlikle riske atamayız.Canım hakkınızda hayrlısı olsun, vajinal siğilmi vardı? Hpv virüsü mü dendi? Nasıl farkedildi yada senmi test istedin ? Benimde buna benzer sıkıntım vardı geçmişte o yüzden üstüste gibi oldu sorularım kusura bakmayasın?
Benim de bugün kontrolüm vardı bebeğin suyunda tehlikeli olmasa da azalma varmış doktorum haftaya cuma gelcekmiş o yüzden nolur nolmaz başka bi doktora yönlendirdi beni.çarşamba günü o doktora gidicem.İnşallah bi sorun olmaz bayramdaKizlar hemen hemen hepimiz ayni haftalardayiz ben suan 38. Haftaya girdim bayram haftasindan sonraki hafta gelecekmis doktorum izinden bayram haftasinda sancim falan gelirse nobetci doktor varmis mecbur oyle olacakmis siz gorustunuzmu doktorla bayram haftasinda boyle bir olasilikda nolacak benimki cokmu onemsiz davraniyor ya dogum yaklastikca duygularim karman corman oldu herkese atar yapasım var
Eşim kaldı benimKızlar hastanede yanınızda refakatçi kim kalacak? Anneniz mi eşiniz mi
Cok hüzünlü baktı[QUOyogundulmol, post: 51869150, member: 626377"]Bayağı da var doktorun ne dedi bu sanciya hadi hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?