temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Arkadaşlar mrb geçen haftaki kontrolünde bebeğimin gelişiminin 2 hafta önden gittiğini öğrendim. Bu durum ne tür sıkıntılar doğurur bilgisi olan varmı iyi bişey değil dedi doktor.
Benimde öyleydi şekerden şüphelendi Dr biraz sınırdaydı şekerim ama dikkat ettim .epey korkuttu devlet hastanesinde bir Dr beni. Cuma günü kontrolümde haftasıyla uyumlu çıktı

Kızlar doktordan geldim bebis 2 hafta önden gidiyormuş kilosu 3 200gr. Boyu 49cm . Ama seker ölçümleri normal çıkıyor . Bakalım 3 aylık önceki durumunu görmek için bir şeker ölçümü varmış onu yaptiricaz doktor istedi. Ona göre doğuma karar verilecek.

Canlarım benim tek tek okudum mesajlarınızı hepinizden Allah razı olsun rabbim veriyor sabrımı çok şükür hergun gidiyorum kızıma ondqn sizin meleklerinize sagsqlim kavusmaniz için dua istiyorum güzel haberlerinizi aldıkça içim çok ferahliyor insalh hepiniz güzel güzel kavuşursunuz meleklerinize inşallah hepsinin sağlıklı upuzun ömürleri olur size söz hep dua edicem sizin için nolur sizde benim için Rabbimden sabır isteyin Bide korkmayın sakın inanın insanlar normal doğumu çok abartiyo o guzel kuzular için dayaniliyor acı öldürmuyo sezeryan olacak arkadaşlarım sizde korkmayın üzülmeyin sakın hangisi hayirliysa o olsun siz ve bebeğiniz için Hepinize hayırlı mutlu doğumlar herkes dogurana kadar takipte kalicam ve hepinize dua edicem söz

Ne kadar güzel bir yüreğin var. Allah gönlüne göre versin canım. Bu büyük acı hayattaki son mutsuzluğun olsun inşallah

Kizlar geldim doktordan cok umutlu konustu doktorum cok sevincliyim nst de duzenli sancilarim cikti bebegimin kilosu 3.570 olmus cok sevindim kilosu fazla olacak diye korkmustum tekrar catiya bakti bu defa hic bagirmadim bile sadece 4 parmagini sokabildi bebek baya asagi inmiş dedi ama acilma yine yok sancilar sıklaşirsa acilacak galiba bir hafta daha bekleyelim gununu doldursun yine gelmezse pazartesi sezeryan konuşuruz dedi ama normale cok elverisli bebekde catinda bekleyelim dedi umut doluyum ins normal bir sekilde gelir yaa.. sadece bebegin kalp atisi yuksek cikti 180 lerde neden acaba kizlar yaa bilen varmi doktor bol su ic dinlen dedi yorgunluktan olabilir dedi ama hep evdeyim oturuyorum yaa

Kizlar geldim doktordan cok umutlu konustu doktorum cok sevincliyim nst de duzenli sancilarim cikti bebegimin kilosu 3.570 olmus cok sevindim kilosu fazla olacak diye korkmustum tekrar catiya bakti bu defa hic bagirmadim bile sadece 4 parmagini sokabildi bebek baya asagi inmiş dedi ama acilma yine yok sancilar sıklaşirsa acilacak galiba bir hafta daha bekleyelim gununu doldursun yine gelmezse pazartesi sezeryan konuşuruz dedi ama normale cok elverisli bebekde catinda bekleyelim dedi umut doluyum ins normal bir sekilde gelir yaa.. sadece bebegin kalp atisi yuksek cikti 180 lerde neden acaba kizlar yaa bilen varmi doktor bol su ic dinlen dedi yorgunluktan olabilir dedi ama hep evdeyim oturuyorum yaa

Sana demiştim hatırladın mı ilk olduğu için öyle olmuştur bundan sonrakile daha iyi geçer diye sevindim senin adına

beyazyalan canım çook geçmiş olsun.Bebeğin bir an önce sağlığına kavuşır inşallah. ferishhh gözün aydın:) benim de sezeryanı yapıştırma yapmışlar tek başıma yataktan kalkamıyorum hala.Destek alıyorum etraftan baya acıyor. bugün 3.gün ancaağrı kesiciyle rahatlıyorum

Bugun kontrole gittim. Bebegim 1957 gr olmus. Az kilo almis gefen aya gore ama dr. Kilosu iyi dedi. Kasik agrilarimi soyleyince alttan rahim boyuna bakti normal dedi dogum belirtisi yok hersey iyi dedi gobusumun altta olmasi normalmis kasik agrilari da kizim basagi dirdugu icin baskidanmis cok sukur erken dogum dutumu yok en cok ondan korkmustum

Arkadaşlar mrb geçen haftaki kontrolünde bebeğimin gelişiminin 2 hafta önden gittiğini öğrendim. Bu durum ne tür sıkıntılar doğurur bilgisi olan varmı iyi bişey değil dedi doktor.
Bebegin biraz iri olur hepsi bu :) dogum yapinca beslenmesine dikkat ediceksin yoksa sarilik olur.

3200 cok degil canim. Dogum kilosu 4 kg gecmez bence. Bir kan testi var seker hastalarina bakilan ona bakicaklardir. Insallah sorun cikmaz.

Canim gayet iyi iste. Merak etme cok bekletmez bence . Havalar sicak normal canim. Bence hersey normale elverisliyse normali zorla zaten bebek asagi inmis. Artik cok beklemez.

Canım, başın sağolsun. Allahım bol sabırlar versin. Ne diyeceğimi bilemediğim için yazamamıştım. ((

Canim gayet iyi iste. Merak etme cok bekletmez bence . Havalar sicak normal canim. Bence hersey normale elverisliyse normali zorla zaten bebek asagi inmis. Artik cok beklemez.
Ins bekletmez yaa ama nst de kalp atislari 180lerde surekli baska boyle bir durumlar karsilasan varmi acaba ?? Birde artik yuruyusleri artiracam hergun sicak dus alayim diyorum acilma olsun diye

Ins bekletmez yaa ama nst de kalp atislari 180lerde surekli baska boyle bir durumlar karsilasan varmi acaba ?? Birde artik yuruyusleri artiracam hergun sicak dus alayim diyorum acilma olsun diye
Canım iki kere nst ye girdim bende de kalp atışı 150 180 arasiydi hep doktorun bişey dememisse normaldir en son iki hafta önce düzensiz üç yerde sancı çıktı 60-80 arası çarşamba bakalım ne çıkacak sıcak duş comel kalk hareketler yap mümkünse merdiven in çık hayırlısıyla kucağına al inşallah

Evet aynı günlerimiz.
Arefe gününden önce gittigimde doktor bana dönmüş dedi.
Erken dogum riski diye endişelenmiştim oysa. ama rahatlatmıştı doktorum cok şükür.
Şimdi hala öylemi bilmiyorum tabi
Benim ki bugune kadar hic donmedi insallah haftaya gittigimde donmus olur olmazsa da saglik olsun hersey nasip :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…