temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

fizikcii25 canim stres yapma bebegin gelecegi zamani biliyor bir anda sanci giriverir hic bir belirti yokken dogurursun belki.
Benim de annemler 3 haftadir yanimda erken dogum riski oldugunda gelmislerdir. Sali gunu 37 im dolucak kardesim dogsun artik ben yaz okuluna gidicem gormeden gitmiyim diyo. Annemin de saglik sorunlari var daha fazla kalmasi zor olucak, dogumunda yaninda olmak istedim hep ama bu gidisle olamicam diyo. Kv yi cagircaz heralde ama ben kendi ailem olsun istiyorum yanimda bi yandan da sirf bu yuzden cocugum erken dogmasin diyorum. Cok karisik durumlar valla. Ama senin gunun cok az kalmis sansin yüksek. Benim ilaclari kesince doğacak mi dogmicak mi bilemiyorum her an tetikte beklicem.

Benimde hafif penpe akintiyla karisik geliyor kaç gundur ama nişan deyil sanki hafiftende ara ara suyum siziyor gibi 3haftadir drma gidemedim izinliydi p.tesiye aldim cok sukur ama benim dogumda yakin hissediyorum.
Slm tatlım , doğum tarihin belli mi? Benim önden gidiyor ama doktor regl tarihine göre bakicak organ gelisimi için . Bende o yuzden erken aldırmak istemiyorum günah çocuğa

Bu sanci nasil oluyor ya 10 dk da bir boyle zonklama gibi biseler oluyo.agri giriyo biraz acitiyo sonra yavasliyo bida yukseliyo bida dusuyo.sonra duruyo 10 dk sonra bida oluyo ama siddetli degil ole dusundugum gibi.cogaliyo yavasliyo cogaliyo yavasliyo duruyo 10 dk sonra bidaha kasilmayla birlikte oluyo ay gelcekmiki insallah geliyodur

Canim seni anliyorum ama bebekler ne zaman dunyaya gelmek istiyorsa o zaman geliyor. Sezeryan olanlar bile zamanini ayarlayamiyabiliyor. Birde normal tarihin bile dolmamis aslinda. Senin bebegin anne karninda olamasi gereken zamanda gelicek. Erken geleneler aceleci yani. Kendini strese sokma sakin. Benim dogumdan sonra kimsem yoktu yanimda. Esimle birlikte hallettik herseyi. 2. De kayinvalidemin yazliginda dogum yaptim ama bebekle ben ilgilendim. Oglumla da esim yine kimseden fayda gormedim. 3. Cocukta da 10 gunlukken felan 3 cocukla yanliz kalicak gibiyim.

Senin bence geliyor yavaş yavaş bugün olmazsa yarın dogurursun en gec bence duşa gir sıcak suyla beline masaj yap normal doğum egzersizleri yap doğumun daha kolay olur şancin iyice sidsetlerinden de doktora git

Çok şükür o kadar beklemezler herhalde :) bu iyi hali yukarda tuttum bide az yürüdüğümde gör ben korkuyorum patlayacak diye
Benm arkadasim eylül 28de doğum yapmıştı ya fil ayağı diyorduk ayaklar bilekler acaip şişmişti fil hastaları gibi ama tabi düzeldi doğumdan sonra çok zor ya anlıyorum seni. Benimde hafif ödem var ama belirgin degil canim

Kızlar 39 haftada bebek doğum pozisyonu alıyormu benimki hala almamış
Alabiliyor canim. Almasa bile aslinda ebe ve doktorlar dogum esnasinda cevirebiliyorlar. Ama bunun yerine sexeryani tercih eden doktor cok. Ama sezeryan yapacsk dahi olsa,doktorunun normal dogum zamanini beklemesi daha iyi. Demekki bebeginde gelismeye devam ediyor.

Niyeti var bence canim :) doktoruna haber ver bence. 10 dk ya arasi dustuyse acilman vardir.

Niyeti var bence canim :) doktoruna haber ver bence. 10 dk ya arasi dustuyse acilman vardir.
Senin bence geliyor yavaş yavaş bugün olmazsa yarın dogurursun en gec bence duşa gir sıcak suyla beline masaj yap normal doğum egzersizleri yap doğumun daha kolay olur şancin iyice sidsetlerinden de doktora git
Ay insallah ya bi sicak dusa giriyim falan bakim hala devamsa haber veririm doktora insallah kandirmiyodur annesini uzmez hic suni sanci yemek istemiyodum kendi gelir insallah

Ay insallah ya bi sicak dusa giriyim falan bakim hala devamsa haber veririm doktora insallah kandirmiyodur annesini uzmez hic suni sanci yemek istemiyodum kendi gelir insallah
Dusa girip uzan canim. Ilk sancilar cok siddetli olmaz ama kendini hissettirir. Benim ilk sancilarin arasi uzundu baya. 3 saatte birdi. Sonradan arasi kisalmisti. Doktorunu arayip haber verirsen o seni yonlendirir. Herkesinde sancisi ayni olmuyor zaten.

62 ile hamile kaldım. 72 ile doğuma gittim. Eve geldim 66 idim. 4 kilom kaldı şuan. Süt için yediklerimden kilo almazsam. Karnım biraz biraz küçüldü ama şiş hala.
Canim anca iner. Birde sen sezeryan oldun. Sezeryan da biraz daha gec karin toparliyor. Benim haftasina toparlardi baya ama tam olarak karnin yerine oturmasi uzun suruyor.

İlk hamileliğimde kullandım sorun olmadı canım.

Yavaştan başlamış canım doktorunu ara duşunu al o ne derse onu yap sonra hadi bakalım geliyor desene :)

62 ile hamile kaldım. 72 ile doğuma gittim. Eve geldim 66 idim. 4 kilom kaldı şuan. Süt için yediklerimden kilo almazsam. Karnım biraz biraz küçüldü ama şiş hala.
2 haftam kaldı en fazla 2 kilo alrrım desem 13 -14 kilyla bitiriirm bende diye dusunuyorum. cogu arkadasım sut vericem diye cok kilo aldı dusun gebelikte almadıgı kiloyu 2 ayda aldı bi de kalıcı oluyor onu vermesi cok zor.regl oldugun zaman 3 kilon zaten gidicek rahim küçülecek ,biz zaten hamile kaldıgımızda da zayıftık o avantajımız var .

Valla canim bende aynı durumdayım. Hafif bel ağrım dışında hiçbir belirtin yok. Ne sandım var ne suyum geliyor, ne de nişan. Oglusumun keyfi yerinde sanırım. Salı günü sezeryan gozukuyor bana. Belki dedim salı ya kadar gelir ama yok gelmicek bu sipa anlaşıldı

Ben de 7 kilo aldim. Ama benim dogumdan sonra adet olmam 1 seneyi geciyor. Regli olunca da kilo vermiyorum ama karnim eski sekline gelmis oluyor. Emzirme doneminde nasil olsa bebek emer ve kilo olmaz diyerek fazla yenirse cok kilo aliniyor. Anne icin gerekli olan bol sivi ve vucudun dinlenemebilmesi bence o zaman kilo alinmiyor aksine kilo kaybi oluyor. Birde herkes aman sut olsun serbet ic, sut olsun bunu ye diyerek baski yapiyor. Ozellikle ilk bebekte. Hele ki zayif bir anne isen tek dusundukleri sen zayifsin senin sutun olmaz demek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…