Canim nasilsin, her hangi bi gelisme var mi ?Yok canim ruh halim buna müsade etmiyo ...inşallah pazartesine oruçluyum..apa beyi dün gece telegramda dinlerken uyuya kalmişim..niyetlenemedim
Çok sevindim buna senin listelerini hatırlıyorum Eğer elinde fotoğraf varsa atar mısın buraya Ben de bakayım hazır gaza gelmişken daha çok yükleneyimBana da motivasyon oldun ama liste yapıyorum şuan
30 günlük egzersiz challangelarımı buldum geçen sene yapmıştım bu sene de başlayacağım
Küçük bir deftere yazdım hangi gün ne yapacağım. Yaptıklarma işaret atarımm.
Eşim çok pişman özürdiledi ..şimdilik arkadaşinda kaliyo...bende son kez şans vereceğom kendisine...yuvanin dağilmasi kolay değil o yüzden son kez denicez ..aile terapstinede başvurduk...Canim nasilsin, her hangi bi gelisme var mi ?
Ciddimisin 2 hafta tusuz yemek nasil yapcaz3 günlüklerve 2 haftalik tuzsuz beslenme cok korlutuyo benihaftaya regl olucam oruclari suyla titarim belki
En iyisini yapmissin canim en azindan böylelikle aklinda bir acaba kalmamis olur, hakkinda hayirlisi olsun insallahEşim çok pişman özürdiledi ..şimdilik arkadaşinda kaliyo...bende son kez şans vereceğom kendisine...yuvanin dağilmasi kolay değil o yüzden son kez denicez ..aile terapstinede başvurduk...
Malesef hayvansal gida ve tuz hatta cay kahve yokCiddimisin 2 hafta tusuz yemek nasil yapcaz..birde sadece sebze yemeği serbest galiba
Sanirim ben devam edemicem....zaten şu anki durumumda buna müsait değil...en iyisi benEn iyisini yapmissin canim en azindan böylelikle aklinda bir acaba kalmamis olur, hakkinda hayirlisi olsun insallah
Malesef hayvansal gida ve tuz hatta cay kahve yok
[/QUOTE]
Üye Adı Cuma Ctsi Pazar Pzt Salı Çrş Prş Nergis 35 + + +120 +60 +64 @sara_28 +135 +180 +240 +240 + gezegenfeza + + + + +225 @Eddaak - - m m m @yst38 - - - - - Lonely single girl - + +170 - - @reklam - - - - - @Fitimfitsinfit +120 + - + - @Gönulbagi + - - - - Ya habibi5534 - - - - - 60kiloyum - - + - - @adaçiçeği + + +120 +90 + @busefit - + + + + @dünya cadisi +120 +135 + +135 + @Bir garip dertli + + + - - obezzto - - - - - MuMu85 + - - - + Natsume + + + +24 +108 @ISILDURU - - - - - @fahriyeaba + + +80 + +90 @marifetliana - - - -
Ahh Aylin cim tek ikiniz değilsiniz beni de yaz kuzumAma bu 2 kere yapılır mı be Ayşem.Yaptım işte,evde kalmak da hiç yaramadı.Bi de belimden sıkıntılarım var hareketim çok kısıtlandı
Ay bu gece çok sessizdiniz kizlarrr
Ama bu grubun bu sakinliği güzel
Diğer gruplar canavar gibi takır takır yazisiyorlar bir günde 100 sayfa falan tabi abartıyorum biraz iki üç kez bakmıştım geçen gün
Bizim sayfa az ve öz yazıyor ama kimse kimseyi kırmadan,ailemizden birilerini nasıl kırmıyorsak öyle dertler dinleniyor,art niyetli bir kişi bile yok,öyle olan da alıp bavulunu gidiyor zaten
Seviyorum sizi bacilar
Günaydınnnn
Tartı +1 küsur gösteriyor ama umrumda değil
Size şimdi 5 gün içinde ( iki gün yapamadım ve poğaça falan da yedim ) yaptığım sporun faydalarını yazmak istiyorummm⚘
..
Boyun : - 2 cm
Kol : -1 cm
Göğüs: sabit
Bel : -2 cm
Göbek deliği hizası ölçüm: -8 cm
Popo : -1 cm
Üst bacak ( popo altı yagi) " -4 cm
Alt bacak : -1 cm
Birdahaki ölçüm sonuçları 5 gün sonra yani 10. Günün sonunda insallah
Maşallah Süpersin seni böyle mutlu görmek ne güzel ahhh ahhh eksiler cm ler sen nelere kadirsin maşallah tebriklerTesekkurler canım benim spor da spor spor da spor diye diye girdin kanıma sağ olasın
Polodan ziyade üst bacak ve göbekten gitti ay çok mutluyum ya
Demistim ya karpuzu yatırdım besledim besledim tabiki büyüyecekşimdi silkinme zamaniiii hareket zamanki
Daha da iyi olacak inşallah
Kışın aldığım zayıflayınca giyerim deyip aldığım kıyafetlere girmek istiyorummnmm
obez değil de yine minnoş olmak istiyorummm
Hayırlısı olsun canımYok canim ruh halim buna müsade etmiyo ...inşallah pazartesine oruçluyum..apa beyi dün gece telegramda dinlerken uyuya kalmişim..niyetlenemedim
Haydi Allah şifa versinEvet canim
Hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallahEşim çok pişman özürdiledi ..şimdilik arkadaşinda kaliyo...bende son kez şans vereceğom kendisine...yuvanin dağilmasi kolay değil o yüzden son kez denicez ..aile terapstinede başvurduk...
2 hafta kt öncesiCiddimisin 2 hafta tusuz yemek nasil yapcaz..birde sadece sebze yemeği serbest galiba
Benide kahve zorlayacak gibiEn iyisini yapmissin canim en azindan böylelikle aklinda bir acaba kalmamis olur, hakkinda hayirlisi olsun insallah
Malesef hayvansal gida ve tuz hatta cay kahve yok
Desene bize yeğen geliyorKızlar benim çok büyük bir problemim var. geçen hafta pazar günü regl olmam gerekiyordu ve bugün oldu tık yoknormalde çok düzenliyimdir anormal bir durum yani. Cumartesiye kadar olmazsam doktora gidicem. Geçen ay da çok az olmuştum ama bunu demir depolarımın düşüklüğüne bağlamıştım. İnşallah her şey yolundadır
geçmiş olsun canım düzensiz kanamayı hafife alma doktora görün canım
seni görmek ne güzel ben iyiyim canım
haklısın aslında evde olmak hiçbirimize yaramadı bak ben yine 90 lı kilolara geldim ama yine yeni yeniden başaracaz sana iyi tatiller dilerim öyle tahmin ediyorumki tatilde diyet olmaz ama sen yinede dikkat et ve arada da olsa gel kendinden haber ver
geçmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?