Tok evin aç kedisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

TeslaninOsilatoru

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2015
1.527
3.487
133
Kızım 3 yaşında. İstediği her oyuncağı bütçemize göre almaya çalışıyoruz. Şımartmak değil her anne baba kadar yaptığımızı düşünüyorum. Ama o sokakta beni çok utandırıyor. Başka çocukların elinde gördüklerine hayran hayran bakması başkasında basit bir balon görünce bile ağlaması beni deli ediyor. Geçen gün bir anne çocuk, çocuğun elinde oyuncak araba var geçerken bizimki arabaaa diye bağırdı. Annesi resmen bize acıyarak baktı utandım. Bugün de 9 yaşlarında bir kızın elinde top gördü aaa top diye bağırdı kızım sus diyorum. Öbür kız da benimkinin bağırmasını duyunca hoşuna gitmiş olacak ki bu defa göstere göstere oynamaya başladı bir topa bakıp zıplatıyor bir benim kıza en son ne bakıyorsun önüne baksana dedim çocuğa. Bunun çözümü nedir bu kızla dışarı çıkınca kendimi sefil gibi hissediyorum.

3 yaşında

aaa araba demesi aaa top demesi neden garip

evet o yaşlarda her şey onların olsun isterler

konuyu değiştirin ya da evet kardeşin arabası ne güzelmiş rengini söyleyin şeklini anlatın

senin de şöyle şöyle araban var diye evdeki oyuncaklara getirin konuyu

belki kız ile oynamasına izin verseniz kız da onunla oynayacaktı

sever o yaşlarda kızlar küçükleri oynatmayı

evde topu vardır herhalde aaa senin topun gibi vs deyip değiştirseydiniz ilgisini

bir dönem internet fenomeni kızlar vardı onun şu oyuncağı bunun oyuncağı

her şeyin alınmayacağını da öğretin şimdiden o uygun değil şeklinde

Bağırdığımı nerden çıkardınız bağırmadım. Dışarı çıkınca utandırıyor çok. Çıkarmak istemiyorum bu yüzden.

Çocuk 3 yaşında. Daha normal ne olabilir ki? Adı üstünde çocuk yani. Eve oyuncak uzay mekiği de alsanız arkadaşının elinde gördüğü tencere kapağını isteyebilir. Rezil falan olurum diye korkmayın. Herkes farkında yanınızdakinin çocuk olduğunun. Anlık bakıp önlerine dönerler. Kimsenin acıyarak baktığını sanmam.

Daha küçücük annesi daha çok yapacak bu hareketleri dünyayı alsanda başkasında gördüğünde gözü kalacak

Kendi çocuğunuzun durumu için neden başka çocuğa kızıyorsunız ki? Sizin söz geçirmeniz gereken kendi çocuğunuz başkasının çocuğu isteği kadar göstere göstere oynasın sizin çocuğunuzun tavrı önemlidir sizin için. Ayrıca adı üstünde BUNLAR DAHA ÇOCUKLAR. Ağlayacakta isteyecekte siz terbiyesini vermelisiniz

Başkasında olan daha iyi görünebilir çocuklara.
Kuzenim yemek yemeyen bir çocuktu, yengemde azıcık bari yasin diye kadın her şeyi yapmaya çalışırdı. Bir gün bir akrabada yemekteyiz. Pilav yapmış. Kuzenim aaa pilaavv anne sen hiç yapmıyosun deyip kaşık kaşık yemeye başlamıştı. Ki yengemin yaptığını hepimiz biliyoruz. Çocuklar bazen böyle yapabiliyorlar.

Bizimkilerde öyledir evde yengem peşlerinden koşar yesinlet diye komşu da ise olsa yesek havalarına girerler. Çocuk bu yapacak bir şey yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…