temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Ayy kiyamam ya büyümüş de annesini emmeye başlamış demek masallah Çınarcigimiza bizim sipalar dogana kadar o küçük abi olacak desene :)
Sagol canim ben de iyiyim evde yatmaya devam ediyorum pazartesi kontrolum var, dogum olacakmış gibi hazirim artik hakkımızda hayirlisi olsun

Süpersin valla harika yapıyorsun yatan sensin çeken sensin millete ne oluyorsa insanlarımız fazla düşünceli ama boş düşünceli madem endişeleniyorlar gelip bi işin ıcından tutsunlar
Ayyy inşallah bende bendeeeeee ama benim ki zor kistler de alınacak ağır geçebilir diyorlar
kistleri aklına bile gerirme canım. En fazla 2-3 güne toparlarsın Allah ın izniyle. Ne ameliyatı olursa olsun ilk geceyi atlattıktan sonrası kolay

Kızlar spinal anestezi ile Doğum yapan veya tanık olanlar biraz bilgilendirirse çok sevinicem ay çok korkutucu şeyler yazanlar da var nette okumak da istemiyorum ama biryandan da merak ediyorum:/ inş öyle baş ağrısı falan olmaz yaa :/

Kızlar hastanede yanınızda refakatçi kim kalacak? Anneniz mi eşiniz mi
Ben sancilardan dolayi hastaneye yattigimda ilk gun esim kaldi canim ikinci gun annem kaldi. Annem daha faydali olacak gibi hissettim cunku esim gece baya uyudu yani hemsireler surekli geldi gitti hic duymamis bile gerci eskisehir kutahya arasi 2 kere git gel yaptı yoruldu baya ben de yorgun diye kiyamadim bisey demedim :) bebege bakma açısından da tecrübeli biri olsa daha iyi olur sanki. Bana kalsa ikisi de kalsin ama secim yapmak gerekiyor

Kizlar özel e gittim 34 hafta 2300 gr erkenden gelebilir dedi ... devlete gittim 35 hafta 2500 doğuma daha.var dedi hangisi doğrudur 2sinin ortak söyledikleri tek şey başının aşağıda olması

Iyı iyi derken bekliyo mu bebisi yani :)
Evet canım beklemedeyiz artik,saglikla kavusalim evlatlatimiza insallah yaa[/QUOTE]
Hadi hayırlısı canım sağlıkla kavusun pozitif doğum hikayelerin olsun bize inşallah ❤

Evet canım bende arada kaldım bakalım daha karar veremedim :/

Canim benim sancim 20 dk bire dusunce gitmistim. 2 saat sonra kizim dunyaya gelmisti :)
Bekleme koooos demek mi oluyor bu kafa iyice karıştı. Sanırım panikle yapicam diye planladigim hiçbir şeyi yapamicam gibi geliyor

Kizlar özel e gittim 34 hafta 2300 gr erkenden gelebilir dedi ... devlete gittim 35 hafta 2500 doğuma daha.var dedi hangisi doğrudur 2sinin ortak söyledikleri tek şey başının aşağıda olması
Bnm bebeğimin başı 25. Haftadan beri aşağıda. 39. Haftaya girdim. Hala bekliyorum. Bir kriter değil bence

Ben spinal sezaryen oldum canım :) titreme dışında bir sorunum olmadı. Ona da seruma bi iğne yaptılar geçti. Baş ağrım falan da olmadı şükür. Duydum baş ağrısı yaşayan varmış ne olur ne olmaz diye nescafe hazır var ya latte falan onlardan alıp koyacağım çantaya. İlk etapta su meyve suyu falan içiyorsun zaten kahve de sıvı onu içerim dedim. Sıcak sıcak içilmez pipetle diye onlardan alacağım. Yataktan kalkarken ilk etapta yardım gerekiyor sonrasında kalkabilirsin. Ne kadar yürürsen doğum sonrası o kadar çabuk toparlarsın. Ben yine spinal olacağım ve heyecanla bekliyorum çünkü o ana şahit olmak muhteşem bir duygu:) başka sormak istediğin bir şey varsa sorabilirsin canım:)

Hiç alakası yok.. o durum bebeğin keyfine kalan bir şey :) başı aşağıda olması gereken pozisyon. Kanala girmişse hadi anlarım erken ihtimalini ancak sadece başı aşağıdaysa erken doğum diye bir kural yok.

Doğum yapmadım ama hamile halimle ameliyat oldum spinal anesteziyle korkulcak hic bişi yok koluna açtıkları damaryolundan daha az can yakıyor açıkçası ki ben igneden ölesiye korkan dizleri titreyen insanım hastalıktan geberirimde iğne istemem o kadar sevmem.. Sırtından iğneyi yaptıkları gibi ameliyathanenin o soğuk havası gidiyor bi sıcaklık kaplıyor karnından aşağı olan kısmını böle ılık ılık.. Sonra zati hissetmiyorsun daha doğrusu sana bişi yapıldığını hissediyorsun ama aci yok hic.. Yaklaşık 4 5 saat içinde de bütün uyusuklugu gidiyor yürütüyorlar zaten seni.. Korkulcak bişi yok yani.. Basım filanda agrimadi benim belki bünyeye gore değişiyordur ama benim bunyeme gore kesin agrimasi lazımdı bu kadar mızmız bi insan daha olamaz çünküm.. He anestezinin etkisi gidince güllük gulistanlikmi oluyor hersey.. hayır.. O kesiğin ağrısı fenaydi hemen ağrı kesici yaptılardi bana.. Parol... Acayip ise yaradı anlatamam..... spinal bebeğe zarar vermiyormus bu arada bu yüzden bayiltmadilar beni.. Sakinleştirici bile vermediler sana verirler muhtemelen doğum olduğu için ayık kafayla ameliyat oldum ben kesildigimi bile gördüm düşün yani korkma o yuzden rahat ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…