- 20 Kasım 2016
- 4.977
- 6.676
- 158
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #19.661
Slm tatlım , doğum tarihin belli mi? Benim önden gidiyor ama doktor regl tarihine göre bakicak organ gelisimi için . Bende o yuzden erken aldırmak istemiyorum günah çocuğaBenimde hafif penpe akintiyla karisik geliyor kaç gundur ama nişan deyil sanki hafiftende ara ara suyum siziyor gibi 3haftadir drma gidemedim izinliydi p.tesiye aldim cok sukur ama benim dogumda yakin hissediyorum.
Kötü olmuş senin bende olmadi şişlik ama dua etmek Lazım bacım ya eylülde doğursaydikKızlar şiş ayaklarımı paylaşayım da sadece benim mi böyle oldu diye düşünmeyin aslında dudaklarım da silikonlu gibi ama paylasmicim :)))
Eki Görüntüle 2015416
Çok şükür o kadar beklemezler herhalde :) bu iyi hali yukarda tuttum bide az yürüdüğümde gör ben korkuyorum patlayacak diyeKötü olmuş senin bende olmadi şişlik ama dua etmek Lazım bacım ya eylülde doğursaydik
Bıraz zor canım bana kalırsa ama döner mi döner yani. Dönerse tamam da dönmezse de illa normal doğum diye diretme hayırlısı neyse o olsun.Kızlar 39 haftada bebek doğum pozisyonu alıyormu benimki hala almamış
Canim seni anliyorum ama bebekler ne zaman dunyaya gelmek istiyorsa o zaman geliyor. Sezeryan olanlar bile zamanini ayarlayamiyabiliyor. Birde normal tarihin bile dolmamis aslinda. Senin bebegin anne karninda olamasi gereken zamanda gelicek. Erken geleneler aceleci yani. Kendini strese sokma sakin. Benim dogumdan sonra kimsem yoktu yanimda. Esimle birlikte hallettik herseyi. 2. De kayinvalidemin yazliginda dogum yaptim ama bebekle ben ilgilendim. Oglumla da esim yine kimseden fayda gormedim. 3. Cocukta da 10 gunlukken felan 3 cocukla yanliz kalicak gibiyim.Kızlar doğuramıyorum yaa sinir oldum tahmini doğum tarihim 7 temmuz yani 5 gün var ama bende kıytırık adet sancısının başka bişey yok belim falan ağırmıyor, bebek hala kanala girmedi, üstüne üstlük memleketten annemler geldi doğum için 10 gün oldu geleli onlar da ayrı strese sokuyor hiç doğurmaya niyetin yok diyip duruyorlar. 42. Haftaya kadar beklemekten çok korkuyorum. Öyle olursa hem annemler sıkılacak burada kalmaktan hem benimsıkacaklar hem de asıl doğumdan sonra yardım etmesi gerekirken doğum sonrası kalmayı pek tercih etmeyecekler. Bir yandan Sezer'den yapayım diyorum bir yandan da o kadar bekledim istedim normal doğum olsun diyorum. Bi akıl verin ya off çok stresliyim
Senin bence geliyor yavaş yavaş bugün olmazsa yarın dogurursun en gec bence duşa gir sıcak suyla beline masaj yap normal doğum egzersizleri yap doğumun daha kolay olur şancin iyice sidsetlerinden de doktora gitBu sanci nasil oluyor ya 10 dk da bir boyle zonklama gibi biseler oluyo.agri giriyo biraz acitiyo sonra yavasliyo bida yukseliyo bida dusuyo.sonra duruyo 10 dk sonra bida oluyo ama siddetli degil ole dusundugum gibi.cogaliyo yavasliyo cogaliyo yavasliyo duruyo 10 dk sonra bidaha kasilmayla birlikte oluyo ay gelcekmiki insallah geliyodur
Benm arkadasim eylül 28de doğum yapmıştı ya fil ayağı diyorduk ayaklar bilekler acaip şişmişti fil hastaları gibi ama tabi düzeldi doğumdan sonra çok zor ya anlıyorum seni. Benimde hafif ödem var ama belirgin degil canimÇok şükür o kadar beklemezler herhalde :) bu iyi hali yukarda tuttum bide az yürüdüğümde gör ben korkuyorum patlayacak diye
Alabiliyor canim. Almasa bile aslinda ebe ve doktorlar dogum esnasinda cevirebiliyorlar. Ama bunun yerine sexeryani tercih eden doktor cok. Ama sezeryan yapacsk dahi olsa,doktorunun normal dogum zamanini beklemesi daha iyi. Demekki bebeginde gelismeye devam ediyor.Kızlar 39 haftada bebek doğum pozisyonu alıyormu benimki hala almamış
Niyeti var bence canim :) doktoruna haber ver bence. 10 dk ya arasi dustuyse acilman vardir.Bu sanci nasil oluyor ya 10 dk da bir boyle zonklama gibi biseler oluyo.agri giriyo biraz acitiyo sonra yavasliyo bida yukseliyo bida dusuyo.sonra duruyo 10 dk sonra bida oluyo ama siddetli degil ole dusundugum gibi.cogaliyo yavasliyo cogaliyo yavasliyo duruyo 10 dk sonra bidaha kasilmayla birlikte oluyo ay gelcekmiki insallah geliyodur
Niyeti var bence canim :) doktoruna haber ver bence. 10 dk ya arasi dustuyse acilman vardir.
Ay insallah ya bi sicak dusa giriyim falan bakim hala devamsa haber veririm doktora insallah kandirmiyodur annesini uzmez hic suni sanci yemek istemiyodum kendi gelir insallahSenin bence geliyor yavaş yavaş bugün olmazsa yarın dogurursun en gec bence duşa gir sıcak suyla beline masaj yap normal doğum egzersizleri yap doğumun daha kolay olur şancin iyice sidsetlerinden de doktora git
62 ile hamile kaldım. 72 ile doğuma gittim. Eve geldim 66 idim. 4 kilom kaldı şuan. Süt için yediklerimden kilo almazsam. Karnım biraz biraz küçüldü ama şiş hala.baldan_madam doğumdan sonra kilo durumun nasıl oldu eski haline gelebildin mi ?
Dusa girip uzan canim. Ilk sancilar cok siddetli olmaz ama kendini hissettirir. Benim ilk sancilarin arasi uzundu baya. 3 saatte birdi. Sonradan arasi kisalmisti. Doktorunu arayip haber verirsen o seni yonlendirir. Herkesinde sancisi ayni olmuyor zaten.Ay insallah ya bi sicak dusa giriyim falan bakim hala devamsa haber veririm doktora insallah kandirmiyodur annesini uzmez hic suni sanci yemek istemiyodum kendi gelir insallah
Canim anca iner. Birde sen sezeryan oldun. Sezeryan da biraz daha gec karin toparliyor. Benim haftasina toparlardi baya ama tam olarak karnin yerine oturmasi uzun suruyor.62 ile hamile kaldım. 72 ile doğuma gittim. Eve geldim 66 idim. 4 kilom kaldı şuan. Süt için yediklerimden kilo almazsam. Karnım biraz biraz küçüldü ama şiş hala.
Kızlar aranızda travacort kullananınız var mı? Aile hekimim özellikle belirterek sade ce 2 kere kullanayım demişti. Ancak öyle bi kaşıntım var ki dayanamadım 1 haftada içinde sadece 2 kere sürdüm. Kremin kortizonlu olduğunu biliyorum sizce bişey olur mu
Bu sanci nasil oluyor ya 10 dk da bir boyle zonklama gibi biseler oluyo.agri giriyo biraz acitiyo sonra yavasliyo bida yukseliyo bida dusuyo.sonra duruyo 10 dk sonra bida oluyo ama siddetli degil ole dusundugum gibi.cogaliyo yavasliyo cogaliyo yavasliyo duruyo 10 dk sonra bidaha kasilmayla birlikte oluyo ay gelcekmiki insallah geliyodur
2 haftam kaldı en fazla 2 kilo alrrım desem 13 -14 kilyla bitiriirm bende diye dusunuyorum. cogu arkadasım sut vericem diye cok kilo aldı dusun gebelikte almadıgı kiloyu 2 ayda aldı bi de kalıcı oluyor onu vermesi cok zor.regl oldugun zaman 3 kilon zaten gidicek rahim küçülecek ,biz zaten hamile kaldıgımızda da zayıftık o avantajımız var .62 ile hamile kaldım. 72 ile doğuma gittim. Eve geldim 66 idim. 4 kilom kaldı şuan. Süt için yediklerimden kilo almazsam. Karnım biraz biraz küçüldü ama şiş hala.
Valla canim bende aynı durumdayım. Hafif bel ağrım dışında hiçbir belirtin yok. Ne sandım var ne suyum geliyor, ne de nişan. Oglusumun keyfi yerinde sanırım. Salı günü sezeryan gozukuyor bana. Belki dedim salı ya kadar gelir ama yok gelmicek bu sipa anlaşıldıKızlar doğuramıyorum yaa sinir oldum tahmini doğum tarihim 7 temmuz yani 5 gün var ama bende kıytırık adet sancısının başka bişey yok belim falan ağırmıyor, bebek hala kanala girmedi, üstüne üstlük memleketten annemler geldi doğum için 10 gün oldu geleli onlar da ayrı strese sokuyor hiç doğurmaya niyetin yok diyip duruyorlar. 42. Haftaya kadar beklemekten çok korkuyorum. Öyle olursa hem annemler sıkılacak burada kalmaktan hem benimsıkacaklar hem de asıl doğumdan sonra yardım etmesi gerekirken doğum sonrası kalmayı pek tercih etmeyecekler. Bir yandan Sezer'den yapayım diyorum bir yandan da o kadar bekledim istedim normal doğum olsun diyorum. Bi akıl verin ya off çok stresliyim
Ben de 7 kilo aldim. Ama benim dogumdan sonra adet olmam 1 seneyi geciyor. Regli olunca da kilo vermiyorum ama karnim eski sekline gelmis oluyor. Emzirme doneminde nasil olsa bebek emer ve kilo olmaz diyerek fazla yenirse cok kilo aliniyor. Anne icin gerekli olan bol sivi ve vucudun dinlenemebilmesi bence o zaman kilo alinmiyor aksine kilo kaybi oluyor. Birde herkes aman sut olsun serbet ic, sut olsun bunu ye diyerek baski yapiyor. Ozellikle ilk bebekte. Hele ki zayif bir anne isen tek dusundukleri sen zayifsin senin sutun olmaz demek.2 haftam kaldı en fazla 2 kilo alrrım desem 13 -14 kilyla bitiriirm bende diye dusunuyorum. cogu arkadasım sut vericem diye cok kilo aldı dusun gebelikte almadıgı kiloyu 2 ayda aldı bi de kalıcı oluyor onu vermesi cok zor.regl oldugun zaman 3 kilon zaten gidicek rahim küçülecek ,biz zaten hamile kaldıgımızda da zayıftık o avantajımız var .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?