temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Ben 33. Haftaya dun girdim. Karnim da 4 parmak asagida dogum yakin mi oluyo simdi

Kiz ben yapmiymde kim yapsin bu isleri esim yine anladigi kadarini yaptirdim ama benim yapcaklarim bitti bi mutfak dolaplarim silincek sen hangi sehirdi canim.

Yardım edecek kimse yoksa mecbursun tabii.. yine de çok yorulmadan yap. Adanadayım canım ben

Aaaa girememiştim siteye bir türlü şimdi bi bakayım dedim, ağzım açık kaldı canım. Maşallah kavuşmuşun bebeğine ben de dün kontrole gideceğini biliyorum ya ne yaptı ki acaba diye düşünüyordum, senin prens gelmiş bile :)) gözün aydın canım, Allahım analı-babalı, sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin inşallah. Benim de bugün kontrolüm vardı prensesimi hala bekliyoruz. Ne güzel sen kavuştun bebeğinedarısı bana ve kavuşmayı bekleyenlere olsun inşallah. Bebiş de sen de Allaha emanet olun kokla güzel yanaklarından.

Canım 36 dan sonrası normal Doğum sayılıyor. Prematüre sayılmıyor. Genelde de kuvöze girmiyorlar. Belki solunum sıkıntısı olursa bir iki gün giriyorlarmış. Ama düşük ihtimal demişti doktorum. Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah biraz daha bekler vaktinde gelir kuzun :)

Bu korseyi lohusa korsesi diye arattim hamile korsesi cikiyo o da gobegin altindan geciyo dogru korseye mi bakiyorum canim? Senin ki nasil
Doğum sonrası korse diye aldım ben eczaneden. Hamile korsesi başka. Hamilelikte çok bel ağrısı yaşayanlara bebeği rahat taşısın diye veriyorlar onu. Benimki iki ucu cırtcırtlı göğüsten kalçaya kadar saracak şekilde bir korse. Dikdörtgen birşey beline sarıyorsun canım.

arkadaşlar park beşik aldım kraft carmen içine hangi yatak alıcam kararsız kaldım

KRAFT yataş Microfit oyun parkı yatağı

veya

KRAFT yataş Microfit oyun parkı yatağı

sizce hangisi daha iyi yada baska secenek olarak ne önerebilirsiniz

Bilmem ben kocakarı laflarinin yalancisiyim o kadar düşük mu duruyor kız hakkaten... benim memem üstüne binmis şekilde duruyor hala.. Doguramiycam mi ki ben yaaa
Valla oyle otururken bile 4 parmagim sigiyo umarim erken dogum felan olmaz. dr um kocakari laflarina inanma demisti ama Pazartesi kontrolum var bakalim ne dicek

Valla oyle otururken bile 4 parmagim sigiyo umarim erken dogum felan olmaz. dr um kocakari laflarina inanma demisti ama Pazartesi kontrolum var bakalim ne dicek

Ya günden güne değişiyor benim karnım bende pek inanmam boyle şeylere zaten oyle bi durum olsa illa söyler doktorun.. Bosver aklimiza getirmeyelim erken dogumu bebise odaklanalim bakalım ne kadar olmuş boyusu kilosu inşallah iyidir bebisin vakti zamanında gelir..

Ahh canım benimm, öncelikle gözün aydın. Allahım analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Sağlık sıhhat nasip etsin. Dua edecem sana da bebeğine de. Rabbim sana da sabırlar versin. Bu günler de geçer inşallah, bebeğinle evinize mutlu mutlu dönersiniz inşallah.

Canım teşekkür ederim güzel dileklerini için. Allah kolay doğumlar versin inşallah:)

Benmki hep böyleydi ya:) annem zorlanırsın dedi hatta ama ne erken doğum oldu ne başka bişey:)) beklemedeyim. Ama normlde yukardaydıysa ve şimdi inmişse zaman yaklaşmış olabilir:)

Tammam canim. Cok tesekkur ederim.

Insallah caanim hepimizin ki saglikla zamanla gelir. Cok erken dogum duyunca insan olacak diye de endiseleniyo. Neyse dedigin gibi aklimiza getirmeyelim pazartesiyi iple cekiyorum

İnşallah cnm

Kızlar şiş ayaklarımı paylaşayım da sadece benim mi böyle oldu diye düşünmeyin aslında dudaklarım da silikonlu gibi ama paylasmicim :)))
Eki Görüntüle 2015416
Inan ayni benim ayaklar hatta uzun sure oturayim iki kati oluyor parmaklar kayboluyor bildigin dayanin bacularr yüzdük yüzdük kuyruguna geldik isin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…