- 20 Ekim 2016
- 4.044
- 7.518
- 158
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #19.761
Ekledim canım. :)Anladım cnm. Rica etsem resmini atabibilirmisin. Bende cırtcırtlı korse bakayım ozmn.
Canım çok aşırı derecede büyük değil . Benim iç karnım geniş sanırım bi de ben sadece göbekten kilo aldım sanki bana öyle geliyor kol bacak yine aynı benim . Walla dogsunlarda sağ salim kucaklayalim yavrucaklariMasallah bebeğine.. Çok. Merak ettim biz kaç kiloyuz diye ..10 gün önce 2 kilo idik.bu hafta 35. Hafta olacak.sonuna doğru gidecem kontrole. Karnın nasıl büyük mu merak ettim.benim Dr büyük buldu da karnımı bebek de tombikk dedi ..
Enfeksiyon ve proteine rağmen tıbbi müdahale ilaç vs yapılmadı değil mi? Yarın gideceğim doktoraYani bende bilemicem ilk yaptıkları idrar testinde enfeksiyon çıkmamıştı mesela. Sadece protein fazla çıkmıştı. Ona bişey demediler. İki gün snra enfeksiyon çıktı protein daha da artmıştı. Bi ilgilerleri var mı bilmyrm. Ama fikir olur sanada:) belkii
Bi çay koydum zaten. Ama 1 bardağı da ben dokeyim kizim otur sen demedi. Ördüğü yelekleri falan getirmiş. Ben herşeyi yikadim utuledim şimdi bana aldığı şeyleri getirmiş. Ne ara yıkayıp utulucem ben onları. Bide kaynimin oğlunun ayakkabısı ve kiyafetlerini getirmiş. Giydirmem onun kiyafetlerini dedigim halde getirmişler. Kaynim eşinden boşandı. Öncesinde kavgaliydik onlarla. O yüzden o kızın kullandığı hiçbirşeyi evimde istemiyorum biliyorlar.Tam dogum oncesi biraz dusuncesizce olmus hakikaten canim ama canini sikma napicaksin. Senden hizmet beklemesinler de bi de yorulma dogum oncesi enerjini boyle seylere harcayip.
Enfeksiyondan sonra antibiyotik yedim ben 10 gün. Ama protein için hiçbişy yapmadılar. Yani başta dedğm gibi sadece protein çıkmştı o zman önemsemedilr.Enfeksiyon ve proteine rağmen tıbbi müdahale ilaç vs yapılmadı değil mi? Yarın gideceğim doktora
Şakayla karışık laf söylüyorum ben bazen ama her zaman ve konuda değil iste. Valla biran önce su lohusalik bitsin istiyorum. Gelme kalma da diyemicemGelmeyin müsait değilim rahatsızım faln desen be olur? Ben de eşimin akrabalarıyla ilgili benzet sorunlar yaşıyorum da çok düşüncesizler önceden aman ayıp olacak diye herşeye dikkat ederdim se sonra baktım ki sen kendini düşünmezsen kimse seni düşünmüyor. Eşim bile küçümsüyor misafir ağırlamamı ne yapıyorsun sanki falan diye, o ların yaptığı ayıpsa ben de ayıp edebilirim hak ediyorlar diye düşünüyorum artık, çocuk doğunca daha da sıkıntı olacak yoksa şimdiden belli ediyorum hoşnutsuz olduğumu surat asıyorum hemen , maalesef ağzım iyi laf yapmıyor güzel laf sokamıyorum şakayla karışık laf söylemeyi öğrenmeyi öok istiyprum
Al benden de o kadar canım. Ama ben annem kalırken sana gerek yok anne dicem kalcaksa annem yokken kalsın yapmadığı zaman da dediğin gibi belli olcak illa. Eşim aradığında gün içinde şunu yapıyorum bunu yapıyorum, annem nabiyor dediğin de de oturuyor diye soylicem. Eğer ağzını acip bisey demezse annesine de gelince suratimi çeker artikBen de aynı stresi yaşıyorum aylardır ne olacak diye Kv elini bişeye sürmez misafir gibi oturur tüm iş anneme kalacak annem gidince gelse iyi olur yapmadığı daha çok anlaşılır istiyorum da eşim de ayıp olur öyle doğuma gelir annem dedş, şimdiden bile öok doluyum patlama kavga etme ihtimalim çok yüksek doğumdan sonra lohusa lohusa
Allahım yardımcınız olsun canım, umarım en kısa sürede her şey yoluna girer.bugün 40 mız çıktı. şimdi fırsat bulabildim buraya girmeye 10 temmuzda ameliyat olacak PUV diye bir hastalk varmış türkçesi böbrek çıkışında darlık varmış o yüzden idrarı böbreklerine geri kaçıyormuş ,galiba kalbinde de delik var yarın belli olacak ,çok yavaş kilo alıyor ve çok zor günler geçiriyoruz.çok fazla ilaç alıyor ben onu öyle görmeye dayanamıyorum kızlar 40 gün neler yaşadım bende inanamıyorum dua edin bize ameliyat ile sorunu çözülsün bebeğimin.doya doya sarılıp koklayamadım sadece bir kere emzire bildim onun hatırası ile avutuyorum kendimi.
Gözünüz aydın cnm Sağlıkla sıhhatle büyütün inş.Kızlar iyi geceler ancak yazabildim 2 gündür kızlara haber versem diye aklımdasınız :) ben kızımı kucağıma aldım rabbime şükürler olsun. Cuma akşamı doğumu başlatmak için yaptığım çalışmaları biliyosunuz. Cumartesi sabah tekrar kontrole gittik bi gelişme çıkmadı rahimde. Suni deneyelim dedi dr um. 5 saate yakın suni ile sancı çektim. Bu sırada suyum fazlaca devam etti. Sonra açılma kontrolü tekrarlandı sancıda bi işe yaramamış meğer. Ve bu esnada suyum komple geldi apartopar ameliyata hazırladılar. Spinal ile yapıldı. Sonunda öğlen 3bucuk gibi bebeğimi öptüm kokladım kucakladım. Şimdi halen hastanedeyiz. Tam 46 yı doldurmuşuz. 43 cm boyu 2380 gr kilosu var. Minicik bi mucize. Çıktığından beri yanımda çok şükür. Suni sayesinde sütümde geldi sağıp kaşıkla içiriyoruz. Tek mutsuzluğum sezeryan. Oda mecburi oldu ama sonrasını ben çok fena geçiriyorum. Kesi yeri yapıştırma yapılmış. Canım çok yanıyo. Ayağa kalkmalısın dendi, değil kalkmak kıpırdayamıyorum. Yarın taburcu olucaz ama nasıl olucam bilmiyorum. İnşallah bi an önce iyileşir daha rahat bebeğimle ilgilenirim. Şimdilik babası yapıyor herşeyini sağolsun. Benden bugünlük bu kadar. Fırsat buldukça bakarım yazdıklarınıza. Rabbim hepimizin yardımcısı ve hakkımızda hayrlısı olsun.
Canim gozun aydin. Minik mucizeni bizim icinde bol bol op. Agrilarin da yakinda gecer insallah.Kızlar iyi geceler ancak yazabildim 2 gündür kızlara haber versem diye aklımdasınız :) ben kızımı kucağıma aldım rabbime şükürler olsun. Cuma akşamı doğumu başlatmak için yaptığım çalışmaları biliyosunuz. Cumartesi sabah tekrar kontrole gittik bi gelişme çıkmadı rahimde. Suni deneyelim dedi dr um. 5 saate yakın suni ile sancı çektim. Bu sırada suyum fazlaca devam etti. Sonra açılma kontrolü tekrarlandı sancıda bi işe yaramamış meğer. Ve bu esnada suyum komple geldi apartopar ameliyata hazırladılar. Spinal ile yapıldı. Sonunda öğlen 3bucuk gibi bebeğimi öptüm kokladım kucakladım. Şimdi halen hastanedeyiz. Tam 46 yı doldurmuşuz. 43 cm boyu 2380 gr kilosu var. Minicik bi mucize. Çıktığından beri yanımda çok şükür. Suni sayesinde sütümde geldi sağıp kaşıkla içiriyoruz. Tek mutsuzluğum sezeryan. Oda mecburi oldu ama sonrasını ben çok fena geçiriyorum. Kesi yeri yapıştırma yapılmış. Canım çok yanıyo. Ayağa kalkmalısın dendi, değil kalkmak kıpırdayamıyorum. Yarın taburcu olucaz ama nasıl olucam bilmiyorum. İnşallah bi an önce iyileşir daha rahat bebeğimle ilgilenirim. Şimdilik babası yapıyor herşeyini sağolsun. Benden bugünlük bu kadar. Fırsat buldukça bakarım yazdıklarınıza. Rabbim hepimizin yardımcısı ve hakkımızda hayrlısı olsun.
Canim panik yapma sen nasil hergun yapmiyorsan o da yapmayabilir birde artik 2 haftalik oldu ve kilo alimi basladi bebeginin. Bu da su demek oluyor. Bebegin artik huysuz ve zor zamanlari basladi. Karni agriyor olabilir. Duydugu seslerden huzursuzlugu baslar, sana yakin olmak icin aglar vs :) herseyi kakaya baglama artik :)Canım bize doktor kilo kaybı olduğunda günde dört çay kaşığı zeytinyağı yedircez demişti. Onun enerjisinden yararlancaz dedi. Sonra kilo alınca devam etmedik. O zaman kullandığımız için verdim ben de iki çay kaşığı bugün de. Ama etkilemedi sanırım. Belki de dediğin gibi her gün yapmayacaktır. Günde iki üç kere yapardı bugün hiç yapmayınca biz panikledik belki de. Teşekkür ederim :)
Canim bence kafana taktigina degmez butun konular. Evde hicmi ayaga kalkip kendine cay yapmiyorsun yada arkadaslarin hic gelmiyormu oturmaya. Bence hamilelik erken dogum riskin vs yoksa normal hayatini devam ettirmen gereken bir surec. Eski kiyafetleri giydirmeyebilirsin tabi. Ilk cocugun vs. Seni cok iyi anliyorum ama bence bunlar kafaya takilipta kendini mutsuz edecek seyler degil. Benim de kayinvalidem cocuguma hep eski esya getirmisti. Birde bu esyalari amerikadan usemeyip getirmis. Bir gun baska torunum olursa diyipte 3 sene saklamis. Eski kiyafetleri getirdiginde biz esimle evli bile degildik :) getirdi de ne oldu kendine eziyet. Bende ne yaptim eve gelen temizlikci kadinlarin yakinlarinda ihtiyac sahiplari varmis. Onlara paylastirdim ama bir kac tane kiyafet vardi cokta guzelmis hosuma gitti ve giydirdim.Bi çay koydum zaten. Ama 1 bardağı da ben dokeyim kizim otur sen demedi. Ördüğü yelekleri falan getirmiş. Ben herşeyi yikadim utuledim şimdi bana aldığı şeyleri getirmiş. Ne ara yıkayıp utulucem ben onları. Bide kaynimin oğlunun ayakkabısı ve kiyafetlerini getirmiş. Giydirmem onun kiyafetlerini dedigim halde getirmişler. Kaynim eşinden boşandı. Öncesinde kavgaliydik onlarla. O yüzden o kızın kullandığı hiçbirşeyi evimde istemiyorum biliyorlar.
Ay kızlar mümkün olduğunca tutun kuzuları. Doğurmayın. Lohusalık daha fena. Bir de bu sıcakta bebekle uğraşmak daha zor. Hamileyken bir tek siz zorlanıyorsunuz sıcakta. En kötü duş al yat duş al yat. Şimdi çocuk bir terliyor bir üşüyor. Bir de sıcakta kucak emzirme sucuk gibi oluyor sürekli yavrum. İçerdeyken daha rahat herşey yedi içti terledi kaka yaptı derdi yok. Keyfini çıkarın. Mesela biz 26 saattir kaka yapamadık fenalardayız bağır çağır uğraşıyor yavrum bu sıcakta. Bir de o öyle ağlayınca her yerimden aynı anda ter fışkırıyor
Hamileliğimi çok özledim
Güzel haberlerle gel insallah36. Haftaya girdik çok şükür bugün kontrole gidiyoruz
Benim karnım büyük canım ya..ilk gebelikte daha büyüktü hatta.hic iç karın yok bende..Ben de gövdeden aldım hep ..karnım kollarım sırtım.Canım çok aşırı derecede büyük değil . Benim iç karnım geniş sanırım bi de ben sadece göbekten kilo aldım sanki bana öyle geliyor kol bacak yine aynı benim . Walla dogsunlarda sağ salim kucaklayalim yavrucaklari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?