- 18 Eylül 2014
- 10.534
- 9.312
- 448
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #19.561
Rica ederim canım seninki ne kadar olmuş ?Teşekkür ederim canım
Canım çok geçmiş olsun. Allah tez zamanda kucağında sağlıkla yuvanıza dönmeyi nasip etsin. Dualarımız seninle ve kuzunla. Allah yardımcınız olsun.Kızlar.
Bebeğimi doğurdum çok şükür.
Suyum geldikten 20 saat sonra normal yolla doğurdum. O günden beri bebeğim ve ben hastane kapılarından eve gelemedik. Çok sorunlar oldu. Bırada şuanda uzun uzun yazamayacağım. Beneğimi bugün yine hast. Yatırdık dua edin yavruma. İlerde sorunlarımız geçtiğinde siize detaylı bir şekilde yazacağım. Ama şuan halim yok.
Travazol benim kremin adi ama ikiside ayniymis sende mi kullandin canim ??
Gözün aydın canim,insallah bir an önce iyi olur rabbim sifa versinKızlar.
Suyum geldikten 20 saat sonra normal yolla doğurdum. O günden beri bebeğim ve ben hastane kapılarından eve gelemedik. Çok sorunlar oldu. Bırada şuanda uzun uzun yazamayacağım. Beneğimi bugün yine hast. Yatırdık dua edin yavruma. İlerde sorunlarımız geçtiğinde siize detaylı bir şekilde yazacağım. Ama şuan halim yok.
Uzun zamandır bende de var canım. Odemden hep bunlar. 2 gündür ayaklarım da iyice şişti.Ay bunu yasayan bi ben değilmişim demek.. Toynak gibi oldu ellerimde.. Garip bi ağrı var ve şişmiş... Parmaklarimi kiramiyorum fazla..
2800 du canımKızlar merhabaa 35 haftalikken Bebeğinizin kilosu neydi acaba hatirlayanlar yazabilir mi
Uzun zamandır bende de var canım. Odemden hep bunlar. 2 gündür ayaklarım da iyice şişti.
Kendimi gormus gibi oldumKızlar gobusler ne alemde bu inmiş muhabbeti nedir ki bana da demeye başladılar hatta yaşlı yengem kaç hafta var dedi üç dört dedim o kadar beklemez karnın yuvarlanmış yakında gelir dedi :) ben karın ve gogusten ibaretim eller ayaklar fil gibi hissettiriyor Allah yardım etsin sıcaklarda
Hepimiz aynıyız şu sıra galibaKendimi gormus gibi oldum
Kızlar gobusler ne alemde bu inmiş muhabbeti nedir ki bana da demeye başladılar hatta yaşlı yengem kaç hafta var dedi üç dört dedim o kadar beklemez karnın yuvarlanmış yakında gelir dedi :) ben karın ve gogusten ibaretim eller ayaklar fil gibi hissettiriyor Allah yardım etsin sıcaklarda
Sütyen takınca arada boşluk var canım malum göğüsler sutas ineği gibi oldu kızım göbekten baslicak emmeye tepesine indi tekmeliyoKarnin göğsünden dört parmak aşağıda olursa doğum yakin demektir diyorlar banada.. Bende sabah aşağısında aksama doğru yukarısında oluyor o nolcak diyorum camis gibi yiyince oradaki boşluk doluyo çünkü..
Enem ne tatlı hamissin sen ole..Kendim dışında bütün hamileler çok tatlis geliyor bana yav..
Hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah canım. Etrafında yüz kişi olsa da bebeğinin ihtiyaç duyduğu tek kişi sen olacaksınElimden geldiğince iyi bir anne olucağım inşallah. Allah razı olsun sizden. Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah.
Canım Rabbim senin de bebeğinin de yardımcısı olsun inşallah en kısa zamanda sağlıkla dönersiniz evinizeKızlar.
Evet yüzüğü de uzun zamandır takamıyorum :) bebislerimizi sagsalim alalım da kucaklarimiza hepsi geçecek inşallah.Off bian evvel dogursakta kurtulsak ya sıcaklarda cekilmiyor böle sis sis her yerimiz.. Yatsan yatilmiyor kalksan kalkilmiyor.. Bidaki bebegi kışa yapcam Allah nasip ederse karar verdim.. En çokta yüzüğümü takamiyorum ona yanarım o kadar alisigimki çok garip geliyor takmamak...
Sütyen takınca arada boşluk var canım malum göğüsler sutas ineği gibi oldu kızım göbekten baslicak emmeye tepesine indi tekmeliyoah canım bide bana sor tatlış miyim kendimi fil gibi hissediyorum etrafımda dönmem zaman alıyor yatakta dönmek diye bişey zaten hak getire :)) ona dönmek değil yuvarlanmak denir ters dönmüş kaplumbağa gibi
Olamadık cool seksi hamislerdenbenzetmeler süper
Evet aile hekimine yazdirdim oda uyardi valla kendi doktorumu aradim telefonda bu kremi onerdi bir haftadir kasintim yanmam gecmedi ne ilaclar kullandim simdide buna basladim allahtan gecti biraz arastirdim kullananlarda olmus ilk 3 ayi geçtikya bende ona sigindim napayim kullanıyorum mecbur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?