temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

İyi geceler hepinize öncelikle sağlıklı doğumlar dilerim ben 30 da zorlanırken son haftalar daha zor olmalı Allah yardımcınız olsun
Merak ettiğim bişey var hamileliği boyunca aranızda idrarda protein pozitif çıkan var mı? Sorun yaşadınız mı?

pardon ikinci seçenek pamuk yatak olucaktu

Kraft Yataş Pamuk Yatak
Canım bize beşiğin içinde ince viskın bi yatak verdiler ama annem güzel yün bir yatak yaptırdı. Ben onu kullanacağım. Ama hazır yatak araştırsığımızda yaylı yatak alın demişlerdi pamuk veya viskonu yatak satan kişi tavsiye etmemişti

Kızlar doğuramıyorum yaa sinir oldum tahmini doğum tarihim 7 temmuz yani 5 gün var ama bende kıytırık adet sancısının başka bişey yok belim falan ağırmıyor, bebek hala kanala girmedi, üstüne üstlük memleketten annemler geldi doğum için 10 gün oldu geleli onlar da ayrı strese sokuyor hiç doğurmaya niyetin yok diyip duruyorlar. 42. Haftaya kadar beklemekten çok korkuyorum. Öyle olursa hem annemler sıkılacak burada kalmaktan hem benimsıkacaklar hem de asıl doğumdan sonra yardım etmesi gerekirken doğum sonrası kalmayı pek tercih etmeyecekler. Bir yandan Sezer'den yapayım diyorum bir yandan da o kadar bekledim istedim normal doğum olsun diyorum. Bi akıl verin ya off çok stresliyim

Benm çıktı ama testin yapıldğı günden önceki 2-3 gün baya et yemiştk. Onu bi sorun olarak görmemişti dr. Enfeksiyon vardı Zaten sadece su içmeyi iyice artırmak lazım protein çoksa

Açılman var mı canım. Günün gelnce suni sancıyka başlatır belki dr'un

Kanala
Kızlar 39 haftada bebek doğum pozisyonu alıyormu benimki hala almamış
Kanala girmesindense kastin evet 39da girebilir ama sen belki 40 41de dogum yapicagin icin inmemis olabilir canim belki vakti vardir minnoşun.

Canim ya bekle lutfen stres yapma . Bebegin gelecegi zamani biliyordur daha gunu vardir gec dollenme vs olmus olabilir 41-42 ye kadar bekleyenler var onemli olan senin guzel bir dogum yapman aileni kafana takma cunku yasadigin dogum senin tum hayatini etkileyebilir onlar da sana destek olsunlar yani . Zaten gelmezse doktor illaki mudahale edecek . Yapabiliyorsan normal.dogum en guzeli ve dogali bence

Benimkide dogmuyor canım dogurmayı bukadar isticemi dusunmezdim.benim 3cm acilmam var asagiyada inmis persembe gunu suni sanciyla baslatilcak dogum.tabi ozamana gelirmi gelmezmi kendi bilemicem.senin yokmu hic acilman

Canim sagol sordugun icin gayet iyiyiz şukur yarin konturol var bklm kuzucuk kac kilo olmuş 35haftamda 2.700gr bklm yarin 38de bitiyor kilosu fazla demisti dr onu konusucaktik.
Yarin bizimde kontrol var bakalim kilosu uygunsa suni sanci yoksa sezeryan gunu konusacaz bizde buyuk ihtimal pazartesi bir cogumuza onemli gun hadi hayirlisi :)

Kızlar aranızda travacort kullananınız var mı? Aile hekimim özellikle belirterek sade ce 2 kere kullanayım demişti. Ancak öyle bi kaşıntım var ki dayanamadım 1 haftada içinde sadece 2 kere sürdüm. Kremin kortizonlu olduğunu biliyorum sizce bişey olur mu

Bana merhem hiç fayda etmedi canım kaşıntı hep geri geldi Neo penatron diye fitil verdi doktorum ikinci fitilde hepsi geçti kurtuldum çok şükür

Canım çok sevindim Allah analı babalı büyütsün darısı bizim başımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…