Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Günaydın kızlar
@erigim çok teşekkür ederim canım. Dün eşimde yaptım karşımdan, bu ne diyor, şifa sen iç defim, kızı m hadi hayırlısı diyor ama benim ev kebapçı solladı, o koku tarif edilemez
@Karacamdan Kelebek sağol canım, dikkat etmeğe çalışıyorum, umarım mükafatını görürüm.

Dünkü menüm:

Sabah:
3 ceviz +1 küçük muz

ara:
1 yeşil elma

Öğle menüm;
2-3 yk çorba
yarım kase yoğurt
mantarlı tavuk yemeği
az peynirli salata

ara: 1 kupa süt ile yapılmış kahve

ara: 1 yeşil elma + 2 ceviz

Akşam:
Salata
1 küçük tavuk pirzola (gerçekten küçüktü )
Yarım tabak yoğurtlu karnabahar

Su: 3 litre
Spor: 1 saat ( 30 dk cross + 15 dk eliptik bisiklet+ 15 dk ağırlık( kalça, iç bacak, arka bacak, kol,)

Erkekler daha kolay kilo veriyor. Dikkat ette o tatlı ve yemekleri sen yeme
Bende indan korkuyorum :)))
tabiki vermesi cok guzel uyuyamiyodu gece simdi cok rahat uyuyo.Ama bnmle dalga geciyo hep seni gectim diye :) allahdan kilomu bilmiyo sadece kac kilo verdigimi biliyo kilomu bilse yaklastim sna diye dalga gecer agzndan kurtulamazdim :)

Her zmnki gibi harika bi menu :)

Gunaydin canimciklarimmm :)))

günaydın Naptın dün ?

Bugün dayanamadım tartıya çıktım, bu haftaki hedefime ulaşmışım bu gazla bişey yemem merak etme cumaya kadar biraz daha versem süper olur

Hedefin ne kadardı?

Bende pz.tesi baktığımda 600 gr vermiştim daha. Sporu azaltacağım normalde böyle olmazdı. Böyle yemeyle ben bir ayda 6-8 kilo veriyordum önceden. Tek tesellim tartıda azalma görmezsemde görünüşüm ve kıyafetimdeki değişiklikler. Onlarda olmazsa napardım ben

Güzel kahvaltı ama şansın yok bebişim

Göreceğiz bebeim Bakkk dün kahvaltım kötü olduğu halde çok açtım. İşe gelene kadar kaç tane pastane önünden geçtim o poğaçalar böreklerin kokuları hiç birine tenezzül dahi etmedim. Öğlen profitorele hayır dedim.
Bugün gidip yersen ben kesin kazanırım.

@Karacamdan Kelebek canim dun kahvaltıdan sonra disari ciktim. Saglik ocagina gittim tetanoz asisi oldum. Hava güzel diye yürüyüş yaptim biraz. Sonra eve geldim. Biraz evi topladim yemek falan yaptim. Öyle vakit geçti. Birazdan menumu paylasayim.

Benimki de uyuyamıyor, göbek baskı yapıyor çok tehlikeli erkeklerde göbek olması

Bu hafta 58,5 hedefim şimdilik ulaştım ama son anda regl falan olurum hop artı çıkarım o yüzden büyük konuşmak istemiyorum. Dün hastane işlerin olduğu için kahvaltıyı es geçmişsin ondan gözün hep dışarda kalmış, güzel kahvaltı yaparsan acıkmazsın sen daha iyi biliyorsun zaten rutin kontrollerin vardı herhalde onun için mi gittin, önemli bişey yok di mi?

Dünkü menüm

Kahvaltim; 1 haslanmis yumurta, labne peyniri, domates, salata, sivri biber, 9 zeytin, halk ekmeğin ufak kepekli üzümlü fistikli ekmeğinden 1 tane

Öğlen; 2 tane milfoy hamurundan börek, domates, salata, zeytin, cay ( disaridan gelince çok acikmistim)

Aksam; 1 kase tarhana corbasi, firinda brokoli ve karnabahar beşamel soslu yemekten bi tabak, 1 dilim ekmek, salata

Ara; limonlu cay

KraliceElsa sagol tatlimm. Bu hafta kv'ne rağmen iyi gidiyorsun tatlimm menülersuper tebrikler :))
@Karacamdan Kelebek tatlim seninde menüler ve spor superrrrr
Kanguru_ sahalata iyi dönüş yaptin. Esinide takma kafana erkeklerin metabolizması daha hizli calisiyor. Ama ona yedireyim diye sende yemeyesin sakinnn :))
masalimsii canim erken regli olan iyi olmuş ödem gider. Arada kacanaklar olur çok takilma dengeledigin surece sıkınti yok@La_vinya tatlim iyi gidiyorsun aynen devam

Yumurtasız hayatın ne kadar kötü olduğunu hatırladım dün

Rutin görüşme. Psikoterapiye gidiyorum. Çocukluğuma iniyoruz Daha ergenliğe erişemedim.

annemiz çok acıkmış neler yemiş.

Üç ay daha sabret canım domates, biber, salatalık yeme. Hormonlu gıdaların normal kişiye bir zararı varsa bebeğe yüz kat zararı var, onlar çok hızlı geliştiği için kat kat fazla etkiliyor. Çocukluk çağı kanserlerinin tohumu hamilelikte atılıyor maalesef. Ben de çok sevdiğim halde emzirirken bile yememeye çalışıyorum. Şu pis dünyada az da olsa doğal beslenmeye çalışıyorum kendimce

Dun karbonhidrat çok oldu farkindayim ama aksami hafif geçirdiğini düşünüyorum disarda olunca ara ogun yapamadim ve cok aciktim. Ara ogun megerse ne kadar onemliymis onu anladim. Siz siz olun ara ogun mutlaka yapin kizlar.
Yumurtasız hayatın ne kadar kötü olduğunu hatırladım dün

Rutin görüşme. Psikoterapiye gidiyorum. Çocukluğuma iniyoruz Daha ergenliğe erişemedim.

annemiz çok acıkmış neler yemiş.

Haklisin canimm. Markette görünce dayanamayıp aldim. Ama daha dikkatli olmaya calisicam.

Sonrasında spor , egzersiz yaptım ama hepsini yakmamışımdır heralde. sevindirici olan tarafı bugün 2 defa tuvalete çıktım. bugün daha çok spor yapcam bi tartılayım bide bakalım .

dahada edeceğim telafisini inşallah.

hünnap neki tatlım? hem spor yapma hemde seni geçicem de zor o iş canım :)

afiyet olsun canımm

kıskandım ki dünkü kaçamaklarımdan sonra

hira1994 . ÇOk geçmiş olsun canım.
masalimsii arada oluyor canım, sporda yapacağım diyor sun, sorun olmaz umarım. Afiyet olsun. Hımmm ekler

yaptım, yapacağım da :)

Afiyet olsun canım

aslında 5 gün rötarlı oldum ama sabah olmam iyi oldu şişkinlik sıkıntısı çekmedim. şuan karnımda hafif sancılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…