- 24 Nisan 2013
- 487
- 660
- 53
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #19.601
Valla ya ben diyorum benimki ondan doğmuyor napcam o sicakta. burda suyun içinde çıpçıp iyiyim diyor heraldeKizlar cok sicak yaniyorum bebisler napcak bu sicakta acabaen sicak zamanlara nasil denk getirdik acaba dogumu
Ay ben pişik olacak boynu bogumlari diye düşünüyorum önden hemen pişik önleyici krem sürmeye mi başlasak yavrulara doktora sorucam bunuKizlar cok sicak yaniyorum bebisler napcak bu sicakta acabaen sicak zamanlara nasil denk getirdik acaba dogumu
Uff dikkat et kendine canım.Benim de boyna hapşuruk evde ne oluyor ise =) Rabbim yardımcımız olsun gerçekten çok sıcak
Gece dönerken eşim uyanıyor bakıyorum bikaç kez uykusu bölündü kalkıyorum ben de zaten uyucagim yok adam ise gidecek uyusun bari :)
Kizlar cok sicak yaniyorum bebisler napcak bu sicakta acabaen sicak zamanlara nasil denk getirdik acaba dogumu
Teşekkür ederim tatlım.
Çınar bey iyi keyfi yerinde yiyip içip uyuyor :) sıcaklarla başımız dertte biraz. Yanıyor çocuğum. Çok açık da giydiremiyorum üç kilo olana kadar iyi giydir dedi doktorumuz. Hergün yıkıyoruz biraz rahatlıyor:) bir de sütüm artarsa daha güzel büyüyecek
insallah canim. Bu sicaklara biz zor dayaniyoruz cocuk napsin. Kuzum benim. insallah bir an on once sutun gelir. Bol su ic canim kayisi hosafi, tahin helvasi, dere otu, bulgur pilavi bol sut yapiyo diye biliyrum. Bol da su ic canim. Hergun yikamak da daha cabuk buyutur cinari . Kuzenimin premature ikizleri oyle buyudu. Sutu gec geldi ama gic vazgecmedi emzire emzire artti humana da icti. Allah kolaylik versin canim zor ama cok guzel bi surec.
Ben aldım canım. Bu bele sarılanlardan aldım. Sıcaklarda zor oluyor ama kullanmaya çalışıyorum.
Ayyy nerdeeee giyecek bisey de bulamıyorum. Hiçbir kiyafetim olmuyor. Evde rezil gibi geziyorum. Askılı badiler gobegimin ustunde kalıyor, şortlar gobegimin altinda ortada açıkta kocamaaaannnn bir göbek.Olamadık cool seksi hamislerden
Bende kara kara bunu düşünüyorum canım. Hadi ben bi şekilde dayaniyorum da el kadar yavrum nasıl dayanacak? Eşim klima alayım demisti hayır dedim çocuk yeni doğmuş olcak açmam, vantilatör dedi hayır dedim. 7. Kattayim en üstte nabicaz bilmiyorumKizlar cok sicak yaniyorum bebisler napcak bu sicakta acabaen sicak zamanlara nasil denk getirdik acaba dogumu
Ben yokken neler olmuş nelerr.
Cok iyiyim sukur evde fıldir fildir dogum temizligi yapiyorum tek basima :))Neler oldu neler valla.. sen nasılsın görünmüyorsun? İyi misiniz miniğinle?
O pencere bende de açık canımAyyy nerdeeee giyecek bisey de bulamıyorum. Hiçbir kiyafetim olmuyor. Evde rezil gibi geziyorum. Askılı badiler gobegimin ustunde kalıyor, şortlar gobegimin altinda ortada açıkta kocamaaaannnn bir göbek.
Cok iyiyim sukur evde fıldir fildir dogum temizligi yapiyorum tek basima :))
Kocaeli dehset sicak gunlerdir uyku uyuyamiyorum ilk defa boyle bir sicak yasiyoruz.
Kiz ben yapmiymde kim yapsin bu isleri esim yine anladigi kadarini yaptirdim ama benim yapcaklarim bitti bi mutfak dolaplarim silincek sen hangi sehirdi canim.Ben hep o dehşet sıcakları yaşıyorum canım.. zordur bilirim..
Canim sen yine icine girebiliyorsun ben esimin atletiyle geziyorum evde baska hicbi sey olmuyo cunkuAyyy nerdeeee giyecek bisey de bulamıyorum. Hiçbir kiyafetim olmuyor. Evde rezil gibi geziyorum. Askılı badiler gobegimin ustunde kalıyor, şortlar gobegimin altinda ortada açıkta kocamaaaannnn bir göbek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?