- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #19.781
Aynen canım aynı durumdayım ben şuan. O gaz çıkarsa ben rahatlıyorum :)
Hak veriyorum. Gerçi benim daha 4. Günüm ama ağladığında eğilip kucağıma alamamak ameliyattan dolayı falan çok zor oluyor üzülüyorum. Anca indirirken kucağıma alıyorum nerdeyse. Bisey sorucam sana canım. Hastaneden geldiğimde sadece 2 kilo vermiş gözüküyordum öyle mi oluyor sezeryanda. Yani çocuk 3250 doğdu ama ben hala aynıyım çok garip değil mi. Bir de ayaklarım sismeye başladı normal mı canımAy kızlar mümkün olduğunca tutun kuzuları. Doğurmayın. Lohusalık daha fena. Bir de bu sıcakta bebekle uğraşmak daha zor. Hamileyken bir tek siz zorlanıyorsunuz sıcakta. En kötü duş al yat duş al yat. Şimdi çocuk bir terliyor bir üşüyor. Bir de sıcakta kucak emzirme sucuk gibi oluyor sürekli yavrum. İçerdeyken daha rahat herşey yedi içti terledi kaka yaptı derdi yok. Keyfini çıkarın. Mesela biz 26 saattir kaka yapamadık fenalardayız bağır çağır uğraşıyor yavrum bu sıcakta. Bir de o öyle ağlayınca her yerimden aynı anda ter fışkırıyor
Hamileliğimi çok özledim
Canım ödem vardır vücudunda o gidince azalır kilon. Ben hastaneden geldiğimde altı kilo gitmişti. Ama dediğin gibi şişlik ödem vs hiç yoktu bende. Onlar gidince düşer daha diye düşünüyorum.Hak veriyorum. Gerçi benim daha 4. Günüm ama ağladığında eğilip kucağıma alamamak ameliyattan dolayı falan çok zor oluyor üzülüyorum. Anca indirirken kucağıma alıyorum nerdeyse. Bisey sorucam sana canım. Hastaneden geldiğimde sadece 2 kilo vermiş gözüküyordum öyle mi oluyor sezeryanda. Yani çocuk 3250 doğdu ama ben hala aynıyım çok garip değil mi. Bir de ayaklarım sismeye başladı normal mı canım
Sağol canım :) deneyimsizlik böyle birşey :) neyden ne anlayacağımı bilemiyorum henüz :) yavaş yavaş tanışıyoruz yakışıklıyla :)Canim panik yapma sen nasil hergun yapmiyorsan o da yapmayabilir birde artik 2 haftalik oldu ve kilo alimi basladi bebeginin. Bu da su demek oluyor. Bebegin artik huysuz ve zor zamanlari basladi. Karni agriyor olabilir. Duydugu seslerden huzursuzlugu baslar, sana yakin olmak icin aglar vs :) herseyi kakaya baglama artik :)
Canım yaaa.. adana zaten kendi sıcak bir bu sıcaklar tuz biber oldu bilmez miyim..az kaldı canım az .hayırlısıyla prensesini kucağına alınca hepsi geçer inşallah.. seni serin tutacak şeyler yee yiyebilirsen tabi..Ben de ancak karpuz ayran yoğurt yani başka yemek işkence bu sıcakta..
Canim Allah sabir versin valla burasi 35 derece disarisi, ev daha serindir ben bile dayanamiyorum. Bizde ne vantilator var ne klima cunku burasi yazin bile serin olurdu ayagimdan corap sirtimdan ince hirka eksik olmazdi. Bu sene cok fena oldu boyle sicak gormedim. Dogurunca rahatlariz insallah. Bol bol yika yuzunu boynunu enseni ferahlarsin.
Ay kızlar mümkün olduğunca tutun kuzuları. Doğurmayın. Lohusalık daha fena. Bir de bu sıcakta bebekle uğraşmak daha zor. Hamileyken bir tek siz zorlanıyorsunuz sıcakta. En kötü duş al yat duş al yat. Şimdi çocuk bir terliyor bir üşüyor. Bir de sıcakta kucak emzirme sucuk gibi oluyor sürekli yavrum. İçerdeyken daha rahat herşey yedi içti terledi kaka yaptı derdi yok. Keyfini çıkarın. Mesela biz 26 saattir kaka yapamadık fenalardayız bağır çağır uğraşıyor yavrum bu sıcakta. Bir de o öyle ağlayınca her yerimden aynı anda ter fışkırıyor
Hamileliğimi çok özledim
Kızlar iyi geceler ancak yazabildim 2 gündür kızlara haber versem diye aklımdasınız :) ben kızımı kucağıma aldım rabbime şükürler olsun. Cuma akşamı doğumu başlatmak için yaptığım çalışmaları biliyosunuz. Cumartesi sabah tekrar kontrole gittik bi gelişme çıkmadı rahimde. Suni deneyelim dedi dr um. 5 saate yakın suni ile sancı çektim. Bu sırada suyum fazlaca devam etti. Sonra açılma kontrolü tekrarlandı sancıda bi işe yaramamış meğer. Ve bu esnada suyum komple geldi apartopar ameliyata hazırladılar. Spinal ile yapıldı. Sonunda öğlen 3bucuk gibi bebeğimi öptüm kokladım kucakladım. Şimdi halen hastanedeyiz. Tam 46 yı doldurmuşuz. 43 cm boyu 2380 gr kilosu var. Minicik bi mucize. Çıktığından beri yanımda çok şükür. Suni sayesinde sütümde geldi sağıp kaşıkla içiriyoruz. Tek mutsuzluğum sezeryan. Oda mecburi oldu ama sonrasını ben çok fena geçiriyorum. Kesi yeri yapıştırma yapılmış. Canım çok yanıyo. Ayağa kalkmalısın dendi, değil kalkmak kıpırdayamıyorum. Yarın taburcu olucaz ama nasıl olucam bilmiyorum. İnşallah bi an önce iyileşir daha rahat bebeğimle ilgilenirim. Şimdilik babası yapıyor herşeyini sağolsun. Benden bugünlük bu kadar. Fırsat buldukça bakarım yazdıklarınıza. Rabbim hepimizin yardımcısı ve hakkımızda hayrlısı olsun.
sen sormuş muydun doktoruna canım belki farklı bişey demiştir.Ay bunu yasayan bi ben değilmişim demek.. Toynak gibi oldu ellerimde.. Garip bi ağrı var ve şişmiş... Parmaklarimi kiramiyorum fazla..
sağlıkla gelsin tüm bebişlerAy cocuum dimi sıkısti iyice doğ annecim sıkıstıysan diyorum dinlemiyoda
Gözün aydın canım, Allahım analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Sana da bebeğine de sağlık sıhhat versin. Güle güle büyüt bebişiniKızlar iyi geceler ancak yazabildim 2 gündür kızlara haber versem diye aklımdasınız :) ben kızımı kucağıma aldım rabbime şükürler olsun. Cuma akşamı doğumu başlatmak için yaptığım çalışmaları biliyosunuz. Cumartesi sabah tekrar kontrole gittik bi gelişme çıkmadı rahimde. Suni deneyelim dedi dr um. 5 saate yakın suni ile sancı çektim. Bu sırada suyum fazlaca devam etti. Sonra açılma kontrolü tekrarlandı sancıda bi işe yaramamış meğer. Ve bu esnada suyum komple geldi apartopar ameliyata hazırladılar. Spinal ile yapıldı. Sonunda öğlen 3bucuk gibi bebeğimi öptüm kokladım kucakladım. Şimdi halen hastanedeyiz. Tam 46 yı doldurmuşuz. 43 cm boyu 2380 gr kilosu var. Minicik bi mucize. Çıktığından beri yanımda çok şükür. Suni sayesinde sütümde geldi sağıp kaşıkla içiriyoruz. Tek mutsuzluğum sezeryan. Oda mecburi oldu ama sonrasını ben çok fena geçiriyorum. Kesi yeri yapıştırma yapılmış. Canım çok yanıyo. Ayağa kalkmalısın dendi, değil kalkmak kıpırdayamıyorum. Yarın taburcu olucaz ama nasıl olucam bilmiyorum. İnşallah bi an önce iyileşir daha rahat bebeğimle ilgilenirim. Şimdilik babası yapıyor herşeyini sağolsun. Benden bugünlük bu kadar. Fırsat buldukça bakarım yazdıklarınıza. Rabbim hepimizin yardımcısı ve hakkımızda hayrlısı olsun.
Canım sağlıkla dogsunda bebisin sonrasında dikkat eder sağlıklı beslenir verirsin kilolari . Şu an bebislerin sağlıkla doğmalari önemli sonra kilolar tabiiBenim karnım büyük canım ya..ilk gebelikte daha büyüktü hatta.hic iç karın yok bende..Ben de gövdeden aldım hep ..karnım kollarım sırtım.
Sağlıkla doğsunlarda bebekler gerisi kolay..
Tmm canım 36.hafta 1.7.17 tarihi özde ismiferishhh canım doğum tarihi tam haftası günü ve bebeğin ismini yazarsan ekleyim seni ve güzel kızını listemize :)
Sağol canım dediklerini denedim. Herkes aynısını söyledi ben de rahatladım biraz. Bugün yatın da yapmazsa bir sorarım doktora. Gerçi şuan bir çalışma içerisinde ama inşallah sonuç alırız@gripenguen canim 5 güne kadar bebisin kaka yapmaması normal demişti doktoru öyle hemen telaslanma. Ama poposuna zeytinyağı surebilirsin yada icirebilirsin 1 çay kaşığı falan ama dikkat et yağ yoğun olduğundan yutamayabilir az az ver vermeye karar vereceksen
Tamamdır canım.Tmm canım 36.hafta 1.7.17 tarihi özde ismi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?