- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #19.621
Bu korseyi lohusa korsesi diye arattim hamile korsesi cikiyo o da gobegin altindan geciyo dogru korseye mi bakiyorum canim? Senin ki nasil
Ben 33. Haftaya dun girdim. Karnim da 4 parmak asagida dogum yakin mi oluyo simdiKarnin göğsünden dört parmak aşağıda olursa doğum yakin demektir diyorlar banada.. Bende sabah aşağısında aksama doğru yukarısında oluyor o nolcak diyorum camis gibi yiyince oradaki boşluk doluyo çünkü..
Enem ne tatlı hamissin sen ole..Kendim dışında bütün hamileler çok tatlis geliyor bana yav..
Kiz ben yapmiymde kim yapsin bu isleri esim yine anladigi kadarini yaptirdim ama benim yapcaklarim bitti bi mutfak dolaplarim silincek sen hangi sehirdi canim.
Ben 33. Haftaya dun girdim. Karnim da 4 parmak asagida dogum yakin mi oluyo simdi
Aaaa girememiştim siteye bir türlü şimdi bi bakayım dedim, ağzım açık kaldı canım. Maşallah kavuşmuşun bebeğineKızlar bugün saat 4de suyum geldi sancim yoktu hastaneye geldik 2 cm açılmam vardı. Saat 11e kadar suni sancı verildı açılmam 4e çıktı. 15 kere falan muayene edildim çocuğun başında ödem olma ihtimali var dedi doktorum. Aşağı inmedi bir türlü. Mecburen sezeryana alındım. Bebeğime sağ salim kavuştum çok şükür iyiyiz. Spiral oldum ağrılarım var artık bebegimi emzirmeye çalışıyorum:) dua edin bende sizlere ettim hep tüm gün:)
Canım 36 dan sonrası normal Doğum sayılıyor. Prematüre sayılmıyor. Genelde de kuvöze girmiyorlar. Belki solunum sıkıntısı olursa bir iki gün giriyorlarmış. Ama düşük ihtimal demişti doktorum. Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah biraz daha bekler vaktinde gelir kuzun :)Slm kızlar dün öğleden sonra 5-10-5-10 dk şeklinde kasılmalarım oldu bebeğin hareketleri azdı saat 7 ye kadar bekledim bel ağrımda başlayınca dr aradım nts çekil yolla dedi acile gittik nts ye yattım 20 dk da sadece 1 kez kasılmam oldu ve bnm küçük yaramaz karnımda 4 dönmeye başladışaka gibi oyun yaptı anne babasına dr bol su iç ve bol bol dinlen dedi. Şimdi daha iyiyim 36. Haftaya bugün girdim eğer bu haftada doğarsa (inşallah vaktinde doğar) küveze alırlar mı? 2 hafta önce 2,5 kg du.
Doğum sonrası korse diye aldım ben eczaneden. Hamile korsesi başka. Hamilelikte çok bel ağrısı yaşayanlara bebeği rahat taşısın diye veriyorlar onu. Benimki iki ucu cırtcırtlı göğüsten kalçaya kadar saracak şekilde bir korse. Dikdörtgen birşey beline sarıyorsun canım.Bu korseyi lohusa korsesi diye arattim hamile korsesi cikiyo o da gobegin altindan geciyo dogru korseye mi bakiyorum canim? Senin ki nasil
Valla oyle otururken bile 4 parmagim sigiyoBilmem ben kocakarı laflarinin yalancisiyimo kadar düşük mu duruyor kız hakkaten... benim memem üstüne binmis şekilde duruyor hala.. Doguramiycam mi ki ben yaaa
Valla oyle otururken bile 4 parmagim sigiyoumarim erken dogum felan olmaz. dr um kocakari laflarina inanma demisti ama Pazartesi kontrolum var bakalim ne dicek
Ahh canım benimm, öncelikle gözün aydın. Allahım analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Sağlık sıhhat nasip etsin. Dua edecem sana da bebeğine de. Rabbim sana da sabırlar versin. Bu günler de geçer inşallah, bebeğinle evinize mutlu mutlu dönersiniz inşallah.Kızlar.
Bebeğimi doğurdum çok şükür.
Suyum geldikten 20 saat sonra normal yolla doğurdum. O günden beri bebeğim ve ben hastane kapılarından eve gelemedik. Çok sorunlar oldu. Bırada şuanda uzun uzun yazamayacağım. Beneğimi bugün yine hast. Yatırdık dua edin yavruma. İlerde sorunlarımız geçtiğinde siize detaylı bir şekilde yazacağım. Ama şuan halim yok.
Canım teşekkür ederim güzel dileklerini için. Allah kolay doğumlar versin inşallah:)Aaaa girememiştim siteye bir türlü şimdi bi bakayım dedim, ağzım açık kaldı canım. Maşallah kavuşmuşun bebeğineben de dün kontrole gideceğini biliyorum ya ne yaptı ki acaba diye düşünüyordum, senin prens gelmiş bile :)) gözün aydın canım, Allahım analı-babalı, sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin inşallah. Benim de bugün kontrolüm vardı prensesimi hala bekliyoruz. Ne güzel sen kavuştun bebeğine darısı bana ve kavuşmayı bekleyenlere olsun inşallah. Bebiş de sen de Allaha emanet olun kokla güzel yanaklarından.
Benmki hep böyleydi ya:) annem zorlanırsın dedi hatta ama ne erken doğum oldu ne başka bişey:)) beklemedeyim. Ama normlde yukardaydıysa ve şimdi inmişse zaman yaklaşmış olabilir:)Kızlar gobusler ne alemde bu inmiş muhabbeti nedir ki bana da demeye başladılar hatta yaşlı yengem kaç hafta var dedi üç dört dedim o kadar beklemez karnın yuvarlanmış yakında gelir dedi :) ben karın ve gogusten ibaretim eller ayaklar fil gibi hissettiriyor Allah yardım etsin sıcaklarda
Tammam canim. Cok tesekkur ederim.Canım 36 dan sonrası normal Doğum sayılıyor. Prematüre sayılmıyor. Genelde de kuvöze girmiyorlar. Belki solunum sıkıntısı olursa bir iki gün giriyorlarmış. Ama düşük ihtimal demişti doktorum. Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah biraz daha bekler vaktinde gelir kuzun :)
Doğum sonrası korse diye aldım ben eczaneden. Hamile korsesi başka. Hamilelikte çok bel ağrısı yaşayanlara bebeği rahat taşısın diye veriyorlar onu. Benimki iki ucu cırtcırtlı göğüsten kalçaya kadar saracak şekilde bir korse. Dikdörtgen birşey beline sarıyorsun canım.
Insallah caanim hepimizin ki saglikla zamanla gelirYa günden güne değişiyor benim karnım bende pek inanmam boyle şeylere zaten oyle bi durum olsa illa söyler doktorun.. Bosver aklimiza getirmeyelim erken dogumu bebise odaklanalim bakalım ne kadar olmuş boyusu kilosu inşallah iyidir bebisin vakti zamanında gelir..
İnşallah cnmCanım 36 dan sonrası normal Doğum sayılıyor. Prematüre sayılmıyor. Genelde de kuvöze girmiyorlar. Belki solunum sıkıntısı olursa bir iki gün giriyorlarmış. Ama düşük ihtimal demişti doktorum. Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah biraz daha bekler vaktinde gelir kuzun :)
Doğum sonrası korse diye aldım ben eczaneden. Hamile korsesi başka. Hamilelikte çok bel ağrısı yaşayanlara bebeği rahat taşısın diye veriyorlar onu. Benimki iki ucu cırtcırtlı göğüsten kalçaya kadar saracak şekilde bir korse. Dikdörtgen birşey beline sarıyorsun canım.
Işte göbeği açık ta kalsa giyebiliyorum canım :)Canim sen yine icine girebiliyorsun ben esimin atletiyle geziyorum evde baska hicbi sey olmuyo cunkukardesim baba gibi oldun diyo :)
Inan ayni benim ayaklar hatta uzun sure oturayim iki kati oluyor parmaklar kayboluyor bildiginKızlar şiş ayaklarımı paylaşayım da sadece benim mi böyle oldu diye düşünmeyin aslında dudaklarım da silikonlu gibi ama paylasmicim :)))
Eki Görüntüle 2015416
Sen nerelerdesin sahi epeydir yoktunBen yokken neler olmuş nelerr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?