temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Offf en kafama taktigim konu su an o. Her kafadan bir ses çıkacak. Aslında kimse yanimda kalmasın istiyorum ama ilk cocugum ne derece kendim bakabilirim onu da bilmiyorum. Annem kalınca kv me kalma diyemicem o da is yapmaya geldi mi ben bebeğe bakayım sen bildiğin gibi yap dicek daha çok stres olcam. Valla su olaylar bir an önce geçse keşke

Aynı şeyleri yaşıyoruz yaa valla hiç belli olmaZ belki 42. Haftaya kadar bekletirse doktor 15-20 gün daha bekletir Halbuki Doğum tarihin 7 temmuz diyip duruyordu

Aynen benim de taş gibi oluyor kasıklarım adet sancısı gibi gidiyo sonra hfifliyor 20 dk civarı sonra yine aynı oluyor. Ama Doğum sancısı çok şiddetli olur dediklerinden anlayamıyorum yalancı sancı mı Doğum sancısı mı

Yavaştan başlamış canım doktorunu ara duşunu al o ne derse onu yap sonra hadi bakalım geliyor desene :)
Aldim dusumu uzandim takipteyim suan bazen cok net geliyo bazen hafif geciyo.anlamamakta ne kotu ya.bosuna milleti ayaga kaldrmkta istemiyorum.insallah geliyodur

Doğru diyorsun ama onlar da öyle demiyor ama yok bebeğin geleceği gün belli olmaZ falan diye ... son haftalar sağ stresliymiş ama ya

Aynı tarih seninle benim tahmini Doğum tarihi. Ben de Çarşamba gidicem kontrole ama doktora kalsa cuma gel diyor. Son zamanlarda doktoruma da pek güvenim kalmadı belki benim tedirginliğimden ama geçen hafta kontrole gittiğimde 10 gün sonra gel diyince şok oldum

Valla benim plasenta yaşlanmaya başladığı için 40. Haftadan sonra riskli dedi. Perşembe gittiğimde 4 temmuza kadar beklemek istiyorum o zamana kadar gelmezse kendi o gün sezeryanla alalım dedi. Normal istediğim için üzüldüm biraz ama yapicak bisey yok. Bebegimi riske atmaktansa sezeryan olucam artık

Aynen bende anliyamiyorum iste zaten oyleyse siddetlenir yani nasil olsa.hemen hastaneyede gitmek istemiyorum zaten bekliycem bi gelen sanci bidahakiyle tutmuyo cunku.Belki yavas yavas belirtidir bakalim nolcak

Canım sakın başkasına sinirlenip gerilip yolundan dönme. Elbette bir sıkıntı olursa sezaryen yaptırırsın ama az bi zamanın kaldı. Aileni istersen gönder Doğumdan sonra gelsinler. Benimkiler gelmiyor ben de doğum yapınca aratacağım eşimi haber vermek için. El gibi davranıyorlar. En çok ihtiyacımız olduğu zamanda ya yoklar varlarsa da gerip duruyorlar. Canları sağolsun. Hiç germe kendini

aradasımı
canım ben kimsenin lafına göre hareket etmıyorum inadına yıyecegim varsada dediklieri için yemem

baldan_madam
doğum yaptım kızlar:) Bebiş de ben de iyiyiz çok şükür.Tek sorun henüz sütüm gelmedi bol bol emzirme çalışması yapıyoruz göğüslerim çok acıdı ama hala süt yok.Senin sütün geldi mi canım sen nasılsın bebeğin nasıl?Sayfa çok ilerlemiş okuyamadım ancak fırsat bulabildim yazmaya.Doğum yapan oldu mu başka?Allah herkesi sağlıkla bebeğine kavuştursun:) çok çok güzel bir duygu:)

öyle doğru diyorsun ama ben türkiye haritasının bir ucundaysam ailem de diğer ucunda o kadar ki uzağız..arabayla 24 saat uzaklıkta uçakla ise aktarmalı en az 7 saat

Canim anca iner. Birde sen sezeryan oldun. Sezeryan da biraz daha gec karin toparliyor. Benim haftasina toparlardi baya ama tam olarak karnin yerine oturmasi uzun suruyor.
Aynen canım sezeryan olunca daha geç oluyormuş. Kanamam nerdeyse bitti ama tekrar artar mı bilmiyorum. Korse aldım onu takıyorum mümkün olduğunca. İnşallah faydası olur.

Ben de alabilirim. Su içiyorum sıvı tüketiyorum ama yetmiyor çoğalmadı sütüm bir türlü. O yüzden ne bulursam kim ne iyi derse yiyorum içiyorum. Kilo hiç umrumda değil açıkcası şuan. Hayırlı bakalım

Canım gözünaydın :) süt duş ve uykudan sonra geldi benim. Bebek iyi çok şükür sıkıntı yok. Sütüm az benim de. Bebek de zayıf çok ememiyor. Savaşıyoruz memeyle. Biraz süt daha çok mama besleniyoruz şuan. Hayırlısı inşallah sütüm artar da biraz emer. Duş uyku üstüne kesin gelir sütün canım stres yapma gelmedi diye. Bir de makine varsa sağ. Öyle öyle artacak. Bebeğinin adını ve tam hafta gün yazıp beni etiketlersen listeye ekleyim sizi de canım :)
Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah :)

Gözün aydın canımmm:))) aminn inşallah :) duş falan aldıktan sonra sütün gelir canım :) sağlıkla büyüsün:))

Gozunuz aydin canim bebegin ve senin iyi olmaniza sevindim :) insallah sutun de tez zamanda gelir hic gerilme bebisine sag salim kavuştun ya gerisi de hallolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…