Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Dun karbonhidrat çok oldu farkindayim ama aksami hafif geçirdiğini düşünüyorum disarda olunca ara ogun yapamadim ve cok aciktim. Ara ogun megerse ne kadar onemliymis onu anladim. Siz siz olun ara ogun mutlaka yapin kizlar.

Ara öğün ana öğün hele kahvaltı çok önemli :) Sen bakma bana aç bırakma kendini. Yeterkli sağlıklı beslen.

Spora devam. Tartılınca banada söyle merak ettim. Yinede yarın çık istersen regl etkisi iyice hafifler.

öğlen yemeğinde tavuk baget varmış. çorba, tavuk salata yoğurt yaparım. akşamda brokolili bulgur pilavı tamamdır :)

Güzel. Hemen bende bakayım ne varmış.
Mercimek çorbası
Etli yaprak sarma. 3,4 tanedir.
Yoğurt
salata

Keşke daha hafif birşeyler deseydin tantunide yağlı iyice bulunmasını miden
Olmuyor böyle börek çikolata ve spor yok miktarları neler bunların
Sen korumada son telafi edersin listede kiler götürmüş yine
Kız ödevi yapan mi var ötesi başlayacağını not alacağım kim ne yapti
Güzel geçir iyi tercihler yap akşam menun gayet güzel
Ohh misss
Benimkininde göbek vardı ama yok olmuş iki arada bi derede çok hızlı veriyorlar hiçte dikkat ettiğini görmedim
Evet kokusu baya etkili süper gidiyor katılımın canım
Supeerrrr
Yumurtasız hayatın ne kadar kötü olduğunu hatırladım dün

Rutin görüşme. Psikoterapiye gidiyorum. Çocukluğuma iniyoruz Daha ergenliğe erişemedim.

annemiz çok acıkmış neler yemiş.
gerçekten iniliyor mu o çocukluğu

Tünaydın desem yeridir öğle oldu
Gripmiyim nezlemi belli değil aslında zencefil tam etki etmesini engelliyor galiba sadece dehşet baş agrim var hiç birşey fayda etmedi gecede kustum ama yine geçmedi
Sıcak bi duş aldım yok yok yok geçmiyor

aynen spor alışkanlık olmaya başladı sanki artık :) yaz gelse yürüyüşte eklenecek bide :) az hareketler ama cidden etkili egzersizler yapıyorum sıkılaşmak adına :)

şuanda karnımda bi kitle var sanırım acı veren :) görüntü adına şişkin hissetmiyorum şükür ki :) 56,5 tum en son 57,5 ve 56,5 arası gidip geliyorum bakalım bugün yada yarın ne çıkacağım :)

senin menüde güzel canımcım.

aynen ben telafisini bi şekilde yapmaya çalışıyorum. spor bile yapıyorum artık kkızlarda kaçamakları bıraksın , bu hafta güzel rakamlar görmek istiyoruz

Kacamaga devam eden gider açık açık söyledim daha öncede :!!!! Listelerde kaçamak oldukça sporda olmayınca diğerlerinde o yedi bende yerim kafasında yssiyir

Gunaydin arkadaslar
Bugun daha iyiyim sukur
Kahvtim
2 dilim ekemk
Menemen
Zeytin
Peynir
Cay
Bide 4 tatli kasigi sutlac

Tatlim çok geçmiş olsun dikkat et kendine. Dünkü memnun biraz zayif kalmis ama bas agrindan sanirim.
Dün ki menü
Sabah
1yumurta
1 küçük muz

Ara
1/4 simit

Öğle-ikindi gibi bi saat
Yogurt çorbası
Yulaflı yoğurt bir kase

Akşam
Mide bulantisindan yiyemedim

Su:2.5lt
Spor:6700 adim

Evet canim günün en önemli öğünü sağlam bi kahvalti. Kahvalti iyi olursa gün güzel devam ediyor. Çok acikmiyor insan. Özellikle yumurta yenince çok tok tutuyor.

Canim takim olarak enerjimiz çok yuksek. Ama kilo verme konusunda neden boyleyiz neden ortalamamiz hep cookk düşük bi turlu anlayamadım bi yerlerde eksik kalıyoruz
Kacamaga devam eden gider açık açık söyledim daha öncede :!!!! Listelerde kaçamak oldukça sporda olmayınca diğerlerinde o yedi bende yerim kafasında yssiyir

Valla benim doğumumdan başladık. Sezaryan mı normal doğum mu? Planlı bir çocukmuymuşum. Annem babam ne yaparmış. Nasıl bir çocukluk geçirmişim. Nasıl bir yerde nerede büyümüşümden başladık. Kronolojik sıra ile gideceğiz dedi.

Geçmiş olsun kaptan. Bu aralar herkeste bir kusma olayı var. Üşütmüş olabilir misin?

Dün ki menü
Sabah
1yumurta
1 küçük muz

Ara
1/4 simit

Öğle-ikindi gibi bi saat
Yogurt çorbası
Yulaflı yoğurt bir kase

Akşam
Mide bulantisindan yiyemedim

Su:2.5lt
Spor:6700 adim

Güzel menü kaptan. Rahatsızlığından menü atlamana bir şey diyemiyorum.

Gunaydin arkadaslar
Bugun daha iyiyim sukur
Kahvtim
2 dilim ekemk
Menemen
Zeytin
Peynir
Cay
Bide 4 tatli kasigi sutlac

Geçmiş olsun canım.
Ben artık kaçamakların için bir şey diyemiyorum. Evet sütlaç 4 kaşık çok değil. Kalorini dengelersen sıkıntı yok lakin farkındaysan hemen hemen hergün menünde bir şeyler oluyor . Gerçekten kilo vermezsen inan bunlardan dolayı olacak. Misal koruma döneminde olsan çok güzel idare edersin ama koruma da değilsem. Bilemedim...

Canim takim olarak enerjimiz çok yuksek. Ama kilo verme konusunda neden boyleyiz neden ortalamamiz hep cookk düşük bi turlu anlayamadım bi yerlerde eksik kalıyoruz

Kaçamaklarla doğru orantılı. Bu aralar hastalık vs oldu ondan diye düşünüyorum.

menümdeki gidişat;

sabah: simit

öğlen: havuç çorbası, 3 kaşık bezelyeli bulgur pilavı,tavuk baget, salata, yoğurt

akşamda brokolili bulgur pilavı olacak. sonrasında da spor

Güzelll. Afiyet olsun canım.

Kahvaltim; 2 haslanmis yumurta, yeşillik, 5zeytin, 1 KK peynir, 2 parça kasar, 2 dilim ekmek

Ara olarak kefir ve kuruyemiş dusunuyorum

Menümüm gidişatı

Kahvaltı:

2 ceviz
1 yumurta
2 domates
2 parmak sütle nescafe

Ara: yok

Öğle:

Yarım kase mercimek çorbası
4 tane etli yaprak sarma
Kocaman bir kase salata
1 yk yoğurt

ara: henüz karar vermedim.
1 yeşil elma yerim.

ara: 1 elma daha

eğer akşam spora gitmeye karar verirsem; 1 activia+3 ceviz yiyeceğim.
Yok eğer gitmezsem akşam eve gidip akşam yemeğimi yiyeceğim.

Akşam:
Salata
Çorba
1 dilim ekmek (kaç gündür ekmek yemiyorum. Tadını unuttum )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…