temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Bu açıklama çok iyi geldi cnm ya tekrar geçmiş olsun sana da zor birşey atlatmışsın. Ben o uyuşukluk halini pek sevmiyorum ve ondan korkuyorum sanırım. Çünkü diş için bile ıyuşturduklarında geçene kadar off hala uyuşuk diye panik olabiliyorum :/ belki sakinleştirici işe yarayabilir.

Malesef aynı sıkıntı bende de var doktor bol su iç dedi

Bekleme koooos demek mi oluyor bu kafa iyice karıştı. Sanırım panikle yapicam diye planladigim hiçbir şeyi yapamicam gibi geliyor
Canim ilk basta sanci uzun aralikli oluyor anliyorsun zaten. Birde sizin ilk cocuk acilma.daha uzun surer :) ama sanci arasi 30 dk civari olunca doktora haber vermek lazim.

Norml doğum mu? Yoksa sezeryan mı?
Ben epidural norml düşünüyorum yani bi sıkıntı olmazsa şmdilk durum bu

Cok saol tatlim hayirlisiyla atlatirsiniz insallah sizde ve sagsalim kavusursun bebisine..
Valla inan o uyuşukluk felaket uyuz etmişti beni.. Altıma yaptım mi acaba diye sürekli kontrol ediyordum kendimi.. alt taraf hic yok çünküm pelvik kaslar çalışmıyor malum... Neyse ki isemedim altına saka maka hic huzursuz olunca bişi yok.. Araştırma hic biseyi arastirdikca korkarsin sen sonuca odaklan bebegin seninle olacak sonunda o bütün korkulardan daha kıymetli..

Kizlar gece sabaha kadar saat basi uyandim kasilmalar ve agri ile karnim tas gibi oldu sanki heran adet olacakmisim gibi bacaklarda agri heran kan gelecekmis gibi oluruzya adet oncesi oyle oldum bugunde doktora gorundum nst de duzensiz sancilar cikti ama karin agrisi enfeksiyondan dedi antibiyotik verdi haberiniz olsun son zamanlar boyle sık yasarsaniz enfeksiyon olabilirmis korkmayin dogum başlayacak diye

Hamileliğin son ayı zormuş hem fiziksel hem de psikolojik olarak yorucu. Yürümek istemiyorum çatı ağrısı vakinal ağrı bel ağrısı baş ağrısı ayak el bilek eklem ağrısı artık fazla geliyor. Şiştim. Kilo almamama rağmen son bir kaç gündür bir ödem oldu bende sormayın ellerim kapanmıyor ayaklarım davul gibi. Suratım şişti burnum kocaman. Oturduğum yerden kalkamıyorum. Yattığım yerde dönemiyorum. Wc gitmek spor gibi oldu. Artık bebek oynarken canım yanıyor. Canım hiçbirşey yapmak istemiyor hiçbirşey yapmamak da sıkıcı. Saracak yer arıyorum. Allah'a şükür eşim beni dışarı çıkarıyor ilgileniyor ev işinde yardımcı benden pek biley beklwmiyor. Hastaneye git gel yorulduk tbi. Ama hep bebeğimin elini kolunu yüzünü hayal edip mutlu oluyorum sesini merak ediyorum mesela. Sonradan ağladığında beni uykusuz bıraktığında şimdi merak ettiğim günleri hatırlayacağım. Yavrumu kollarıma sağlıkla aldığımda bunları hatırlamıcam bile belki. Son sayılı günleri geçirmek 9 aydan uzunmuş. Bana dr un söylediği bu hafta içinde bebeğin gelebileceği. Ben de her an gelecek gibi heveslendim. Beklemedeyim. Bnm gibi heyecanlı olduğunuzu biliyorum. Alşah hepimizi evladımıza kavuştursun.

Aynii psikolojideyim surekli alingan gergin ve aglamakli ama dayanalim canim son zamanlar artik gucumuz tukeniyor duygusal anlamda bunca degisim farkliliklar hormonlar ilk defa yaşanacak bir durum var heyecan stres hersey karisik yani ne guzel esin ilgili dikkat ediyormus onla guzel vakit geçirmeye calis son basbasa zamanlar eger ilk cocuksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…