temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Canım çok geçmiş olsun. Allah tez zamanda kucağında sağlıkla yuvanıza dönmeyi nasip etsin. Dualarımız seninle ve kuzunla. Allah yardımcınız olsun.

Travazol benim kremin adi ama ikiside ayniymis sende mi kullandin canim ??

Travecort kullanmıştım ben oğlumda hatta bir de ketoral vardı onu da kullanmışım. Travazol şuan oğlum kullanıyor kolu çok kötü olmuş doktor yazdı. Geçmiş olsun canım. Kortizonlu falan ama iyi geliyor ilaç

Gözün aydın canim,insallah bir an önce iyi olur rabbim sifa versin

Kızlar gobusler ne alemde bu inmiş muhabbeti nedir ki bana da demeye başladılar hatta yaşlı yengem kaç hafta var dedi üç dört dedim o kadar beklemez karnın yuvarlanmış yakında gelir dedi :) ben karın ve gogusten ibaretim eller ayaklar fil gibi hissettiriyor Allah yardım etsin sıcaklarda

Eklentiler

• IMAG1214_1.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 71
Uzun zamandır bende de var canım. Odemden hep bunlar. 2 gündür ayaklarım da iyice şişti.

Off bian evvel dogursakta kurtulsak ya sıcaklarda cekilmiyor böle sis sis her yerimiz.. Yatsan yatilmiyor kalksan kalkilmiyor.. Bidaki bebegi kışa yapcam Allah nasip ederse karar verdim.. En çokta yüzüğümü takamiyorum ona yanarım o kadar alisigimki çok garip geliyor takmamak...

Kendimi gormus gibi oldum

Karnin göğsünden dört parmak aşağıda olursa doğum yakin demektir diyorlar banada.. Bende sabah aşağısında aksama doğru yukarısında oluyor o nolcak diyorum camis gibi yiyince oradaki boşluk doluyo çünkü..
Enem ne tatlı hamissin sen ole.. Kendim dışında bütün hamileler çok tatlis geliyor bana yav..

Sütyen takınca arada boşluk var canım malum göğüsler sutas ineği gibi oldu kızım göbekten baslicak emmeye tepesine indi tekmeliyo ah canım bide bana sor tatlış miyim kendimi fil gibi hissediyorum etrafımda dönmem zaman alıyor yatakta dönmek diye bişey zaten hak getire :)) ona dönmek değil yuvarlanmak denir ters dönmüş kaplumbağa gibi

Canım Rabbim senin de bebeğinin de yardımcısı olsun inşallah en kısa zamanda sağlıkla dönersiniz evinize

Evet yüzüğü de uzun zamandır takamıyorum :) bebislerimizi sagsalim alalım da kucaklarimiza hepsi geçecek inşallah.

benzetmeler süper

Normalde çok iyi geliyor.Kortizon olduğu için bir kaç defa da geçiriyor ama gebelik olunca ne bileyim.

Ay kızlar bana da diyorlar öyle ama benim başından beri öyle aşağıda karnım. Baş geliş pozisyonunda artık dönmüş yüzü de görünmüyor ama yine de doğum yok henüz inanmıyorum aşağı yukarı işine zaten ne sağa dönebiliyorum ne sola

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…