temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Canım yaaa.. adana zaten kendi sıcak bir bu sıcaklar tuz biber oldu bilmez miyim..az kaldı canım az .hayırlısıyla prensesini kucağına alınca hepsi geçer inşallah.. seni serin tutacak şeyler yee yiyebilirsen tabi..Ben de ancak karpuz ayran yoğurt yani başka yemek işkence bu sıcakta..

Canim Allah sabir versin valla burasi 35 derece disarisi, ev daha serindir ben bile dayanamiyorum. Bizde ne vantilator var ne klima cunku burasi yazin bile serin olurdu ayagimdan corap sirtimdan ince hirka eksik olmazdi. Bu sene cok fena oldu boyle sicak gormedim. Dogurunca rahatlariz insallah. Bol bol yika yuzunu boynunu enseni ferahlarsin.

Ay kızlar mümkün olduğunca tutun kuzuları. Doğurmayın. Lohusalık daha fena. Bir de bu sıcakta bebekle uğraşmak daha zor. Hamileyken bir tek siz zorlanıyorsunuz sıcakta. En kötü duş al yat duş al yat. Şimdi çocuk bir terliyor bir üşüyor. Bir de sıcakta kucak emzirme sucuk gibi oluyor sürekli yavrum. İçerdeyken daha rahat herşey yedi içti terledi kaka yaptı derdi yok. Keyfini çıkarın. Mesela biz 26 saattir kaka yapamadık fenalardayız bağır çağır uğraşıyor yavrum bu sıcakta. Bir de o öyle ağlayınca her yerimden aynı anda ter fışkırıyor
Hamileliğimi çok özledim

Nette idrarda protein gebelik zehirlenmesine neden olabilir diyor ama beraberinde tansiyon yüksek olursa olur sanırım bilmiyorum ki tecrübesizlik kötü
Yani bende bilemicem ilk yaptıkları idrar testinde enfeksiyon çıkmamıştı mesela. Sadece protein fazla çıkmıştı. Ona bişey demediler. İki gün snra enfeksiyon çıktı protein daha da artmıştı. Bi ilgilerleri var mı bilmyrm. Ama fikir olur sanada:) belkii

Ya benim doktor şimdiye kadar açılma var mı yok mu diye hiç bakmadı. Ultrason muayenesinde bakıyo rahim ağzı kapalı bebek kanala düşmemesi diyor o kadar
Banada bu çarşamba bakcak. Ona göre bi yol izlicez işte. Açılma sıfırsa alttan bi ilaç vercekmiş. Varsa da suni sancıyla başlatrz artık dedi

Banada bu çarşamba bakcak. Ona göre bi yol izlicez işte. Açılma sıfırsa alttan bi ilaç vercekmiş. Varsa da suni sancıyla başlatrz artık dedi

Bugün acile gittim açılma yok kanala düşmemiş rahim ağzı kapalı ve uzun dedi. Çatı muayenesinde de ebe açılma yok bebek çok yukarda doğuma daha 6 gün var o zamana açılır dedi ama bilmiyorum

Canım mama kabız yapmış olabilir. Kıvamı önemli mamanin. Çok katarsan ishal az katarsan kabız eder mama.bol bol su içip sütünü incelt bebeğim kakası düzelir. Senin yiyip içtiklerin de önemli bebek için. En son yaptığı kakanin rengi nasıldı bebişin?

Anladım cnm. Rica etsem resmini atabibilirmisin. Bende cırtcırtlı korse bakayım ozmn.

Kızlar iyi geceler ancak yazabildim 2 gündür kızlara haber versem diye aklımdasınız :) ben kızımı kucağıma aldım rabbime şükürler olsun. Cuma akşamı doğumu başlatmak için yaptığım çalışmaları biliyosunuz. Cumartesi sabah tekrar kontrole gittik bi gelişme çıkmadı rahimde. Suni deneyelim dedi dr um. 5 saate yakın suni ile sancı çektim. Bu sırada suyum fazlaca devam etti. Sonra açılma kontrolü tekrarlandı sancıda bi işe yaramamış meğer. Ve bu esnada suyum komple geldi apartopar ameliyata hazırladılar. Spinal ile yapıldı. Sonunda öğlen 3bucuk gibi bebeğimi öptüm kokladım kucakladım. Şimdi halen hastanedeyiz. Tam 46 yı doldurmuşuz. 43 cm boyu 2380 gr kilosu var. Minicik bi mucize. Çıktığından beri yanımda çok şükür. Suni sayesinde sütümde geldi sağıp kaşıkla içiriyoruz. Tek mutsuzluğum sezeryan. Oda mecburi oldu ama sonrasını ben çok fena geçiriyorum. Kesi yeri yapıştırma yapılmış. Canım çok yanıyo. Ayağa kalkmalısın dendi, değil kalkmak kıpırdayamıyorum. Yarın taburcu olucaz ama nasıl olucam bilmiyorum. İnşallah bi an önce iyileşir daha rahat bebeğimle ilgilenirim. Şimdilik babası yapıyor herşeyini sağolsun. Benden bugünlük bu kadar. Fırsat buldukça bakarım yazdıklarınıza. Rabbim hepimizin yardımcısı ve hakkımızda hayrlısı olsun.

ayy sağol canım. Altın değerinde bir bilgi. Şimdi sütümü içiyor. Bir dahaki mamayı azcık fazla katsam olur o zaman değil mi? En son kakamız altın sarısı yeşil arası bir renkti.

Canim normal zamanda dogmus olsa mamaya bir cay kasigi kadar dogal zeytin yag koyarsan. Kabiz olmaz. Zeytin yag bebeklere anne sutunden sonra verilebilcek tek besin aslinda. zarari yok. Bizim cocuk doktorumuz soylemisti. Ama normalde bebeklerin hergun kaka yapmasi beklenmez yada her bebek her gun kaka yapmayabilir. Anne sutu alan bebeklerde bu sure 10 gunw kadar da uzar. 10 gun yapamazsa o zaman lavman yapilir. Mama alan icin kac gun sinir onu bilemiyorum.

ayy sağol canım. Altın değerinde bir bilgi. Şimdi sütümü içiyor. Bir dahaki mamayı azcık fazla katsam olur o zaman değil mi? En son kakamız altın sarısı yeşil arası bir renkti.
Canım altın sarısı rengi ideal renk kakada
Hafif kıvamlı olacak yani .yeşile çaldıkca çok yiyor demek .kaka köpüklü ise gazimiz var demek.. ay eski günler geldi aklıma. Bebek gazını çıkarınca deli gibi mutlu olduğum günler

Ay canım benim gözünüz aydın, sende kavuştun bebeğime çok şükür sağ Salim, inşallah en yakın zamanda ameliyat yerlerinde iyileşir, rahatlarsın, çok sevindim sütünde gelmiş, artık bebeğinle özlem giderme vakti,darısı bizim gibi bekleyenlerin başına

Canım gözünaydın. :) allah hayırlı evlat olmayı nasip etsin yavrunla sağlıklı uzun ömrünüz olsun. :) sana da geçmiş olsun. Ayağa kalkman gerçekten önemli. Ben de iki büklüm kalktım iki gün ama kalkmazsan gerçekten hiç hareket edemiyorsun. Ne kadar hareket o kadar çabuk iyileşiyorsun. Ağrı kesici yaptır. Onun etkisi geçmeden kalkmaya çalış. Allah yardımcın olsun. Gözünaydın tekrar

beyazyalan Canım benim dualarımız seninle inşaallah yavrun biranonce iyileşir sende onun mis kokusunu doya doya içine çekersin rabbim size bağışlasın onu içini ferah tut en kısa zamanda güzel haberlerinizi alicaz insaallah

Son düzenleme:
Canım bize doktor kilo kaybı olduğunda günde dört çay kaşığı zeytinyağı yedircez demişti. Onun enerjisinden yararlancaz dedi. Sonra kilo alınca devam etmedik. O zaman kullandığımız için verdim ben de iki çay kaşığı bugün de. Ama etkilemedi sanırım. Belki de dediğin gibi her gün yapmayacaktır. Günde iki üç kere yapardı bugün hiç yapmayınca biz panikledik belki de. Teşekkür ederim :)

Aynen canım aynı durumdayım ben şuan. O gaz çıkarsa ben rahatlıyorum :)

Gözün aydın canım sağlıcakla evinize geçin inşallah darısı başımıza olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…