temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Saçmalık ki ne saçmalık beynim döndü valla. Aynen sanki fantezi yapıyoruz orada yarım saat yatıp sinirimi tepeme çıkardı. İnşallah canım hiç birimiz denk gelmeyelim.Zaten son zamanlarımız sabır az

ben ben tosbik tam tosbik hemde. Dün gece oturdum yine ağladım ellerim ayaklarım acıyor şişlikten parmaklarımı kıpırdatamıyorum eşim de geçiçek az kaldı sabır diyor o bile gözüme batıyor diyebilirim Hepten alt üst oldu bütün duygular hormonlar

Insallah sorunlar hallalur. Allah acil sifa versin.

Aynen yaaa.. öksürük var benim şişkliklerim yetmezmiş gibi.. ilacın da faydası olmadı sanırım.. ayy sıcaklar milletin çenesi hormonlar hepsi çorba oldu :)) ben bugün 55 dereceyi gördüm evdeki derecede aldım hemen patlayacaktı yoksa. Allah yardımcımız olsun valla.

Hahaha koptum ya sn beni guldurdun Allahta seni guldursun valla...kiz yatakta dönem diye cebellesirken gene kimse şahit olmuyor gecen hastanede ultrason la baktı gitti doktor ben nasıl kalkcam diye kalakaldım oracıkta yardim cagirdim resmen yana devirsem kendimi duscem kalakaldim çuval gibi bi gülüyorlar bana gormen lazim

Evet yüzüğü de uzun zamandır takamıyorum :) bebislerimizi sagsalim alalım da kucaklarimiza hepsi geçecek inşallah.

Ay inşallah inşallah..

O sedyeden kalkma durumu tam bi trajedi gerçekten bacağını atıver yana yuvarlanmazsin yere basarsın sanki bilmiyo doktorlar ne haldeyiz el atsa ya :)

Benim karın hep aşağıda Karnım çıktığından beri ben nasıl anliycam doğumun yaklaştığını

Ne tatli olmuşsun :) benim karnim sipsivri ve senden daha asagida canim. Kasiklarimda basketbol topu varmis gibi duruyorum. :)

O sedyeden kalkma durumu tam bi trajedi gerçekten bacağını atıver yana yuvarlanmazsin yere basarsın sanki bilmiyo doktorlar ne haldeyiz el atsa ya :)

Sorma önceleri yardımsız kalkardım şimdi bir doktor bir de ebesi yardım ediyor kalkmama ayyy çok komik oluyor ama yaaa evde sürekli yatmak zorunda olduğumdan kalkarken herkes görüyor bazen oğlum anne yardım edim mi diyor daha bi trajedi

Slm kızlar dün öğleden sonra 5-10-5-10 dk şeklinde kasılmalarım oldu bebeğin hareketleri azdı saat 7 ye kadar bekledim bel ağrımda başlayınca dr aradım nts çekil yolla dedi acile gittik nts ye yattım 20 dk da sadece 1 kez kasılmam oldu ve bnm küçük yaramaz karnımda 4 dönmeye başladı şaka gibi oyun yaptı anne babasına dr bol su iç ve bol bol dinlen dedi. Şimdi daha iyiyim 36. Haftaya bugün girdim eğer bu haftada doğarsa (inşallah vaktinde doğar) küveze alırlar mı? 2 hafta önce 2,5 kg du.

Uff dikkat et kendine canım.Benim de boyna hapşuruk evde ne oluyor ise =) Rabbim yardımcımız olsun gerçekten çok sıcak

Gece dönerken eşim uyanıyor bakıyorum bikaç kez uykusu bölündü kalkıyorum ben de zaten uyucagim yok adam ise gidecek uyusun bari :)

İnşallah hayırlısı ile vaktinde gelsin minnoşlarımız sağlıkla. 36. haftadan sonra genellikle küvez almıyorlar. Şuan da 2900 3000 olmuştur zaten. Ama yine de azıcık beklesinler Rabbime emanet..

Benimkide indi canim seninde inmis,doktor bile olcuyor orayi eliyle bakiyor dogru yani.sende farkedersin nefes alman kolaylasiyor cunku asagiya indigi icin.

Benimkide indi canim seninde inmis,doktor bile olcuyor orayi eliyle bakiyor dogru yani.sende farkedersin nefes alman kolaylasiyor cunku asagiya indigi icin.
Evet doktorlar elle karın kontrolü de yapıyor eski daralma yok bide iştah açıldı saat başı bişeyler tirtikliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…