temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Canım çok aşırı derecede büyük değil . Benim iç karnım geniş sanırım bi de ben sadece göbekten kilo aldım sanki bana öyle geliyor kol bacak yine aynı benim . Walla dogsunlarda sağ salim kucaklayalim yavrucaklari

Enfeksiyon ve proteine rağmen tıbbi müdahale ilaç vs yapılmadı değil mi? Yarın gideceğim doktora

Tam dogum oncesi biraz dusuncesizce olmus hakikaten canim ama canini sikma napicaksin. Senden hizmet beklemesinler de bi de yorulma dogum oncesi enerjini boyle seylere harcayip.
Bi çay koydum zaten. Ama 1 bardağı da ben dokeyim kizim otur sen demedi. Ördüğü yelekleri falan getirmiş. Ben herşeyi yikadim utuledim şimdi bana aldığı şeyleri getirmiş. Ne ara yıkayıp utulucem ben onları. Bide kaynimin oğlunun ayakkabısı ve kiyafetlerini getirmiş. Giydirmem onun kiyafetlerini dedigim halde getirmişler. Kaynim eşinden boşandı. Öncesinde kavgaliydik onlarla. O yüzden o kızın kullandığı hiçbirşeyi evimde istemiyorum biliyorlar.

Şakayla karışık laf söylüyorum ben bazen ama her zaman ve konuda değil iste. Valla biran önce su lohusalik bitsin istiyorum. Gelme kalma da diyemicem eşim e de söylüyorum anneni biliyorsun hicbisey yapmicak ben bebeğe bakayım sen kalk yap dicek diye yapar yapar diyor

Al benden de o kadar canım. Ama ben annem kalırken sana gerek yok anne dicem kalcaksa annem yokken kalsın yapmadığı zaman da dediğin gibi belli olcak illa. Eşim aradığında gün içinde şunu yapıyorum bunu yapıyorum, annem nabiyor dediğin de de oturuyor diye soylicem. Eğer ağzını acip bisey demezse annesine de gelince suratimi çeker artik

Allahım yardımcınız olsun canım, umarım en kısa sürede her şey yoluna girer.

Gözünüz aydın cnm Sağlıkla sıhhatle büyütün inş.

Canim gozun aydin. Minik mucizeni bizim icinde bol bol op. Agrilarin da yakinda gecer insallah.

Canim panik yapma sen nasil hergun yapmiyorsan o da yapmayabilir birde artik 2 haftalik oldu ve kilo alimi basladi bebeginin. Bu da su demek oluyor. Bebegin artik huysuz ve zor zamanlari basladi. Karni agriyor olabilir. Duydugu seslerden huzursuzlugu baslar, sana yakin olmak icin aglar vs :) herseyi kakaya baglama artik :)

Canim bence kafana taktigina degmez butun konular. Evde hicmi ayaga kalkip kendine cay yapmiyorsun yada arkadaslarin hic gelmiyormu oturmaya. Bence hamilelik erken dogum riskin vs yoksa normal hayatini devam ettirmen gereken bir surec. Eski kiyafetleri giydirmeyebilirsin tabi. Ilk cocugun vs. Seni cok iyi anliyorum ama bence bunlar kafaya takilipta kendini mutsuz edecek seyler degil. Benim de kayinvalidem cocuguma hep eski esya getirmisti. Birde bu esyalari amerikadan usemeyip getirmis. Bir gun baska torunum olursa diyipte 3 sene saklamis. Eski kiyafetleri getirdiginde biz esimle evli bile degildik :) getirdi de ne oldu kendine eziyet. Bende ne yaptim eve gelen temizlikci kadinlarin yakinlarinda ihtiyac sahiplari varmis. Onlara paylastirdim ama bir kac tane kiyafet vardi cokta guzelmis hosuma gitti ve giydirdim.
2.cocuguma dogum yapmaya gidecegim gunde domates konservesi yapiyordum. Ben hayati olagan yasamayi seviyorum :)

beyazyalan canim Allah yardimciniz olsun. Insallah bebegin bu zorlu surecide atlatir ve hep beraber evinize donersiniz. Anne ve baba icin en zor ve yipratici donemdesiniz. Allah yardimciniz olsun.

Ayy canim Allah kolaylk versin . Bu aksamdan itibaren sicaklik duscekmis insallah ferahlar da kuzucugun da sen de rahat edersin biraz

Benim karnım büyük canım ya..ilk gebelikte daha büyüktü hatta.hic iç karın yok bende..Ben de gövdeden aldım hep ..karnım kollarım sırtım.
Sağlıkla doğsunlarda bebekler gerisi kolay..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…