temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

cnm ben de aynıyım enerjimi yüksek tutmak istiyorum pozitif düşüneyim diyorum ama gece olunca içimi vesvese kaplıyor düşünceler düşünceler.. sabah olunca rahatlıyorum diyorum bak bi sen değilsin birsürü kişi şuan aynısınız diye. Şimdi doktorumdan çıktım 15 inden sonra heran bekleyelim dedi başı falan iyice aşağıya inmiş zaten kontrol ederken de çok battı busefer. Korkularımı anlattım sezeryanla ilgili. Spinal yaparız bebeğini 5 dakkaya kalmaz görürsün sonra istersen hemen uyuturuz dedi. İçim rahatladı benim de.

Ben de çarşamba kontrolde konusucam bu şekilde psikoloji kalmadı kaşıntı olayı ilk defa geldi başıma göz kapaklarım bile kaşınıyodu zor tuttum kendimi başlasam sonu gelmeyecek

Selam kizlar naslsiniz baya bi knusma olmus ama bildirim gelmemis bana neler yapiyosunuz scaklarla nasi bas ediyosunuz :) benim 15 gunum fln kaldi doguma ama hic agri sanci yok acebw bu normalmi cok stresliyim gerginimm

haftaya catı muayenem var benimde bakalım nasıl gecicek. iyiyim allaha şükür
doktorun ne diyor dogum için.
Seninle gunlerimiz ayni, benim de haftaya cati kontrolum var, eger hala donmediyse sezeryan gunu konusucaz donmusse normali bekliycez :)

selam kızlar bayramdan beri girememiştim baya bi ilerlemişsiniz. doğum yapan arkadaşlarımızı tebrik ederim Allah sağlıkla büyütmek nasip etsin inşallah. bir arkadaşımız da bebeğiniz kaybetmiş inanılmaz üzüldüm, allah sabır versin güç versin, dilerim en yakın zamanda anne olursun arkadaşım, teselli verecek hiçbir sözüm yok, üzüntünü derinden paylaşıyorum.

Seninle gunlerimiz ayni, benim de haftaya cati kontrolum var, eger hala donmediyse sezeryan gunu konusucaz donmusse normali bekliycez :)
Evet aynı günlerimiz.
Arefe gününden önce gittigimde doktor bana dönmüş dedi.
Erken dogum riski diye endişelenmiştim oysa. ama rahatlatmıştı doktorum cok şükür.
Şimdi hala öylemi bilmiyorum tabi

Canim allah anali babali saglikli buyutmeyide nasip etsin doktor yuru dediyse mutlaka yuru cunku ne kadar uzun yatarsan o kadar zor oluyor iceride kan birikmesi olabiliyor mutlaka yurumeye çalış yoksa daha zor olur senin icin

Ben de cantalarimi hazırladım sonunda sadece kendi pijamalarım koyulacak onu da son anda koyup giderim diye askıda bıraktım içim biraz rahat şimdi

Doğum yapan arkadaşlara hayırlı olsun darısı başımıza inşallah..

sen sormuş muydun doktoruna canım belki farklı bişey demiştir.

Yok en son gittigimde yoktuki boyle bişi aramadimda 8 inde randevum var o zaman bi deginirim muhtemelen normal der ama artik.. Ay heryerlerimiz sisti artik oyhhhh... Sıcak bastikca sisiyorum sankim...

Arkadaşlar mrb geçen haftaki kontrolünde bebeğimin gelişiminin 2 hafta önden gittiğini öğrendim. Bu durum ne tür sıkıntılar doğurur bilgisi olan varmı iyi bişey değil dedi doktor.

Canım ödem vardır vücudunda o gidince azalır kilon. Ben hastaneden geldiğimde altı kilo gitmişti. Ama dediğin gibi şişlik ödem vs hiç yoktu bende. Onlar gidince düşer daha diye düşünüyorum.
Yani utanmasam kilo alıp gelecekmisimdi eve ama ayaklarım bacaklarım felaket sis durumda dediğin gibi ödem sanırım ne sanıyorum bile. Peki duşunu kaçıncı gün aldın canım. Doktorum 3 gün sonra alabilirsin dedi bana ben dayanamadim eve çıktığım gün eczaneden o hastanede yapistirdiklsri bantlardan alıp takıp girmiştim. Bugün de girmeyi düşünüyorum ama açık girsem bisey olur mu diye düşünüyorum

Ay sıcakalrı hiç demeee. her yer yanıor resmen.
allah ayrdımcımız olsun.
İyiyim bende şükür

elmasli ferishhh hayırlı olsun canım saglıkla büyütün bebişlerinizi.

Bir de T Titizz1 doğum yaptı canım. Bir arkadaşımız da bebeğini kaybetti.. unutmuşum onları yazmayı.. valla insanda iştahta bırakmadı sıcaklar enerji de..

Canım bana hastanede pansuman yaparken su geçirmez bant yapıştırdı. Kontrole kadar kalacak dedi. Eve gidince yine de üstüne streç sar duş al su gelmesin dedi. Ama belimdeki epidurali çıkardıktan sonra 24 saat duş alma dediler onu bekledim. Ameliyattan sonra 3. Günün gecesi duş alabilir durumdaydım 4. Gün aldım. Ama bant olduğu için su gelmedi hiç. 7. Gün kontrolde çıkardı bandı sonra birşey yapmana gerek yok artık dedi.
Bir de contractubex diye bir merhem verdi sabah akşam 3 ay sür dedi. İzi minimuma indirmek içinmiş. Onu da kullanıyorum. Benden çok önemsedi sağolsun fiziğimi doktorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…