- 22 Ocak 2017
- 92
- 40
- 3
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #18.801
Bu açıklama çok iyi geldi cnm ya tekrar geçmiş olsun sana da zor birşey atlatmışsın. Ben o uyuşukluk halini pek sevmiyorum ve ondan korkuyorum sanırım. Çünkü diş için bile ıyuşturduklarında geçene kadar off hala uyuşuk diye panik olabiliyorum :/ belki sakinleştirici işe yarayabilir.Doğum yapmadım ama hamile halimle ameliyat oldum spinal anesteziyle korkulcak hic bişi yok koluna açtıkları damaryolundan daha az can yakıyor açıkçası ki ben igneden ölesiye korkan dizleri titreyen insanım hastalıktan geberirimde iğne istemem o kadar sevmem..Sırtından iğneyi yaptıkları gibi ameliyathanenin o soğuk havası gidiyor bi sıcaklık kaplıyor karnından aşağı olan kısmını böle ılık ılık.. Sonra zati hissetmiyorsun daha doğrusu sana bişi yapıldığını hissediyorsun ama aci yok hic.. Yaklaşık 4 5 saat içinde de bütün uyusuklugu gidiyor yürütüyorlar zaten seni.. Korkulcak bişi yok yani.. Basım filanda agrimadi benim belki bünyeye gore değişiyordur ama benim bunyeme gore kesin agrimasi lazımdı bu kadar mızmız bi insan daha olamaz çünküm.. He anestezinin etkisi gidince güllük gulistanlikmi oluyor hersey.. hayır.. O kesiğin ağrısı fenaydi hemen ağrı kesici yaptılardi bana.. Parol... Acayip ise yaradı anlatamam..... spinal bebeğe zarar vermiyormus bu arada bu yüzden bayiltmadilar beni.. Sakinleştirici bile vermediler sana verirler muhtemelen doğum olduğu için ayık kafayla ameliyat oldum ben kesildigimi bile gördüm düşün yani korkma o yuzden rahat ol
Malesef aynı sıkıntı bende de var doktor bol su iç dediKızlar ben de az önce doktordan geldim.Bebeğimin tehlikeli olmasa da suyu azalmış.Bu da sezeryan ihtimalini oluşturur dedi.Doktorum bayram haftası yokmuş nolur nolmaz beni başka doktora yönlendirdi.Bayramda kendini yorma dinlen bol su iç dedi.Çarşamba günü o doktora gideceğim.Sezeryan doğum istememe rağmen üzüldüm böyle bi sorun olunca
Kendi doktorum bol su içmeyle çok ilgili değil suyun azalması dediMalesef aynı sıkıntı bende de var doktor bol su iç dedi
Canim ilk basta sanci uzun aralikli oluyor anliyorsun zaten. Birde sizin ilk cocuk acilma.daha uzun surer :) ama sanci arasi 30 dk civari olunca doktora haber vermek lazim.Bekleme koooos demek mi oluyor bukafa iyice karıştı. Sanırım panikle yapicam diye planladigim hiçbir şeyi yapamicam gibi geliyor
Anne tercihimdir ama eşim kalcak. Sebep de her konuda bilgili oldukları için. Yoksa eşimi istemedğmden değil:)Kızlar hastanede yanınızda refakatçi kim kalacak? Anneniz mi eşiniz mi
Norml doğum mu? Yoksa sezeryan mı?Kızlar spinal anestezi ile Doğum yapan veya tanık olanlar biraz bilgilendirirse çok sevinicem ay çok korkutucu şeyler yazanlar da var nette okumak da istemiyorum ama biryandan da merak ediyorum:/ inş öyle baş ağrısı falan olmaz yaa :/
Bu açıklama çok iyi geldi cnm ya tekrar geçmiş olsun sana da zor birşey atlatmışsın. Ben o uyuşukluk halini pek sevmiyorum ve ondan korkuyorum sanırım. Çünkü diş için bile ıyuşturduklarında geçene kadar off hala uyuşuk diye panik olabiliyorum :/ belki sakinleştirici işe yarayabilir.
Aa ne guzel ikisine birden izin verirlerse oyle tercih ederim canim sorayim bari oyle bi seçenek var mi :)I ImaginaryLife canım kalabiliyorlarsa annen de eşin de kalsın yanında :) benim ikisi de yanımda kalmıştı. Bu kez sadece annem olacak mecburen :)
Ohh masallah darisi bizekızlar teyze oldummmablamin sabah 6da nişanı gelmiş 38+4tu sanci kismi çok kötüydü cok bagirdi ama saat 13.56da geldi prensesimiz normal doğumla onu gördüm gaza geldim doğum korkusu falan kalmadi
Ben ikisinide goturmeyi dusunuyorum biri tecrube digeride tecrubelensin diyeKızlar hastanede yanınızda refakatçi kim kalacak? Anneniz mi eşiniz mi
Spinal sezeryan cnmNorml doğum mu? Yoksa sezeryan mı?
Ben epidural norml düşünüyorum yani bi sıkıntı olmazsa şmdilk durum bu
Benin 32 haftada 1760 gr 44.5 cmdi canım bence güzel senin de29+6 hafta
1736 kilo
44,45 cm boyu (kaval kemigi 6,35 *7=44,45 cm ) sizce degerler nasil kizlar lutfen cevap
Inşallah canım. Icini ferah tut. Herşeyin hayırlısıinşallah zamanında gelir canım. ben de endişelendim şimdi . bayramdan sanra bakalım insallah bizim de hersey yolundadır
Anladım canım sağol:)Canim ilk basta sanci uzun aralikli oluyor anliyorsun zaten. Birde sizin ilk cocuk acilma.daha uzun surer :) ama sanci arasi 30 dk civari olunca doktora haber vermek lazim.
Ben hastaneye sormuştum 1 kişi refakatçi demişti. Sizinkinde inşallah 2kisi kalabiliyordr canımAa ne guzel ikisine birden izin verirlerse oyle tercih ederim canim sorayim bari oyle bi seçenek var mi :)
Aynii psikolojideyim surekli alingan gergin ve aglamakli ama dayanalim canim son zamanlar artik gucumuz tukeniyor duygusal anlamda bunca degisim farkliliklar hormonlar ilk defa yaşanacak bir durum var heyecan stres hersey karisik yani ne guzel esin ilgili dikkat ediyormus onla guzel vakit geçirmeye calis son basbasa zamanlar eger ilk cocuksaHamileliğin son ayı zormuş hem fiziksel hem de psikolojik olarak yorucu. Yürümek istemiyorum çatı ağrısı vakinal ağrı bel ağrısı baş ağrısı ayak el bilek eklem ağrısı artık fazla geliyor. Şiştim. Kilo almamama rağmen son bir kaç gündür bir ödem oldu bende sormayın ellerim kapanmıyor ayaklarım davul gibi. Suratım şişti burnum kocaman. Oturduğum yerden kalkamıyorum. Yattığım yerde dönemiyorum. Wc gitmek spor gibi oldu. Artık bebek oynarken canım yanıyor. Canım hiçbirşey yapmak istemiyor hiçbirşey yapmamak da sıkıcı. Saracak yer arıyorum. Allah'a şükür eşim beni dışarı çıkarıyor ilgileniyor ev işinde yardımcı benden pek biley beklwmiyor. Hastaneye git gel yorulduk tbi. Ama hep bebeğimin elini kolunu yüzünü hayal edip mutlu oluyorum sesini merak ediyorum mesela. Sonradan ağladığında beni uykusuz bıraktığında şimdi merak ettiğim günleri hatırlayacağım. Yavrumu kollarıma sağlıkla aldığımda bunları hatırlamıcam bile belki. Son sayılı günleri geçirmek 9 aydan uzunmuş. Bana dr un söylediği bu hafta içinde bebeğin gelebileceği. Ben de her an gelecek gibi heveslendim. Beklemedeyim. Bnm gibi heyecanlı olduğunuzu biliyorum. Alşah hepimizi evladımıza kavuştursun.
Ikı kişi kabul ederlerse hem kv hem annem gelecek sanırım. Eşim bende oralarda olurum zaten diyor. Bakalım ne olucak :/Ben ikisinide goturmeyi dusunuyorum biri tecrube digeride tecrubelensin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?