temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Benm çıktı ama testin yapıldğı günden önceki 2-3 gün baya et yemiştk. Onu bi sorun olarak görmemişti dr. Enfeksiyon vardı Zaten sadece su içmeyi iyice artırmak lazım protein çoksa
Nette idrarda protein gebelik zehirlenmesine neden olabilir diyor ama beraberinde tansiyon yüksek olursa olur sanırım bilmiyorum ki tecrübesizlik kötü

Canim sen zaten 10 kilocuk almissin hamileyken bile hic takılma bence de kilo verilir illa ki bebislerin beslenebilmesi daha onemli. Ben su ana kadar 15 kilo aldim baska derdim yokken onu ve catlaklarimi takiyodum kafama ama simdi bebegimin gelisimi tamamlansin sag salim doğsun da gerisi umrumda degil diyorum. Dogsa da ben de emzirme muhabbetlerine gecebilsem

Korseyi hangisinden aldınız lateks mi normal mi atlet şekli olanda var boxer gibi olanda. Bende sezeryan olacağım onun için şimdiden alıp hazır bulundurmak istiyorum

Bu bahsettiğiniz liste nedir cnm?

baldan_madam Canım bildiğim kadarıyla sende sezeryan olmuştun. Göbeğin için korse falan bisey kullaniyr musun. Bir de ne zaman başlamam gerekiyor. Bu ameliyat yerim mahvetti beni çok zor hareket ediyorum. Otururken de anestezi yerim ağrıyor böbreklerim belim falan.

hayırlı uğurulu olsun cnm Allah analı babalaı büyütsün inş darısı başımıza. Normal doğum mu olmuştu?

Şuan ben de emzirmenin ardından mama vermek zorunda kalıyorum.İnşallah benim sütüm gelir senin de bol bol sütlerin olur.Bebeğimin adı Simay 30.06.2017 de 39.haftada doğdu beni de ekle listeye:)

Aynen öyle canım. Sen zoru başardın maşallah:) boşver içerde durduğu kar. Ben çocuğu nasıl serinleticem diye kafayı yiycem. İçerde bakması daha kolay bir dahakine allah nasip ederse şubatta falan doğururum. Yak kaloriferi ısınsın bu ne yaa yandık valla

Korseyi hangisinden aldınız lateks mi normal mi atlet şekli olanda var boxer gibi olanda. Bende sezeryan olacağım onun için şimdiden alıp hazır bulundurmak istiyorum

Bu bahsettiğiniz liste nedir cnm?
Konunun en başında ilk mesaja annelerimizi bebeklerin ismini ve doğdukları haftayı yazıyorum canım. Birbirimizi kolay takip edebilelim ilerleyen zamanlarda diye.

Korse kullanıyorum canım üç gün oldu başlayalı. Ama 7. Gün kontrolde başlayabilirsin demişti doktorum. Dikişlerin iki cm üstünden olacak şekilde tak dedi. Bel korseleri gibi iki ucu cırtcırtlı beline sarıp yapıştırıyorsun. @gunesmk altı üstü yok sadece göbek kısmını kaplıyor. Çamaşır gibi değil.
Ben de yeni yeni iyileştim canım. İlk on gün zor geçti. Ama yine de yatmadım. Yattıkça iyileşme gecikiyor. Zor da olsa hareket ettim yürüdüm. Allah yardımcın olsun. Ben de idrarımı yaparken çok zorlandım başlarda ama geçti çok şükür.

Kizlar kayinpederim aradı şimdi. Oturmaya, çay içmeye geliyorlarmis bana. Arkadan kayinvalidem bağırıyor yemeğe gelmicez çay içmeye diye. Oldu bide yemeğe gelseydiniz diyesim geldi. Salı günü doğum yapicam ben ne çay içmesi bu şimdi. Temizlik için bir kere arayıp sormayan insan şimdi oturmaya geliyor. Ben mi abartiyorum kızlar kafayı yicem bisey söyleyin. Ev zaten sıcak kısacık elbiseyle geziyordum şimdi normal giyinmem gerek bide sütyen tak sıcaktan kopurucem iyice. Akşam serinine ütü yaparım diyordum o da yarına son gune kalicak şimdi.

beyazyalan canım uzun süredir giremiyorsun aklıma geliyor hep nasılsınız çok merak ediyorum. Senden de güzel haberleri alırız inşallah en kısa zamanda
bugün 40 mız çıktı. şimdi fırsat bulabildim buraya girmeye 10 temmuzda ameliyat olacak PUV diye bir hastalk varmış türkçesi böbrek çıkışında darlık varmış o yüzden idrarı böbreklerine geri kaçıyormuş ,galiba kalbinde de delik var yarın belli olacak ,çok yavaş kilo alıyor ve çok zor günler geçiriyoruz.çok fazla ilaç alıyor ben onu öyle görmeye dayanamıyorum kızlar 40 gün neler yaşadım bende inanamıyorum dua edin bize ameliyat ile sorunu çözülsün bebeğimin.doya doya sarılıp koklayamadım sadece bir kere emzire bildim onun hatırası ile avutuyorum kendimi.

canım doğmuş bebeğin çok sevindim :) ne çok olmuş girmeyeli özlemişim buraları

ah canım benim inşallah iyi geçicek ameliyatı bebeğinin.

Canim benimkiler dogumdan sonra ikiside kavga etti. Annem kizima boyle davranirsaniz. Alip gidicem artik. Bicak kemige dayandi demisti. Dusun kavgayi ama annem hakliydi. Dogum yapip eve geldim. Benden surekli is bekledi. Onu da gectim annem birseylet yapmak isteyince surat yapti. Eli ile annemi itti felan. O yuzden kendim baktim hep ama hicte zor olmadi. Banyolarina bile sokmadim. Simdi ikiside benden baskasini gozu gormez :)

canım doğmuş bebeğin çok sevindim :) ne çok olmuş girmeyeli özlemişim buraları
Canım mesajını okuduğuma öyle sevindim ki anlatamam son yazdığından beri hep dua ediyorum kötü birşey olmasın diye hep bekliyorum yazarsın belki diye. Dualarımız boşa çıkmamış çok şükür allaha. İnşallah iyileşecek evinize de gideceksiniz canım
Sağol oğlumuz da geldi aceleci bebeklerden ikincisi oldu 33+5 te doğdu. Ufak tefek sıkıntılarımız oldu ama iyi çok şükür.
Ay şuan gerçekten çok mutlu oldum. İnşallah eve gidiyoruz diye de müjde vereceksin bize. Dua ediyorum sana hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…