- 10 Mayıs 2015
- 1.527
- 3.487
- 133
- Konu Sahibi TeslaninOsilatoru
-
Bağırdığımı nerden çıkardınız bağırmadım. Dışarı çıkınca utandırıyor çok. Çıkarmak istemiyorum bu yüzden.aaaaa çocuk ay bunlar, her çocuk yapar bunu, niye bağırdıniz ki elalemin çocuğuna? yapacağınız tek şey kizınızın dikkatini dağıtmak, 3 yaşında çocuğa evde lunapark da kursaniz sokakta tahta kaşık görse ilgisini çeker, normal yani, ne var bunda?
Kızım önüne bak dedim evet kendi çocuguma daKendi çocuğunuzun şımarıklığı yüzünden baska çocuğa niye çemkirdiniz anlamadım kendi cocuğunuza da ne bakiyorsun topa dediniz mi
Daha küçücük annesi daha çok yapacak bu hareketleri dünyayı alsanda başkasında gördüğünde gözü kalacakKızım 3 yaşında. İstediği her oyuncağı bütçemize göre almaya çalışıyoruz. Şımartmak değil her anne baba kadar yaptığımızı düşünüyorum. Ama o sokakta beni çok utandırıyor. Başka çocukların elinde gördüklerine hayran hayran bakması başkasında basit bir balon görünce bile ağlaması beni deli ediyor. Geçen gün bir anne çocuk, çocuğun elinde oyuncak araba var geçerken bizimki arabaaa diye bağırdı. Annesi resmen bize acıyarak baktı utandım. Bugün de 9 yaşlarında bir kızın elinde top gördü aaa top diye bağırdı kızım sus diyorum. Öbür kız da benimkinin bağırmasını duyunca hoşuna gitmiş olacak ki bu defa göstere göstere oynamaya başladı bir topa bakıp zıplatıyor bir benim kıza en son ne bakıyorsun önüne baksana dedim çocuğa. Bunun çözümü nedir bu kızla dışarı çıkınca kendimi sefil gibi hissediyorum.
Bizimkilerde öyledir evde yengem peşlerinden koşar yesinlet diye komşu da ise olsa yesek havalarına girerler. Çocuk bu yapacak bir şey yokBaşkasında olan daha iyi görünebilir çocuklara.
Kuzenim yemek yemeyen bir çocuktu, yengemde azıcık bari yasin diye kadın her şeyi yapmaya çalışırdı. Bir gün bir akrabada yemekteyiz. Pilav yapmış. Kuzenim aaa pilaavv anne sen hiç yapmıyosun deyip kaşık kaşık yemeye başlamıştı. Ki yengemin yaptığını hepimiz biliyoruz. Çocuklar bazen böyle yapabiliyorlar.
Aynen, çocuklar böyle olabiliyor. :)Bizimkilerde öyledir evde yengem peşlerinden koşar yesinlet diye komşu da ise olsa yesek havalarına girerler. Çocuk bu yapacak bir şey yok
Sık kullanırım burayı. Bugunkü derdim buAaaa ? Allah başka dert vermesin
Utanasınız gelmiş sizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?