- 10 Kasım 2006
- 6.246
- 1.616
- 373
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #19.581
Ağzım açık okudumdiyorum saçmalık ötesi yaa bu nasıl sorumsuzluk. Nst de en ufak bir durumda ses bile gitse bakmak zorunda. Ne demekmiş yarım saatimi yedin kim kimin zamanını yemiş acaba değer önemli değilmişmiş.. boşa çekiliyoruz o zaman o nst yi. Stres oluyoruz yeteri kadar bir de böylesi hemşireler. Dün bende nst ye girdim sürekli gisip geldiler yanıma. Bi garip cihazdı ben tuttum nst yi bağlamadılar ama olsun kontrole geldiler yani. Zorundalar da.. ay gıcık oldum hee inşallah öylesine denk gelmezain bir daha
Ay kızlar bana da diyorlar öyle ama benim başından beri öyle aşağıda karnım. Baş geliş pozisyonunda artık dönmüş yüzü de görünmüyor ama yine de doğum yok henüzinanmıyorum aşağı yukarı işine zaten ne sağa dönebiliyorum ne sola
Insallah sorunlar hallalur. Allah acil sifa versin.Kızlar.
Bebeğimi doğurdum çok şükür.
Suyum geldikten 20 saat sonra normal yolla doğurdum. O günden beri bebeğim ve ben hastane kapılarından eve gelemedik. Çok sorunlar oldu. Bırada şuanda uzun uzun yazamayacağım. Beneğimi bugün yine hast. Yatırdık dua edin yavruma. İlerde sorunlarımız geçtiğinde siize detaylı bir şekilde yazacağım. Ama şuan halim yok.
ben ben tosbik tam tosbik hemde. Dün gece oturdum yine ağladım ellerim ayaklarım acıyor şişlikten parmaklarımı kıpırdatamıyorum eşim de geçiçek az kaldı sabır diyor o bile gözüme batıyor diyebilirimHepten alt üst oldu bütün duygular hormonlar
Sütyen takınca arada boşluk var canım malum göğüsler sutas ineği gibi oldu kızım göbekten baslicak emmeye tepesine indi tekmeliyoah canım bide bana sor tatlış miyim kendimi fil gibi hissediyorum etrafımda dönmem zaman alıyor yatakta dönmek diye bişey zaten hak getire :)) ona dönmek değil yuvarlanmak denir ters dönmüş kaplumbağa gibi
Evet yüzüğü de uzun zamandır takamıyorum :) bebislerimizi sagsalim alalım da kucaklarimiza hepsi geçecek inşallah.
O sedyeden kalkma durumu tam bi trajedi gerçekten bacağını atıver yana yuvarlanmazsin yere basarsın sanki bilmiyo doktorlar ne haldeyiz el atsa ya :)Hahaha koptum ya sn beni guldurdun Allahta seni guldursun valla...kiz yatakta dönem diye cebellesirken gene kimse şahit olmuyor gecen hastanede ultrason la baktı gitti doktor ben nasıl kalkcam diye kalakaldım oracıkta yardim cagirdim resmen yana devirsem kendimi duscem kalakaldim çuval gibi bi gülüyorlar bana gormen lazim
Ay inşallah inşallah..
Ayni canım senin minikleRica ederim canım seninki ne kadar olmuş ?
Teşekkür ederim canım yazdığın için2800 du canım
Benim karın hep aşağıda Karnım çıktığından beri ben nasıl anliycam doğumun yaklaştığınıKızlar gobusler ne alemde bu inmiş muhabbeti nedir ki bana da demeye başladılar hatta yaşlı yengem kaç hafta var dedi üç dört dedim o kadar beklemez karnın yuvarlanmış yakında gelir dedi :) ben karın ve gogusten ibaretim eller ayaklar fil gibi hissettiriyor Allah yardım etsin sıcaklarda
Ne tatli olmuşsun :) benim karnim sipsivri ve senden daha asagida canim. Kasiklarimda basketbol topu varmis gibi duruyorum. :)Kızlar gobusler ne alemde bu inmiş muhabbeti nedir ki bana da demeye başladılar hatta yaşlı yengem kaç hafta var dedi üç dört dedim o kadar beklemez karnın yuvarlanmış yakında gelir dedi :) ben karın ve gogusten ibaretim eller ayaklar fil gibi hissettiriyor Allah yardım etsin sıcaklarda
O sedyeden kalkma durumu tam bi trajedi gerçekten bacağını atıver yana yuvarlanmazsin yere basarsın sanki bilmiyo doktorlar ne haldeyiz el atsa ya :)
Sağol canım ya bide ben tatlı görsem kendime küstüm halbuki hamile herkes çok tatlı geliyor gözüme çok ozeliz benceNe tatli olmuşsun :) benim karnim sipsivri ve senden daha asagida canim. Kasiklarimda basketbol topu varmis gibi duruyorum. :)
Aynen yaaa.. öksürük var benim şişkliklerim yetmezmiş gibi.. ilacın da faydası olmadı sanırım.. ayy sıcaklar milletin çenesi hormonlar hepsi çorba oldu :)) ben bugün 55 dereceyi gördüm evdeki derecede aldım hemen patlayacaktı yoksa. Allah yardımcımız olsun valla.
Gece dönerken eşim uyanıyor bakıyorum bikaç kez uykusu bölündü kalkıyorum ben de zaten uyucagim yok adam ise gidecek uyusun bari :)Sorma önceleri yardımsız kalkardım şimdi bir doktor bir de ebesi yardım ediyor kalkmamaayyy çok komik oluyor ama yaaa evde sürekli yatmak zorunda olduğumdan kalkarken herkes görüyor bazen oğlum anne yardım edim mi diyor daha bi trajedi
Slm kızlar dün öğleden sonra 5-10-5-10 dk şeklinde kasılmalarım oldu bebeğin hareketleri azdı saat 7 ye kadar bekledim bel ağrımda başlayınca dr aradım nts çekil yolla dedi acile gittik nts ye yattım 20 dk da sadece 1 kez kasılmam oldu ve bnm küçük yaramaz karnımda 4 dönmeye başladışaka gibi oyun yaptı anne babasına dr bol su iç ve bol bol dinlen dedi. Şimdi daha iyiyim 36. Haftaya bugün girdim eğer bu haftada doğarsa (inşallah vaktinde doğar) küveze alırlar mı? 2 hafta önce 2,5 kg du.
Benimkide indi canim seninde inmis,doktor bile olcuyor orayi eliyle bakiyor dogru yani.sende farkedersin nefes alman kolaylasiyor cunku asagiya indigi icin.Kızlar gobusler ne alemde bu inmiş muhabbeti nedir ki bana da demeye başladılar hatta yaşlı yengem kaç hafta var dedi üç dört dedim o kadar beklemez karnın yuvarlanmış yakında gelir dedi :) ben karın ve gogusten ibaretim eller ayaklar fil gibi hissettiriyor Allah yardım etsin sıcaklarda
Evet doktorlar elle karın kontrolü de yapıyor eski daralma yok bide iştah açıldı saat başı bişeyler tirtikliyorumBenimkide indi canim seninde inmis,doktor bile olcuyor orayi eliyle bakiyor dogru yani.sende farkedersin nefes alman kolaylasiyor cunku asagiya indigi icin.
Evet artık tıkanmıyor cunkü rahatsiz olmuyorum bende yemek yedimmi artik.Evet doktorlar elle karın kontrolü de yapıyor eski daralma yok bide iştah açıldı saat başı bişeyler tirtikliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?