- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #16.861
canım bugm öğlen sana mesaj yazmıştım ama görmedin sanırım yada cevap yazdın ben görmedim(
mehmet beyle doğum şekliyle iilgili bişey konuştunuzmu hiç? ben sezeryan istiyorum da, doktora da karar vermeye çalışıorum ya merak ettim çok düzgün bi doktora benziyo ya, normal doğum taraftarıdır gibime geliyo, benm bi arkadaıma da normal doğurtmak için 9 saat çabalattı, gece doğum oldu, farabideki tüm doktorlar sancı odalarındaki hastalarını bırakıp çıkmış, mehmet bey kızın başında beklemiş
ay canım yazık sana yaa ben de kendime çok diyordum bir ara fitil antibiyotik filan da vardı şimdi 3 tane sadece sen niye kullanıyorsun bunları
görmedim canım biz konuştuk bana bıraktı ama benim durumum farklı canım ya beni kuyruk sokumu kemiğim çatladı bu yüzden çok uzun süre acı çektim şimdi ağrılarım başladı doktora sordum napabilirim diye hiçbir şey yapamazsın ve normal doğum mu düşünüyorsun eğer öyleyse tekrar çatlar dedi ama sen yine de normal doğurabilirsin istersen dedi benim bir arkadaşım da onda doğurdu ve çok memnun kalmış ilgisinden hem aileyle hem de hastayla yani sen sezeryan istiyorsan da ona gidebilirsin bence
günaydın hanımlarr ve güzel bebişleri
prensesim bir ömür boyu kısçen ve eşinle mutluluklar dilerim bizimde bugün evlilik yıldönümümüz 4. yılımız bitiyor 5. yılımızda inş kızımızla beraber kutlıcazbu arada bizim yasak kalktıı
ya o dediğin durum, yani çatlama değil ama, o ağrı bende de war, 1 ay kadar önce de eltim aynı şekilde, normal doğum yaptı amaçok çok çok zorlandı açıkcası bende ondan çok etkilendim( neyse pazartesi randevm war bi sorucam bakalım
canım levotiron troid için. ferrevit vitamin zaten, maltofer kanım düşük o yüzden, Kramplar için magvital, kalsiyum desteği için calsiday, balık çok sık tüketemediğin içinde balık yağı marincap( günde 2 defa fazla kilo yapmasın diye..
troid sorunu bende de oldu başta ama kendi kendine düştü sonra kalsium ve balık yağı da ekstra o zaman çünkü ben de tüketmiyorum fazla balık ama ceviz ondan daha çok fosfor içeriyormuş ben hergün yiyorum iki tane napayım yoğurt süt gibi şeylerde kalsiyum için laç almaktan nefret ediyorum çünkü
canım ben ömür boyu kullacağım troid hapını. o yüzden hep kullanmam gerekiyorr
Cnm doktorumuz her gittiğimizde tüm iç orgnlarına kadar bakıyor.. oluşumlarını inceliyor o sırada tabi sürekli bize de anlatıyor burası böbreği, midesi falan diye. biz de tabi hayretle bakıyoruz.. kalp atımlarını kordon kan akış hızını ölçüyor. ama doktorumuz rahat bizim bazen bana kızıyor zaten çok inceliyorsun diye.. doktoruma güveniyorum tabi ama insan bir sürü şey okudukça kafası karışıyor, bende de olcakmış diye...kızlar şu kara ultrasonda doktorunuz her gittiğinizde yavrunuzun yüzünü falan gösteriyomu ağzı burnu falannn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?