temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Resmen klimayla aşk yaşıyoruz :) aman allahım bir aksilik olmazsa 27 günüm kaldıııı vuuu :) ve ben hala çantayı hazırlamadım ay ne üşengeç bir insan çıktı içimden yaaa. Yok ama eşyalarım hazır en azından bir tek valize yerleştirilecek.

Uff dikkat et kendine canım.Benim de boyna hapşuruk evde ne oluyor ise =) Rabbim yardımcımız olsun gerçekten çok sıcak

Valla edebildiğim kadar ediyorum. Sezaryen olmadan öksürüğüm geçsin diye bakıyorum. Yemek yemek canım istemiyor bunaldım sıcaktan.. sende dikkat et canım hapşırmak bile canımı acıtıyor benim.

Gece dönerken eşim uyanıyor bakıyorum bikaç kez uykusu bölündü kalkıyorum ben de zaten uyucagim yok adam ise gidecek uyusun bari :)

Biz artık ayrı yatıyoruz boyu uzun değerim korkusuyla sabaha kadsr uykusuz kalıyor. O halde de işe gitmesini istemediğimden aynı odada o yatakta ben koltukta :) koltuk daha rahat zor oluyor valla az kaldı ama bitecek tabii şu dikişleri atlatınca :)

Bu korseyi lohusa korsesi diye arattim hamile korsesi cikiyo o da gobegin altindan geciyo dogru korseye mi bakiyorum canim? Senin ki nasil

Kizlar cok sicak yaniyorum bebisler napcak bu sicakta acaba en sicak zamanlara nasil denk getirdik acaba dogumu
Bende kara kara bunu düşünüyorum canım. Hadi ben bi şekilde dayaniyorum da el kadar yavrum nasıl dayanacak? Eşim klima alayım demisti hayır dedim çocuk yeni doğmuş olcak açmam, vantilatör dedi hayır dedim. 7. Kattayim en üstte nabicaz bilmiyorum

Kizlarr uzun zamndir yoktum dogum yapan arkadaslarima gozun aydin demek ve bebeyinide kaybeden kardesimize baş sagligi diliyorum tuylerim diken diken oldu cok uzuldum.

Benimde hafif penpe akintiyla karisik geliyor kaç gundur ama nişan deyil sanki hafiftende ara ara suyum siziyor gibi 3haftadir drma gidemedim izinliydi p.tesiye aldim cok sukur ama benim dogumda yakin hissediyorum.

Ayyy nerdeeee giyecek bisey de bulamıyorum. Hiçbir kiyafetim olmuyor. Evde rezil gibi geziyorum. Askılı badiler gobegimin ustunde kalıyor, şortlar gobegimin altinda ortada açıkta kocamaaaannnn bir göbek.
O pencere bende de açık canım yanlar çatladı da göbek güzel duruyo işte öyle tatlış hissediyorum eşim de takılıyor napalım kocaya sevimli bari gorunelim

Ayyy nerdeeee giyecek bisey de bulamıyorum. Hiçbir kiyafetim olmuyor. Evde rezil gibi geziyorum. Askılı badiler gobegimin ustunde kalıyor, şortlar gobegimin altinda ortada açıkta kocamaaaannnn bir göbek.
Canim sen yine icine girebiliyorsun ben esimin atletiyle geziyorum evde baska hicbi sey olmuyo cunku kardesim baba gibi oldun diyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…