temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Allah şifa versin canım sağlıkla evine dönsün inşallah yavrun

Bende yürümeye çalışıyorum sürekli. Yatmadim doğru düzgün canım. Ben doğumdan önce külot şeklinde giyilenlerden almıştim ama sezeryanda kullanılmıyor sanırım o yüzden dediklerinden alayım bende

Spinal oldum canım.Benim sandığımdan daha zormuş ne yalan söyleyeyim.Sanırım benim yapımdan kaynaklanıyor.Korkma ama herkesin yapısı aynı değil
sakinleştirici verdiler mi sana bana vermişlerdi uyudum biraz dikilirken uyandım insan istemesede panik oluyor ameliyathaneye girdigi zaman

sakinleştirici verdiler mi sana bana vermişlerdi uyudum biraz dikilirken uyandım insan istemesede panik oluyor ameliyathaneye girdigi zaman
Sanırım ben de bebeği gördükten sonra sakinleştirici yapılmasını isteyeceğim =) bebeği ilk 5 dakikada gösteriyorlarmış zaten ne olduğunu anlamadan geçer diye düşünüyorum. ama sonrasında sakinleşip 1-2 saat uyumak istiyorum.

canım öyle değil uyur uyanık vaziyette oluyorsun bebegi görmustum sakinleştirici verildikten sonra ,dikim biterken kendimdeydim oyle saatlerce uyutmuo

Canim senden haber almak cok guzel aklimiz sende kalmisti, masallah bebegine 40ini cikarmissiniz. Insallah saglik sorunlarini da atlatir eve geçiyoruz diye yazarsin buraya. Dualarimiz seninle ve bebeginle

Tam dogum oncesi biraz dusuncesizce olmus hakikaten canim ama canini sikma napicaksin. Senden hizmet beklemesinler de bi de yorulma dogum oncesi enerjini boyle seylere harcayip.

Canım senden haber bekliyordum. Allah yardımcıniz olsun dualarim sizinle. Çok duygulandim yazdıklarına Allahım yardım etsin

beyazyalan canım bende haber bekliyordum senden. İnşallah kuzun iyileşecek canım. Allah şifalar versin. En kısa zamanda sağlığına kavuşsun miniğin.

Hava çok kötü kızlar.. dayanamıyorum klima açıktı ama kapattım öksürüyorum diye gece kullanayım sadece.. daha yeni yemek yiyebildim. Saatlerdir dondurma su kuruyemişleydim. artık elim titremeye başladı mecbur yedim onu bile sıcaktan yemek canım istemedi gitsin artık bu çöl sıcağı yaa zaten burası yeteri kadar sıcak dayanamıyorum

Gelmeyin müsait değilim rahatsızım faln desen be olur? Ben de eşimin akrabalarıyla ilgili benzet sorunlar yaşıyorum da çok düşüncesizler önceden aman ayıp olacak diye herşeye dikkat ederdim se sonra baktım ki sen kendini düşünmezsen kimse seni düşünmüyor. Eşim bile küçümsüyor misafir ağırlamamı ne yapıyorsun sanki falan diye, o ların yaptığı ayıpsa ben de ayıp edebilirim hak ediyorlar diye düşünüyorum artık, çocuk doğunca daha da sıkıntı olacak yoksa şimdiden belli ediyorum hoşnutsuz olduğumu surat asıyorum hemen , maalesef ağzım iyi laf yapmıyor güzel laf sokamıyorum şakayla karışık laf söylemeyi öğrenmeyi öok istiyprum

Offff benimki de iş yapmaz kalcam diyip duruyor nabicam bilmiyorum. Kalma da diyemem. Ama bi misafir geldiğinde kalkıp hizmette yapmicak valla şimdiden strese girdim. Kaynimin oğlu var kv ler bakıyor kaynim eşinden ayrı eminim onu da getirecek ona bile bakmaz ben hangi birini yapcam bilmiyorum. En son ya eşimle kavga edicem yada kv min kalbini kiricam

Ben de aynı stresi yaşıyorum aylardır ne olacak diye Kv elini bişeye sürmez misafir gibi oturur tüm iş anneme kalacak annem gidince gelse iyi olur yapmadığı daha çok anlaşılır istiyorum da eşim de ayıp olur öyle doğuma gelir annem dedş, şimdiden bile öok doluyum patlama kavga etme ihtimalim çok yüksek doğumdan sonra lohusa lohusa

Masallah canim 40ini cikarmissiniz. Insallah ameliyeati da cok guzel gecer saglikla evinize gittiginizi burdan ogreniriz. Allah sifa versin canim guzel haberlerinizi bekliyoruz

beyazyalan canım senden haber aldığımıza çok sevindim . 40 gün geçmiş bile allahın izniyle ameliyat da iyi geçer inşallah canım. Güzel haberlerinizi alırız inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…