- 20 Kasım 2016
- 1.051
- 897
- 123
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #19.801
cnm ben de aynıyım enerjimi yüksek tutmak istiyorum pozitif düşüneyim diyorum ama gece olunca içimi vesvese kaplıyor düşünceler düşünceler.. sabah olunca rahatlıyorum diyorum bak bi sen değilsin birsürü kişi şuan aynısınız diye. Şimdi doktorumdan çıktım 15 inden sonra heran bekleyelim dedi başı falan iyice aşağıya inmiş zaten kontrol ederken de çok battı busefer. Korkularımı anlattım sezeryanla ilgili. Spinal yaparız bebeğini 5 dakkaya kalmaz görürsün sonra istersen hemen uyuturuz dedi. İçim rahatladı benim de.Kızlar gece iki kere duşa girdim tatlı bi kaşıntı tuttu yatsam nefes alamaz oldum halbuki gece esti serindi ama ben çok huzursuzdum beste uyuyup yedi buçukta uyandım zombi gibiyim şimdi de Allah tan kaşıntı geçmiş
Ben de çarşamba kontrolde konusucam bu şekilde psikoloji kalmadı kaşıntı olayı ilk defa geldi başıma göz kapaklarım bile kaşınıyodu zor tuttum kendimi başlasam sonu gelmeyecekcnm ben de aynıyım enerjimi yüksek tutmak istiyorum pozitif düşüneyim diyorum ama gece olunca içimi vesvese kaplıyor düşünceler düşünceler.. sabah olunca rahatlıyorum diyorum bak bi sen değilsin birsürü kişi şuan aynısınız diye. Şimdi doktorumdan çıktım 15 inden sonra heran bekleyelim dedi başı falan iyice aşağıya inmiş zaten kontrol ederken de çok battı busefer. Korkularımı anlattım sezeryanla ilgili. Spinal yaparız bebeğini 5 dakkaya kalmaz görürsün sonra istersen hemen uyuturuz dedi. İçim rahatladı benim de.
Ben doguramadim daha cnm sn naslsnSelam kızlar nasılsınız baya zamandır giremiyordum.
Varmı doğuran
haftaya catı muayenem var benimde bakalım nasıl gecicek. iyiyim allaha şükürBen doguramadim daha cnm sn naslsn
Seninle gunlerimiz ayni, benim de haftaya cati kontrolum var, eger hala donmediyse sezeryan gunu konusucaz donmusse normali bekliycez :)haftaya catı muayenem var benimde bakalım nasıl gecicek. iyiyim allaha şükür
doktorun ne diyor dogum için.
Evet aynı günlerimiz.Seninle gunlerimiz ayni, benim de haftaya cati kontrolum var, eger hala donmediyse sezeryan gunu konusucaz donmusse normali bekliycez :)
Canim allah anali babali saglikli buyutmeyide nasip etsin doktor yuru dediyse mutlaka yuru cunku ne kadar uzun yatarsan o kadar zor oluyor iceride kan birikmesi olabiliyor mutlaka yurumeye çalış yoksa daha zor olur senin icinKızlar iyi geceler ancak yazabildim 2 gündür kızlara haber versem diye aklımdasınız :) ben kızımı kucağıma aldım rabbime şükürler olsun. Cuma akşamı doğumu başlatmak için yaptığım çalışmaları biliyosunuz. Cumartesi sabah tekrar kontrole gittik bi gelişme çıkmadı rahimde. Suni deneyelim dedi dr um. 5 saate yakın suni ile sancı çektim. Bu sırada suyum fazlaca devam etti. Sonra açılma kontrolü tekrarlandı sancıda bi işe yaramamış meğer. Ve bu esnada suyum komple geldi apartopar ameliyata hazırladılar. Spinal ile yapıldı. Sonunda öğlen 3bucuk gibi bebeğimi öptüm kokladım kucakladım. Şimdi halen hastanedeyiz. Tam 46 yı doldurmuşuz. 43 cm boyu 2380 gr kilosu var. Minicik bi mucize. Çıktığından beri yanımda çok şükür. Suni sayesinde sütümde geldi sağıp kaşıkla içiriyoruz. Tek mutsuzluğum sezeryan. Oda mecburi oldu ama sonrasını ben çok fena geçiriyorum. Kesi yeri yapıştırma yapılmış. Canım çok yanıyo. Ayağa kalkmalısın dendi, değil kalkmak kıpırdayamıyorum. Yarın taburcu olucaz ama nasıl olucam bilmiyorum. İnşallah bi an önce iyileşir daha rahat bebeğimle ilgilenirim. Şimdilik babası yapıyor herşeyini sağolsun. Benden bugünlük bu kadar. Fırsat buldukça bakarım yazdıklarınıza. Rabbim hepimizin yardımcısı ve hakkımızda hayrlısı olsun.
sen sormuş muydun doktoruna canım belki farklı bişey demiştir.
Yani utanmasam kilo alıp gelecekmisimdi eveCanım ödem vardır vücudunda o gidince azalır kilon. Ben hastaneden geldiğimde altı kilo gitmişti. Ama dediğin gibi şişlik ödem vs hiç yoktu bende. Onlar gidince düşer daha diye düşünüyorum.
Canım bana hastanede pansuman yaparken su geçirmez bant yapıştırdı. Kontrole kadar kalacak dedi. Eve gidince yine de üstüne streç sar duş al su gelmesin dedi. Ama belimdeki epidurali çıkardıktan sonra 24 saat duş alma dediler onu bekledim. Ameliyattan sonra 3. Günün gecesi duş alabilir durumdaydım 4. Gün aldım. Ama bant olduğu için su gelmedi hiç. 7. Gün kontrolde çıkardı bandı sonra birşey yapmana gerek yok artık dedi.Yani utanmasam kilo alıp gelecekmisimdi eveama ayaklarım bacaklarım felaket sis durumda dediğin gibi ödem sanırım ne sanıyorum bile. Peki duşunu kaçıncı gün aldın canım. Doktorum 3 gün sonra alabilirsin dedi bana ben dayanamadim eve çıktığım gün eczaneden o hastanede yapistirdiklsri bantlardan alıp takıp girmiştim. Bugün de girmeyi düşünüyorum ama açık girsem bisey olur mu diye düşünüyorum
Valla bugun aklimdan gectin yazcaktim canim nerelerdesin diye.aliagada yaniyor dimi,buca yaniyor valla.benimde son 2 gunum 2gunu dogmazsa persembe suni sanci yapilcak.Selam kızlar nasılsınız baya zamandır giremiyordum.
Varmı doğuran
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?