Geçmiş olsun saram daha iyiisndir umarımsabahtan beri başım çok ağrıyor hiç böyle olmamıştı resmen çatlıyor ağrı kesici aldım bir nebze olsun dindi ama tam geçmedi sağlıktan önemli bişey yok şu dünyada
Geçmiş olsun saram daha iyiisndir umarım
Banada oluyorKizlarrr dünkü menümü paylaşmak bile istemiyorum bazen sizede yeme atakları geliyormu
Kahvaltı süper yumurtali ekmeksiz bir kahvaltı
3 ten sonra abarttimmm da abarttimmm
Pirinç pilavı kurufasulye karpuz yedim de yedim
Sonrada 1 saat yurudum çok pismanimmmm
Hayirli yolculuklar canim...İyi akşamlar kızlar 2 gündür uğrayamadım yarın allah nasip ederse memlekete doğru yola cıkacagız. 1 hafta yada 15 gün kalıp döneceğiz. Bi süre zarfında menü bildiremezsem kusuruma bakmayın. Tartımı götürüyorum elimden geldiğince dikkat edeceğim inş. Hepinize iyi akşamlar
Olur canim arada bir..hepimizde oluyor malesef özelikle reglden önceki günlerde iradeli olmak çok zor...nefsime hakim olsam başim ağriyor..yediğim zamanda pişmanlik duyuyorum..yukari tükürsen biyik aşaği tükürsen sakalKizlarrr dünkü menümü paylaşmak bile istemiyorum bazen sizede yeme atakları geliyormu
Kahvaltı süper yumurtali ekmeksiz bir kahvaltı
3 ten sonra abarttimmm da abarttimmm
Pirinç pilavı kurufasulye karpuz yedim de yedim
Sonrada 1 saat yurudum çok pismanimmmm
Göbekten ve popdan bayaği gitmiş...e okadar spora gidecek tabi..harikasinGünaydınnnn
Tartı +1 küsur gösteriyor ama umrumda değil
Size şimdi 5 gün içinde ( iki gün yapamadım ve poğaça falan da yedim ) yaptığım sporun faydalarını yazmak istiyorummm⚘
..
Boyun : - 2 cm
Kol : -1 cm
Göğüs: sabit
Bel : -2 cm
Göbek deliği hizası ölçüm: -8 cm
Popo : -1 cm
Üst bacak ( popo altı yagi) " -4 cm
Alt bacak : -1 cm
Tesekkurler canım benim spor da spor spor da spor diye diye girdin kanıma sağ olasınGöbekten ve popdan bayaği gitmiş...e okadar spora gidecek tabi..harikasin
Muhteşem bir sonuç tebrik ediyorum seni canımGünaydınnnn
Tartı +1 küsur gösteriyor ama umrumda değil
Size şimdi 5 gün içinde ( iki gün yapamadım ve poğaça falan da yedim ) yaptığım sporun faydalarını yazmak istiyorummm⚘
..
Boyun : - 2 cm
Kol : -1 cm
Göğüs: sabit
Bel : -2 cm
Göbek deliği hizası ölçüm: -8 cm
Popo : -1 cm
Üst bacak ( popo altı yagi) " -4 cm
Alt bacak : -1 cm
Birdahaki ölçüm sonuçları 5 gün sonra yani 10. Günün sonunda insallah
Çok tesekkurlerrrMuhteşem bir sonuç tebrik ediyorum seni canım
Bana da motivasyon oldun ama liste yapıyorum şuanÇok tesekkurlerrr
Yok canim ruh halim buna müsade etmiyo ...inşallah pazartesine oruçluyum..apa beyi dün gece telegramda dinlerken uyuya kalmişim..niyetlenemedimPerihan
Mumu
Oruclumusunuz kızlar
Evet canimPerihan
Mumu
Oruclumusunuz kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?