Bu listeye girişimiz böyle mi olacaktı***10. Takım 595. ETAP ***
Moni(95,3///% )
zhre_ (92,8///% )
evinizinmimari(72,7//%)
Sara_28(86,0///%)
Gamze21(61,0///% )
Aylin42konya(66.3///% )
Antepia27 (104,0///% )
Yasom7272(66,8///%)
Pamukprncess(62,3///% )
ozlemkartal(97,1///% )
Obezzto( 84,0///% )
60kiloyum(81,8///% )
10. Takım Ortalaması : %
10. Takım, takım içi üyeler
Gitsinkilolar01(80,1/)570. Etapta 79,3 kg ile bildirimsiz izne ayrılan üye. (b.kilosu:81 h:65)
ya habibi(96/)593. etapta 95,3 kg ile bildirimsiz izne ayrılan üye.
nellie01(75,8/)585. etapta bildirimsiz 71,2 kg ile izne ayrılan üye.
boga_hatunu(/)Yeni üye, bt: 05.11.2018 bk: h:
ask933(/)Yeni üye, bt: 05.11.2018 bk: 75 h:
hannereyyan(/)Yeni üye, bt: 05.11.2018 bk:74 h:60
tintinn(/)Yeni üye, bt: 05.11.2018 bk:62 h:54
heyanet(/)Yeni üye, bt: 05.11.2018 bk:79 h:65
Kilosunu mezuniyette koruyamayan hatun kişiler :)
aeben(/)
gezegenfeza(/)
divinity(/)
Kızlar işlerim var beslenemiyorum. Yazayım şimdiye kadar yediklerimi bana bi yol gösterin.
Sabah 11:30
Orta boy kırmızı elma yedim.
13:00
Şekerim düştü yemek yemeyr vaktim yoktu bir tane tofita yedim. Tüm hepsini değil içinden bir tane.
14:00
2 poğaça 1 meyve suyu ile kahvaltı yapabildim sonunda.
15:00
1 bardak şekersiz çay
Açım ben şu an. en az bir buçuk saat daha bişey yiyemem işlerden. Sonra napayım?
Benim günlerim bu şekilde geçiyor resmen. Akşamüstü 5te kahvaltı yaptığımı bilirim sabah 8de kalkmama rağmen ki ayda 3kez bu şekilde oluyor.canım sen bişey yememişsinki tabiki aç olursun bu şekilde beslenerek sağlıklı kilo veremezsin bir süre sonra hasta olursun Allah korusun
en azından bugün akşam eve gittiğinde yapabilirsen bir mercimek çorbası yap yanına tavuk haşla ve salata yap ye hem doyarsın hemde sağlıklı bişeyler yemiş olursun
şu an içinde bulabilirsen tam buğday unlu bir dilim ekmek peynir gibi bişeyler ye yada peynirli bir tost ye ve bol su iç
Saol monim benimhayır bitanem zorunluluğun yok
kızlar eşleşmelerimiz bu şekildeydi ama vorones ve sarayca izinde, ssy de mezun oldu. onların yerine yeni atamalar yapalım.
aebenim senin kuzular kimdi ?
kırmızı soru işareti olanlar değişecek.
saraya,gamzeye,obeze koç:
zhreye,antepe,özleme kuzu:
moniye,zhreye,antepe morti:
EŞLEŞMELER
KOÇ&KUZU&MORTİ
1.moni: koçu>>yasom
kuzusu>>antep
mortisi>>ssy?
2.zhre:koçu>>obez
kuzusu>>ssy?
mortisi>>vorones?
3.evinizinmimarı:koçu>>gamze
kuzusu>>pamuk
mortisi>>yasom
4.sara:koçu>>sarayca?
kuzusu>>yasom
mortisi>>gamze
5.gamze:koçu>>vorones?
kuzusu>>mimar
mortisi>>sara
6.aylin:koçu>>pamuk
kuzsu>>özlem
mortisi>>obezto
7.antepia:koçu>>moni
kuzusu>>vorones?
mortisi>>sarayca?
8.yasom:koçu>>sara
kuzusu>>moni
mortisi>>evinizinmimarı
9.pamukprncs:koçu>>evinizinmimarı
kuzusu>>aylin
mortisi>>ozlem
10.özlem:koçu>>aylin
kuzusu>>sarayca?
mortisi>>pamuk
11.obezto:koçu>>ssy?
kuzusu>>zhre
mortisi>>aylin
Ay hiç hesapta yokken senin o bulgurlu kısır olanı bana nasip oldu komşudaAynen aklimda oyle bisi var bulgurlu salata
babanızın neyi vardı morticanım:?Yok iyi şimdilik
Evde kahvaltımı yaptım yeşil çayımı içtim geldim
Saat 5e kadar su içerim
Eve gidince yumurta yerim yemekle uğraşamam
Kızlara da makarna yaparim ,ben yemem
Sen yeme daha dün bir bugun ikiKısır vücutta su tutuyorsa kaç gün tutuyor
Kısır yediğimiz gün 3 litre içsek bilemi su tutuyor
Demi yaBu listeye girişimiz böyle mi olacaktı
oyy bu nasıl menü tam şeker düşürmelikKızlar işlerim var beslenemiyorum. Yazayım şimdiye kadar yediklerimi bana bi yol gösterin.
Sabah 11:30
Orta boy kırmızı elma yedim.
13:00
Şekerim düştü yemek yemeyr vaktim yoktu bir tane tofita yedim. Tüm hepsini değil içinden bir tane.
14:00
2 poğaça 1 meyve suyu ile kahvaltı yapabildim sonunda.
15:00
1 bardak şekersiz çay
Açım ben şu an. en az bir buçuk saat daha bişey yiyemem işlerden. Sonra napayım?
Benim günlerim bu şekilde geçiyor resmen. Akşamüstü 5te kahvaltı yaptığımı bilirim sabah 8de kalkmama rağmen ki ayda 3kez bu şekilde oluyor.
Şimdi dediğin gibi atıştırayım madem bişeyler tavuk salatayı da akşam yaparım eşimde seviyo yeriz.
Teşekkür ederim.
Kızlaröğlen ıspanak yedim akşam öneriniz varmı yemek ıspanak var eşime ayirdim çocuklara makarna yaparim ben kendim icin ne yapabilirim
Şuan kaç kilosun ki canım kilo almak kolayda vermek zor Hele diyeti biraktimi hızla aliyorsunBu listeye girişimiz böyle mi olacaktı
Ispanak varda ben oglen yedim birazda akşam yemeği için eşime ayirdim tatlim salata yapacam yaninada içinde pirinç yok çok az bulgur vardı bir tutam attım bende yumurtamı haşlasam acabaıspanağı nasıl yaptın içine pirinç koymadın değilmi
ıspanağın varsa yanına bir kase yoğurtla akşamda yiyebilirsin bence bir tabakta bol yeşil salata oh mis
Tekrar ispanAkta yiyebilirsin yahut et türü salata Yogurtda . Yumurtada protein oda olurKızlaröğlen ıspanak yedim akşam öneriniz varmı yemek ıspanak var eşime ayirdim çocuklara makarna yaparim ben kendim icin ne yapabilirim
Yumurta haslasam olurmu canım salata yaparım ıspanak az var eşime ayirdimTekrar ispanAkta yiyebilirsin yahut et türü salata Yogurtda . Yumurtada protein oda olur
Hmm anladım güzel sistemmiş. Bizi ne zaman dahil edersiniz-takımda KOÇLUK ve KUZULUK sistemi var.
-her koç kuzusundan sorumlu.
-her kuzu da koçunu sayıp, itaat ediyor.
-koç ,kuzusunun,menü,spor,su hepsinde tam yetkili.
- Morti: İkili gruplar halinde ezeli rakip her hafta yarışılıyor.
Hoşgeldin canım bende yeniyim galiba listeye girince dahil olacağızHmm anladım güzel sistemmiş. Bizi ne zaman dahil edersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?