temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Aynen canım aynı durumdayım ben şuan. O gaz çıkarsa ben rahatlıyorum :)

Canım bebeğin bir günü diğerine uymaz daha .takip et ama panikleme. Dr un zeytinyağı önermesi iyiymiş kullanmassinda düzelecektir. Biz de süt dışında her şey yasaktı mesela..her kontrolde mutlaka kaka rengini sorardı ordan biliyorum ben de.. kokla benim için yakışıklıyı..
Allah bağışlasın canım.

Kızlar gece iki kere duşa girdim tatlı bi kaşıntı tuttu yatsam nefes alamaz oldum halbuki gece esti serindi ama ben çok huzursuzdum beste uyuyup yedi buçukta uyandım zombi gibiyim şimdi de Allah tan kaşıntı geçmiş

Hak veriyorum. Gerçi benim daha 4. Günüm ama ağladığında eğilip kucağıma alamamak ameliyattan dolayı falan çok zor oluyor üzülüyorum. Anca indirirken kucağıma alıyorum nerdeyse. Bisey sorucam sana canım. Hastaneden geldiğimde sadece 2 kilo vermiş gözüküyordum öyle mi oluyor sezeryanda. Yani çocuk 3250 doğdu ama ben hala aynıyım çok garip değil mi. Bir de ayaklarım sismeye başladı normal mı canım

Canım ödem vardır vücudunda o gidince azalır kilon. Ben hastaneden geldiğimde altı kilo gitmişti. Ama dediğin gibi şişlik ödem vs hiç yoktu bende. Onlar gidince düşer daha diye düşünüyorum.

Sağol canım :) deneyimsizlik böyle birşey :) neyden ne anlayacağımı bilemiyorum henüz :) yavaş yavaş tanışıyoruz yakışıklıyla :)

Aynen canım valla tuz biber yani amin inşallah.. valla sabah minik tost yedim yanında domatesle.. onu da yemesem ilacı alamayacaktım. Beslenmeme dikkat edemiyorum çok bunaltıcı ayran tuzsuz olunca midem bulanıyor:) valla meyve suyu soda falan içecek genelde tüketiyorum. Ayran aşı çorbası yaptı annem soğuk soğuk belki onu içerim. Valla Allah yardımcımız olsun..

Bizde hep var böyle sıcaklar 61leri de gördük ama hamileyken daha zor geliyor. Yani adana normal zamanda da serin olan bir yer değil ama işte şu halde korkuyorum aile hekimime de söyledim bugün o da dedi 10 temmuz doğurabilirsin 39 hafta oluyor zaten diye. Valla son 1 hafta diyorum içimden ikna etmem lazım doktorumu :) balkonda bizim hortum var gidip kollarımı ayaklarımı bacaklarımı ıslatıp duruyorum sürekli balkonda ıslanınca hafif serinliyor. Napim valla dayanamıyorum klima bu gece 19da çalıştı onda bile terledim sizin oralar nr güzeldir şimdi yani buradaki dereceyi düşünürsem bana serin gelir kesin :)

Yok yokk böyle aç kalıyorum tek olsam sorun değil ama onun enerjisi düşüyor mamasını yediririm doyar kuzum en azından. Soğuk duş almaya korkuyorum üşütürüm karnımda diye. Hastayım da zaten antibiyotik alıyorum daha fazla ilaç almadan gelsin kuzum :)) doğunca bana daha rahat canım yaa. Bebişin kakası için bacakları ileri geri hareket ettir karnına saat yönünün tersine hareketle masaj yap yapar kakasını :))

Gözün aydın canımm :)) sağlıkla büyüsün miniğin :) ağrı kesici yapsınlar ya da yapılan iyi gelmiyor başka yapsınlar. Novalgin bana alerji yapar asla ağrımı kesmez ben diclo grubu yaptırırım hep. Bi sor istersen canım

Gözün aydın canım, Allahım analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Sana da bebeğine de sağlık sıhhat versin. Güle güle büyüt bebişini bizlere de dua et.

Benim karnım büyük canım ya..ilk gebelikte daha büyüktü hatta.hic iç karın yok bende..Ben de gövdeden aldım hep ..karnım kollarım sırtım.
Sağlıkla doğsunlarda bebekler gerisi kolay..
Canım sağlıkla dogsunda bebisin sonrasında dikkat eder sağlıklı beslenir verirsin kilolari . Şu an bebislerin sağlıkla doğmalari önemli sonra kilolar tabii

@gripenguen canim 5 güne kadar bebisin kaka yapmaması normal demişti doktoru öyle hemen telaslanma. Ama poposuna zeytinyağı surebilirsin yada icirebilirsin 1 çay kaşığı falan ama dikkat et yağ yoğun olduğundan yutamayabilir az az ver vermeye karar vereceksen

Sağol canım dediklerini denedim. Herkes aynısını söyledi ben de rahatladım biraz. Bugün yatın da yapmazsa bir sorarım doktora. Gerçi şuan bir çalışma içerisinde ama inşallah sonuç alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…