- Konu Sahibi TeslaninOsilatoru
-
iyi de bacım utanilcak bisey yok ki, bütün dünyada çocuk büyütmüş her kadın bilir ki 3-5 yaş arası her çocuk, ultra zengininden fasfakirine kadar hepsi bunu yapar, çocuk siz zor durumda kalın diye özellikle yapmıyor, ilgisini çekiyor sadece, siz komplex yapmışsınız bunu ama yapmayın, dikkatini dağıtın, hatta ilgisini çeken neyse konuşun rengini filan, hatta siz o 9 yaşındakini terslemek yerine kızınızla yanına gidip muhabbet kursaydıniz belki sizin gözetiminizde 2 dk beraber oynayip sıkilacaktı, bunda utanacak hiç bir sey yokBağırdığımı nerden çıkardınız bağırmadım. Dışarı çıkınca utandırıyor çok. Çıkarmak istemiyorum bu yüzden.
Olsun sohbet etmiş olacaksınız ama kızacak herkes size çünkü çocuğunuzun yaptığında anormal bir şey yokSık kullanırım burayı. Bugunkü derdim bu
diğer çocuğu terslediniz mi? biri sizin çocuğu terslese ne hissedersiniz? hem de böyle bir konudan dolayı! adı üstünde işte; çocuk bunlarKızım 3 yaşında. İstediği her oyuncağı bütçemize göre almaya çalışıyoruz. Şımartmak değil her anne baba kadar yaptığımızı düşünüyorum. Ama o sokakta beni çok utandırıyor. Başka çocukların elinde gördüklerine hayran hayran bakması başkasında basit bir balon görünce bile ağlaması beni deli ediyor. Geçen gün bir anne çocuk, çocuğun elinde oyuncak araba var geçerken bizimki arabaaa diye bağırdı. Annesi resmen bize acıyarak baktı utandım. Bugün de 9 yaşlarında bir kızın elinde top gördü aaa top diye bağırdı kızım sus diyorum. Öbür kız da benimkinin bağırmasını duyunca hoşuna gitmiş olacak ki bu defa göstere göstere oynamaya başladı bir topa bakıp zıplatıyor bir benim kıza en son ne bakıyorsun önüne baksana dedim çocuğa. Bunun çözümü nedir bu kızla dışarı çıkınca kendimi sefil gibi hissediyorum.
Geçen yine komsu çocugunun bisikletine binmek istedi bağırış çağırış herkes duyuyor tabi bu arada bizde de bisiklet var. Komsu en son bisiklet alsanıza cocuga dedi siz olsanız utanmaz mısınızOlsun sohbet etmiş olacaksınız ama kızacak herkes size çünkü çocuğunuzun yaptığında anormal bir şey yok
Geçen gün bir anne çocuk, çocuğun elinde oyuncak araba var geçerken bizimki arabaaa diye bağırdı. Annesi resmen bize acıyarak baktı utandım.
Hayır, ben komşuyu utandırırdımGeçen yine komsu çocugunun bisikletine binmek istedi bağırış çağırış herkes duyuyor tabi bu arada bizde de bisiklet var. Komsu en son bisiklet alsanıza cocuga dedi siz olsanız utanmaz mısınız
Yoo neden utanayım ki. Evde bisikleti olmasa dahi utanmazdım. Çünkü türlü sebeple herkes çocuğuna her şeyi alamayabilir.Geçen yine komsu çocugunun bisikletine binmek istedi bağırış çağırış herkes duyuyor tabi bu arada bizde de bisiklet var. Komsu en son bisiklet alsanıza cocuga dedi siz olsanız utanmaz mısınız
Geçen yine komsu çocugunun bisikletine binmek istedi bağırış çağırış herkes duyuyor tabi bu arada bizde de bisiklet var. Komsu en son bisiklet alsanıza cocuga dedi siz olsanız utanmaz mısınız
acıyarak nasıl baktı
cidden sizin böyle hissetmenizin altındaki sebebi bulalım
yokluk içerisinde mi büyüdünüz ya da çok mu iyiydi maddi durumunuz
mesela eşim dedi ki geçen gün 40 yaşında adam
biz ilkokuldayken zengin kızların renk renk pasteli vardı kimseye vermezdi bizim de dağılmış az renkli boyalarımız vardı
aynı yaştayız, biz ilkokuldayken de vardı ve benim ailem alabilecek konumda oldukları halde almazlardı
babam resim öğretmeniydi o boyaların renk tonunu beğenmez karmen kırmızısının iyi olduğu bir markadan alırdı
bunu da anlatırdı
ben eksikliğini hissetmemiştim ama o hissetmiş
şimdi oğlumuz eksiklik hissetmesin diye uğraşıyor ama onunda özendiği şeyler oluyor
zira istemenin ve sahip olmanın sınırı yok
Hahahaben doğdugundan beri kızıma kendi anlayışıma uygün olarak şeker ve beyaz un ve prinç yedirmedim, uzak tutabildiğim sürece bilmedi tatlarini, muadili organik olan veya rafine olmayan gıdalar kullandım, bu süreçte ne zaman dışarda yemek yesek beyaz ekmege saldırdı resmen....bak bildiğin beyaz ekmek...gorenler çocuga ekmek bile vermemişler demiş midir bilemem ama hiç de utanmadım yani. iyi ki de öyle yapmışım diyorum şimdi
Yaa ama annesi çok tatlıııHahaha
Oğlumu hatırladım, bizimki de koca ekmeği ısırdığı çok oldu, elde bütün ekmekten bahsediyorum
Bizde de beyaz un olmaz pek.
Bir kerede arkadaşında sürpriz yumurta gördü, ben hiç yemedim bundan dedi çocuğun annesine, doğru söylüyor yemedi dedim
Şeker un vs kısıtlı çünkü.
Bir gün de akülü araba gördü, bir gün benim de olacak demi dedi.
O an biraz buruldum itiraf ediyorum
Ertesi gün gittik aldık, onunda oldu
Bak ya küçük Emrah misali... Çok tatlı maaşallah.Hahaha
Oğlumu hatırladım, bizimki de koca ekmeği ısırdığı çok oldu, elde bütün ekmekten bahsediyorum
Bizde de beyaz un olmaz pek.
Bir kerede arkadaşında sürpriz yumurta gördü, ben hiç yemedim bundan dedi çocuğun annesine, doğru söylüyor yemedi dedim
Şeker un vs kısıtlı çünkü.
Bir gün de akülü araba gördü, bir gün benim de olacak demi dedi.
O an biraz buruldum itiraf ediyorum
Ertesi gün gittik aldık, onunda oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?