- 18 Eylül 2014
- 10.534
- 9.312
- 448
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #19.721
Allah şifa versin canım sağlıkla evine dönsün inşallah yavrunbugün 40 mız çıktı. şimdi fırsat bulabildim buraya girmeye 10 temmuzda ameliyat olacak PUV diye bir hastalk varmış türkçesi böbrek çıkışında darlık varmış o yüzden idrarı böbreklerine geri kaçıyormuş ,galiba kalbinde de delik var yarın belli olacak ,çok yavaş kilo alıyor ve çok zor günler geçiriyoruz.çok fazla ilaç alıyor ben onu öyle görmeye dayanamıyorum kızlar 40 gün neler yaşadım bende inanamıyorum dua edin bize ameliyat ile sorunu çözülsün bebeğimin.doya doya sarılıp koklayamadım sadece bir kere emzire bildim onun hatırası ile avutuyorum kendimi.
canım 34+2 de 49cmdi. 2890gr dıKızlar bebeklerin haftası ve kilosu ne durumda
Bende yürümeye çalışıyorum sürekli. Yatmadim doğru düzgün canım. Ben doğumdan önce külot şeklinde giyilenlerden almıştim ama sezeryanda kullanılmıyor sanırım o yüzden dediklerinden alayım bendeAynen öyle canım. Sen zoru başardın maşallah:) boşver içerde durduğu kar. Ben çocuğu nasıl serinleticem diye kafayı yiycem. İçerde bakması daha kolaybir dahakine allah nasip ederse şubatta falan doğururum. Yak kaloriferi ısınsın bu ne yaa yandık valla
Konunun en başında ilk mesaja annelerimizi bebeklerin ismini ve doğdukları haftayı yazıyorum canım. Birbirimizi kolay takip edebilelim ilerleyen zamanlarda diye.
Korse kullanıyorum canım üç gün oldu başlayalı. Ama 7. Gün kontrolde başlayabilirsin demişti doktorum. Dikişlerin iki cm üstünden olacak şekilde tak dedi. Bel korseleri gibi iki ucu cırtcırtlı beline sarıp yapıştırıyorsun. @gunesmk altı üstü yok sadece göbek kısmını kaplıyor. Çamaşır gibi değil.
Ben de yeni yeni iyileştim canım. İlk on gün zor geçti. Ama yine de yatmadım. Yattıkça iyileşme gecikiyor. Zor da olsa hareket ettim yürüdüm. Allah yardımcın olsun. Ben de idrarımı yaparken çok zorlandım başlarda ama geçti çok şükür.
sakinleştirici verdiler mi sana bana vermişlerdi uyudum biraz dikilirken uyandım insan istemesede panik oluyor ameliyathaneye girdigi zamanSpinal oldum canım.Benim sandığımdan daha zormuş ne yalan söyleyeyim.Sanırım benim yapımdan kaynaklanıyor.Korkma ama herkesin yapısı aynı değil
Sanırım ben de bebeği gördükten sonra sakinleştirici yapılmasını isteyeceğim =) bebeği ilk 5 dakikada gösteriyorlarmış zaten ne olduğunu anlamadan geçer diye düşünüyorum. ama sonrasında sakinleşip 1-2 saat uyumak istiyorum.sakinleştirici verdiler mi sana bana vermişlerdi uyudum biraz dikilirken uyandım insan istemesede panik oluyor ameliyathaneye girdigi zaman
canım öyle değil uyur uyanık vaziyette oluyorsun bebegi görmustum sakinleştirici verildikten sonra ,dikim biterken kendimdeydim oyle saatlerce uyutmuoSanırım ben de bebeği gördükten sonra sakinleştirici yapılmasını isteyeceğim =) bebeği ilk 5 dakikada gösteriyorlarmış zaten ne olduğunu anlamadan geçer diye düşünüyorum. ama sonrasında sakinleşip 1-2 saat uyumak istiyorum.
Canim senden haber almak cok guzel aklimiz sende kalmisti, masallah bebegine 40ini cikarmissiniz. Insallah saglik sorunlarini da atlatir eve geçiyoruz diye yazarsin buraya. Dualarimiz seninle ve bebeginlebugün 40 mız çıktı. şimdi fırsat bulabildim buraya girmeye 10 temmuzda ameliyat olacak PUV diye bir hastalk varmış türkçesi böbrek çıkışında darlık varmış o yüzden idrarı böbreklerine geri kaçıyormuş ,galiba kalbinde de delik var yarın belli olacak ,çok yavaş kilo alıyor ve çok zor günler geçiriyoruz.çok fazla ilaç alıyor ben onu öyle görmeye dayanamıyorum kızlar 40 gün neler yaşadım bende inanamıyorum dua edin bize ameliyat ile sorunu çözülsün bebeğimin.doya doya sarılıp koklayamadım sadece bir kere emzire bildim onun hatırası ile avutuyorum kendimi.
Tam dogum oncesi biraz dusuncesizce olmus hakikaten canim ama canini sikma napicaksin. Senden hizmet beklemesinler de bi de yorulma dogum oncesi enerjini boyle seylere harcayip.Kizlar kayinpederim aradı şimdi. Oturmaya, çay içmeye geliyorlarmis bana. Arkadan kayinvalidem bağırıyor yemeğe gelmicez çay içmeye diye. Oldu bide yemeğe gelseydiniz diyesim geldi. Salı günü doğum yapicam ben ne çay içmesi bu şimdi. Temizlik için bir kere arayıp sormayan insan şimdi oturmaya geliyor. Ben mi abartiyorum kızlar kafayı yicem bisey söyleyin. Ev zaten sıcak kısacık elbiseyle geziyordum şimdi normal giyinmem gerek bide sütyen tak sıcaktan kopurucem iyice. Akşam serinine ütü yaparım diyordum o da yarına son gune kalicak şimdi.
Canım senden haber bekliyordum. Allah yardımcıniz olsun dualarim sizinle. Çok duygulandim yazdıklarına Allahım yardım etsinbugün 40 mız çıktı. şimdi fırsat bulabildim buraya girmeye 10 temmuzda ameliyat olacak PUV diye bir hastalk varmış türkçesi böbrek çıkışında darlık varmış o yüzden idrarı böbreklerine geri kaçıyormuş ,galiba kalbinde de delik var yarın belli olacak ,çok yavaş kilo alıyor ve çok zor günler geçiriyoruz.çok fazla ilaç alıyor ben onu öyle görmeye dayanamıyorum kızlar 40 gün neler yaşadım bende inanamıyorum dua edin bize ameliyat ile sorunu çözülsün bebeğimin.doya doya sarılıp koklayamadım sadece bir kere emzire bildim onun hatırası ile avutuyorum kendimi.
olsun bu da iyidir =)canım öyle değil uyur uyanık vaziyette oluyorsun bebegi görmustum sakinleştirici verildikten sonra ,dikim biterken kendimdeydim oyle saatlerce uyutmuo
Gelmeyin müsait değilim rahatsızım faln desen be olur? Ben de eşimin akrabalarıyla ilgili benzet sorunlar yaşıyorum da çok düşüncesizler önceden aman ayıp olacak diye herşeye dikkat ederdim se sonra baktım ki sen kendini düşünmezsen kimse seni düşünmüyor. Eşim bile küçümsüyor misafir ağırlamamı ne yapıyorsun sanki falan diye, o ların yaptığı ayıpsa ben de ayıp edebilirim hak ediyorlar diye düşünüyorum artık, çocuk doğunca daha da sıkıntı olacak yoksa şimdiden belli ediyorum hoşnutsuz olduğumu surat asıyorum hemen , maalesef ağzım iyi laf yapmıyor güzel laf sokamıyorum şakayla karışık laf söylemeyi öğrenmeyi öok istiyprumKizlar kayinpederim aradı şimdi. Oturmaya, çay içmeye geliyorlarmis bana. Arkadan kayinvalidem bağırıyor yemeğe gelmicez çay içmeye diye. Oldu bide yemeğe gelseydiniz diyesim geldi. Salı günü doğum yapicam ben ne çay içmesi bu şimdi. Temizlik için bir kere arayıp sormayan insan şimdi oturmaya geliyor. Ben mi abartiyorum kızlar kafayı yicem bisey söyleyin. Ev zaten sıcak kısacık elbiseyle geziyordum şimdi normal giyinmem gerek bide sütyen tak sıcaktan kopurucem iyice. Akşam serinine ütü yaparım diyordum o da yarına son gune kalicak şimdi.
Offff benimki de iş yapmaz kalcam diyip duruyor nabicam bilmiyorum. Kalma da diyemem. Ama bi misafir geldiğinde kalkıp hizmette yapmicak valla şimdiden strese girdim. Kaynimin oğlu var kv ler bakıyor kaynim eşinden ayrı eminim onu da getirecek ona bile bakmaz ben hangi birini yapcam bilmiyorum. En son ya eşimle kavga edicem yada kv min kalbini kiricamCanim benimkiler dogumdan sonra ikiside kavga etti. Annem kizima boyle davranirsaniz. Alip gidicem artik. Bicak kemige dayandi demisti. Dusun kavgayi ama annem hakliydi. Dogum yapip eve geldim. Benden surekli is bekledi. Onu da gectim annem birseylet yapmak isteyince surat yapti. Eli ile annemi itti felan. O yuzden kendim baktim hep ama hicte zor olmadi. Banyolarina bile sokmadim. Simdi ikiside benden baskasini gozu gormez :)
Ben de aynı stresi yaşıyorum aylardır ne olacak diye Kv elini bişeye sürmez misafir gibi oturur tüm iş anneme kalacak annem gidince gelse iyi olur yapmadığı daha çok anlaşılır istiyorum da eşim de ayıp olur öyle doğuma gelir annem dedş, şimdiden bile öok doluyum patlama kavga etme ihtimalim çok yüksek doğumdan sonra lohusa lohusaOffff benimki de iş yapmaz kalcam diyip duruyor nabicam bilmiyorum. Kalma da diyemem. Ama bi misafir geldiğinde kalkıp hizmette yapmicak valla şimdiden strese girdim. Kaynimin oğlu var kv ler bakıyor kaynim eşinden ayrı eminim onu da getirecek ona bile bakmaz ben hangi birini yapcam bilmiyorum. En son ya eşimle kavga edicem yada kv min kalbini kiricam
Eveeet ben de yeni ogrendimAnkara'da yarın gebelere tatilmiş kızlar çalışan bayanlara duyrulur
Masallah canim 40ini cikarmissiniz. Insallah ameliyeati da cok guzel gecer saglikla evinize gittiginizi burdan ogreniriz. Allah sifa versin canim guzel haberlerinizi bekliyoruzbugün 40 mız çıktı. şimdi fırsat bulabildim buraya girmeye 10 temmuzda ameliyat olacak PUV diye bir hastalk varmış türkçesi böbrek çıkışında darlık varmış o yüzden idrarı böbreklerine geri kaçıyormuş ,galiba kalbinde de delik var yarın belli olacak ,çok yavaş kilo alıyor ve çok zor günler geçiriyoruz.çok fazla ilaç alıyor ben onu öyle görmeye dayanamıyorum kızlar 40 gün neler yaşadım bende inanamıyorum dua edin bize ameliyat ile sorunu çözülsün bebeğimin.doya doya sarılıp koklayamadım sadece bir kere emzire bildim onun hatırası ile avutuyorum kendimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?