- 19 Eylül 2013
- 2.166
- 1.823
- 373
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #19.361
Yarın sabah doğuma gircem kızlar dua edin bana.Bu sıcaklar hamilelikten beZdirdi iyiki doğuruyorum diyorum bir taraftan da sıcakta bebişi nasıl tutacağım diyorum.Fırsat buldukça yazacağım:)
ne kadar da bir gidiosun doktora nurı beye de gidiosun selcuk beye de , kesin nurı beyde mi dogum yapacaksın ? bizim tayinimiz cıktı canım istanbula agustosun ilk haftası dderedeyim kurbandan sonra da istanbul yolcusuyum canımEvet kuzum selçuk beye gittim sevimli adam seviyorum o doktoru.. Her zamanki gibi kalabalık ve alev alevdi hastane.. Geberdim resmen.. Benim durumsa sıkıntı siz doğmaya niyeti yokmuş daha bizimkinin..
Ben bunca yildir buradayım daha boyle yandigimi bilmem ki sahada sıcak olcakmis.. Ay napcaz biz böle nasıl geçecek günler...
ne kadar da bir gidiosun doktora nurı beye de gidiosun selcuk beye de , kesin nurı beyde mi dogum yapacaksın ? bizim tayinimiz cıktı canım istanbula agustosun ilk haftası dderedeyim kurbandan sonra da istanbul yolcusuyum canım
Yarın sabah doğuma gircem kızlar dua edin bana.Bu sıcaklar hamilelikten beZdirdi iyiki doğuruyorum diyorum bir taraftan da sıcakta bebişi nasıl tutacağım diyorum.Fırsat buldukça yazacağım:)
Burdaki herkes için dua edeceğim Allah yardımcımız olsunHayirlisiyla atlatirsin inşallahta sağ salim sende bebeğinde iyi olursunuz.. Sende bizlere dua et olur mu bizde hayirlisiyla gelebilelim o gunlerede doğuralim...
Canım o kilot gibi giyiliyor içi hasta bezi gibi. Tekrar öyle ped falan gerek kalmıyor. Ben de bir paket aldım bitmedi bile. Üç tane falan hastanede kullandım iki de evde. Ama kanamanın miktarına göre değişir. Yine de yeteceğini düşünüyorum. Sadece ben m almıştım. L alsam daha rahat olurmuş dedim. Bedenini dene şuan rahat rahat olsun sana. Yoksa biraz oturuyor vücuduna. Yine de rahat oldu ama çamaşıra göre. Ben çıktığımda yatakta koruyucu serdiler sonra büyük gazlı bez sarılı pamuklardan koydular birkaç tane. Sonra uyuşukluk geçince giydirirken depend giydim üstüne de gecelik.Depend sadece kilot mı Can'ım içinde hata bezi de var ikisini birden Mi kast ediyor? 10lu Depend alsam yeter mi sence bana sonra orda geçerim diye düşündüm de
Canım valla benim daha süt işi düzene girmedi malesef. Ama sezeryandan değil. Çınar erken doğdu göğüs ucumda yok tutamadı memeyi. Sağmak zorunda kaldım. Sonra kilo kaybı olunca emmeyi de yasakladı on gün kadar. Emmeyince de süt artmıyor. Hergün 60-80 cc kadar süt oluyor şimdilik. Yeni yeni emziriyorum inşallah artar yavaş yavaşValla Allah yardımcımız olsun canım. Bide sende sezeryan oldun ya benim de görünen sezeryan şimdi aklıma geldi sutum ya gelmezse diye. Senin ne durumda? Sıkıntı oldu mu? Bide ben göğüs pompası almamıştım lazım olmuş anladığım kadarıyla.
Allah yardımcın olsun canım. Sağlıkla kolaylıkla kavuşursun inşallah bebişine. :) güzel haberlerini bekliyoruzBurdaki herkes için dua edeceğim Allah yardımcımız olsun
1.65boyumdayım geçen ay 5kilo almıştım 63tüm bu ay gitmedim daha doktora m mi olur l mi sence canımCanım o kilot gibi giyiliyor içi hasta bezi gibi. Tekrar öyle ped falan gerek kalmıyor. Ben de bir paket aldım bitmedi bile. Üç tane falan hastanede kullandım iki de evde. Ama kanamanın miktarına göre değişir. Yine de yeteceğini düşünüyorum. Sadece ben m almıştım. L alsam daha rahat olurmuş dedim. Bedenini dene şuan rahat rahat olsun sana. Yoksa biraz oturuyor vücuduna. Yine de rahat oldu ama çamaşıra göre. Ben çıktığımda yatakta koruyucu serdiler sonra büyük gazlı bez sarılı pamuklardan koydular birkaç tane. Sonra uyuşukluk geçince giydirirken depend giydim üstüne de gecelik.
Canım valla benim daha süt işi düzene girmedi malesef. Ama sezeryandan değil. Çınar erken doğdu göğüs ucumda yok tutamadı memeyi. Sağmak zorunda kaldım. Sonra kilo kaybı olunca emmeyi de yasakladı on gün kadar. Emmeyince de süt artmıyor. Hergün 60-80 cc kadar süt oluyor şimdilik. Yeni yeni emziriyorum inşallah artar yavaş yavaşsezaryenle ilgisi yok yani. Ameliyattan çıkıp direk emziren o kadar çok kişi var ki. Kendini hiç şartlama gelmezse diye. En kötü ihtimalle eve gidip sıcak duş üstüne üç saat uyku sonrası kesin gelir. Benim o zaman geldi. Olumsuz düşünme çok etkileniyor süt işi.
Canım sağol. eskiler büyümüş iki cm civarı dedi. Yenisi de bir cm den biraz küçük gibi dedi. Ultrason için randevu aldık yarın ultrason çekilecek bakalım. İnşallah kötü birşey çıkmaz. Zaten sütüm az bebiş prematüre. Süte ihtiyacı var. O da gelmiyor inadınabaldan_madam canım doktor ne dedi..
Allah yardımcın olsun canım inşallah kolaylıkla atlatırsınız habersiz bırakma bizleri yavrunu öp kokla güzelceYarın sabah doğuma gircem kızlar dua edin bana.Bu sıcaklar hamilelikten beZdirdi iyiki doğuruyorum diyorum bir taraftan da sıcakta bebişi nasıl tutacağım diyorum.Fırsat buldukça yazacağım:)
Ben saç ve vücut şampuanı aldım 500 ml olan. Memnunum hiç gözünü falan yakmadı canım. Diğerini kullanmadım bilmiyorum.Kızlar mustela şampuan alıcam da iki çeşit var hangisini önerirsiniz? 500ml almak daha karlı gibi geldi siz kaç ml aldınız
Biri mustela gençle shampoo Bebek ve çocuklara özel şampuan diğeri mıstela dermo cleansing gel yenidoğan
Bence l al canım. Tam da bilemedim ama bizimki 33 haftada doğdu yani karnım daha tam büyümemişti bile. 1.80-72 kg ile gittim doğuma. M oldu rahatda ettim ama dikişler var ya sanki L alsam daha iyi olurmuş dedim.1.65boyumdayım geçen ay 5kilo almıştım 63tüm bu ay gitmedim daha doktora m mi olur l mi sence canım
Göbüştekiler dökülse bari yoksa çok çirkin olacak bir de ekvator çizgimiz ne zaman kayboluyor kızlar fikri olan var mı?Benim lazer doktorum hamilelikte progestron hormonu nedeniyle bazı yerlerde öbek öbek çıkabilir normal sonrasında 3 seansla falan geçer demişti
Canim bekle daha gunu vardir 40 ve 41 de dogum yapanlar var kanala girer o merak etme sancin olacak felan once dogumun baslamasi lazim .suda dogum cok guzel ve kolay diye duydum hastanede yaptirdiklarini bilmiyordum bu senin icin bir sans olabilirkızlar kontrolden geliyorum. 39. haftamdayım bebeğin gelmesine 8 gün var..Hala bir hareketlilik yok sancı vs de yok. Doktor yine alttan muayene etmedi ultrasona bakarak bebek kanala girmemiş rahim ağzı kapalı dedi. Bu bebek sizce kanala girdiğinde ben hisseder miyim kanala girdikten ne süre sonra doğum sancısı falan başlar..
Ah tamam canım valla içimi rahatlattin sağol. inşallah gelir emzirmeyi o kadar çok istiyorum ki. Seninde kısa zamanda düzene girer inşallah canım.Canım o kilot gibi giyiliyor içi hasta bezi gibi. Tekrar öyle ped falan gerek kalmıyor. Ben de bir paket aldım bitmedi bile. Üç tane falan hastanede kullandım iki de evde. Ama kanamanın miktarına göre değişir. Yine de yeteceğini düşünüyorum. Sadece ben m almıştım. L alsam daha rahat olurmuş dedim. Bedenini dene şuan rahat rahat olsun sana. Yoksa biraz oturuyor vücuduna. Yine de rahat oldu ama çamaşıra göre. Ben çıktığımda yatakta koruyucu serdiler sonra büyük gazlı bez sarılı pamuklardan koydular birkaç tane. Sonra uyuşukluk geçince giydirirken depend giydim üstüne de gecelik.
Canım valla benim daha süt işi düzene girmedi malesef. Ama sezeryandan değil. Çınar erken doğdu göğüs ucumda yok tutamadı memeyi. Sağmak zorunda kaldım. Sonra kilo kaybı olunca emmeyi de yasakladı on gün kadar. Emmeyince de süt artmıyor. Hergün 60-80 cc kadar süt oluyor şimdilik. Yeni yeni emziriyorum inşallah artar yavaş yavaşsezaryenle ilgisi yok yani. Ameliyattan çıkıp direk emziren o kadar çok kişi var ki. Kendini hiç şartlama gelmezse diye. En kötü ihtimalle eve gidip sıcak duş üstüne üç saat uyku sonrası kesin gelir. Benim o zaman geldi. Olumsuz düşünme çok etkileniyor süt işi.
Canım halidere ddere arası 3 km falan çok yakın. Ben artık sürekli geliRim ddereye .Yuksek ihtimal nuri beyde yapicam ama işte hastane uzak kaldığından nolur nolmaz selçuk beyide aksatmamaya çalışıyorum aklıma estikçe ona gidiyorum.. Nuri beye en son uç hafta arayla gitmiştim bidaki kontrole iki hafta sonra dedi ayin 8 i gidicem.. Selçuk beyde haftada bir geliyorsun artik dedi ama ölürüm heral ben bida gidemem gibi geliyor çok zor geldi bugün..
Vayss memleketime geliyorsun he ah d.derem... Keskem gitmesen havasını suyunu seviyorum ben memleketimin ya keskem d.derede otursak bizde.. Gerçi çok uzağa gidemedim ben ama surdan şurası bu kadar mi fark olur.. Halidere... İyyak...
Yok canim dedigim gibi benimki hep sol alt caprazdan tekmeliyor ayaklari resmen elime geliyor dokundugumda :)Canim ayaklari gobek deliginin ustune vuruyorsa dönmüştür. Benim de basi yukardaydi bir ara o zaman hep asagilara tekme atiyordu ama simdi basi asagida ayaklari da hep yukarda kaburgama batiyor hatta :) benim de basi asagida ama sol tarafta tam dogum pozisyonunda degil yani bakalim nasil olucak.
Canım halidere ddere arası 3 km falan çok yakın. Ben artık sürekli geliRim ddereye .
Evet canım inşallah gorusurus .bakma dderede çok açık görüşlu değil öyle gözükse de buranında dedikodusu varEvet çok yakin yürüyerek bile gidilinir ama insanlık olarak o kadar uzak ki.. Bilirsin d.derede kimse kimseye ole yicek gibi bakmaz medeni bi belde çıplak gezsen kimse donup bakmaz ama burada hamileligime bile laf yedim karnım çok belli oluyormuş kapatcakmisim... E hamileyim normal değil mi acaba...
Hadi inşallah canım hayirlisiyla tasininda reelde de görüşürüz belkiminşallah olabildiği kadar kolaylaştırır Rabbim işinizi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?