- 20 Kasım 2016
- 4.977
- 6.676
- 158
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #18.781
Ayy kiyamam ya büyümüş de annesini emmeye başlamış demekSağol canım :) sarılığı düşmeye başladı çok şükür. Kilo vermesi de durdu.30 gr almış çok şükür
Doktor artık emzirmeye de izin verdi. Çok kısa emdi bile hatta bugünçok mutluyum çok şükür allaha nelerden korkarken nerelere geldik
Allahım hepinize sağlıkla huzurla kavuşmayı nasip etsin inşallah
Sen nasılsın canım?
Süpersin valla harika yapıyorsunMaalesef =) Nisan başından beri yatıyorum ilaçlar iğneler arada serum geldik bugüne şükürler olsun..Doktorum 30, haftamızı bir atlatalım daha rahat oluruz demişti.Çok şükür 35. haftayı gördük şimdi de 37 /38 diyoruz heheh =)) Tek olunca evet belki ki o bile zor Rabbim yardımcın olsun canım.Benim annem geldi Allah razı olsun kaç aydır yanımda. benim 6,5 yaşında oğlum var.Tek olmam mümkün değildi.
Boşver sen milletin ağzı torba değil ki büzesin diye boşuna dememişler emin ol. Her hamilelik farklı oluyor bir kere. Benim oğlumda böyle ne ilaç kullandım ne tansiyon ne serum ne iğne hiç bir düşük riskim olmadı her şeyimi kendim yaptım çok şükür. Bunda böyle oldu. İmtahan bozma sen moralini bana da diyorlar bende 2 sene sonra bir daha diyorum dalga geçiyorumaaa iyi cesaret diyorlar. Rabbim nasip eder ise niye olmasın diyorum hatta bazen şaka şaka diyorum sonra da her şakanın altında bir gerçek yatar diyorum psikoloji kalmıyor karşımdakinde
kistleri aklına bile gerirme canım. En fazla 2-3 güne toparlarsın Allah ın izniyle. Ne ameliyatı olursa olsun ilk geceyi atlattıktan sonrası kolayAyyy inşallah bende bendeeeeeeama benim ki zor kistler de alınacak ağır geçebilir diyorlar
Ben sancilardan dolayi hastaneye yattigimda ilk gun esim kaldi canim ikinci gun annem kaldi. Annem daha faydali olacak gibi hissettimKızlar hastanede yanınızda refakatçi kim kalacak? Anneniz mi eşiniz mi
Iyı iyi derken bekliyo mu bebisi yani :)[/QUOTE]Cok hüzünlü baktıheralde icinden bizim bayram yalan oldu diye gecirmistir.valla kapidan gosterdim verdim iceri.iyi iyi dedi guldu. elmol
Evet canım beklemedeyiz artik,saglikla kavusalim evlatlatimiza insallah yaa[/QUOTE]Iyı iyi derken bekliyo mu bebisi yani :)
Canim benim sancim 20 dk bire dusunce gitmistim. 2 saat sonra kizim dunyaya gelmisti :)Gider gitmez oldu mu doğumu canım. Hani sancılar 5dakikada 1e düşünce gidin hemen olur çocuk diyorlar ya bende öyle yapabilir mıyım acaba düşünüyorum
Haha aynen oyle canim biz biyerlerimizide yirtsak o karar vericek nezaman isterse o zaman gelicek
Evet canım bende arada kaldım bakalım daha karar veremedim :/Ben sancilardan dolayi hastaneye yattigimda ilk gun esim kaldi canim ikinci gun annem kaldi. Annem daha faydali olacak gibi hissettimcunku esim gece baya uyudu yani hemsireler surekli geldi gitti hic duymamis bile gerci eskisehir kutahya arasi 2 kere git gel yaptı yoruldu baya ben de yorgun diye kiyamadim bisey demedim :) bebege bakma açısından da tecrübeli biri olsa daha iyi olur sanki. Bana kalsa ikisi de kalsin ama secim yapmak gerekiyor
Bekleme koooos demek mi oluyor buCanim benim sancim 20 dk bire dusunce gitmistim. 2 saat sonra kizim dunyaya gelmisti :)
hemen gidince iyi olmuyomus bi 6 saat hastanede sanci cekti e bizde kapida 9 dogurduk beklerkenGider gitmez oldu mu doğumu canım. Hani sancılar 5dakikada 1e düşünce gidin hemen olur çocuk diyorlar ya bende öyle yapabilir mıyım acaba düşünüyorum
Aynen hemen gidince suni sancıyi veriyorlarmis bide hemen. Kafalar karışıkhemen gidince iyi olmuyomus bi 6 saat hastanede sanci cekti e bizde kapida 9 dogurduk beklerken
Bnm bebeğimin başı 25. Haftadan beri aşağıda. 39. Haftaya girdim. Hala bekliyorum. Bir kriter değil benceKizlar özel e gittim 34 hafta 2300 gr erkenden gelebilir dedi ... devlete gittim 35 hafta 2500 doğuma daha.var dedi hangisi doğrudur 2sinin ortak söyledikleri tek şey başının aşağıda olması
Kızlar hastanede yanınızda refakatçi kim kalacak? Anneniz mi eşiniz mi
Kızlar spinal anestezi ile Doğum yapan veya tanık olanlar biraz bilgilendirirse çok sevinicem ay çok korkutucu şeyler yazanlar da var nette okumak da istemiyorum ama biryandan da merak ediyorum:/ inş öyle baş ağrısı falan olmaz yaa :/
Kizlar özel e gittim 34 hafta 2300 gr erkenden gelebilir dedi ... devlete gittim 35 hafta 2500 doğuma daha.var dedi hangisi doğrudur 2sinin ortak söyledikleri tek şey başının aşağıda olması
Kızlar spinal anestezi ile Doğum yapan veya tanık olanlar biraz bilgilendirirse çok sevinicem ay çok korkutucu şeyler yazanlar da var nette okumak da istemiyorum ama biryandan da merak ediyorum:/ inş öyle baş ağrısı falan olmaz yaa :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?