Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Çok sevindim buna senin listelerini hatırlıyorum Eğer elinde fotoğraf varsa atar mısın buraya Ben de bakayım hazır gaza gelmişken daha çok yükleneyim

Canim nasilsin, her hangi bi gelisme var mi ?
Eşim çok pişman özürdiledi ..şimdilik arkadaşinda kaliyo...bende son kez şans vereceğom kendisine...yuvanin dağilmasi kolay değil o yüzden son kez denicez ..aile terapstinede başvurduk...

Eşim çok pişman özürdiledi ..şimdilik arkadaşinda kaliyo...bende son kez şans vereceğom kendisine...yuvanin dağilmasi kolay değil o yüzden son kez denicez ..aile terapstinede başvurduk...
En iyisini yapmissin canim en azindan böylelikle aklinda bir acaba kalmamis olur, hakkinda hayirlisi olsun insallah
Ciddimisin 2 hafta tusuz yemek nasil yapcaz..birde sadece sebze yemeği serbest galiba
Malesef hayvansal gida ve tuz hatta cay kahve yok

En iyisini yapmissin canim en azindan böylelikle aklinda bir acaba kalmamis olur, hakkinda hayirlisi olsun insallah

Malesef hayvansal gida ve tuz hatta cay kahve yok
Sanirim ben devam edemicem....zaten şu anki durumumda buna müsait değil...en iyisi ben 60kiloyum gibi 1 ci seviyeyi sürdüreyim..kilo sorunumda yok artik....

[/QUOTE]
Utanıyorum

Maşallah Süpersin seni böyle mutlu görmek ne güzel ahhh ahhh eksiler cm ler sen nelere kadirsin maşallah tebrikler

Çok sevindim buna senin listelerini hatırlıyorum Eğer elinde fotoğraf varsa atar mısın buraya Ben de bakayım hazır gaza gelmişken daha çok yükleneyim
Tabii ki
Bugün başladım biraz ama tamamlayamadım ben öyle hamlamış ki vücut nefesim kesildi devam edemedim

Kızlar benim çok büyük bir problemim var. geçen hafta pazar günü regl olmam gerekiyordu ve bugün oldu tık yok normalde çok düzenliyimdir anormal bir durum yani. Cumartesiye kadar olmazsam doktora gidicem. Geçen ay da çok az olmuştum ama bunu demir depolarımın düşüklüğüne bağlamıştım. İnşallah her şey yolundadır

Ciddimisin 2 hafta tusuz yemek nasil yapcaz..birde sadece sebze yemeği serbest galiba
2 hafta kt öncesi
3 gün de kt sonrası
Zaten 3 günlük açlık var arada
Benim bildiğim tahin pekmez gibi bitkisel olan yiyeceklerde serbest, yanlış hatırlamıyorsam.

Desene bize yeğen geliyor
şaka şaka
Belki menapoz yakındır

Antepia27 sen nerelerdesin hadi sende gel

Aynen canım 120 civarindayim bende
Burda başladım tekrar inşallah yürüyüş e çıktım bugün
Dikkatliyim inşallah
Sende almışsın ama maşallah sen azimlisin basladiysan yaparsın canım
Geçen yaz buraya geldiğimde seninle yazisirdik aklıma geldi
Buraya ilk defa baskül getirmedim
Baskül verncede alincada etkiliyor
Verince simariyorum
Alınca strese giriyorum
Bu sefer kilo surecimi baskulsuz devam edicem inşallah
Memlekete dönünce sürpriz olsun
Sen yine diyetisyeni başladın csnim
Hangi programi uyguluyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…