Güzel menü afiyet olsun.Bugün
Kahvaltı
4dilim sucuk
2 bardak çay
1kkpeynir
1 dilim kızarmış ekmek
Az marmelat
2 zeytin
Ara
Sütlü kahve
Öğlen
1 biber dolması
2 köfte
2 kaşık yoğurt
Ara
Az sütlü nescafe
Su 1lt yi geçmiştir sanırım.
Şimdilik böyle
Sabah
avuc ici kdr ekmekle tost
1 fincan yesilcay
ara
bi fincan sut
ogle
1 kase mercimek çorbası
bol salata
1 dilim ekmek
aksam
1 kase mercimek çorbası
ara
bi fincan nescafe
1 lt su
20 dk egzersiz
Şifa olsun canimBiz soğanlı karışımı sevdk @erigim. 2 tatlı kaşığı içtik afiyetle
Suyu artır her wc 40cal ydi galibaBugün
Kahvaltı
4dilim sucuk
2 bardak çay
1kkpeynir
1 dilim kızarmış ekmek
Az marmelat
2 zeytin
Ara
Sütlü kahve
Öğlen
1 biber dolması
2 köfte
2 kaşık yoğurt
Ara
Az sütlü nescafe
Su 1lt yi geçmiştir sanırım.
Şimdilik böyle
çok az olmuş sen emziriyorsun protein olmalı burada hep karbonhidrat var sebze protein meyve sıfırSabah
avuc ici kdr ekmekle tost
1 fincan yesilcay
ara
bi fincan sut
ogle
1 kase mercimek çorbası
bol salata
1 dilim ekmek
aksam
1 kase mercimek çorbası
ara
bi fincan nescafe
1 lt su
20 dk egzersiz
Canim bise yemek istemedi ya yarin tavukla falan telafi ederimŞifa olsun canim
Suyu artır her wc 40cal ydi galiba
çok az olmuş sen emziriyorsun protein olmalı burada hep karbonhidrat var sebze protein meyve sıfır
Ekmek arası peynir ye biraz midenide yatıştırır geçmiş olsunKizlar bugun goremedim hic hastalandimyediklerimi paylasicam ama hepsini cikardim tekrar disardaydik bugun midemi usuttum eve gelincede bayilidim hala acim birseyker yicem evde de hic yemek yok
Çok geçmiş olsun canım, dondurma yada İskender bozuk muydu acaba? Üşütme o kadar etkilemez, zehirlenme gibi geldi bana.ALLAH im herkese saglik versinkizimda beni oyle gorunce agladi
Çok geçmiş olsun, üzüldümBugun antalyaya gittik
Kahvalti yapmadan saat 12 gibi felan iskender yedim ama az yedim yarim sayilir
Sonra dondurma yedim bikac saat aonra eve geldik hastalandim midemi usuttum galiba havaya aldanip dondurma yedimeve gelince cikardim onlarida midemi tutsun diye diyet form corekotlu biskuvi yedim cok aciktim tekrar tantuni yedim lavas ekmeginde bide ayran bugunku menum bu yarinda sagkik ocagina gidip kan vericem kizim ve benim icin
Böreğin miktarı ne kadar? Öğle ve akşam hiç KH tüketmemişsin, bence doğru değil bir dilim ekmek veya bir kepçe çorba tüketseydin keşkeDün çok yoğun ve yorucuydu. 8 de yattim. Göz ucuyla bi bakayım foruma dedim ama kapanmış gözlerim
Sabah haşlanmış yumurta börek çay
Öğle ızgara tavuk salata
Aralar badem çay leblebi
Aksam ızgara balık salata Pancar turşu ( kalorisi nedir bilmiyorum :) )
Biraz çikolata
Ay cozut canım cozut ben yakında seni geçecem, sen biraz tombişleş de geçmem kolay olsungünaydın kızlarr :)
itiraf
dün akşam çok fena cozuttum benteyzemler çaya çağırdı 2 tane ekler, 1 tane baklava, çekirdek yedim. sabahta regli oldum. o patlamayı ondan yaşadım demekki. tabi sonrasında birsürü egzersiz yaptım . keşke baklavayı yemeseydim eklerle yetinseydim pişman olmazdım. neyse spor yapacağım bugün öğlen ve akşam dengeleyeceğim. sabahta ekmeğim olmadığı iiçin simit yemek zorunda kaldım. regli olduğum zaman iştahım biraz daha fazla açık oluyor uyuz oluyorum kendime ama telafileri yapılacak. akşam brokolili bulgur pilavı yapcak kardeşim artık öğlenide iyi geçiririm.
Bugun antalyaya gittik
Kahvalti yapmadan saat 12 gibi felan iskender yedim ama az yedim yarim sayilir
Sonra dondurma yedim bikac saat aonra eve geldik hastalandim midemi usuttum galiba havaya aldanip dondurma yedimeve gelince cikardim onlarida midemi tutsun diye diyet form corekotlu biskuvi yedim cok aciktim tekrar tantuni yedim lavas ekmeginde bide ayran bugunku menum bu yarinda sagkik ocagina gidip kan vericem kizim ve benim icin
Çok geçmiş olsun canım, dondurma yada İskender bozuk muydu acaba? Üşütme o kadar etkilemez, zehirlenme gibi geldi bana.
@Karacamdan Kelebek kv bizde hala, bu haftasonu gidecekonu gezdirmekten yoruldum spora vakit bulamadım
Dün çok yoğun ve yorucuydu. 8 de yattim. Göz ucuyla bi bakayım foruma dedim ama kapanmış gözlerim
Sabah haşlanmış yumurta börek çay
Öğle ızgara tavuk salata
Aralar badem çay leblebi
Aksam ızgara balık salata Pancar turşu ( kalorisi nedir bilmiyorum :) )
Biraz çikolata
günaydın kızlarr :)
itiraf
dün akşam çok fena cozuttum benteyzemler çaya çağırdı 2 tane ekler, 1 tane baklava, çekirdek yedim. sabahta regli oldum. o patlamayı ondan yaşadım demekki. tabi sonrasında birsürü egzersiz yaptım . keşke baklavayı yemeseydim eklerle yetinseydim pişman olmazdım. neyse spor yapacağım bugün öğlen ve akşam dengeleyeceğim. sabahta ekmeğim olmadığı iiçin simit yemek zorunda kaldım. regli olduğum zaman iştahım biraz daha fazla açık oluyor uyuz oluyorum kendime ama telafileri yapılacak. akşam brokolili bulgur pilavı yapcak kardeşim artık öğlenide iyi geçiririm.
Dünkü menüm
Sabah : 1,5 yumurta (1 çk tereyağında pişti), 1 çatal peynir, 1 çk bal, 1 dlm ekmek
Ara: 2 kuru incir
Öğlen: 5 kaşık ıspanak kavurması, 1 çb yoğurt, 1 dlm ekmek
Ara: 1 avuç kuru hünnap, 1 sb süt
Akşam: 1 kepçe tarhana çorbası, fırında hamsi, roka, turp
Ara: 3 kestane, 1/2 elma, 1/2 portakal
Su: 2,5 litre
Spor:
@erigim verdiğin sporları yapacak gücüm yok inan ki, bu haftasonu kv gidecek o zaman rahat yaparım. Kv sürekli gezmek istiyor eşim de akşama kadar işte olunca gezdirmek bana kaldı
Bugün de bi arkadaş çağırdı, badiresiz atlatırım inşallah
hira1994 gecmis olsun canim.
masalimsii arada olur oyle seyler egzersizle telafi etmissin zaten.
@erigim kaptan 2 gundur odev vermiyorsun olmuyo boyle :))
Günaydın kizlar. Evde agza atilcak pek bisey kalmamis. Bi markete gitmem gerek. Sebze falan alcam.
Ya dun esime sinir oldum benden sonra diyete basladi 11 kilo verdi 93 kilodan 82 ye dustu yakinda benden zayif olcaksinsi planlarim var esime en sevdigi yemekleri tatlilari yapcam :))
O planlar ters tepmesin, evde güzel yemekler olunca dayanabilecek misin? Bence yapma adam ne güzel kilo vermiş ona bakıp sen de gaza gelhira1994 gecmis olsun canim.
masalimsii arada olur oyle seyler egzersizle telafi etmissin zaten.
@erigim kaptan 2 gundur odev vermiyorsun olmuyo boyle :))
Günaydın kizlar. Evde agza atilcak pek bisey kalmamis. Bi markete gitmem gerek. Sebze falan alcam.
Ya dun esime sinir oldum benden sonra diyete basladi 11 kilo verdi 93 kilodan 82 ye dustu yakinda benden zayif olcaksinsi planlarim var esime en sevdigi yemekleri tatlilari yapcam :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?