- 1 Mart 2020
- 1.179
- 5.493
- 78
- Konu Sahibi TeslaninOsilatoru
-
Benimki evde milyon tane topu olmasına rağmen aşağı indirdiğim de elin topuna koşuyor kendi topuyla insek bile durum aynıKızım 3 yaşında. İstediği her oyuncağı bütçemize göre almaya çalışıyoruz. Şımartmak değil her anne baba kadar yaptığımızı düşünüyorum. Ama o sokakta beni çok utandırıyor. Başka çocukların elinde gördüklerine hayran hayran bakması başkasında basit bir balon görünce bile ağlaması beni deli ediyor. Geçen gün bir anne çocuk, çocuğun elinde oyuncak araba var geçerken bizimki arabaaa diye bağırdı. Annesi resmen bize acıyarak baktı utandım. Bugün de 9 yaşlarında bir kızın elinde top gördü aaa top diye bağırdı kızım sus diyorum. Öbür kız da benimkinin bağırmasını duyunca hoşuna gitmiş olacak ki bu defa göstere göstere oynamaya başladı bir topa bakıp zıplatıyor bir benim kıza en son ne bakıyorsun önüne baksana dedim çocuğa. Bunun çözümü nedir bu kızla dışarı çıkınca kendimi sefil gibi hissediyorum.
Kızım 3 yaşında. İstediği her oyuncağı bütçemize göre almaya çalışıyoruz. Şımartmak değil her anne baba kadar yaptığımızı düşünüyorum. Ama o sokakta beni çok utandırıyor. Başka çocukların elinde gördüklerine hayran hayran bakması başkasında basit bir balon görünce bile ağlaması beni deli ediyor. Geçen gün bir anne çocuk, çocuğun elinde oyuncak araba var geçerken bizimki arabaaa diye bağırdı. Annesi resmen bize acıyarak baktı utandım. Bugün de 9 yaşlarında bir kızın elinde top gördü aaa top diye bağırdı kızım sus diyorum. Öbür kız da benimkinin bağırmasını duyunca hoşuna gitmiş olacak ki bu defa göstere göstere oynamaya başladı bir topa bakıp zıplatıyor bir benim kıza en son ne bakıyorsun önüne baksana dedim çocuğa. Bunun çözümü nedir bu kızla dışarı çıkınca kendimi sefil gibi hissediyorum.
Duygularınız kizinizla ilgili değil, kendiniz ile ilgili. Kendi bebekliginiz-cocuklugunuzla ilgili tetikleniyorsunuz. Sizi tetikleyen şeyi bulup, duygulariniza odaklaninKızım 3 yaşında. İstediği her oyuncağı bütçemize göre almaya çalışıyoruz. Şımartmak değil her anne baba kadar yaptığımızı düşünüyorum. Ama o sokakta beni çok utandırıyor. Başka çocukların elinde gördüklerine hayran hayran bakması başkasında basit bir balon görünce bile ağlaması beni deli ediyor. Geçen gün bir anne çocuk, çocuğun elinde oyuncak araba var geçerken bizimki arabaaa diye bağırdı. Annesi resmen bize acıyarak baktı utandım. Bugün de 9 yaşlarında bir kızın elinde top gördü aaa top diye bağırdı kızım sus diyorum. Öbür kız da benimkinin bağırmasını duyunca hoşuna gitmiş olacak ki bu defa göstere göstere oynamaya başladı bir topa bakıp zıplatıyor bir benim kıza en son ne bakıyorsun önüne baksana dedim çocuğa. Bunun çözümü nedir bu kızla dışarı çıkınca kendimi sefil gibi hissediyorum.
Aboo evde çocuğa egmeg bile vermiyiler gııı, sabi dışarlarda saldırii, ekmeğnen doyuriii garnını. Anası olacak garı duddurmuş antin kuntin yemeg, cık cık cıkben doğdugundan beri kızıma kendi anlayışıma uygün olarak şeker beyaz un ve prinç yedirmedim, uzak tutabildiğim sürece bilmedi tatlarini, muadili organik olan veya rafine olmayan gıdalar kullandım, bu süreçte ne zaman dışarda yemek yesek beyaz ekmege saldırdı resmen....bak bildiğin beyaz ekmek...gorenler çocuga ekmek bile vermemişler demiş midir bilemem ama hiç de utanmadım yani. iyi ki de öyle yapmışım diyorum şimdi
canları sağolsun Maraşli deyzeleriminAboo evde çocuğa egmeg bile vermiyiler gııı, sabi dışarlarda saldırii, ekmeğnen doyuriii garnını. Anası olacak garı duddurmuş antin kuntin yemeg, cık cık cıkArkanızdan konuşan Maraşlı teyze grubu , dedikodu örneği görüyorsunuz. Sesleri kulağımda çınlandı, oradaymış gibi yaşadım olayı
Benim akülü araban yok amcaa ☹ üzdün ☹ yazık la etmeyin bi kadar şey bebelereHahaha
Oğlumu hatırladım, bizimki de koca ekmeği ısırdığı çok oldu, elde bütün ekmekten bahsediyorum
Bizde de beyaz un olmaz pek.
Bir kerede arkadaşında sürpriz yumurta gördü, ben hiç yemedim bundan dedi çocuğun annesine, doğru söylüyor yemedi dedim
Şeker un vs kısıtlı çünkü.
Bir gün de akülü araba gördü, bir gün benim de olacak demi dedi.
O an biraz buruldum itiraf ediyorum
Ertesi gün gittik aldık, onunda oldu
Çocuk çocukluğunu yapıyor.Kızım 3 yaşında. İstediği her oyuncağı bütçemize göre almaya çalışıyoruz. Şımartmak değil her anne baba kadar yaptığımızı düşünüyorum. Ama o sokakta beni çok utandırıyor. Başka çocukların elinde gördüklerine hayran hayran bakması başkasında basit bir balon görünce bile ağlaması beni deli ediyor. Geçen gün bir anne çocuk, çocuğun elinde oyuncak araba var geçerken bizimki arabaaa diye bağırdı. Annesi resmen bize acıyarak baktı utandım. Bugün de 9 yaşlarında bir kızın elinde top gördü aaa top diye bağırdı kızım sus diyorum. Öbür kız da benimkinin bağırmasını duyunca hoşuna gitmiş olacak ki bu defa göstere göstere oynamaya başladı bir topa bakıp zıplatıyor bir benim kıza en son ne bakıyorsun önüne baksana dedim çocuğa. Bunun çözümü nedir bu kızla dışarı çıkınca kendimi sefil gibi hissediyorum.
Adem Güneş ve Hatice Kübra Tongar'ın kitaplarını okumanızı ve videolarını izlemenizi tavsiye ediyorum.Kızım 3 yaşında. İstediği her oyuncağı bütçemize göre almaya çalışıyoruz. Şımartmak değil her anne baba kadar yaptığımızı düşünüyorum. Ama o sokakta beni çok utandırıyor. Başka çocukların elinde gördüklerine hayran hayran bakması başkasında basit bir balon görünce bile ağlaması beni deli ediyor. Geçen gün bir anne çocuk, çocuğun elinde oyuncak araba var geçerken bizimki arabaaa diye bağırdı. Annesi resmen bize acıyarak baktı utandım. Bugün de 9 yaşlarında bir kızın elinde top gördü aaa top diye bağırdı kızım sus diyorum. Öbür kız da benimkinin bağırmasını duyunca hoşuna gitmiş olacak ki bu defa göstere göstere oynamaya başladı bir topa bakıp zıplatıyor bir benim kıza en son ne bakıyorsun önüne baksana dedim çocuğa. Bunun çözümü nedir bu kızla dışarı çıkınca kendimi sefil gibi hissediyorum.
Çocuğundan utanan bir anne.Bağırdığımı nerden çıkardınız bağırmadım. Dışarı çıkınca utandırıyor çok. Çıkarmak istemiyorum bu yüzden.
Abim de küçükken evde yemek yemez ama karşı komşunun evine cocuklariyla oynamaya gidip de sofra kurulunca resmen saldırırmış yemeklere. Orda yediklerinin aynısı evde de var ama çocuk işte.
Annem bakmış bu böyle olmuyor evde yemek yapıp komşuya götürmeye başlamış, komşu sofrayı kurunca annem de bir çeşit yemek koyarmış cocuklarin sofrasına. Hâlâ daha anlatıp anlatıp güler annemle babam.
Yoo. O çocuğun annesi olsam bindir annesi derim ki öyle diyorum.Geçen yine komsu çocugunun bisikletine binmek istedi bağırış çağırış herkes duyuyor tabi bu arada bizde de bisiklet var. Komsu en son bisiklet alsanıza cocuga dedi siz olsanız utanmaz mısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?