Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Güzel menü afiyet olsun.

Sabah
avuc ici kdr ekmekle tost
1 fincan yesilcay

ara
bi fincan sut
ogle
1 kase mercimek çorbası
bol salata
1 dilim ekmek

aksam
1 kase mercimek çorbası

ara
bi fincan nescafe

1 lt su

20 dk egzersiz

Akşam az olmuş acıkırsan yoğurt ve meyve ye

Biz soğanlı karışımı sevdk @erigim. 2 tatlı kaşığı içtik afiyetle
Şifa olsun canim
Suyu artır her wc 40cal ydi galiba
Sabah
avuc ici kdr ekmekle tost
1 fincan yesilcay

ara
bi fincan sut
ogle
1 kase mercimek çorbası
bol salata
1 dilim ekmek

aksam
1 kase mercimek çorbası

ara
bi fincan nescafe

1 lt su

20 dk egzersiz
çok az olmuş sen emziriyorsun protein olmalı burada hep karbonhidrat var sebze protein meyve sıfır

Şifa olsun canim

Suyu artır her wc 40cal ydi galiba
çok az olmuş sen emziriyorsun protein olmalı burada hep karbonhidrat var sebze protein meyve sıfır
Canim bise yemek istemedi ya yarin tavukla falan telafi ederim

Kizlar bugun goremedim hic hastalandim yediklerimi paylasicam ama hepsini cikardim tekrar disardaydik bugun midemi usuttum eve gelincede bayilidim hala acim birseyker yicem evde de hic yemek yok

Kizlar bugun goremedim hic hastalandim yediklerimi paylasicam ama hepsini cikardim tekrar disardaydik bugun midemi usuttum eve gelincede bayilidim hala acim birseyker yicem evde de hic yemek yok
Ekmek arası peynir ye biraz midenide yatıştırır geçmiş olsun

Bugun antalyaya gittik
Kahvalti yapmadan saat 12 gibi felan iskender yedim ama az yedim yarim sayilir
Sonra dondurma yedim bikac saat aonra eve geldik hastalandim midemi usuttum galiba havaya aldanip dondurma yedim eve gelince cikardim onlarida midemi tutsun diye diyet form corekotlu biskuvi yedim cok aciktim tekrar tantuni yedim lavas ekmeginde bide ayran bugunku menum bu yarinda sagkik ocagina gidip kan vericem kizim ve benim icin

Çok geçmiş olsun, üzüldüm
Hemen toparlanirsin umarım

Dün çok yoğun ve yorucuydu. 8 de yattim. Göz ucuyla bi bakayım foruma dedim ama kapanmış gözlerim
Sabah haşlanmış yumurta börek çay
Öğle ızgara tavuk salata
Aralar badem çay leblebi
Aksam ızgara balık salata Pancar turşu ( kalorisi nedir bilmiyorum :) )
Biraz çikolata

günaydın kızlarr :)

itiraf
dün akşam çok fena cozuttum ben teyzemler çaya çağırdı 2 tane ekler, 1 tane baklava, çekirdek yedim. sabahta regli oldum. o patlamayı ondan yaşadım demekki. tabi sonrasında birsürü egzersiz yaptım . keşke baklavayı yemeseydim eklerle yetinseydim pişman olmazdım. neyse spor yapacağım bugün öğlen ve akşam dengeleyeceğim. sabahta ekmeğim olmadığı iiçin simit yemek zorunda kaldım. regli olduğum zaman iştahım biraz daha fazla açık oluyor uyuz oluyorum kendime ama telafileri yapılacak. akşam brokolili bulgur pilavı yapcak kardeşim artık öğlenide iyi geçiririm.

Böreğin miktarı ne kadar? Öğle ve akşam hiç KH tüketmemişsin, bence doğru değil bir dilim ekmek veya bir kepçe çorba tüketseydin keşke
Hiç meyve yok üstelik. Karatay diyeti yapıyorsun diyecek oldum ama börek var
Turşu ev yapımı ve tuzu azsa çok sorun değil ama tartıdan bir gün önce yersen ödem yapar belki

Ay cozut canım cozut ben yakında seni geçecem, sen biraz tombişleş de geçmem kolay olsun

Çok geçmiş olsun canım. Bence ihmal etme doktora git.
Bir de ağır yeme yayla çorbası vs içsen iyi gelir.

Hadi bakalım. Olsun gezerkende haraket ediyorsun. Bu hafta bakalım sonuçlar ne olacak

Naptınnn
O börek ne kadar? Biraz çikolata bir paket mi hadi söyle söyle.

Bence kendi cezanı kendin ver şimdiden. Kaptanı bekleme

Hımmm geliyorum diyordu geldi. Gerçekten çok olmuş. Bu hafta sonuna kadar cidden artık dikkat etmen lazım. Zaten regl döneminde aslında daha çok yağ yakıyoruz. Yerleşmez ama dikkat istiyorum. Çok canın çekerse günde bir kare bitter ama başka yok

hira1994 gecmis olsun canim.
masalimsii arada olur oyle seyler egzersizle telafi etmissin zaten.
@erigim kaptan 2 gundur odev vermiyorsun olmuyo boyle :))

Günaydın kizlar. Evde agza atilcak pek bisey kalmamis. Bi markete gitmem gerek. Sebze falan alcam.

Ya dun esime sinir oldum benden sonra diyete basladi 11 kilo verdi 93 kilodan 82 ye dustu yakinda benden zayif olcak sinsi planlarim var esime en sevdigi yemekleri tatlilari yapcam :))

Dünkü menüm
Sabah : 1,5 yumurta (1 çk tereyağında pişti), 1 çatal peynir, 1 çk bal, 1 dlm ekmek
Ara: 2 kuru incir
Öğlen: 5 kaşık ıspanak kavurması, 1 çb yoğurt, 1 dlm ekmek
Ara: 1 avuç kuru hünnap, 1 sb süt
Akşam: 1 kepçe tarhana çorbası, fırında hamsi, roka, turp
Ara: 3 kestane, 1/2 elma, 1/2 portakal
Su: 2,5 litre
Spor:
@erigim verdiğin sporları yapacak gücüm yok inan ki, bu haftasonu kv gidecek o zaman rahat yaparım. Kv sürekli gezmek istiyor eşim de akşama kadar işte olunca gezdirmek bana kaldı
Bugün de bi arkadaş çağırdı, badiresiz atlatırım inşallah

Günaydın sevgili tatlı mı tatlı bayanlar.

Sporumu yaptım,kahvaltımı yaptım ve kahvemi içerken sizlere sevgiyle klavye başından selamlıyorum.

Kahvaltı:

2 ceviz
1 yumurta
2 domates
2 parmak sütle nescafe

35 dk spor

Yaa ama yapma yeme bak. Seni yeneceğim biliyorsun değil mi?

Erkekler daha kolay kilo veriyor. Dikkat ette o tatlı ve yemekleri sen yeme

O planlar ters tepmesin, evde güzel yemekler olunca dayanabilecek misin? Bence yapma adam ne güzel kilo vermiş ona bakıp sen de gaza gel
Benimki de 90 kilo bi 10 kilo verse çok iyi olacak, boyu uzun diye kafaya takmıyor ama göbek fırladı yumurta gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…